Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

25 хвилин тому, akineo сказав:

а у мене сталось навпаки - вночі щось з xiaomi сталось, здохла зовнішня карта з фото за 1.5 року .. 

а з мейзу взагалі приколи. без карти не загружались деякі файли. прийшлось поставить замість сімки..

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Чия? Скоро - кінець війни. І ота істерика з мобілізацією в РФ - цьому свідчення. Народ має масово хотіти закінчення війни. Для цього воно все і робиться.

Как вы себе представляете существование двух параллельных "реальностей " относительно этой войны . Думаете , что в Кремле так просто откажутся от своих претензий ? Или вы тоже скажете : " кто их спрашивать будет"?

Я сомневаюсь , что  на их хотелки  способно что либо повлиять из вне . О внутренних - даже говорить  не хочется - это для " бездомных".

.где вы увидели " истерику", в своем воображении? 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

47 минут назад, МаТраС сказал:

нe знаю. я в тeлeфонах дужe скромна людина і нe розумів людeй,якіивитрачають по 30000. в мeнe вони,як розхідний матeріал. той впав, той вологи у відряддeнні набрався.  мeні ототфотку зробить потділу да на сайт чи тeлeграм. всe.

останній самсунг а6 був. 2022 чи 230року випуску.,тотв ньому всe автоматом на карту писалось.

Передостанній мій  Хуавей накрився після падіння в Іонічне море. Причому я дістав його через декілька секунд, але він ще проробив від сили пів дня і здох. В тому ж Іонічному морі малий атопив свій телефон. Його я зміг дістати тільки на наступний день, бо того дня штормило. Телефону дупа, але сімка працювала. Наскільки бачу останні моделі телефонів роблять водощахищегими, тобто можуть пережити деякий час при падінні в воду на 1-2метра. 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Передостанній мій  Хуавей накрився після падіння в Іонічне море. Причому я дістав його через декілька секунд, але він ще проробив від сили пів дня і здох. В тому ж Іонічному морі малий атопив свій телефон. Його я зміг дістати тільки на наступний день, бо того дня штормило. Телефону дупа, але сімка працювала. Наскільки бачу останні моделі телефонів роблять водощахищегими, тобто можуть пережити деякий час при падінні в воду на 1-2метра. 

не тільки останні моделі. водозахищеними роблять топові моделі . у мене lg ще 2018 року модель. повністю водозахищена. 

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Вашингтон зможе передати Україні лише від 20 до 50 Tomahawk, – FT

потужно. ***ло злякається і закінчить війну. 

Загальна кількість ракет на озброєнні США — 4150 одиниць.

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Нічого. В нас люди теж роками з хати не виходять і забили на ті всі кари. 

Цікаво що буде коли в них до бусифікації дійде. Під час попередньої мобілізації так, тільки трохи військкомат попалили. 

те саме що й тут і пофігу sud.ua/uk/news/ukraine/343561-v-ternopole-proizoshla-massovaya-draka-mezhdu-sotrudnikami-ttsk-politsiey-i-grazhdanskimi-smi

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

може все ж таки потужно одночасно по москві? а якщо ще всі 2-3 виготовлені на день фламінги за ними залетять то вистачить :flag1:

Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

те саме що й тут і пофігу sud.ua/uk/news/ukraine/343561-v-ternopole-proizoshla-massovaya-draka-mezhdu-sotrudnikami-ttsk-politsiey-i-grazhdanskimi-smi

Так судячи з коментаря ТЦК працівників ТЦК на місці бійки не було. 😎

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

може все ж таки потужно одночасно по москві? а якщо ще всі 2-3 виготовлені на день фламінги за ними залетять то вистачить :flag1:

***ла в москві вже давно нема. сидить в бункері 

Посилання на коментар

13 годин тому, Dmitriy_S сказав:

крипта попадала на 10-15 (макс 20) відсотків основні монети

10-15 то було по підсумку, а для підстригання баранів достатньо різкого піке в моменті і не важливо що через 30 секуд буде відскок -  позиції автоматично закриються за ті кілька секунд.

якщо торгувати з плечем (в кредит від біржі) в момент коли ти стаєш винен біржі суму рівну твоїм власним грошам - позиція автоматично закривається і біржа повертає собі борг який дорівнює всім твоїм грошам і в тебе не лишається нічого. торгівля з плечем 10 означає що куплена позиція перетворюється для тебе в нуль і закривається при падінні ціни на 10%.

Змінено користувачем yuragon
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

Навіть 20 томагавків з ядерними боеголовками то надпотужно.💪

Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

так вони і хабарів не беруть :lol:

enovosty.com/uk/news-ukr/news_society-ukr/full/tck-xabariv-ne-berut-a-shtrafi-25-tisyach-zaplatyat-usi-nikomu-ne-vibachat

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

***ла в москві вже давно нема. сидить в бункері 

при чому тут ***ло?

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

нема жодних підстав не вірити коментарям ТЦК . невідомі у військовій формі спеціально так роблять щоб підставити ТЦК. 

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Навіть 20 томагавків з ядерними боеголовками то надпотужно.💪

такий великий і в казки вірить (с) анекдот

• Хаха 2
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Цитата

Ракети Tomahawk давно входять до списку бажаного озброєння Києва з початку повномасштабного вторгнення. Водночас експерти Пентагону зазначають, що США зможуть передати Україні лише обмежену кількість цих ракет — від 20 до 50 одиниць, що не змінить кардинально динаміку війни, але стане сигналом посилення американської підтримки.

!!! разом до перемоги 

ця війна "відкрила очі" на піндосів і їхню армію в кінах. коли вже перемога в битві неминуча, то вони героїчно з'являться і скажуть що вони виграли

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

нема жодних підстав не вірити коментарям ТЦК . невідомі у військовій формі спеціально так роблять щоб підставити ТЦК. 

зайдіть до ТЦК якогось зранку і перевірте документи у всіх хто в "формі". скільки з них буде працівниками тцк? :lol:

завжди цікаво було яким статутом передбачено вдягати балаклави перед тим як виходити на "оповіщення"? якщо їх дії законні то чого вони бояться?

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

не цивільними, а ресурсом 

Посилання на коментар

19 хвилин тому, yuragon сказав:

10-15 то було по підсумку, а для підстригання баранів достатньо різкого піке в моменті і не важливо що через 30 секуд буде віскок -  позиції автоматично закриються за ті кілька секунд.

якщо торгувати з плечем (в кредит від біржі) в момент коли ти стаєш винен біржі суму рівну твоїм власним грошам - позиція автоматично закривається і біржа повертає собі борг який дорівнює всім твоїм грошам і в тебе не лишається нічого. торгівля з плечем 10 означає що куплена позиція перетворюється для тебе в нуль і закривається при падінні ціни на 10%.

Так там же має бути можливість автоматично закривати позиції при падінні на певний відсоток. Не думаю, що чувак, в якого було в управлінні 65 млн. доларів, таким не користувався.

Як Бінанс відкрився, то там не було ще торгівлі з плечем, а це подивився, що вже є, та ще й до 125х. І на інших біржах є. Це вже прям реінкарнація Форекса:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

38 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Як там на кацапії кажуть - "ліха бєда начало" Хочеться надіятися, що "далі буде".

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

5 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Так там же має бути можливість автоматично закривати позиції при падінні на певний відсоток. Не думаю, що чувак, в якого було в управлінні 65 млн. доларів, таким не користувався.

Як Бінанс відкрився, то там не було ще торгівлі з плечем, а це подивився, що вже є, та ще й до 125х. І на інших біржах є. Це вже прям реінкарнація Форекса:)

На фініках сижу, там мамкіни інвестори умудряются на поиватовський кредит з грейстерміном 55 днів ОВГЗ купляти, а потім біжать бакси міняти, щоб його погасити бо не вписуються в пільговий період. 

І то на суми ~250 кг 

😎

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

так вся краса цього разу була в тому що стоп-лосс спрацьовува (якщо він був) і відкривався продаж, але через брак ліквідності (організований зокрема використовуючи діру в ПО самої біржі) ніхто не встигав купити. при швидкому падінні навіть коротке зависання продажу призводило вже до спрацювання механізму ліквідації ставки з плечем самою біржею.

• Хаха 1
Посилання на коментар

59 хвилин тому, sergio сказав:

як варік,є чохли водонепроникні. і тел можна користуватися в них

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...