Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, Canton сказав:

У нас нету, рынок ППЦ дорогой

Не хрен было покупать дом в элитном поселке учёной элитыХарькова. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Цитата

Мы стали на путь завершения войны”.
«Украина получит мощные гарантии безопасности.»
«У меня нет дедлайнов. Мой единственный дедлайн — закончить войну.»
«Украина постоянно атакует Россию. Я не думаю, что взрывы в России — дело Конго или США.»

ну наконец то трамп агрессора прямо назвал

• Конфуз 1
Посилання на коментар

2 години тому, DimaF сказав:

Ци идиоты с селе живут, и у них яблоки бесплатно.

Бесплатные продукты в мышеловке, попробуй то яблоко вырасти. Только обрезать задолбежся.

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 годину тому, vadimv сказав:

Яблука в Карпатах дуже смачні були. Але всього десь місяц.

У меня отец выращивал, хранил в погребе до апреля без проблем

Посилання на коментар

1 годину тому, karbo сказав:

Зберуть на зиму кілька відер яблук та і то половину внукам дітям віддадуть якщо не більше 

Себе я и  в магазине могу купить.

Для детей и внуков и выращивал 

Посилання на коментар

36 минут назад, Бармалей сказал:

ну наконец то трамп агрессора прямо назвал

Ну нахрена виривати з контексту?))

.....

«Я вважаю, що Україна також здійснила кілька дуже сильних атак, і я не кажу це негативно. У різних частинах росії було кілька вибухів. Я не думаю, що це прийшло з Конго. Я не думаю, що це прийшло зі Сполучених Штатів Америки. Можливо, це прийшло з України» — Трамп на запитання, мовляв, що він думає про останні масовані ракетно-дронові атаки рф на Україну 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

3 часа назад, Canton сказал:

У нас в магазе по 8-50

То что продают в АТБ картошкой трудно назвать. 

Посилання на коментар

10 хвилин тому, sergio сказав:

То что продают в АТБ картошкой трудно назвать. 

так давно там не був. треба якось на екскурсію сходити

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 години тому, US7IGN сказав:

Ну це взагалі мало хто вміє )

Ну так, життя швидко навчає тих, хто здатен вчитися, а ненавчаємі купують книжки про багатого та бідного тата чи подібні, у марній надії знайти там рецепти фінансової незалежності від злих дядьків і тіток, на збагачення яких вони й витрачають безцінний час свого життя, працюючи від дзвінка до дзвінка.

4 години тому, XL.pro сказав:

Не для суперечки.

Яке може бути життя у безпечному середовищі в Україні?

Яка може бути безпека у повоєнній країні, з ризиком вибуху гранати в магазинній черзі?

Умовна натуральна їжа - картопля і квашена капуста - це не магазинні пельмені, але і не чорна ікра. Де та межа достатності?!

Догляд за собою/підтримка здоров'я це не про фінансовий стан, в про спосіб життя. Наприклад, щоденні вправи/біг - безкоштовні і можна займатися і будь-який час.

На суб'єктивну думку, рівень життя/комфорту на 90% залежить від особистого сприйняття і на 10% - від обставин.

Адаптивним людям живеться значно легше незалежно від обставин.

Так, ваша правда, з більшістю вами написаного, в концепції "зараз війна" згоден, але і тут є невеличкі нюанси.

Зараз в заможних районах міста значно менше катається бусиків з сонечками, та й ухилянтів, з ножами по пів метра та гранатами у кишенях трапляється значно менше, ніж у районах із депресивною репутацією. У під'їздах пристойних "мурашників" не валяються ні шприци, ні недопалки, і якщо замість пробіжки в погану погоду захочеться годину пройтися сходами вгору-вниз, це зазвичай можна зробити без відчутного ризику.

Про їжу я мав на увазі не "натуральну", а "якісну й здорову". Як не дивно, але вибудувати таке харчування може бути дешевше в селі або в легкій доступності до села, якщо є знання. Тема велика, можу обговорити її окремо, коли буде настрій і час, але не тут.

"Адаптивним" здатен стати майже кожен з нас що має нормальний інтелект і без запущених психічних розладів. Проте це нелегка робота над собою: перебудова звичок, реакцій і оптики. Чи легше так жити під час війни? Можливо. Але такі люди часто сприймають війну не як суцільний треш, а як час можливостей.

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

так давно там не був. треба якось на екскурсію сходити

В мене поряд-поряд, я іноді (не в часи пік, бо в чергах не стою принципово) заходжу: охайно, іноді непогані овочі бувають... що ще ... морозиво, піпіфакс і хімія для дому, сміттєві пакети ... магазин як магазин, якщо його не буде - нічого в моєму житті не зміниться :)

Посилання на коментар

5 часов назад, vadimv сказал:

Велосипед у місті (або на дорогах загального користування) - то для самогубців.

в Дніпрі - прямо поряд з  мом  домом - через пішохідний перехід , є  дууууже довга - майже незкінченна  пішохідна  набережна  вздовж  Дніпра, в тому числі - з велодорожкою , і купа стадионів по яким можна їздити по колу . Але я люблю їздити по набережній  - вздовж Дніпра.

Набережная Днепра – самая длинная в Европе, ее общая протяженность составляет более 20 км (в некоторых источниках указывают около 23-30 км). Она включает три части: Заводскую, Сичеславскую и Победы, соединяя центральную, западную и восточную части города вдоль реки Днепр.  

Это популярное место для прогулок, отдыха, с парками, фонтанами, скульптурами, ресторанами и кафе, а также точками для катания на лодках. 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

19 хвилин тому, DmiVady сказав:

Але такі люди часто сприймають війну не як суцільний треш, а як час можливостей.

edition.cnn.com/2025/12/27/us/video/ukrainian-student-symbol-resilience-kate-sobolevska-freeman-pkg-nrtf

Посилання на коментар

5 хвилин тому, DmiVady сказав:

Успіх унікальний, а помилки типові.

Я не читаю книжки про багатих та бідних тат;)

я з його книг багато цікавого дізнався

Посилання на коментар

17 минут назад, DmiVady сказал:

В мене поряд-поряд, я іноді (не в часи пік, бо в чергах не стою принципово) заходжу: охайно, іноді непогані овочі бувають... що ще ... морозиво, піпіфакс і хімія для дому, сміттєві пакети ... магазин як магазин, якщо його не буде - нічого в моєму житті не зміниться :)

зручно що поряд - для крамниці крокової досяжності , цілком пристойна крамниця .

я там постійно "Поляну купель"  купую - закаратську лужну водичку .

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

29 хвилин тому, US7IGN сказав:

я з його книг багато цікавого дізнався

Кожному - своє) можливо, колись і прочитаю)

Колись давно, наприкінці минулого сторіччя, я читав у затінку дерева Сунь-цзи й обдумував його фразу: "Непереможність закладена в самому собі, а можливість перемоги, у противнику" (переклад Конрада) і те, як пристосувати це до свого життя. Тоді й народилася формула: "Успіх унікальний, а помилки типові". Я перестав читати історії успіху, зате уважно читав про невдачі та вивчав помилки.

Значно пізніше я помітив подібний підхід і споріднені ідеї в кількох справді розумних чи заможних людей, зокрема і в одного лівантійського понайеха. Тож поки що так. Але я не наполягаю, що це єдино правильний шлях, бо "на вершину Фудзі веде безліч стежок".  :beer:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...