Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 хвилин тому, DimaF сказав:

Тушенку есть смысл делать, если есть халявное мясо.

А так - это переводить деньги.

Чого це переводить гроші? Мене цікавить якісний продукт, а не собівартість. Та й по собівартості воно не те щоб дорого виходить. На чотири півлітрових баночки десь півтора кіла ошийка, може трохи більше. Півтора кіла ошийка - це десь 450 грн. Тобто по 115 грн. за півлітрову баночку виходить. В маркеті за ці гроші хіба що якесь конкретне гівно можна купити, а не тушонку. В Німеччині тушонка 5 євро десь за банку 500 грам, точно не пам'ятаю.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Мене цікавить якісний продукт

То ешьте дома мясо, а не тушенку.

Зачем дома тушенка, чи вы где то на вахте работаете!?

Посилання на коментар

5 хвилин тому, DimaF сказав:

То ешьте дома мясо, а не тушенку.

Зачем дома тушенка, чи вы где то на вахте работаете!?

М'ясо я й так їм. Я ж кіт. Тушонка - це щоб швидко щось приготувати. Гречка чи рис з тушонкою готуються максимально швидко. Звісно плов в котлі да на вогні - це набагато краще, але інколи немає бажання стільки чекати поки воно зготується.

Пи.Си. Та я й просто так можу банку тушонки схом'ячить. Бо ж м'ясо тушить - то довго, а жарене шкідливе:)

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Хаха 1
Посилання на коментар

38 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Я АТБ взагалі не користуюся:)

Як буде ласка, то скиньте посилання на нормальну тушонку, спробую заради цікавості:)

Хоча я тушонку сам роблю, з ошийка офігенна виходить. 

Тобто ви самі робите "офігенну", але "в Україні не вміють робити"? 😁
Я в темі по їдлу давав фото банки: це "одна з багатьох нормальних". Є невеликі тямучі виробники або у великих і "спеццехи". Орієнтир такий: у тушонці тільки м’ясо, сіль, спеції та все) Теж саме по інших виробах) 

О! У мене є пару банок в шафці, зараз сфоткаю. Свиню і курку не тримаю, бо майже не їм таке(теж пробував, непогані), індичка є (на сайті не бачу, але в фірмових магазинах продається):

Прихований текст

633504060_.thumb.png.c52d01605137aeedd0666a0cf75030ea.png

І Західна Україна має гарних невеликих виробників та смачний крафт по м'ясу. Я зараз вже не фанат, не бухаю, тому харчування зазвичай натуральне та здорове, але смаколики дозволяю собі без забобонів, коли бачу щось цікаве - тестую  :)

Зі всією моєю повагою, я без наїзду, просто нагадало наших "спеців по шлюбу" з їхнім "женяться тільки лохи".

Бо, як на мене, якщо ти отруївся в пельменній біля вокзалу, то це не означає, що нікому не можна їсти пельмені, манти, хінкалі тощо... а означає, що наступного разу треба правильно обирати місця, де це робити, і уважно дивитись хто ті пельмені робить 😉

Так і з їжею: хочеш якість, зекономити не вийде, а в Україні точно знайти можна.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я в темі по їдлу давав фото банки: це "одна з багатьох нормальних". Є невеликі тямучі виробники або у великих і "спеццехи". Орієнтир такий: у тушонці тільки м’ясо, сіль, спеції та все) Теж саме по інших виробах) 

О! У мене є пару банок в шафці, зараз сфоткаю. Свиню і курку не тримаю, бо майже не їм таке(теж пробував, непогані), індичка є (на сайті не бачу, але в фірмових магазинах продається):

Приховати вміст

І Західна Україна має гарних невеликих виробників та смачний крафт по м'ясу. Я зараз вже не фанат, не бухаю, тому харчування зазвичай натуральне та здорове, але смаколики дозволяю собі без забобонів, коли бачу щось цікаве - тестую  :)

Зі всією моєю повагою, я без наїзду, просто нагадало наших "спеців по шлюбу" з їхнім "женяться тільки лохи".

Бо, як на мене, якщо ти отруївся в пельменній біля вокзалу, то це не означає, що нікому не можна їсти пельмені, манти, хінкалі тощо... а означає, що наступного разу треба правильно обирати місця, де це робити, і уважно дивитись хто це робить 😉

Так і з їжею: хочеш якість, зекономити не вийде, а в Україні точно знайти можна.

Та справа ж не в ціні, я кажу про те, що продається у великих маркетах. Звісно крафтові є гарні, але то теж група ризику. Хто зна в яких умовах воно робилося і чи дотримувалися стандартів якості. В Німеччині гарну тушонку можна купити в будь-якому супермаркеті. В Україні в масовому сегменті від великих виробників, які продаються в супермаркетах, немає нічого вартого уваги. Ну я, правда, давно не купляв. Пробував колись, а потім плюнув на це діло.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

Приховати вміст

Бо, як на мене, якщо ти отруївся в пельменній біля вокзалу, то це не означає, що нікому не можна їсти пельмені, манти, хінкалі тощо... а означає, що наступного разу треба правильно обирати місця, де це робити, і уважно дивитись хто це робить 😉

І ще, сфоткайте банку спереду, я гляну як вона брендується, щоб подивитися наявність в супермаркетах. Як скажете де купляли - взагалі буде супер.

Посилання на коментар

18 хвилин тому, DmiVady сказав:

нагадало наших "спеців по шлюбу" з їхнім "женяться тільки лохи".

Бо, як на мене, якщо ти отруївся в пельменній біля вокзалу, то це не означає, що нікому не можна їсти пельмені, манти, хінкалі тощо... а означає, що наступного разу треба правильно обирати місця, де це робити, і уважно дивитись хто ті пельмені робить 😉

Якби ви ту тему уважно читали, то знали б, що головний гуру щасливого шлюбу віддав богу душу не в самому похилому віці, при тому, що полюбляв приготований власноруч шашличок і домашній баличок під коньячок.

Там же згадувалася одна лікарка, яка поставила на потік бізнес по догодовуванню бабусь із нерухомістю і швидко спроваджувала їх на той світ тушонками, баликами і ковбасками.

Робіть висновки і інжойте.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

19 хвилин тому, vadimv сказав:

Якби ви ту тему уважно читали, то знали б, що головний гуру щасливого шлюбу віддав богу душу не в самому похилому віці, при тому, що полюбляв приготований власноруч шашличок і домашній баличок під коньячок.

Там же згадувалася одна лікарка, яка поставила на потік бізнес по догодовуванню бабусь із нерухомістю і швидко спроваджувала їх на той світ тушонками, баликами і ковбасками.

Це кого ви під лікаркою маєте на увазі?:shock:

Посилання на коментар

33 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

І ще, сфоткайте банку спереду, я гляну як вона брендується, щоб подивитися наявність в супермаркетах. Як скажете де купляли - взагалі буде супер.

Прихований текст

89596742_.thumb.png.93064b9c2601a40c35c027035526447d.png

В супермаркетах нема, продають у своїй мережі фірмових крамниць.
Таких: svezhina.com.ua/

Для мене великі маркети не є ознакою якості: в них теж треба провести час та набратися досвіду, щоб не купувати гівно.
Тому окрім маркетів активно юзаю ринок та невеликі перевірені крамниці поряд.

А перед повномасштабним майже все привозив з села, з рук тих, кому довіряю, бо перевірив.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

а у нас завжди так було, є і буде - лише після біди починають розбиратися, чому так, і всі проблеми скинуть на звичайного робочого Васю

а до того нікому нічого не цікаво 

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Одну нашу сумську знайому.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, XL.pro сказав:

В молодості кіт за кішками ганявся, в на старості тушонку робить)))

Так він же досвіду набув за життя)
Коли є тушонка, то за кішками ганятись не треба - самі йдуть до нього)

• Хаха 3
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Так він же досвіду набув за життя)
Коли є тушонка, то за кішками ганятись не треба - самі йдуть до нього)

Або кішки вже не потрібні )))))

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, DimaF сказал:

Тушенку есть смысл делать, если есть халявное мясо.

А так - это переводить деньги.

В Україні є резон і він особливо сьогодні беззаперечний.

Посилання на коментар

4 часа назад, vadimv сказал:

Як ви думаєте, для чого я іспанську вчив і продовжую вчити )

Пощастило тобі бо це найлегша мова

• Хаха 1
Посилання на коментар

Росія розглядає можливість ударів по підстанціях АЕС, щоб змусити Україну підписати капітуляційні вимоги щодо закінчення війни, йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони.

www.radiosvoboda.org/a/news-rosiya-hur-ataky-aes/33652531.html

Посилання на коментар

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

М'ясо я й так їм. Я ж кіт. Тушонка - це щоб швидко щось приготувати. Гречка чи рис з тушонкою готуються максимально швидко. Звісно плов в котлі да на вогні - це набагато краще, але інколи немає бажання стільки чекати поки воно зготується.

Пи.Си. Та я й просто так можу банку тушонки схом'ячить. Бо ж м'ясо тушить - то довго, а жарене шкідливе:)

Тут знов таки - хто як і у яких традиціях харчується.
Бо я, наприклад, тушонку їм тільки вимушено, коли нічно свіжого нема. Ту, що купляв перед повномасштабним так і не з'їв - віддав коли терміни споживання почали підходити.

А м'ясо так, я теж їм, бо без білка та таурину життя чоловіка стає сумним, а мозок жіночим;)

Йшов з прогулянки, купив шматок, зараз у спеціях обваляю, у фольгу, та в електродуховку на годину закину.

От і буде свіжа смачна та корисна їжа на пару днів, ще й донька, можливо, долю одбере)

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

Росія розглядає можливість ударів по підстанціях АЕС, щоб змусити Україну підписати капітуляційні вимоги щодо закінчення війни, йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони.

www.radiosvoboda.org/a/news-rosiya-hur-ataky-aes/33652531.html

Але принагідно нагадаю думку друзів Зеленського про захист цих підстанцій:
"Если честно, жалко денег, пустая трата".(С)

Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Ти про борку?

Посилання на коментар

15 хвилин тому, karbo сказав:

Пощастило тобі бо це найлегша мова

Мені здалося, що італійська ще легша )

3 хвилини тому, karbo сказав:

Ти про борку?

Про Сасса. Це він там рекламував шашличок і баличок під горілку і коньячок у одному флаконі з щасливим шлюбом.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

Але принагідно нагадаю думку друзів Зеленського про захист цих підстанцій:
"Если честно, жалко денег, пустая трата".(С)

так їх неможливо захистити

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Йшов з прогулянки, купив шматок, зараз у спеціях обваляю, у фольгу, та в електродуховку на годину закину.

я останнім часом в соєвому соусі зі спеціями тушкую...

Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Мені здалося, що італійська ще легша )

В одному ряду по складності 

Там європейске звучання та читаємо як написано 

Англійська це просто страхи божі ніколи не догадаєшся що тобі деякі сказати хочуть 

Змінено користувачем karbo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

50 минут назад, Dmitriy_S сказал:

тю , мого татуся  його багаторічна коханка , яка десятиріччами чекала , коли  він "звільниться" , відправила так його "смаколиками"  на той світ , навітиь швидше , ніж дотиснула його з   нею одружитися :pozor:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...