ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 годин тому, Дощ сказав: Працює закон збереження енергії, давиш з одного боку - вилазить з іншого. Зазвичай ті хто давлять бачать лише свою проблему, і їм немає справи до тих хто її не бачить. Всі говорять про баланс, якого не існує. Рішення немає, його не існує в принципі, є тимчасові перехідні півміри гасити спалахи. Основна проблема - війна, яку також ніхто не знає як закінчити. Є речі які в масі своїй не залежать від когось чи когось конкретно, це сукупність обставин, які навіть ші не може порахувати 13 годин тому, US7IGN сказав: я уявляю, приходить до мене клієнт, а я йому кажу - рішення немає, і проблема не в мені, а в тому що взагалі ніхто не знає що робити. і взагалі від нас нічого не залежить, чи не від нас а не від кого конкретно. це сукупність обставин, які навіть ші не може порахувати, тому плати мені щомісяця і я буду гасити спалахи поки у тебе не закінчаться гроші. а потім нема клієнта - нема проблем хоча що тут уявляти, багато моїх колег так і робить Людей приблизно так і лікують. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 хвилин тому, US7IGN сказав: це "нормальні" - хворі судячи з того що вони дозволяють з собою робити. я вже не кажу про перепис на голосуваннях Логіка адвокатів цілком зрозуміла, можна зайвий раз не повторювати 1 годину тому, vadimv сказав: Головне потім у всьому звинувачувати жертву, паскуду таку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 7 годин тому, Дощ сказав: Взагалі питання не за адресою, я можу висловити лише свою власну думку з цього приводу, он є кобилинська, органи розслідування, всп, дбр, купа всяких контролерів, поліція, на яких покладений конкретно цей функціонал, нещодавно мо сам верховний задач нарізав - от хай вони там давлять продавлюють, от я саме про це.... звичайно що не вам такі питання вирішувати але ті на кого покладений функціонал - не чухаються, їх задовольняє нагальне становище змінити це можна лише копняками - або знизу (що вже починається неконтрольовано) або зверху - командири доводять свою власну думку по сходам до головкома й той роздає копняки на своєму рівні. тож я про що - більшість командирів засцять свої думки висловлювати - з різних міркувань ну або залишатися рабами та просити більше рабів для виконання завдвнь.... Змінено 1 година тому користувачем vbb Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, vbb сказав: тож я про що - більшість командирів засцять свої думки висловлювати - з різних міркувань гарний командир в армії це той хто не задає питань і не має власних думок, а бігом виконує що кажуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 годин тому, US7IGN сказав: mev.gov.ua/novyna/verkhovna-rada-skhvalyla-v-tsilomu-zakon-shchodo-obyednannya-elektroenerhetychnykh-rynkiv Разом з намірами побудувати в Україні ще трохи атомних блоків виглядає як бажання Європи аутсорсити у нас енергетику Можливо. Це ввійшло в пакет рішень, який вчора провела Верховна Рада, потрібних для розблокування фінансування за Ukraine Facility, зокрема щодо цифровізації виконавчого провадження та інтеграції до енергоринку ЄС. Це про доступ до грошей. Ну і про прив’язку до європейської інфраструктури. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 часов назад, Скромный прораб сказал: Всё закончится тем, что выйдет в эфир и скажет, что он лучший, отключит телефон и поедет играть в гольф. Спите спокойно В общем вполне ожидаемо. Операция по спасению летчика, ничто иное, как прикрытие попытки захвата обогащенного урана, последствия печальные, Иран оказался не по зубам первой армии мира, а посему «Мир! Дружба! Жвачка!» Змінено 1 година тому користувачем Скромный прораб 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, Скромный прораб сказал: В общем вполне ожидаемо. Операция по спасению летчика, ничто иное, как прикрытие попытки захвата обогащенного урана, последствия печальные, Иран оказался не по зубам первой армии мира, а посему «Мир! Дружба! Жвачка!» Так наша армия круче даже мериканской?! 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, akineo сказав: оголосити перемогу і США і Ірану, навіть якщо це і не так - це те, що потрібно було зробити Україні і рф. Тільки так можна зупинити війну. Але ж жидам українців не шкода .. Пуйло і кацапи - жиди? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 13 хвилин тому, sergio сказав: Так наша армия круче даже мериканской?! 😎 захоплення Курщини? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому (змінено) 12 часов назад, karbo сказал: Виключно тому що такими є українці. Інших не завозили. та ладно "не завозили" - і вивозили масово , і завозили масово Змінено 46 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 47 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому В 06.04.2026 в 10:09, Бездомный сказал: кацапи ( мої дід та баба ) Да уж, кому как не тебе это знать))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому (змінено) 44 хвилини тому, sergio сказав: Так наша армия круче даже мериканской?! 😎 яка ваша армія? утилізаторів? Змінено 24 хвилини тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз