Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

27 минут назад, XL.pro сказал:

Чудова новина. Атакований НПЗ у Волгоградській області

Кременчуг...

• Сумно 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Найкраща шпаргалка для Трампа

Найкраща шпаргалка для Трампа перед зустріччю. Її написав Едуард Тополь і опублікував колонкою в ізраїльському виданні.Люди мого покоління точно знають це імʼя. Колишній радянський письменник. Зараз йому 86 років. Живе в Нетанії з 2017 року. Громадянин США та Ізраїлю. Підтримує Україну.

"Уважаемый господин Президент! Дорогой Дональд!

Как автор пятидесяти книг и дюжины фильмов о России, считаю себя вправе информировать Вас перед Вашей встречей с Путиным.

Вы должны знать, что он не может прекратить войну с Украиной, даже если Вы подарите ему свою виллу Мар-а-Лаго на Палм-Бич, Трамп-тауэр в Нью-Йорке и десяток своих гольф-клубов.

И ни потому, что не хочет отдохнуть от войны, а потому что не может.

Поскольку знает русскую историю не по учебнику Мединского, а реальную:

Возвращение русских войск из Европы в Россию после победы над Наполеоном привело к анти-царскому восстанию "декабристов" в 1825 году.

Поражение России в русско-японской войне привело к революции 1905 года.

Бегство миллиона русских солдат с русско-германского фронта во время Первой мировой войны привело к отречению императора Николая Второго от престола и Февральской революции 1917 года.

Мир, подписанный Лениным с Германией, позволил большевикам расстрелять всю царскую семью.

С возвращения советских войск из Афганистана в феврале 1989 года начался распад СССР.

Зная это, Путин не может закончить войну с Украиной и вернуть свои войска домой.

Только возможность в мае 1945 года оставить почти всю свою армию в Европе в качестве оккупационных войск помогла Сталину избежать послевоенного путча.

Вот и Путин мечтает об оккупации Украины, а также Прибалтики, Финляндии, Польши и т. д., чтобы держать свою армию подальше от Москвы.

Он помнит, как 525 тысяч солдат, вернувшихся из Афганистана в 1989 году, превратились в бандитов-"афганцев", терроризировавших все население СССР.

И знает, что будет, если с украинского фронта вернутся домой полтора миллиона солдат, умеющих профессионально убивать, грабить и насильничать.

Война с Украиной позволила Путину избавиться от двух миллионов самых активных противников его режима, которых он вынудил сбежать из России, а остальных молодых русских мужчин он или загнал на фронт, или рекрутировал в карательные службы.

Сегодня любая война – с Украиной, с Прибалтикой, с НАТО – да с кем угодно, это лучший способ принуждения России к покорности Путину и его хунте.

К сожалению, никто из Ваших советников не объяснит Вам это перед встречей с Путиным, но Вы можете проверить мои аргументы у Джека Мэтлока и Майкла Макфола.

Я не хочу, чтобы Путин – гэбэшник, вор и убийца миллионов людей – продолжал нагло морочить Вам голову, врать и обманывать моего Президента.

Конечно, я не военный эксперт и не политолог, но я писатель с хорошей памятью.

Я помню, как Рональд Рейган, Маргарет Тэтчер и Папа Иоанн Павел II сумели сбросить цену на нефть до 9 баксов за баррель, дали афганцам "Стингеры" и тем самым остановили захват Афганистана Москвой и разрушили СССР.

Если Вы хотите остановить Путина и имперские амбиции, как минимум, половины населения России, то нужно сделать то же самое – снизить цену на нефть хотя бы до 25 баксов за баррель и дать Украине то оружие, которое поможет ей сокрушить агрессора.

А что касается Вашего желания учредить американо-российские партнерские бизнес-отношения, то не на словах, а на деле это может случиться лет через сто или, вообще, никогда.

Если Вам интересно почему, позвоните мне, я объясню.

С уважением,

ЭДУАРД ТОПОЛЬ, гражданин США и Израиля".

censor.net/ua/b3569366

ЗИ:  а тепер перекладіть на українську дійсність  і земударистичну моновладу...

• Хаха 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

12 минут назад, hause сказал:

Найкраща шпаргалка для Трампа

До задницы все это рыжему дебилу, он не самостоятелен.

Посилання на коментар

Продовжимо ракетну тему. 

defence-ua.com/weapon_and_tech/flamingo_na_3000_km_tse_krilata_raketa_fp_5_z_1_tonnoju_bojovoji_chastini_jaki_sche_harakteristiki_vidomi-19911.html

defence-ua.com/weapon_and_tech/jaki_dva_nedoliki_mozhut_buti_u_krilatoji_raketi_fp_5_flamingo_popri_vsi_jiji_perevagi-19923.html

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

20 хвилин тому, Canton сказав:

Кременчуг...

І... Росія і наніше обстрілювала українські міста задовго до ударів по російським НПЗ. Тактика Путіна - тероризувати цивільне населення, щоб останнє змусило владу капітулювати.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, XL.pro сказал:

Тактика Путіна - тероризувати цивільне населення,

Какой бред...

Посилання на коментар

6 хвилин тому, XL.pro сказав:

Тактика Путіна - тероризувати цивільне населення, щоб останнє змусило владу капітулювати.

Чим залякати? Втрати населення мінімальні та ще й тільки по кількох містах в основному.

Посилання на коментар

30 хвилин тому, hause сказав:

Только возможность в мае 1945 года оставить почти всю свою армию в Европе в качестве оккупационных войск помогла Сталину избежать послевоенного путча.

...и отправка их части на войну с Японией и Кореей

И знает, что будет, если с украинского фронта вернутся домой полтора миллиона солдат, умеющих профессионально убивать, грабить и насильничать

орков 

Я помню, как Рональд Рейган, Маргарет Тэтчер и Папа Иоанн Павел II сумели сбросить цену на нефть до 9 баксов за баррель, дали афганцам "Стингеры" и тем самым остановили захват Афганистана Москвой и разрушили СССР.

Если Вы хотите остановить Путина и имперские амбиции, как минимум, половины населения России, то нужно сделать то же самое – снизить цену на нефть хотя бы до 25 баксов за баррель и дать Украине то оружие, которое поможет ей сокрушить агрессора.

и развалить мордор? Не, на такое администрация США пойтить не может.

Посилання на коментар

24 хвилини тому, Canton сказав:

Какой бред...

Ну и в чем военный смысл вчерашнего обстрела СумДУ, после которого он фактически перестал существовать - разрушено 6 корпусов.

Это была какая-то "законная" военная цель?

18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Чим залякати?

Ну наприклад, розстрілами хат, автівок і окремих людей FPV-дронами, як в тирі.

Це ж фактично полювання.

18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Втрати населення мінімальні та ще й тільки по кількох містах в основному.

Ти ще скажи, що це прояв гуманізму і дотримання Женевської конвенції.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 3
Посилання на коментар

7 минут назад, vadimv сказал:

Это была какая-то "законная" военная цель?

Значит была...

Все цели "законные", даже если вечером это был детсад - ночью стало местом дислокации подразделения

Змінено користувачем Canton
  • Хаха 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, Canton сказав:

Какой бред...

Українська влада з цим справляється набагато краще. Через Тису пливуть не через кацапів та їх дрони :lol:

Посилання на коментар

17 хвилин тому, Canton сказав:

Значит была...

А если не была - см. пункт 1.

Ясно понятно...

17 хвилин тому, Canton сказав:

Все цели "законные", даже если вечером это был детсад - ночью стало местом дислокации подразделения

Даже если это было днем, когда там находились дети и не было никакого "подразделения"...

13 хвилин тому, outdoor24 сказав:

Машка-алкашка, ти штоль?

кореш аркашка, военный преступник

• Лайк 3
Посилання на коментар

15 хвилин тому, vadimv сказав:

Ну наприклад, розстрілами хат, автівок і окремих людей FPV-дронами, як в тирі.

Це ж фактично полювання.

Ти ще скажи, що це прояв гуманізму і дотримання Женевської конвенції.

Таке тільки в прифронтових містах. І воно в плані "заставити владу капітулювати" не має ніякого впливу.

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Таке тільки в прифронтових містах.

Може варто пригадати перші дні і місяці повномасштабного вторгнення?

Коли це було по всій території, куди орки мали змогу доїхати, дострілити або докинути бомби/ракети.

І припинити дуркувати і ліпити з них гуманістів. Як кончений мудак аферистович.

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, vadimv сказав:

Може варто пригадати перші дні і місяці повномасштабного вторгнення?

Коли це було по всій території, куди орки мали змогу доїхати, дострілити або докинути бомби/ракети.

І припинити дуркувати і ліпити з них гуманістів. Як кончений мудак аферистович.

Хіба я ліплю з них гуманістів? Я заперечую, що "Тактика Путіна - тероризувати цивільне населення, щоб останнє змусило владу капітулювати".

Посилання на коментар

12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Хіба я ліплю з них гуманістів?

Це ж у вас вони регулярно йдуть на зустріч і не розвалюють Київ, маючи таку можливість.

12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Я заперечую, що "Тактика Путіна - тероризувати цивільне населення, щоб останнє змусило владу капітулювати".

Заперечувати беззаперечні факти - типово котяча поведінка.

image.png.9ace9fd2eeda4b94c7f4095696b2ffe8.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, hause сказал:

ЗИ:  а тепер перекладіть

Краще б кацапському шанувальнику, який постить чергову маячню від цензора, ввімкнути мізки самому. До чого вихід з Афгану до розпаду СРСР?  Більша частина допису то дурня, бо наприклад, на момент виходу союз вже розпадався на очах, і вихід сам по собі ніякого додаткового впливу не мав, просто ресурси вже не дозволяли вести активні дії за кордоном таким контингентом з такими втратами.  З іншого боку рушійною силою розпаду СРСР були насамперед не люди, а економіка, яка падала із зростаючою швидкістю. І люди тут відігравали лише роль другорядну, бо наприкінці 80-х не було сильних рухів патріотичних сил у союзних державах, знекровлених жорстоким совковим комуняцьким пресом. Проте, дійсно, важкі поразки та капітуляції на фронтах призводять до падіння будь-яких режимів, ця тенденція споконвічна, і це є одним із головних стимулів путлера до продовження війни. Початком розвалу російської імперії була поразка в російсько-японській війні, яка стимулювала розвиток внутрішньої опозиції та екстремістських течій, тих же "більшовиків". Для України капітуляція перед кацапнею це буде не просто зміна/заміна влади, це буде знищення і держави, і національного осередку, і максимальне винищення самої ідентичності, бо несамовита кацапня буде випалювати все українське нещадно, до чого дотягнуться їх криваві руки. Це давно та відверто пропагують мерзотні ідеологи "скрєпново міра".

• Лайк 1
Посилання на коментар

56 минут назад, Canton сказал:

Ну ти і гад... Точно доведеться навідатись...

Посилання на коментар

Мерц пише, що ***ло погодився на зустріч з Зеленським, але щось мені здається що її не буде

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...