OlaR Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 (змінено) 10 минут назад, Вячеслав63 сказал: В першому турі я голосував за дійсного патріота Кошулинського. А Зеленський, вважаю, став патріотом з 24-ого лютого. А до цього був промаскальським виродком, якій навідь мови не знав і мряв замирявитись з руснею? Але Ви все одно за нього проголосували. Цікавий Ви патріот ... Змінено 3 серпня 2022 користувачем OlaR 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 (змінено) 6 хвилин тому, Ranch сказав: Я висловлюю власну думку і даю інформацію, котрою володію як першоджерело або маю доступ до першоджерел. Таке тут написати може будь-хто. Я вас не знаю і тому мені насрати на вашу думку, мене цікавлять лише факти Змінено 3 серпня 2022 користувачем Alvalk 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ranch Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 (змінено) 6 минут назад, Alvalk сказал: Таке тут написати може будь-хто. Мені також насрати на Вашу думку, особливо після того, як Ви наочно продемонстрували свою належність до 95%. І... то не Ваша думка, а бездумна трансляція наративів петьмана. Бо коли людина не має доступу до першоджерел і низькі інтелектуальні здібності, то вона починає вірити у всяку маячню, типу "пласкої Землі", "вічного двигуна" і "українофіла петьмана". На відміну від Вас я сильно дофіга кого знаю з оточення петьмана (окрім його самого). І про всяких Гончаренків, Березовців, Бутусових і т.д. також можу багато чого розповісти, як і про військових, які дуже сильно до петьмана наближені. Змінено 3 серпня 2022 користувачем Ranch 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 1 час назад, US7IGN сказал: що поганого в тому, що хтось скористався нагодою? це не ЦЗ дурити на мінімалку Перефразуючи відомий вислів одного гумориста часів пізньої перебудови:,, Останнім часом надурити ЦЗ на мінімалку стало настільки важко, що здається, що не дуриш, а працюєш...😾... але,, Бятя, я стараюсь"© 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 12 минут назад, Alvalk сказал: Звісно, що ні. "Тільки б не Порошенко". "Хуже нє будєт". "А якщо буде, то хоч посміємось" І це була б не сама страшна і сумна історія. Як показник, половина, а може й більше, всіх ярих зєлєбобіків нашого форуму, до цього голосували за "славних та рідних" ригианалів, на чолі з янучарою, тому вони і голосували не тільки проти Пєци. Будь хто би був з проєвропейської партії на той час, все рівно голосували би за Зєлю. 2 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 42 минуты назад, Ranch сказал: я петьмана знаю особисто більше 20 років. співчуваю ( 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 16 минут назад, OlaR сказал: А до цього був промаскальським виродком, якій навідь мови не знав і мряв замирявитись з руснею? Але Ви все одно за нього проголосували. Цікавий Ви патріот ... І це каже форумчанка з "Осыково".😀 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 1 минуту назад, US7IGN сказал: співчуваю ( Можу підтвердити. Рівень системи управління менеджменту, на компаніях Пороха та Ахмєткина - срать і срать до них всім іншим. Оце є факт. 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 Азербайджан оголосив проведення контртерористичної операції в Нагірному Карабасі. ВIДЕО Джерело: https://censor.net/ua/v3358408 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 8 хвилин тому, Ranch сказав: І... то не Ваша думка, а бездумна трансляція наративів петьмана. Яка саме? Я вам про нього нічого й не казав То у вас мабуть галюцинації, як і про Порошенка. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wyatt Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 8 часов назад, outdoor24 сказал: хоч Вомбат і лайно, але то своє лайно не знаю, что сейчас творится, но к началу войны гэбэшной агентурой Украина была пронизана снизу до верху. К старым, еще времен СССР с начала 2000-х, с появлением планов отъёма Крыма, добавились тысячи новых. Тем более, что большинство и вербовать не надо - посмотрите, сколько этого бешенного совка по всему миру. Сейчас война - самое время уничтожить змей за пазухой, а вам все один сочувствующий русский покоя не даёт. Не нравится - пишите жалобы модераторам, а пока не забанили - смиритесь, мне ещё в рашке кожу задубили достаточно, чтобы не обращать внимания на ругань и оскорбления 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 1 час назад, Вячеслав63 сказал: А ви спробуйте озвучити. Дык я сказал...картинкой...а Вы не поняли, как я предполагал... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 3 минуты назад, Canton сказал: Дык я сказал...картинкой...а Вы не поняли, как я предполагал... Не треба нічого "прєдполагать, бо я не бачив тієї картинки. Який пост? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 (змінено) 1 час назад, Ranch сказал: На відміну від Вас, я петьмана знаю особисто більше 20 років. Ыыыыыы А он об этом знает? Змінено 3 серпня 2022 користувачем Canton 2 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Не треба нічого "прєдполагать, бо я не бачив тієї картинки. Який пост? Тепер побачив. Ну і що воно означає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 7 минут назад, Вячеслав63 сказал: Тепер побачив. Ну і що воно означає? Это ппц...ну нельзя же быть таким тупым...стыдно... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 (змінено) 5 минут назад, Canton сказал: Это ппц...ну нельзя же быть таким тупым...стыдно... Я не поціновувач такого сучасного мистецтва. Не знати - не значить бути тупим. Це я вам, як дуже "розумному" пояснюю. у вас якийсь пунктик з цим "тупим". Знову - "що в кого болить". Про ваш інтелектуальний рівень достатньо свідчить стиль спілкування. Змінено 3 серпня 2022 користувачем Вячеслав63 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volka1977 Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 3 часа назад, Вомбат сказал: Ну молодець)))вже 3 серпня-Арселор працює.так не на 100%-але працює бо війна.Що хотів сказати картинкою? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 (змінено) 5 минут назад, Вячеслав63 сказал: Я не поціновувач такого сучасного мистецтва. Не знати - не значить бути тупим. Це я вам, як дуже "розумному" пояснюю. Еще хуже... Не о чем говорить, если даже то, что просто ОБЯЗАН знать человек с законченным средним образованием вызывает у вас затруднения Блд, куда мы прикатились... Змінено 3 серпня 2022 користувачем Canton 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 Только что, Canton сказал: Еще хуже... Не о чем говорить, если даже то, что просто ОБЯЗАН знать человек с законченным средним образованием... Та воно і громадяни України мали б знати українську мову, але, мабуть, не всім дуже "розумним" дано. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 (змінено) 10 минут назад, Вячеслав63 сказал: Та воно і громадяни України мали б знати українську мову, але, мабуть, не всім дуже "розумним" дано. "Розумним" це такий матюк? Удивительный дурачок... Змінено 3 серпня 2022 користувачем Canton 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 (змінено) 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Я не поціновувач такого сучасного мистецтва. Не знати - не значить бути тупим. Це я вам, як дуже "розумному" пояснюю. у вас якийсь пунктик з цим "тупим". Знову - "що в кого болить". Про ваш інтелектуальний рівень достатньо свідчить стиль спілкування. Сучасне містецтво Скільки Вам років, граф Каліостро ... Змінено 3 серпня 2022 користувачем OlaR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 1 годину тому, Firetuf сказав: Можу підтвердити. Рівень системи управління менеджменту, на компаніях Пороха та Ахмєткина - срать і срать до них всім іншим. Оце є факт. Витягаєте з бюджету України стільки грошей скільки потрібно і наймаєте найкращих закордонних топ-менеджерів та менеджерів середньої ланки для своїх компаній. Ті, хто не має доступу до дерибану державного бюджету, не зможуть платити персоналу такі зарплати. Ясно, що в першому випадку бізнес керується на порядок якісніше. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 5 1 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 16 хвилин тому, Музей сказав: Витягаєте з бюджету України стільки грошей скільки потрібно і наймаєте найкращих закордонних топ-менеджерів та менеджерів середньої ланки для своїх компаній. А чому ви так впевнені, що цього не можна робити з власного прибутку? І чому саме закордонних? Вважаєте українців тупими? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз