Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, Canton сказав: У нас нету, рынок ППЦ дорогой Не хрен было покупать дом в элитном поселке учёной элитыХарькова. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Цитата Мы стали на путь завершения войны”. «Украина получит мощные гарантии безопасности.» «У меня нет дедлайнов. Мой единственный дедлайн — закончить войну.» «Украина постоянно атакует Россию. Я не думаю, что взрывы в России — дело Конго или США.» ну наконец то трамп агрессора прямо назвал 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, DimaF сказав: Ци идиоты с селе живут, и у них яблоки бесплатно. Бесплатные продукты в мышеловке, попробуй то яблоко вырасти. Только обрезать задолбежся. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, vadimv сказав: Яблука в Карпатах дуже смачні були. Але всього десь місяц. У меня отец выращивал, хранил в погребе до апреля без проблем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, karbo сказав: Зберуть на зиму кілька відер яблук та і то половину внукам дітям віддадуть якщо не більше Себе я и в магазине могу купить. Для детей и внуков и выращивал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 36 минут назад, Бармалей сказал: ну наконец то трамп агрессора прямо назвал Ну нахрена виривати з контексту?)) ..... «Я вважаю, що Україна також здійснила кілька дуже сильних атак, і я не кажу це негативно. У різних частинах росії було кілька вибухів. Я не думаю, що це прийшло з Конго. Я не думаю, що це прийшло зі Сполучених Штатів Америки. Можливо, це прийшло з України» — Трамп на запитання, мовляв, що він думає про останні масовані ракетно-дронові атаки рф на Україну Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Ремеж Чандра..реинкарнация Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 часа назад, Canton сказал: У нас в магазе по 8-50 То что продают в АТБ картошкой трудно назвать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, sergio сказав: То что продают в АТБ картошкой трудно назвать. так давно там не був. треба якось на екскурсію сходити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, US7IGN сказав: Ну це взагалі мало хто вміє ) Ну так, життя швидко навчає тих, хто здатен вчитися, а ненавчаємі купують книжки про багатого та бідного тата чи подібні, у марній надії знайти там рецепти фінансової незалежності від злих дядьків і тіток, на збагачення яких вони й витрачають безцінний час свого життя, працюючи від дзвінка до дзвінка. 4 години тому, XL.pro сказав: Не для суперечки. Яке може бути життя у безпечному середовищі в Україні? Яка може бути безпека у повоєнній країні, з ризиком вибуху гранати в магазинній черзі? Умовна натуральна їжа - картопля і квашена капуста - це не магазинні пельмені, але і не чорна ікра. Де та межа достатності?! Догляд за собою/підтримка здоров'я це не про фінансовий стан, в про спосіб життя. Наприклад, щоденні вправи/біг - безкоштовні і можна займатися і будь-який час. На суб'єктивну думку, рівень життя/комфорту на 90% залежить від особистого сприйняття і на 10% - від обставин. Адаптивним людям живеться значно легше незалежно від обставин. Так, ваша правда, з більшістю вами написаного, в концепції "зараз війна" згоден, але і тут є невеличкі нюанси. Зараз в заможних районах міста значно менше катається бусиків з сонечками, та й ухилянтів, з ножами по пів метра та гранатами у кишенях трапляється значно менше, ніж у районах із депресивною репутацією. У під'їздах пристойних "мурашників" не валяються ні шприци, ні недопалки, і якщо замість пробіжки в погану погоду захочеться годину пройтися сходами вгору-вниз, це зазвичай можна зробити без відчутного ризику. Про їжу я мав на увазі не "натуральну", а "якісну й здорову". Як не дивно, але вибудувати таке харчування може бути дешевше в селі або в легкій доступності до села, якщо є знання. Тема велика, можу обговорити її окремо, коли буде настрій і час, але не тут. "Адаптивним" здатен стати майже кожен з нас що має нормальний інтелект і без запущених психічних розладів. Проте це нелегка робота над собою: перебудова звичок, реакцій і оптики. Чи легше так жити під час війни? Можливо. Але такі люди часто сприймають війну не як суцільний треш, а як час можливостей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 13 хвилин тому, US7IGN сказав: так давно там не був. треба якось на екскурсію сходити В мене поряд-поряд, я іноді (не в часи пік, бо в чергах не стою принципово) заходжу: охайно, іноді непогані овочі бувають... що ще ... морозиво, піпіфакс і хімія для дому, сміттєві пакети ... магазин як магазин, якщо його не буде - нічого в моєму житті не зміниться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому (змінено) 5 часов назад, vadimv сказал: Велосипед у місті (або на дорогах загального користування) - то для самогубців. в Дніпрі - прямо поряд з мом домом - через пішохідний перехід , є дууууже довга - майже незкінченна пішохідна набережна вздовж Дніпра, в тому числі - з велодорожкою , і купа стадионів по яким можна їздити по колу . Але я люблю їздити по набережній - вздовж Дніпра. Набережная Днепра – самая длинная в Европе, ее общая протяженность составляет более 20 км (в некоторых источниках указывают около 23-30 км). Она включает три части: Заводскую, Сичеславскую и Победы, соединяя центральную, западную и восточную части города вдоль реки Днепр. Это популярное место для прогулок, отдыха, с парками, фонтанами, скульптурами, ресторанами и кафе, а также точками для катания на лодках. Змінено 41 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 19 хвилин тому, DmiVady сказав: Але такі люди часто сприймають війну не як суцільний треш, а як час можливостей. edition.cnn.com/2025/12/27/us/video/ukrainian-student-symbol-resilience-kate-sobolevska-freeman-pkg-nrtf Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому Успіх унікальний, а помилки типові. Я не читаю книжки про багатих та бідних тат;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Успіх унікальний, а помилки типові. Я не читаю книжки про багатих та бідних тат;) я з його книг багато цікавого дізнався Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому (змінено) 17 минут назад, DmiVady сказал: В мене поряд-поряд, я іноді (не в часи пік, бо в чергах не стою принципово) заходжу: охайно, іноді непогані овочі бувають... що ще ... морозиво, піпіфакс і хімія для дому, сміттєві пакети ... магазин як магазин, якщо його не буде - нічого в моєму житті не зміниться зручно що поряд - для крамниці крокової досяжності , цілком пристойна крамниця . я там постійно "Поляну купель" купую - закаратську лужну водичку . Змінено 30 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому (змінено) 29 хвилин тому, US7IGN сказав: я з його книг багато цікавого дізнався Кожному - своє) можливо, колись і прочитаю) Колись давно, наприкінці минулого сторіччя, я читав у затінку дерева Сунь-цзи й обдумував його фразу: "Непереможність закладена в самому собі, а можливість перемоги, у противнику" (переклад Конрада) і те, як пристосувати це до свого життя. Тоді й народилася формула: "Успіх унікальний, а помилки типові". Я перестав читати історії успіху, зате уважно читав про невдачі та вивчав помилки. Значно пізніше я помітив подібний підхід і споріднені ідеї в кількох справді розумних чи заможних людей, зокрема і в одного лівантійського понайеха. Тож поки що так. Але я не наполягаю, що це єдино правильний шлях, бо "на вершину Фудзі веде безліч стежок". Змінено 4 хвилини тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Кожному - своє www.instagram.com/reel/DSw9v7CDEg7/?igsh=N2puZmkwZjk0dnNk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому (змінено) . Змінено 4 хвилини тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз