Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, DimaF сказав: Тушенку есть смысл делать, если есть халявное мясо. А так - это переводить деньги. Чого це переводить гроші? Мене цікавить якісний продукт, а не собівартість. Та й по собівартості воно не те щоб дорого виходить. На чотири півлітрових баночки десь півтора кіла ошийка, може трохи більше. Півтора кіла ошийка - це десь 450 грн. Тобто по 115 грн. за півлітрову баночку виходить. В маркеті за ці гроші хіба що якесь конкретне гівно можна купити, а не тушонку. В Німеччині тушонка 5 євро десь за банку 500 грам, точно не пам'ятаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Мене цікавить якісний продукт То ешьте дома мясо, а не тушенку. Зачем дома тушенка, чи вы где то на вахте работаете!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 хвилин тому, DimaF сказав: То ешьте дома мясо, а не тушенку. Зачем дома тушенка, чи вы где то на вахте работаете!? М'ясо я й так їм. Я ж кіт. Тушонка - це щоб швидко щось приготувати. Гречка чи рис з тушонкою готуються максимально швидко. Звісно плов в котлі да на вогні - це набагато краще, але інколи немає бажання стільки чекати поки воно зготується. Пи.Си. Та я й просто так можу банку тушонки схом'ячить. Бо ж м'ясо тушить - то довго, а жарене шкідливе:) Змінено 1 година тому користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 38 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я АТБ взагалі не користуюся:) Як буде ласка, то скиньте посилання на нормальну тушонку, спробую заради цікавості:) Хоча я тушонку сам роблю, з ошийка офігенна виходить. Тобто ви самі робите "офігенну", але "в Україні не вміють робити"? 😁 Я в темі по їдлу давав фото банки: це "одна з багатьох нормальних". Є невеликі тямучі виробники або у великих і "спеццехи". Орієнтир такий: у тушонці тільки м’ясо, сіль, спеції та все) Теж саме по інших виробах) О! У мене є пару банок в шафці, зараз сфоткаю. Свиню і курку не тримаю, бо майже не їм таке(теж пробував, непогані), індичка є (на сайті не бачу, але в фірмових магазинах продається): Прихований текст І Західна Україна має гарних невеликих виробників та смачний крафт по м'ясу. Я зараз вже не фанат, не бухаю, тому харчування зазвичай натуральне та здорове, але смаколики дозволяю собі без забобонів, коли бачу щось цікаве - тестую Зі всією моєю повагою, я без наїзду, просто нагадало наших "спеців по шлюбу" з їхнім "женяться тільки лохи". Бо, як на мене, якщо ти отруївся в пельменній біля вокзалу, то це не означає, що нікому не можна їсти пельмені, манти, хінкалі тощо... а означає, що наступного разу треба правильно обирати місця, де це робити, і уважно дивитись хто ті пельмені робить 😉 Так і з їжею: хочеш якість, зекономити не вийде, а в Україні точно знайти можна. Змінено 1 година тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Тобто ви самі робите "офігенну", але "в Україні не вміють робити"? 😁 Я в темі по їдлу давав фото банки: це "одна з багатьох нормальних". Є невеликі тямучі виробники або у великих і "спеццехи". Орієнтир такий: у тушонці тільки м’ясо, сіль, спеції та все) Теж саме по інших виробах) О! У мене є пару банок в шафці, зараз сфоткаю. Свиню і курку не тримаю, бо майже не їм таке(теж пробував, непогані), індичка є (на сайті не бачу, але в фірмових магазинах продається): Приховати вміст І Західна Україна має гарних невеликих виробників та смачний крафт по м'ясу. Я зараз вже не фанат, не бухаю, тому харчування зазвичай натуральне та здорове, але смаколики дозволяю собі без забобонів, коли бачу щось цікаве - тестую Зі всією моєю повагою, я без наїзду, просто нагадало наших "спеців по шлюбу" з їхнім "женяться тільки лохи". Бо, як на мене, якщо ти отруївся в пельменній біля вокзалу, то це не означає, що нікому не можна їсти пельмені, манти, хінкалі тощо... а означає, що наступного разу треба правильно обирати місця, де це робити, і уважно дивитись хто це робить 😉 Так і з їжею: хочеш якість, зекономити не вийде, а в Україні точно знайти можна. Та справа ж не в ціні, я кажу про те, що продається у великих маркетах. Звісно крафтові є гарні, але то теж група ризику. Хто зна в яких умовах воно робилося і чи дотримувалися стандартів якості. В Німеччині гарну тушонку можна купити в будь-якому супермаркеті. В Україні в масовому сегменті від великих виробників, які продаються в супермаркетах, немає нічого вартого уваги. Ну я, правда, давно не купляв. Пробував колись, а потім плюнув на це діло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Тобто ви самі робите "офігенну", але "в Україні не вміють робити"? 😁 Я в темі по їдлу давав фото банки: це "одна з багатьох нормальних". Є невеликі тямучі виробники або у великих і "спеццехи". Орієнтир такий: у тушонці тільки м’ясо, сіль, спеції та все) Теж саме по інших виробах) О! У мене є пару банок в шафці, зараз сфоткаю. Свиню і курку не тримаю, бо майже не їм таке(теж пробував, непогані), індичка є (на сайті не бачу, але в фірмових магазинах продається): Приховати вміст І Західна Україна має гарних невеликих виробників та смачний крафт по м'ясу. Я зараз вже не фанат, не бухаю, тому харчування зазвичай натуральне та здорове, але смаколики дозволяю собі без забобонів, коли бачу щось цікаве - тестую Зі всією моєю повагою, я без наїзду, просто нагадало наших "спеців по шлюбу" з їхнім "женяться тільки лохи". Бо, як на мене, якщо ти отруївся в пельменній біля вокзалу, то це не означає, що нікому не можна їсти пельмені, манти, хінкалі тощо... а означає, що наступного разу треба правильно обирати місця, де це робити, і уважно дивитись хто це робить 😉 Так і з їжею: хочеш якість, зекономити не вийде, а в Україні точно знайти можна. І ще, сфоткайте банку спереду, я гляну як вона брендується, щоб подивитися наявність в супермаркетах. Як скажете де купляли - взагалі буде супер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 18 хвилин тому, DmiVady сказав: нагадало наших "спеців по шлюбу" з їхнім "женяться тільки лохи". Бо, як на мене, якщо ти отруївся в пельменній біля вокзалу, то це не означає, що нікому не можна їсти пельмені, манти, хінкалі тощо... а означає, що наступного разу треба правильно обирати місця, де це робити, і уважно дивитись хто ті пельмені робить 😉 Якби ви ту тему уважно читали, то знали б, що головний гуру щасливого шлюбу віддав богу душу не в самому похилому віці, при тому, що полюбляв приготований власноруч шашличок і домашній баличок під коньячок. Там же згадувалася одна лікарка, яка поставила на потік бізнес по догодовуванню бабусь із нерухомістю і швидко спроваджувала їх на той світ тушонками, баликами і ковбасками. Робіть висновки і інжойте. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 19 хвилин тому, vadimv сказав: Якби ви ту тему уважно читали, то знали б, що головний гуру щасливого шлюбу віддав богу душу не в самому похилому віці, при тому, що полюбляв приготований власноруч шашличок і домашній баличок під коньячок. Там же згадувалася одна лікарка, яка поставила на потік бізнес по догодовуванню бабусь із нерухомістю і швидко спроваджувала їх на той світ тушонками, баликами і ковбасками. Робіть висновки і інжойте. Це кого ви під лікаркою маєте на увазі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому (змінено) 33 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: І ще, сфоткайте банку спереду, я гляну як вона брендується, щоб подивитися наявність в супермаркетах. Як скажете де купляли - взагалі буде супер. Прихований текст В супермаркетах нема, продають у своїй мережі фірмових крамниць. Таких: svezhina.com.ua/ Для мене великі маркети не є ознакою якості: в них теж треба провести час та набратися досвіду, щоб не купувати гівно. Тому окрім маркетів активно юзаю ринок та невеликі перевірені крамниці поряд. А перед повномасштабним майже все привозив з села, з рук тих, кому довіряю, бо перевірив. Змінено 44 хвилини тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: а у нас завжди так було, є і буде - лише після біди починають розбиратися, чому так, і всі проблеми скинуть на звичайного робочого Васю а до того нікому нічого не цікаво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Це кого ви під лікаркою маєте на увазі? Одну нашу сумську знайому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому В молодості кіт за кішками ганявся, в на старості тушонку робить))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 4 хвилини тому, XL.pro сказав: В молодості кіт за кішками ганявся, в на старості тушонку робить))) Так він же досвіду набув за життя) Коли є тушонка, то за кішками ганятись не треба - самі йдуть до нього) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Так він же досвіду набув за життя) Коли є тушонка, то за кішками ганятись не треба - самі йдуть до нього) Або кішки вже не потрібні ))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 1 час назад, DimaF сказал: Тушенку есть смысл делать, если есть халявное мясо. А так - это переводить деньги. В Україні є резон і він особливо сьогодні беззаперечний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 4 часа назад, vadimv сказал: Як ви думаєте, для чого я іспанську вчив і продовжую вчити ) Пощастило тобі бо це найлегша мова 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому Росія розглядає можливість ударів по підстанціях АЕС, щоб змусити Україну підписати капітуляційні вимоги щодо закінчення війни, йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони. www.radiosvoboda.org/a/news-rosiya-hur-ataky-aes/33652531.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 1 година тому, Dmitriy_S сказав: М'ясо я й так їм. Я ж кіт. Тушонка - це щоб швидко щось приготувати. Гречка чи рис з тушонкою готуються максимально швидко. Звісно плов в котлі да на вогні - це набагато краще, але інколи немає бажання стільки чекати поки воно зготується. Пи.Си. Та я й просто так можу банку тушонки схом'ячить. Бо ж м'ясо тушить - то довго, а жарене шкідливе:) Тут знов таки - хто як і у яких традиціях харчується. Бо я, наприклад, тушонку їм тільки вимушено, коли нічно свіжого нема. Ту, що купляв перед повномасштабним так і не з'їв - віддав коли терміни споживання почали підходити. А м'ясо так, я теж їм, бо без білка та таурину життя чоловіка стає сумним, а мозок жіночим;) Йшов з прогулянки, купив шматок, зараз у спеціях обваляю, у фольгу, та в електродуховку на годину закину. От і буде свіжа смачна та корисна їжа на пару днів, ще й донька, можливо, долю одбере) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому 6 минут назад, US7IGN сказал: Росія розглядає можливість ударів по підстанціях АЕС, щоб змусити Україну підписати капітуляційні вимоги щодо закінчення війни, йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони. www.radiosvoboda.org/a/news-rosiya-hur-ataky-aes/33652531.html Але принагідно нагадаю думку друзів Зеленського про захист цих підстанцій: "Если честно, жалко денег, пустая трата".(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 1 час назад, vadimv сказал: Якби ви ту тему уважно читали, то знали б, що головний гуру щасливого шлюбу віддав богу душу не в самому похилому віці, при тому, що полюбляв приготований власноруч шашличок і домашній баличок під коньячок. Там же згадувалася одна лікарка, яка поставила на потік бізнес по догодовуванню бабусь із нерухомістю і швидко спроваджувала їх на той світ тушонками, баликами і ковбасками. Робіть висновки і інжойте. Ти про борку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому (змінено) 15 хвилин тому, karbo сказав: Пощастило тобі бо це найлегша мова Мені здалося, що італійська ще легша ) 3 хвилини тому, karbo сказав: Ти про борку? Про Сасса. Це він там рекламував шашличок і баличок під горілку і коньячок у одному флаконі з щасливим шлюбом. Змінено 10 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 2 хвилини тому, Canton сказав: Але принагідно нагадаю думку друзів Зеленського про захист цих підстанцій: "Если честно, жалко денег, пустая трата".(С) так їх неможливо захистити 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Йшов з прогулянки, купив шматок, зараз у спеціях обваляю, у фольгу, та в електродуховку на годину закину. я останнім часом в соєвому соусі зі спеціями тушкую... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому (змінено) 2 минуты назад, vadimv сказал: Мені здалося, що італійська ще легша ) В одному ряду по складності Там європейске звучання та читаємо як написано Англійська це просто страхи божі ніколи не догадаєшся що тобі деякі сказати хочуть Змінено 9 хвилин тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому (змінено) 50 минут назад, Dmitriy_S сказал: Це кого ви під лікаркою маєте на увазі? тю , мого татуся його багаторічна коханка , яка десятиріччами чекала , коли він "звільниться" , відправила так його "смаколиками" на той світ , навітиь швидше , ніж дотиснула його з нею одружитися Змінено 2 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз