normal Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 59 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: В мене МК-53 був, з нього і почалося моє програмування:) І в мене з МК-52 52 хвилини тому, sergio сказав: В мене до того ще на ПК-01Львів., що якраз в кінці 80-х почали виготовляти на 125 му заводі А я на новий рік писав листи не діду морозу, а директору заводу «Счетмаш» у Кишиневі, щоб він мені подарував Вектор-06Ц, бо у батьків немає грошей, а я капець як помираю хочу комп, не подарував гад... Батьки потім позичили і купили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, normal сказав: І в мене з МК-52 А я на новий рік писав листи не діду морозу, а директору заводу «Счетмаш» у Кишиневі, щоб він мені подарував Вектор-06Ц, бо у батьків немає грошей, а я капець як помираю хочу комп, не подарував гад... Батьки потім позичили і купили О, точно, МК-52, старий вже, запамятував модель:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Заехал отрегулировать газ . 1000 гр за час работы. Это много или мало? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Заехал отрегулировать газ . 1000 гр за час работы. Если бы все приезжали на регулировку. А есть еще куча обычных дешевых и трудоемких работ. Опишу с чем я обращался в прошлом году в одно место и цены. Замена тяги трапеции дворника. 300 грн. Провошкались час с хвостиком. Замена масла 300 грн. Около часа. Поварить глушитель, 500 грн. около часа. И вот за эти три часа мастер получит 550 грн. Половину. Пусть 600. В лучшем случае полторы в день капнет. Оно вроде и не мало, но без стажа и работа не легкая. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 1 час назад, Dmitriy_S сказал: О, точно, МК-52, старий вже, запамятував модель:) Братан з Данії передав. Робочий, якщо що. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 4 минуты назад, sergio сказал: Братан з Данії передав. Робочий, якщо що. Будет теперь на чем бабки за медяху и стиралки подбивать☝️)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 6 минут назад, DimaF сказал: Будет теперь на чем бабки за медяху и стиралки подбивать☝️)) Это как микроскопом гвозди забивать. Да и, что там считать, вчера сдал 20кг по 460грн, легко в уме подсчитать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз