ЧортПобьєрі Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 1 година тому, Бездомный сказав: Маша Шукшина остаточно обнулила спадщину Васі Шукшина А була якась різниця?🤦♂️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleks.sur Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 54 минуты назад, TaurosRMK сказал: Я от не можу зрозуміти, ти реально такий муд*к, чи троль? А шо сказати хотів? Звільнила , взагалі то, Верховна Рада За поданням Берези, Арьєва. Найвеличніший тільки завізував( хоча міг і тут всра...ся). Оця бля ху...ня коли все позитивне- Зе, а все негативне- опозиція вже заїпло. Дбл, блд. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 12 минут назад, Vikctor сказал: А чому більшисть відео від вас такой поганой якості? Ви його якось растягуєте в розмірі? бо то москаль звичайний 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 1 минуту назад, kkost сказал: бо то москаль звичайний І як це сказується на якості відео? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleks.sur Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 4 часа назад, Alvalk сказал: але деякі його висловлювання на адресу окупантів мені сподобались. Скажімо багато моїх висловлювань на адресу окупантів( просто ви їх не чули) вам сподобались би ще більше... Але я прихильник оцінювати не за слова, а за діїї. Пиз...ти - не мішки таскати. А отаке "лагідне" возвеличення, якось виглядає підозріло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 Только что, Vikctor сказал: І як це сказується на якості відео? то й якість відповідна)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 1 час назад, badgy сказал: Христо Грозев @христогрозев Гиркин жалуется, что российские средства ПВО (предположительно, С-400, которые на бумаге имели такие возможности) не смогли сбить ракеты HIMARS, что привело к «уничтожению 10 российских складов боеприпасов и серьезным человеческим потерям с нашей стороны». Якщо це правда, то одна ця інформація окупає для американців всі сьогоднішні та прийдешні поставки хаймарсів та БК до них. А пан Ердоган зараз повинен кусати себе за свій турецький хер... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 Зеленський наказав деокупувати південь України – Резніков "Для цього Україна збирає мільйонні бойові сили, оснащені західною зброєю, щоби відвоювати свою південну територію в Росії" — сказав Резніков в інтерв'ю газеті The Times За словами міністра оборони, Зеленський віддав наказа відбити окуповані прибережні райони, які мають життєво важливе значення для економіки країни. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 1 час назад, Бездомный сказал: Маша Шукшина остаточно обнулила спадщину Васі Шукшина 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
badgy Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 9 минут назад, Vikctor сказал: Якщо це правда, то одна ця інформація окупає для американців всі сьогоднішні та прийдешні поставки хаймарсів та БК до них. Денис Довгополый 1 ч. · Поговорил с передком. Там, конечно, рады Химерам. Херачат так, что фуфа заворачивается. Мои американские аналитики тоже рады. Сказали, что штаты их будут давать, чтобы понимать, что мордор будет противопоставлять. Пока ему вообще нечего. Пишут, что орки серьезно перестраивают логистику, но они не умеют в децентрализацию. Все игры в эту историю заканчивались неорганизованным ***ецом и воровством всего, чего можно. Не работает у них ничего без присмотра, а дублировать надзор невозможно. 9 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 1 час назад, kkost сказал: відколи це у москалів вільна країна? Якійсь він нетиповий москаль - жодного руснявого відео від нього не пам'ятаю. А надмірно показово патриотичний Безхатько цілими днями тягне сюди цапське лайно. 2 часа назад, Privet сказал: А чом би ні ?! Питання лише грошей. Путін здох, Кадиров, інші персонажі у цей же день - ми незалежні. І понеслося - пожары над страной, всё выше, ярче , горячей.. А на кой їм ця незалежність? Вони й так мають бабло та владу. Вважаю, що після смерті хУйла вони швиденько оберуть собі когось на його заміну. І я не впевнений що цей хтось буде краще для нас... А ромзанка диров схоже навіть тупіше ніж виглядає. Він й правда думає що всі серйозно сприймають його тік-ток воїнів. Він сам залюбки викладає роликі, де ми вже капітулювали. Так що поведінка його армії ослойобів лишень копіює поведінку головослойоба... 1 час назад, TaurosRMK сказал: Я от не можу зрозуміти, ти реально такий муд*к, чи троль? Навіть не сумнівайтесь - перше. Хоча це не виключає того, що він тут на роботі... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 10 минут назад, Vikctor сказал: Якщо це правда, то одна ця інформація окупає для американців всі сьогоднішні та прийдешні поставки хаймарсів та БК до них. А пан Ердоган зараз повинен кусати себе за свій турецький хер... а з чого ви взяли що штати не використали ці комплекси, які начебто випадково їх союзник по НАТО купив на параші, саме для тестування та вдосконалення своїх ракет? 8 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Зеленський наказав деокупувати південь України – Резніков "Для цього Україна збирає мільйонні бойові сили, оснащені західною зброєю, щоби відвоювати свою південну територію в Росії" — сказав Резніков в інтерв'ю газеті The Times За словами міністра оборони, Зеленський віддав наказа відбити окуповані прибережні райони, які мають життєво важливе значення для економіки країни. шах і мат! а ПАП такого наказу в 2014 не віддав! тому всі порохоботи можуть кусати турецькій хєр пана Ердогана.... 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 Тільки що, US7IGN сказав: шах і мат! а ПАП такого наказу в 2014 не віддав! тому всі порохоботи можуть кусати турецькій хєр пана Ердогана.... Щиро вірю що тоді було неначасі☝️. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 1 минуту назад, Vikctor сказал: Якійсь він нетиповий москаль - жодного руснявого відео від нього не пам'ятаю. А надмірно показово патриотичний Безхатько цілими днями тягне сюди цапське лайно. Просувати москальські наративи можна і без відео. Почитайте що він пише - 50% України буде окуповано. Нас таким чином привчають до цього. Це тільки моя думка, в вас може бути інша. 3 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 (змінено) 14 минут назад, Propeller сказал: заю ,знаю . Тому і сказав - остаточно . Кінорежиссер Шукшин - то таке . Кінорежиссер - залежний від режиму , тим більше - у тоталітарній країні . Шукшина - контркультурного письменника я поважав . Даремно . Убий у собі москаля . Змінено 10 липня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 (змінено) 1 година тому, Vikctor сказав: І як це сказується на якості відео? рассчитано на мобильную аудиторию, работа у них такая... форум — скорее случайность бо хорошо приняли и ведутся Змінено 10 липня 2022 користувачем iiigolkin 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 4 минуты назад, kkost сказал: Просувати москальські наративи можна і без відео. Почитайте що він пише - 50% України буде окуповано. Нас таким чином привчають до цього. Це тільки моя думка, в вас може бути інша. Я думав, що тільки в мене параноя на рахунок цього чувака🙃, ан ніт 4 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 Только что, =YaSto= сказал: Я думав, що тільки в мене параноя на рахунок цього чувака🙃, ан ніт занадто гарний. майже як $100 1 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 (змінено) 1 година тому, kkost сказав: Просувати москальські наративи можна і без відео. Почитайте що він пише - 50% України буде окуповано. Нас таким чином привчають до цього. Це тільки моя думка, в вас може бути інша. Они все помнят как xyйло восхищался гебельсом, а тот советовал вкидывать 80/20%, где брехни только 20%. И большинство на это ложили с прибором, а этот исполняет, потому и получается у него. Квалификация есть. Кстати, замечаю что квалифицированных стало больше и на других ресурсах. Правда, уже поздновато — информационную войну рашка проиграла всухую Не знаю зачем... Змінено 10 липня 2022 користувачем iiigolkin 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 2 минуты назад, =YaSto= сказал: Я думав, що тільки в мене параноя на рахунок цього чувака🙃, ан ніт це не параноя. здоровий глузд))) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 1 минуту назад, iiigolkin сказал: Они все помнят как xyйло восхищался гебельсом, а тот советовал вкидывать 80/20%, где брехни только 20%. И большинство на это ложили с прибором, а этот исполняет, потому и получается у него. Квалификация есть. А шо именно получается? Каки успехи тэскать? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 2 минуты назад, US7IGN сказал: занадто гарний. майже як $100 я б сказав навіть кращий. Інвалід, герой війни, чесно каже, що він москаль. Як йому не вірити? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 (змінено) 1 година тому, =YaSto= сказав: А шо именно получается? Каки успехи тэскать? Блин, он же сидит тут примерно с середины ковидной ветки, тогда еще появился. Это ж для нас нападение было неожиданным, и то не для всех. Они-то заранее внедрялись. И многие принимают его за украинца, проукраинского. Разве не успех? Это как родео для них. Змінено 10 липня 2022 користувачем iiigolkin 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 2 минуты назад, =YaSto= сказал: А шо именно получается? Каки успехи тэскать? його цитують. люди читають 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз