Alvalk Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 (змінено) 11 минут назад, 7351 сказал: Перечитайте уважно наведене вище -- коли у Вас нема аргументів в діскусії, тобто програєте опоненту "вчистую" ви кажете, що можете розмовляти тільки, як з москалями, тобто "Пуля в лоб - идеально". Опять ваша бурная фантазия и какие-то странные выводы В первом случае речь шла про разговоры с москалями. Пример - мой брат, которого я послал, потому что разговаривать с ним аргументированно невозможно. Ваш вопрос был про москалей-захватчиков. Это уже москали, которые пришли на нашу землю с оружием. Им пуля в лоб. Неужели вам было так сложно внимательно прочитать то, что я написал (и то, что вы спрашивали), не додумывая ничего от себя? Змінено 20 червня 2022 користувачем Alvalk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 20 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: У мене є пропозиція, забрати усіх російськомовних із передовоі. А кто воевать будет? Убийцы павлинов? Не думаю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 3 минуты назад, Vikctor сказал: Читав що це постріл з чогось протитанкового. А поїхав, бо інерція і зупинитись одразу 40т хрень не в змозі. Там у відео - постріл у жопу і на виліт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 4 хвилини тому, Alvalk сказав: Неужели вам было так сложно внимательно прочитать то, что я написал (и то, что вы спрашивали), не додумывая ничего от себя? Моя пропозиція -- перечитайте ще раз, що я написав про діскусію взагалі, будь про що. Образа опонента -- чистий програш, завжди, коли "грають за правилами", звісно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 (змінено) del Змінено 20 червня 2022 користувачем outdoor24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 (змінено) 11 хвилин тому, Скромный прораб сказав: А кто воевать будет? Убийцы павлинов? Не думаю... Там російськомовні -- тільки москалі-загарбники -- вони взагалі українську не розуміють. Українці бувають тільки умовно російськомовними -- бо всі, як мінімум, чудово розуміють, що їм кажуть та пишуть українською мовою. Змінено 20 червня 2022 користувачем 7351 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 Глави держав і урядів "Ініціативи трьох морів" ("Тримор'я"), до якої входять 12 країн ЄС, розташованих між Балтійським, Чорним та Адріатичним морями, ухвалили рішення щодо участі України в усіх проєктах об'єднання на правах країни-партнерки. www.dw.com/uk/lidery-initsiatyvy-trokh-moriv-pohodyly-partnerstvo-dlia-ukrainy/a-62195728?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 35 минут назад, MaxS сказал: Стосовно "упрощенка экономит на налогах". Як правило, на великих підприємствах податкове навантаження до 2%, в той час як ФОП 3гр. до війни платив 5% або 3% від обороту + ПДВ. Предприятие на общих основаниях платит 20% НДС + 18% прибыли, итого 38%. Можно подробнее о налоговой нагрузке до 2%? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ukrainian Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 13 минут назад, Скромный прораб сказал: А кто воевать будет? Убийцы павлинов? Не думаю... Скільки прорашистського обдертого вовкулаку мордорськими бомбами,снарядами, мінами не годуй, а воно все одно по ночах на мокшанські болота виє. Во істину сказано - горбатого лише могила виправить. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь UA Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 Денис Казанский Тем временем в задних проходах у оккупантов продолжает третий день рваться БК из-за обмена Тайры. По ходу разборок выяснилось, что обменяли ее на сына чеченского авторитета Мурада Саидова - Адама. Мурад Саидов до 2014 жил в Украине, был членом ОПГ в Запорожской области и считался смотрящим по Мелитополю. После аннексии Крыма переехал туда и стал представлять интересы Кадырова на полуострове. При этом его сын Адам остался вести дела на подконтрольной территории и после начала российского вторжения в 2022 был задержан. Состоялся обмен, условия которого стороны договорились не афишировать. Но информация просочилась к бесноватой пропагандистке Куксенковой с Первого канала, которая не долго думая слила ее в Телеграм. И у оккупантов заполыхало. Переносчики русского мира заныли, что это плевок в лицо, потому что "отпустили нацистку", а сынок кадыровского авторитета оказался куда важнее любого русского пленника. Но что здесь удивительного? Разве для кого-то новость, что русские ваньки из нищих деревень - никому особо не нужны? Не говоря уже про расходный материал из ЛДНР, который вообще никто не считает. Ценность в России имеют только феодалы и их семьи, остальные - мусор. И никакого секрета тут нет. Но именно за такую Россию, за такие порядки все эти Безлеры и воюют. Так что и возмущаться нечего 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 (змінено) 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Предприятие на общих основаниях платит 20% НДС + 18% прибыли, итого 38%. Можно подробнее о налоговой нагрузке до 2%? если для вас 20% НДС и 18% от прибыли = 38% - то даже не буду пытаться. не складывается мягкое с мокрым но может это вам поможет buhgalter911.com/uk/news/news-1063897.html Змінено 20 червня 2022 користувачем MaxS 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ukrainian Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 Только что, Игорь UA сказал: Тем временем в задних проходах у оккупантов продолжает третий день рваться БК из-за обмена Тайры. Вона (медик) чомусь виявилась важливішою за скажімо командира полку Азов, Прокопенка. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 Только что, MaxS сказал: если для вас 20% НДС и 18% от прибыли = 38% - то даже не буду пытаться. не складывается мягкое с мокрым Не для меня, а согласно Налогового кодекса Украины для предприятий на общих основаниях установлены такие ставки налогов. Даже не спрашиваю откуда черпаете информацию Вы, слив засчитываю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 2 часа назад, kkost сказал: боже, яке воно кончене))) Сцуко, я два рокі про це всім на форумі казав і у відповідь тиша. Ї лишень війна нарешті підняла повіки загалу... 3 часа назад, igor_d70 сказал: Они утонули t.co/4Qx4TmY08d 2 часа назад, Вячеслав_В сказал: Красівоє! Нажаль в коментах пишуть що це старе відео... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 6 минут назад, 7351 сказал: Моя пропозиція -- перечитайте ще раз, що я написав про діскусію взагалі, будь про що. Моя позиция остается прежняя. Если человек пишет такую феерическую чушь, то он или бот или тупой. Это не попытка кого-то обидеть, а констатация факта. Я встречал много сторонников обоих президентов, и даже упоротых, но такого отборного бреда ни от кого из них не слышал. P.S. Зря Вы за него вписались. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 (змінено) 32 хвилини тому, XL.pro сказав: Предприятие на общих основаниях платит 20% НДС + 18% прибыли, итого 38%. Можно подробнее о налоговой нагрузке до 2%? ПДВ - це податок на кінцеве споживання, тому його платить не підприємство, а кінцевий споживач. Змінено 20 червня 2022 користувачем Dmitriy_S 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 20 минут назад, Vikctor сказал: Читав що це постріл з чогось протитанкового. А поїхав, бо інерція і зупинитись одразу 40т хрень не в змозі. Суть не в этом. Это официальная страгичка ГШ. Люди, которые работают на контентом должны заливать качественное доказательное видео. Тут, я как лох вижу, что такн подбили, а ему пофиг. Если совешивать выстрел, то должен быть виден результат. Как минимум танк должен остановиться. о есть, нужна добротность сюжета. А так.....это как видео наших бойцов, которые вышли в поле и куда-то хернули штук 5 залпов общей стоимостью в несколько тысяч долларов и крикнули какие-то угрозы русне. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 (змінено) 14 минут назад, Dmitriy_S сказал: ПДВ - це подарок на кінцеве споживання, тому його платить не підприємство, а кінцевий споживач. И налог на прибыль тоже ложится на конечного потребителя, поскольку включен в конечную стоимость товара/услуги))). В убыток никто работать не будет. Повторюсь, в чем заключается 2% налоговой нагрузки? P.S. Во время вторжения России в 2014 г. Кабмин наложил мораторий на несколько лет на проверки бизнеса, чтобы не кошмарили его. При полноценной войне в 2022 г. даже сейчас (конец мая- июнь 2022 г.) блокируют налоговые накладные. Вот и разница между Камбином Яценюка и Шмыгаля Змінено 20 червня 2022 користувачем XL.pro 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 31 хвилину тому, kkost сказав: от мені цікаво. Якщо всі прихильникі Порошенка, чи навпаки Зеленського, визнать, що їх сімпатік помилявся в 1,2,3 далі за списком. Про що на форумі спілкування буде? Мені ще жодного разу не пояснили , у чому Порох помиливмя. У нього було багато помилок, але нажаль мій список та список його критиків взагалі не перетинається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 1 хвилину тому, Alvalk сказав: P.S. Зря Вы за него вписались. Мені взагалі не подобаються образи замість аргументів в діскусії, байдуже від кого. Лайка на лайку -- інша справа, навіть цікаво, особливо, коли українською лаються (набираю словниковий запас). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 🇬🇬 "Додому - в Європу": в центрі Тбілісі – мітинг на підтримку євроінтеграції Грузії Тисячі людей у понеділок увечері зібралися в центр Тбілісі на мітинг на підтримку європейської інтеграції Грузії під гаслом "Додому, в Європу". Частина студентів прийшла з протестними плакатами, наприклад "Вимагаємо деолігархіхації", "Захід повинен накласти санкції на Іванішвілі та членів уряду Грузії"; інші ж були більш нейтральними – "За наше майбутнє", "Молода сила тут". На мітингу виступили політики з Європи та України, після чого учасники пройшли ходою до площі Європи в історичній частині Тбілісі. VID_20220620_224004_948.mp4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 2 часа назад, ukrainian сказал: Великий це говорив за місяць до нападу. Електорат Великого (а це еліта України (зі слів їх самих) таких прорахунків не прощає. І на наступних виборах обов’язково йому це пригадає. Я заздалегідь вибачаюсь за новий віток , але ви серйозно? Я ж писав в гілці що це хвороба. Вона виліковна лишень в разі, якщо людина бажає лікуватись. Так що ніхто ні чого не пригадає... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 17 минут назад, ukrainian сказал: Вона (медик) чомусь виявилась важливішою за скажімо командира полку Азов, Прокопенка. Думаю москали ее согласились отдать, а азовца нет. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 2 часа назад, kkost сказал: Може хватить міряти у кого довший? У Зе чи у Пе? Дивився сбогодні як Зе спілкувався з Беном Стілером. Вважав що хочь в англійской у Пе довше і був здивований що у Зе майже такій само відріс))) 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 2 минуты назад, Vikctor сказал: це хвороба. Политика называется. Кто туда зашел - редко выходит оттуда здоровым. Исключение - козак Гаврилюк, но он просто глубоко не погружался 🤣 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз