Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 година тому, vadimv сказав: Про яку "дружбу" ти тут заливаєш, коли українці завжди були для кацапів людьми другого сорту, десь між свинею і городнім опудалом у шароварах? Тебе твої "друзі" ніколи не називали кугутом за твою мову? Мої однокласники називали українську мову кугутською., а хлопця, що приїхав із села тролейбусом. Батьки того однокласника із ростовської області, отримали житло після інституту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, karbo сказав: Насильно одружувалися українці з руськими. Я це точно знаю))))) Неужель наставлю пушку На жену свою хохлушку - Лучше буду я ее любить." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Неужель наставлю пушку На жену свою хохлушку - Лучше буду я ее любить." Тут триста процентів про намір вбивства своє дружини Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 52 хвилини тому, vadimv сказав: Людям, які жили в тій недоімперії і все бачили на власні очі. І мовчали, щоб вижити, бо пам'ятали 33й і 37й і голодовку 46го. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, рыбак сказав: Какой еще " Мертветчук" , что он знал и продавал ? Тебя тоже в гугле забанили? 13 хвилин тому, рыбак сказав: Тебе же советовали - обратись к доктору Спасибо за заботу, меня пляжная терапия вполне устраивает. Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 16 хвилин тому, karbo сказав: В Чикаго я ніколи не збирався, так доля розпорядилася Як "вільна людина" - завжди маєш змогу переїхати до чєрєповца з чєбоксарами ) Будеш там "дружити" з однополчанами )) Зека свого знайомого може зустрінеш ))) Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: Тебя тоже в гугле забанили? Спасибо за заботу, меня пляжная терапия вполне устраивает. Там пишется о Медведчуке . А ты о чем? Ты считаешь , что на пляже мешок может превратиться в человека ? Мне думается , что наоборот. Змінено 6 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 22 хвилини тому, karbo сказав: Мені мир подобався, а не відсутність ковбаси Ні миру (Чехія, Угорщина, Афган…), ні ковбаси 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, рыбак сказав: Там пишется о Медведчуке . А ты о чем? Да все о нем же Тільки що, рыбак сказав: Ты думаешь , что на пляже мешок может превратиться в человека ? Мне думается , что наоборот. Типа ты пробовал ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому hromadske.ua/rehiony/253825-u-khmelnytskomu-stavsia-vybukh-hazu-u-bahatopoverkhivtsi-zruynovano-kilka-poverkhiv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 13 минут назад, vadimv сказал: Як "вільна людина" - завжди маєш змогу переїхати до чєрєповца з чєбоксарами ) Будеш там "дружити" з однополчанами )) Зека свого знайомого може зустрінеш ))) Як вільна людина я можу послати таких радників))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 16 минут назад, outdoor24 сказал: Ні миру (Чехія, Угорщина, Афган…), ні ковбаси Тисячі українців та руських туди зайшли на танках і я там був в кінці 90х у якості гостя)) Я прекрасно пам'ятаю той день коли в Чехію мобілізували Змінено 6 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, karbo сказав: Як вільна людина я можу послати таких радників))) Звісно - тобі ж нічого відповісти на той факт, що сам ти не хочеш жерти ту баланду, яку пхаєш іншим. Про дружбу із вертухаями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 минут назад, vadimv сказал: Да все о нем же Т.е ты считаешь , например , что " Вадик " и "Педик" - это будет равнозначно . Для тебя же не важно , что две буквы заменили , это " все о нем же ". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 19 минут назад, outdoor24 сказал: Ні миру (Чехія, Угорщина, Афган…), ні ковбаси Єгипет , Сирія , Мозамбік , Ангола , Ефіопія , .... Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Т.е ты считаешь , например , что " Вадик " и "Педик" - это будет равнозначно . Для тебя же не важно , что две буквы заменили , это " все о нем же ". Я считаю, что "мертветчук" - вполне подходящее погоняло для этого существа. Хотя и "медведчук" (видимо от слова "медведка" - она же "сучка") - тоже вполне. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: Я считаю, что "мертветчук" - вполне подходящее погоняло для этого существа правильно назвати = правильно зрозуміти (с) Конфуцій Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 10 хвилин тому, karbo сказав: Тисячі українців та руських туди зайшли на танках 46 хвилин тому, karbo сказав: Мені мир подобався Війна це мир (с) Змінено 6 годин тому користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому нда...качество оставляет желать чего то другого...жизнь прожили, а элементарных вещей не понимаете - не национальность нужно винить, а личность...у каждого поступка-проступка-преступления либо героизма всегда есть имя и фамилия Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, Бармалей сказав: не национальность нужно винить, а личность... Сусліка, штоль? Суслік, сука, лічность! (С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, vadimv сказал: Я считаю, что "мертветчук" - вполне подходящее погоняло для этого существа. Хотя и "медведчук" (видимо от слова "медведка" - она же "сучка") - тоже вполне. Что оставляет право и тебя считать кому как захочется , в таком случае. Ты только в своем кругу коверкаешь слова , как твой днепропетровский косноязычий кореш , или так со всеми общаешься ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 хвилини тому, Бармалей сказав: не национальность нужно винить, а личность... Какая такая "личность" у штампованного пластикового совка? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 17 минут назад, Бармалей сказал: нда...качество оставляет желать чего то другого...жизнь прожили, а элементарных вещей не понимаете - не национальность нужно винить, а личность...у каждого поступка-проступка-преступления либо героизма всегда есть имя и фамилия чомусь еллінською вони - андрофаги , рідною - меря , тюрською - кацапи але значення одне й те саме - людожери саме тому , людожери , щоб приховати своє красномовне ім'я , змушені вкрасти ім'я обманом та підступом поневоленого народу , який кацапи нищили - де фізично , де - асимілюванням - десятками мільйонів . Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Ты только в своем кругу коверкаешь слова , как твой днепропетровский косноязычий кореш , или так со всеми общаешься ? Говорить правду легко и приятно ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, hause сказав: Найгірше те, що дуже важко спрогнозувати, у що саме цей потік виллється. Але виллється неодмінно." бидло будуть ***ить одне одного. влади це не торкнеться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз