ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 минут назад, DmiVady сказал: 3. Лише алкоголь IQ у дитинстві: 99.3 IQ у 45 років: 98.8 Зміна: -0.5 В алкоголю майже нейтральний ефект. Понял. Употребляю дальше. 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Товарищи пенсионеры и комсомольцы, мыслите позитивно...кричите зелена гидота все украла...а если подумать позитивно - увеличилось количество миллионеров и миллиардеров среди украинцев Цитата Негативне мислення старить швидше за куріння, — дослідження 👧Стрес і постійний песимізм шкодять ДНК та організму 👧Лікарі радять мислити позитивно, практикувати усвідомленість і менше критикувати. 😂вот так вот! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, karbo сказав: Гониш 🤣 Мова не про платність, а про дотримання рівня освіти. Так а я про шо. Обмеження доступу (виборка кращих) - це і є дотримання рівня освіти. Приберіть обмеження (допускайте на лекції всіх і всім видавайте дипломи) - і рівень освіти буде як у середній школі. Що я й писав з самого початку. Гроші і корупція до цього не мають жодного стосунку (безкоштовне читання лекцій і роздача дипломів може фінансуватисія державою або приватною особою). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, ks6 сказав: Понял. Употребляю дальше. Сер Ві́нстон Леонард Спенсер-Че́рчилль вас би підтримав 😁))) Але його приклад показує: зберегти ясний мозок не завжди означає зберегти тіло. Тож, якщо є бажання і після 50-ти ще років тридцять жити активним життям, не задихатися від підйому на десятий поверх, і тягати за цицьки нестареньких дівчаток тощо, то вже можна потихеньку переходити на чаї 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, Vladdi сказав: Так їдь в Авдіївку, наприклад, або в сонячний Маріуполь, там нарешті вдихнеш повними грудями повітря свободи за поребриком і подалі від "режиму". Якщо встигнеш, звісно. Бо тебе одразу, як барана, запрягуть та потягнуть знову таки на фронт або ще кудись подалі. Але то вже буде не "режим", а "скрєпи". коли ви востаннє були на окупованих територіях щоб так впевнено розказувати як там? 1 годину тому, vadimv сказав: І все одно це буде не зовсім чистий експеримент, бо навіть у близнюків з однаковим набором генів вже з перших днів внутрішньоутробного розвитку будуть різні умови і на світ вони з'являться вже з різними стартовими можливостями. А далі й поготів... у мене знайома народилася дівчинкою, а її брат хлопчиком, хоча вони й близнюки 1 година тому, vadimv сказав: Я коли почав вивчати біографії таких англіків, як сер Річард Бренсон, або сер Річард Докінз, то зрозумів, що там є від чого забухати... А ще почав вважати, що люблячі батьки, які віддають своїх дітей до британських навчальних закладів, або не в своєму розумі, або дуже не люблять своїх дітей. тому ви й не англік і поїхали в Єгипет як біженець, а не колонізатор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, рыбак сказал: Зачем тебе та твоя освіта была нужна , если ты тут , по твоим репликам , борешься с деменцией? И судя по всему - безуспешно.. Зачем ты ставишь себе на полку книгу , не намереваясь ее читать ?- вспомни : зачем нужны книги ? Дружище, вот для чего Вы грубияните, что Вас так зацепило? Буду писать по-русски, если Вы не поняли, что это была шутка про деменцию, може так быстрее будет доходить. Я когда-то работал в системе совкового Газпрома, нас с коллегами по КБ вызвал небезизвестный Черномырдин, который был еще в то время замминистра Газпрома. Его офис находился в г.Тюмень по адресу - ул.Советская д.101 Кабинет-приёмная Черномырдина был на 7-ом этаже, а не на 2-3 эт., как любят устраивать себе все начальники. Аэропорт в Тюмени называется Кольцово. А старое здание Газпрома в москве было 7-ми этажной сталинкой на Университетской, а министром был Динков. П.С. Библию не я принес в дом, и не мне ее аннигилироватьь Змінено 59 хвилин тому користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 51 хвилину тому, vadimv сказав: Так а я про шо. Обмеження доступу (виборка кращих) - це і є дотримання рівня освіти. Приберіть обмеження (допускайте на лекції всіх і всім видавайте дипломи) - і рівень освіти буде як у середній школі. Що я й писав з самого початку. Гроші і корупція до цього не мають жодного стосунку (безкоштовне читання лекцій і роздача дипломів може фінансуватисія державою або приватною особою). Знову погнав))) Для отримання вищої освіти повинні бути в наявності адекватні знання, а не відсотки суспільства. В Україні дипломи видаються не за знання, а за гроші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому (змінено) kim chen lhoran, Ты ваще нормальный? Я же тебе деменцию твою лечу, и судя по тому , что ты вспомнил какого то Мырдина и его адрес , то уже есть результаты. Это не грубость , а методика лечения. И заметь , лечу бесплатно , не заставляя тебя , не принуждая и не навязываюсь . Ты , кстати , своему невропатологу и психиатру сколько платишь ? .слушай , а почему ты Москва написал с маленькой буквы , а Газпром - с большой. ? Ээх, лечить тебя еще и лечить. Змінено 31 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 2 години тому, kim chen lhoran сказав: Ось, і на Білораші оголошена якась там мобілізація, чи може просто якійсь "просунуті" збори. Теж так? www.instagram.com/reel/DU7eXycDBMJ/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 1 годину тому, ks6 сказав: Понял. Употребляю дальше. https://www.facebook.com/reel/780963861716616 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому хз правда ли, но интересно Цитата #ситуация 👀Черноморск! на Парусной ТЦК задержали, избили и залили газом парня. Оказался военный на реабилитации, документов не спросили. Приехали побратимы! одну машину заблокировали. остальных ТЦКашников ловят по городу. менты не могут определиться за кого они, разборки и поиски продолжаются - сообщают читатели Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз