Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Тільки що, Vinsol2009 сказав: Я, мій диплом не треба підтверджувати в Чехії. Але роботи в Чехії ви не знайшли і повернулися в Харків (тобто диплом - говно?). В мене от теж диплом інженера АСУ. Але набуті навики зовсім інші:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Але роботи в Чехії ви не знайшли і повернулися в Харків (тобто диплом - говно?). В мене от теж диплом інженера АСУ. Але набуті навики зовсім інші:) І що ви зі своїм дипломом/знаннями заробляєте в Німеччині?) Чи також "говно" і чекаєте, щоб урвати на виборах і Україні?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Але роботи в Чехії ви не знайшли і повернулися в Харків (тобто диплом - говно?). В мене от теж диплом інженера АСУ. Але набуті навики зовсім інші:) Мені ніколи було вчити мову, сидів із малим онуком, а дочка та жінка вчили . Я почав учити через рік. Екзамен А1,А2 Щоб працювати за фахом потрібно В1, або В2.а це ще мінімум півроку. Та мене і та робота цілком задовольняла, бо житло безкоштовне у хазяїна. Більше того, він ще й платив за навчання усіх, хто в нього працював. Для працівників, починаючи із рецепшена вивчення англійської обов'язкове. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: Мені ніколи було вчити мову, сидів із малим онуком, а дочка та жінка вчили . Я почав учити через рік. Екзамен А1,А2 Щоб працювати за фахом потрібно В1, або В2.а це ще мінімум півроку. Та мене і та робота цілком задовольняла, бо житло безкоштовне у хазяїна. Більше того, він ще й платив за навчання усіх, хто в нього працював. Для працівників, починаючи із рецепшена вивчення англійської обов'язкове. То чого не лишилися? Освіти не хватило? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Індія офіційно послала на*** Трампа з його вимогами припинити закупівлю кацапської нафти За словами міністерки фінансів країни Сітхараман, Індія продовжить закупівлі нафти, незважаючи на 50% тарифи США. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 минуту назад, Canton сказал: Індія офіційно послала на*** Трампа з його вимогами припинити закупівлю кацапської нафти За словами міністерки фінансів країни Сітхараман, Індія продовжить закупівлі нафти, незважаючи на 50% тарифи США. "Вісь зла" офіційно сформована? Чи ще ні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, XL.pro сказав: І що ви зі своїм дипломом/знаннями заробляєте в Німеччині?) Чи також "говно" і чекаєте, щоб урвати на виборах і Україні?) Я своїм дипломом нічого не заробляю. Заробляю навиками поза тим, що набув в Німеччині:) Вибори - це приємний бонус:) Якщо підвищу свої скіли до рівня німецької політики - то це є гуд. Таки там платять сильно більше, ніж Ігор Валерійович:) Я стараюся і навіть набув відповідних зв'язків:) Пи.Си. Для мене все-таки скромний будиночок на 100 квадратів на Мюнхенщині краще, ніж 200 квадратів в Бучі:)) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 9 минут назад, Dmitriy_S сказал: Таки там платять сильно більше, ніж Ігор Валерійович 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому В цьому відео вся сучность зеленої мобілізації, 3.14дари ..., з такими вояками ми точно переможемо 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Скоро в тому Аверсі знайдуть зв'язки з кацапами і прикриють 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 годину тому, karbo сказав: Стільки зневаги до простих людей висловленої в одному пості я ще ніколи не бачив))) Прастата, хуже варавства. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Де саме? В Чикаго? Там бомжів на кілометр сильно більше, ніж у Києві там холодно - не дуже й побомжуєш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 15 хвилин тому, Бездомный сказав: там холодно - не дуже й побомжуєш Чикаго південніше по широті, ніж Київ, наскільки пам'ятаю. Може десь як Дніпропетровськ. У вас там бомжі не живуть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 9 часов назад, Бездомный сказал: нпз у рязані втретє з початку року В седьмой всего... 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, sergio сказав: це з білої церкви тупаки . цей суддя частенько чмирить копів) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 13 минут назад, Canton сказал: В седьмой всего... "Путин пока страну не уничтожит - не успокоится" - Борис Немцов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, Бездомный сказав: "Путин пока страну не уничтожит - не успокоится" - Борис Немцов. Зе встигне першим:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 години тому, Dmitriy_S сказав: Я в своєму житті мав справу і з ментами і з бандюками (в тому числі донецькими), то порядних людей серед бандюків виявилося сильно більше. Декотрі з бандюків навіть поважними бізнесменами і банкірами стали. З ментів в люди не вибився жоден а власник АТБ? і завода Аерок тепер ще 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 47 минут назад, Бездомный сказал: там холодно - не дуже й побомжуєш да во всю бомжуют, погода , ПРИМЕРНО, как в Киеве ( хотя последнее время в Киеве зимы более теплые), только летом очень влажно и душно. Но климат не мешает украинским щирим-патріотам, многие которые родом если не из Калуша, то из Ив_Франковска и т.п., пытаться правдами-не правдами, хоть тушкой , хоть чучелом, остаться в США. Подают на полит убежища, льют грязь на страну, это все в вышиванках. В принципе если такой контингент не вернется , то и не велика потеря. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, МаТраС сказав: а власник АТБ? і завода Аерок тепер ще Не знайомий, я більше по фінансовим і банківським махінаціям Пи.Си. Як каже народна париказка, до кота і гроші липнуть Змінено 6 годин тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, Оконщик сказав: да во всю бомжуют, погода , ПРИМЕРНО, как в Киеве ( хотя последнее время в Киеве зимы более теплые), только летом очень влажно и душно. Но климат не мешает украинским щирим-патріотам, многие которые родом если не из Калуша, то из Ив_Франковска и т.п., пытаться правдами-не правдами, хоть тушкой , хоть чучелом, остаться в США. Подают на полит убежища, льют грязь на страну, это все в вышиванках. В принципе если такой контингент не вернется , то и не велика потеря. так саме щирі патріоти з Європи і заснували США 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 години тому, Александр Аврамчук сказав: Доставка обійдеться у 200 руб. (приблизно 102 грн) готівкою. дорого?) мінімалка провінційного таксі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Не знайомий, я більше по фінансовим і банківським махінаціям Пи.Си. Як каже народна париказка, до кота і гроші липнуть бувший мєнт, але розумний 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, МаТраС сказав: бувший мєнт, але розумний Дві дочки... Ну ви б могли хоча б на одній женицця? Отож. Там ще в одного олігарха дочка є, @DmiVady, може вспієте. Ну не факт 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз