Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 годин тому, US7IGN сказав: до такого навіть кацапи ще не додумалися. звісно неможливо провести вибори в засранській сільраді заєбістого району Тернопільської області www.obozrevatel.com/ukr/politics-news/u-radi-progolosuvali-za-bezperervnist-roboti-mistsevoi-vladi-pid-chas-vijni-scho-tse-oznachae.htm Головне, що концерти можна влаштовувати, з тисячами людей, включаючи дітей, в одному місці за короткий проміжок часу. Це безпечно:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 57 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Може треба було ще раз перечитати і зрозуміти - основне для чого тут я навів відповідь ШІ, що та інформація для військових, а не для широкого загалу. І, думаю, це він знає з декількох джерел. Ще раз перепрошую, невірно зрозумів, то було не особисте. Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 минут назад, Dmitriy_S сказал: . Все по образу і подобію. Позвольте поинтересоваться , этот " новый мир" уже смог сформулировать новую мораль или еще в пути ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 хвилини тому, рыбак сказав: Позвольте поинтересоваться , этот " новый мир" уже смог сформулировать новую мораль или еще в пути ? Зовнішні атрибути присутні. Бандера, вишиванки, шаровари. А зсередини як був совок, так і лишився... Пи.Си. До речі, вишиванки з шароварами в СРСР не забороняли і навіть вітали. Пам'ятаю в Букварі було зображення всіх народів СРСР в національних костюмах. Змінено 2 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, Dmitriy_S сказал: Зовнішні атрибути присутні. Бандера, вишиванки, шаровари. А зсередини як був совок, так і лишився... Не , не об этом, я о глобальной морали. Некогда мне встретился при поиске на форуме ваш пост , что якобы " тысячелетняя мораль," не актуальна, а уже , якобы , существует какая- то новая , современная . Вот и интересно стало, где о ней прочесть. Или может вы и так знаете ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Не , не об этом, я о глобальной морали. Некогда мне встретился при поиске на форуме ваш пост , что якобы " тысячелетняя мораль," не актуальна, а уже , якобы , существует какая- то новая , современная . Вот и интересно стало, где о ней прочесть. Или может вы и так знаете ? Чесно кажучи, я сюди вже давно заходу виключно в цілях деградації. Іноді воно дуже помочне. Тіпа, як візит до психотерапевта. Тільки без психотерапевта. Тому всього, що я писав, я не пам'ятаю. А оскільки я перечитав сила-силенну усякою філософської гуйні, то мені навіть складно прєдположить, шо я у тому пості писав. Але якщо нагадаєте в двох словах, то я можу розвинути тему. Так сказать, з огляду на сьогоднішні реалії:) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Цитата У Черкасах чоловік помер під час проходження медкомісії в ТЦК. За інформацією обласного ТЦК, у чоловіка стався епілептичний напад у автобусі. Він упав, ударився головою та згодом помер у лікарні. Обставини трагедії з’ясовують слідчі, у ТЦК триває службове розслідування. да да. з'ясують, і суд буде. ага. ну з плюсів - від мужика вже від'єбуться всі. йому вже добре. нема життя - нема страждань. хоч +1 до плану зарахували ? Змінено 1 година тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, Dmitriy_S сказал: Зовнішні атрибути присутні. Бандера, вишиванки, шаровари. А зсередини як був совок, так і лишився... Вам , как знатоку , всего что связано с украинским вопрос , как будет на украинском слово " нравственность ," ? Сможете ответить на вопрос без подсказок ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: как будет на украинском слово " нравственность ," ? Доброчесність? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Вам , как знатоку , всего что связано с украинским вопрос , как будет на украинском слово " нравственность ," ? Сможете ответить на вопрос без подсказок ? Нема точного аналога в українській мові, як і в англійській. Бо в кацапській нрав кацапський - цей і є зразок моралі. Який вони і намагаються натягнути на увесь світ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, outdoor24 сказав: Доброчесність? Ні, то добропорядочность на кацапській. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, akineo сказав: да да. з'ясують, і суд буде. ага. ну з плюсів - від мужика вже від'єбуться всі. йому вже добре. нема життя - нема страждань. хоч +1 до плану зарахували ? 15 млн родині б ще не забули підкинути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: Чесно кажучи, я сюди вже давно заходу виключно в цілях деградації. Іноді воно дуже помочне. Тіпа, як візит до психотерапевта. Тільки без психотерапевта. Тому всього, що я писав, я не пам'ятаю. А оскільки я перечитав сила-силенну усякою філософської гуйні, то мені навіть складно прєдположить, шо я у тому пості писав. Але якщо нагадаєте в двох словах, то я можу розвинути тему. Так сказать, з огляду на сьогоднішні реалії:) ""Есть такой исчезающий тип людей, для которых существуют единственно верные эталоны для всех сфер жизни. И они постоянно пытаются натянуть сову на глобус применить тысячелетнюю мораль к современному миру и всячески убеждают окружающих, что по-другому невозможно и неправильно. Кстати, у наших северных соседей тоже тысячелетняя мораль очень в почете, они ее скрепами называют. Так вот, для скрепоносных, мир за последние 100 лет изменился больше, чем за предыдущие 200 тысяч. Он вырос из коротких штанишек вашей тысячелетней морали, тем более что и мораль та ваша создавалась по большей части церковью и властьимущими для управления холопами. Новый мир создает свою мораль, соответствующую сегодняшним реалиям и вызовам, и скрепоносные, цепляющиеся за старую мораль, просто обречены на поражение и забвение."---вот , не поленился нашел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, akineo сказав: да да. з'ясують, і суд буде. ага. ну з плюсів - від мужика вже від'єбуться всі. йому вже добре. нема життя - нема страждань. хоч +1 до плану зарахували ? Та скільки ж можна нить. Життя прекрасне. Насолоджуйтесь кожною хвилиною. Ну а якщо помрете в бусіку ТЦК, значить судьба така. Фатум. Карма. Доля... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Нема точного аналога в українській мові, як і в англійській До речі, в Україні птахи відлітають зимувати у вирій. А де зимують кацапські? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 51 хвилину тому, Бездомный сказав: а кому він там потрібний ? про магадан речитативи читати ? не треба ради христа. й так голова болить) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, МаТраС сказав: не треба ради христа. й так голова болить) тоді контрольний як там Магірус? давно не чути... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: ""Есть такой исчезающий тип людей, для которых существуют единственно верные эталоны для всех сфер жизни. И они постоянно пытаются натянуть сову на глобус применить тысячелетнюю мораль к современному миру и всячески убеждают окружающих, что по-другому невозможно и неправильно. Кстати, у наших северных соседей тоже тысячелетняя мораль очень в почете, они ее скрепами называют. Так вот, для скрепоносных, мир за последние 100 лет изменился больше, чем за предыдущие 200 тысяч. Он вырос из коротких штанишек вашей тысячелетней морали, тем более что и мораль та ваша создавалась по большей части церковью и властьимущими для управления холопами. Новый мир создает свою мораль, соответствующую сегодняшним реалиям и вызовам, и скрепоносные, цепляющиеся за старую мораль, просто обречены на поражение и забвение."---вот , не поленился нашел. О, це старий пост. Все вірно, окрім того, що мораль нового світу не витримала випробування часом, бо не врахувала кількості варварів, які лишилися на планеті. В довгостроковій перспективі так воно і буде, але не зараз. Можливо ваші правнуки дочекаються. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, outdoor24 сказав: До речі, в Україні птахи відлітають зимувати у вирій. А де зимують кацапські? В тьоплиє края. В Краснодар мабуть. Чи в Сочі, якщо гроші є:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, Dmitriy_S сказал: О, це старий пост. Все вірно, окрім того, що мораль нового світу не витримала випробування часом, бо не врахувала кількості варварів, які лишилися на планеті. В довгостроковій перспективі так воно і буде, але не зараз. Можливо ваші правнуки дочекаються. Вы сможете её сформулировать,ту, которая. " не витримала" ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, Dmitriy_S сказал: О, це старий пост. Все вірно, окрім того, що мораль И что же там верного ? Ту " тысячелетнюю мораль " ,о которой вы говорите узаконил Константин ( Рим) ,плчти 2 тыщ лет назад, России тогда и в помине не было. О каких скрепах речь.? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Вы сможете её сформулировать,ту, которая. " не витримала" ? Звісно. Глобалізм, космополітизм, інклюзивність. Особистість - як найвища цінність. Планета рівних можливостей для всіх, хто хоче і вміє працювати на благо суспільства. Світ без кордонів. Особистий розвиток без меж. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Звісно. Глобалізм, космополітизм, інклюзивність. Особистість - як найвища цінність. Планета рівних можливостей для всіх, хто хоче і вміє працювати на благо суспільства. Світ без кордонів. Особистий розвиток без меж. Вы анархист ? .прочтите в поиске что такое мораль. Разговор шел именно о " морали". Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, рыбак сказав: И что же там верного ? Ту " тысячелетнюю мораль " ,о которой вы говорите узаконил Константин ( Рим) ,плчти 2 тыщ лет назад, России тогда и в помине не было. О каких скрепах речь.? Цю мораль формували еліти для холопів. Тоді був дуже сильний розрив між елітою і холопами. Самі еліти цієї моралі не дотримувалися. Тому будь-яке суспільство, яке слідує тисячолітній моралі, приречене на жорстку сегрегацію між елітою і холопами. А це, в свою чергу, буде призводити до того, що еліти періодично будуть вішати на ліхтарях:) В довгостроковій перспективі таке суспільство приречене. Бо суспільство без еліт перетворюється на бидло, яке і приводить державу до руйнування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 хвилин тому, US7IGN сказав: тоді контрольний як там Магірус? давно не чути... Іноді в коментарях на "Цензорі" його бачу, але дуже рідко. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз