Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

22 хвилини тому, sergio сказав:

Так дрессировка или дань погибшим?!

А що таке дань загиблим? Поясніть. Наскільки я знаю з біології мертвим взагалі все пофігу.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

А що таке дань загиблим? Поясніть. Наскільки я знаю з біології мертвим взагалі все пофігу.

гробки - це круто. їдять і звичайно ж бухають на кладовищі) вжн 20 років не хожу. так ото на могилу до бабушки рідко заходив

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

Ну типа вшанування загиблих. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

Ну типа вшанування загиблих. 

А можна дозволить водіям в якості вшанування і щоб пом'януть загиблих в дев'ять ранку соточку коньяку опрокинуть? І потом ще в шість вечора, в час пік, теж в пам'ять про загиблих і щоб в пробці не так скучно стоять було.

• Хаха 2
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

А можна дозволить водіям в якості вшанування і щоб пом'януть загиблих в дев'ять ранку соточку коньяку опрокинуть? І потом ще в шість вечора, в час пік, теж в пам'ять про загиблих і щоб в пробці не так скучно стоять було.

а хто не бухає, хапануть напас на капоті

Посилання на коментар

Сьогодні в театрі ми з донькою взяли участь у дуже комфортно й доречно організованій "хвилині мовчання".

Без зайвого пафосу глядачів чемно попросили вшанувати всіх загиблих - всіх.
Вшанували - і життя продовжилося: показували комедію "За двома зайцями", актори грали чудово.

Про те, як і навіщо створюються ритуали, і як правильно на це реагувати, ми з донькою вже говорили.
Так само я пояснював і те, що "дай дурневі скляного прутня - він і прутень розіб’є, і руки поріже".

Змінено користувачем DmiVady
кацапизми виправляю)
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Геніально

Пакистанець продавав свою сечу в рф під виглядом лікувального зілля.

21 річний пакистанець протягом двох років постачав в Ерефію свою сечу під виглядом верблюжої (у деяких мусульманських країнах її прийнято вживати з лікувальною метою). Один із орків помітив дивний і нетиповий смак, після чого повідомив про це в поліцію. Під час перевірки було виявлено обман, продавця заарештували.

Сеча продавалася через маркетплейси, включаючи рф, Узбекистан, Киргизстан і т.д.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

Геніально

Пакистанець продавав свою сечу в рф під виглядом лікувального зілля.

21 річний пакистанець протягом двох років постачав в Ерефію свою сечу під виглядом верблюжої (у деяких мусульманських країнах її прийнято вживати з лікувальною метою). Один із орків помітив дивний і нетиповий смак, після чого повідомив про це в поліцію. Під час перевірки було виявлено обман, продавця заарештували.

Сеча продавалася через маркетплейси, включаючи рф, Узбекистан, Киргизстан і т.д.

Досвідчений попався, мабуть ще в дев'яностих уринотерапією займався і воду від телевізора заряджав:lol:

Посилання на коментар

30 минут назад, DmiVady сказал:

Сьогодні в театрі ми з донькою взяли участь у дуже комфортно й доречно організованій "хвилині мовчання".

Без зайвого пафосу глядачів чемно попросили вшанувати всіх загиблих - всіх.
Вшанували - і життя продовжилося: показували комедію "За двома зайцями", актори грали чудово.

Про те, як і навіщо створюються ритуали, і як правильно на це реагувати, ми з донькою вже говорили.
Так само я пояснював і те, що "дай дурневі скляного прутня - він і прутень розіб’є, і руки поріже".

Я вважаю, що то привчають до:

• Сумно 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, sergio сказав:

Я вважаю, що то привчають до:

Там багато аспектів впливу - і не лише негативних. Цей ритуал існує давно й практикується по всьому світу.
Питання в тому, як його проводять і як ти сам із цим даєш собі раду.
Кіно гарне - дуже люблю 👍

Змінено користувачем DmiVady
кацапизми виправляю)
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...