Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, John_ сказал:

Ага. Цілими днями це і роблять. 

ага, я ж і процитував, як ви це робите. Дивіться в дзеркало, коли на інших ярлики вішаєте, бо вони вже на вас висять  

  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 минут назад, John_ сказал:

Медведчук та місцевий кирило теж сплачували податки та давали цигарки на блокпостах. 

мертвечук ще під час майдану обіцяв війну "мы еще с вами повоюем", він знав про плани нападу на крим і донбас, але нам підсовують відосики про пороха-баригу. незважаючи на презумпції всякі там, а також поняття "доказ". чому нема відосика про те як його кум організовував війну, фінансував тероризм і т.п.? ну сподіваюсь що тільки відоса нема, але все це з нього витягли.

по портнову також були питання - це ж критично, людина формувала розстрільні списки відкрито про це заявляючи, за фактом цього його давно мали закрити, а не випускати через кордон, чим він краще мертвечука?

кирило - типовий "колаборант", що тут пропонував виїзд через Крим (фільтраційні табори де факто) і все б було зрозуміло якби подібні (різниця таки була, там мова йшла про тих хто потрапив під окупацію, а не тих хто хоче втікти з України) меседжі потім не зявлялись з вуст оф осіб (для особливих - не від президента чи ОП). мені не зрозуміло як людина з українською позицією може пройти ці фільтрації.

Змінено користувачем loader
  • Лайк 7
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 минут назад, Alvalk сказал:

ага, я ж і процитував, як ви це робите. Дивіться в дзеркало, коли на інших ярлики вішаєте, бо вони вже на вас висять  

Хто вішає? Кацапські боти це непотріб навіщо ще на них вішати ярлики. 

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 хвилин тому, John_ сказав:

Не пиши знову лайно

Яке саме? Не було розстріляних машин, чи влада не брехала?

  • Лайк 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 минут назад, Canton сказал:

Вы больной человек, реально...у Вас маниакальная тяга к швабре...т.е Вы о ней подсознательно думаете постоянно...

Вам бы к доктору, таблеточек пропить...ну или лоботомию...говорят помогает некоторым

Тобі вже нічого не допоможе.

  • Лайк 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, Vinsol2009 сказал:

Яке саме? Не було розстріляних машин, чи влада не брехала?

Були . Тому що деякі здриснули за кордон і не захищали Батьківщину. А тепер погавкують . Мені би соромно було і слово тут писати

  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, John_ сказал:

Хто вішає? Кацапські боти це непотріб навіщо ще на них вішати ярлики. 

Ви. От прямо зараз. Призначили когось кацапським ботом. А як на мене, самі себе ведете як кацапський бот, намагаючись влаштувати срач серед українців

  • Лайк 4
  • Дякую 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Терміновий звіт Тома Купера про наступ українських сил на півдні.

За переклад дякуємо Тетяна Саніна

Редакція: Ростислав Семків

ТОМ КУПЕР. ВІЙНА В УКРАЇНІ 29 СЕРПНЯ 2022

Цитата

 

Доброї ночі всім [допис опубліковано 30.08 близько 2:00 за Києвом]

Ну, здається, зрештою це був не зовсім «тихий» день. Навпаки, всі говорять про український наступ на Херсонщині.

Перш ніж я продовжу, майте на увазі ось що:

а) Я не збираюся «розкривати» нічого, чого ще не знають Генштаб України, південний військовий округ [росії - перекл] та вищестоящіє органи в москві.

b) Я не знаю, чи це «великий» наступ, «середній» наступ чи щось на кшталт «просто відволікання уваги». А якби я знав (і це «велике, якби»), я б не сказав. Таким чином, немає сенсу мене питати.

«Все почалося»… з багатоденних обстрілів української артилерії по окремих цілях, зокрема в районі Нової Каховки (де лише сьогодні [29.08 - перекл] були вражені щонайменше два склади боєприпасів), а також у Херсоні (наприклад, по «Винозаводу» twitter.com/bayraktar.../status/1564143972880191490').

Минулої ночі інтенсивність обстрілів зросла в масштабі (як мінімум), а протягом дня артудари повторювалися по численних об’єктах глибше лінії фронту. Вони цілились насамперед у склади боєприпасів та постачання, а також штаби. Тим не менш, і вперше в історії, є повідомлення про те, що українські M142 HIMARS-и також були задіяні для ураження російських позицій на самій лінії фронту (а не лише по цілях далеко за лінією фронту).

Обстріли в районі Нової Каховки досягли такої інтенсивності, що російській владі довелось наказати евакуювати звідти як місцеве населення, так і власні війська. Крім того, росіяни повідомляють, що всі «стаціонарні» мости через Дніпро пошкоджені та закриті для руху.

Ще однією важливою ціллю української артилерії залишався Антонівський автомобільний міст — по ньому влучили вже 22, 25 і 27 серпня — тим паче, що росіяни будують під ним свій «понтонний» міст. Він являє собою масивну конструкцію, яка фактично складається з барж, зроблених зі сталі та бетону, довжиною деякі 30, інші 50 та більше метрів, шириною 15–20 метрів і вагою приблизно 1000 тонн кожна. Станом на сьогоднішній ранок [29.08 - перекл] вона [конструкція] сягає довжини близько 600 метрів, не вистачає 300–350 метрів, щоб завершити міст.

Можливо, це була одна з тих причин, чому українці почали атакувати саме сьогодні.

Тепер щодо українських наступальних дій, і з півночі на південь…

У районі Високопілля українці мали наступати на Нововознесенське та Любимівку. Росіяни стверджують, що їхні повітряно-десантні війська відбили обидві атаки, а також атаки на Ольгіне і Берислав, та підбили два українських ОБМ [основних бойових танки - перекл].

Щодо ситуації у Золотій Балці, яка на Дніпрі, є певна плутанина (я справді не впевнений, чи джерела мають на увазі це місце, чи щось інше): дехто вважає, що її звільнили; інші кажуть, насправді йдеться про Томину Балку, на південь від Херсона…

Не дуже зрозуміло, що відбувається далі на південь, тому що є багато претензій і зустрічних претензій. Але, по суті, схоже, українці атакують в основному через річку Інгулець, приблизно від Архангельського на півночі, через Олександрівку (ту, що на північ від Давидова Броду), до Білогірки. Росіяни повідомляють, що очікували атаки з Інгулецького плацдарму, але натомість вона відбулась із району Андріївки: нібито український мотострілецький батальйон, посилений танковою ротою, переправився там через новозбудований понтонний міст, а потім швидко просунувся звідти.

Дійсно, першим українським успіхом, про який повідомляється сьогодні (і це те, з чим згодні обидві сторони), здається, було звільнення місця під назвою Сухий Ставок, приблизно за 3–4 км на південь від Давидова Броду: там українські обстріли так налякали десантників, що ті втекли, залишивши «добровольців» 109 полку «ДНР», що були розгромлені…

Така «форсована переправа через річку з подальшим просуванням» — непогана ідея: це змушує росіян розсіювати артилерійський вогонь по багатьох цілях. Те ж відбувається і з розподілом їхніх резервів: важко вирішити, направляти їх сюди чи на підтримку контратаки, якщо «весь фронт горить». Вирішальною буде здатність України, незважаючи на перевагу російської артилерії (або прибравши її), утримувати достатні сили у вибраних точках. Це, безсумнівно, буде вирішальним і для результату всієї операції: чим краще і швидше вони зможуть стримувати російську артилерію, тим швидше і з меншими втратами вони виступлять уперед.

Тим часом згідно з агентурними даними, крім Сухого Ставка, звільнено також Архангельське, Нову Дмитрівку та Олександрівку. Однак офіційно нічого з цього не підтверджено.

Нарешті, на півдні українці, схоже, атакували вздовж обох боків траси М14 і вздовж узбережжя. Їм вдалося оточити російський гарнізон у Благодатівці, але не зайняти її.

Росіяни повідомляють, що українці увійшли в Правдине і Киселівку, але потім були витіснені. Також вони кажуть, що відбили українську атаку на Олександрівку, яка на узбережжі. При цьому CNN стверджує, що українці зайняли Правдине і Томину Балку. Щодо першого, то це схоже правда, однак друге може бути перебільшеним: станом на сьогоднішній ранок [29.08 - перекл] ця локація розташована десь на 10–15 км за лінією фронту. Але хто це може знати напевне: можливо, це й справді так, оскільки є свідчення про те, що на кількох ділянках українці пройшли російські лінії на 10–12 км углиб і направляють росармію, «у хвіст і гриву». Звісно, завтра ми дізнаємося більше.

Над Херсоном сьогодні працювали повітряно космічні сили [росії - перекл.]. Зафіксовано близько двох десятків бойових вильотів ударних вертольотів Міль Мі-28 і Камов Ка-52, що були дислоковані на базах в окупованому Криму. Більшість їхніх атак схоже була спрямована на українські війська в районі Андріївки та Калинівки, і, здається, росіяни все ще використовують аеропорт Херсон.

Вищєстоящіє органи у москві заявили про знищення 26 українських танків, 23 БМП, 9 інших бронемашин, двох Су-25 і двох гелікоптерів [Том Купер не наводить підтверджень даної інформації – ред.]. Російська протиповітряна оборона була обстріляна AGM-88B HARM рано вранці, але працювала протягом дня. Серед іншого: заявлено про збиття двох українських вертольотів.

….і станом на сьогоднішній вечір [29.08 - перекл] російські позиції в районі Херсона та Нової Каховки знову посилено обстрілюються…

 

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, John_ сказал:

Тобі вже нічого не допоможе.

Т.е. против латентной швабромании возражений нету?

  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, Alvalk сказал:

Ви. От прямо зараз. Призначили когось кацапським ботом. А як на мене, самі себе ведете як кацапський бот, намагаючись влаштувати срач серед українців

Не пишіть лайно. Коли вмокнув кацапят . Одразу заворушились

Змінено користувачем John_
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, Canton сказал:

Т.е. против латентной швабромании возражений нету?

Обідній час. Йди за шваброю. А то голодниц залишишся

  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, Alvalk сказал:

Ви. От прямо зараз. Призначили когось кацапським ботом. А як на мене, самі себе ведете як кацапський бот, намагаючись влаштувати срач серед українців

Ви захищаєте кацапських ботів. Нормально так

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 минут назад, Alvalk сказал:

Ви. От прямо зараз. Призначили когось кацапським ботом. А як на мене, самі себе ведете як кацапський бот, намагаючись влаштувати срач серед українців

Назвіть мені декілька ознак що кантон українець?😂😂😂 рембо-кегебіст на пенсії. З легендою про 33 бойових вихода на швабру і що він тренує батальйон спецназу😂😂😂

Змінено користувачем John_
  • Лайк 5
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 хвилин тому, John_ сказав:

Були .

Тому, що влада брехала власним громадянам.

  • Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, Vinsol2009 сказал:

Тому, що влада брехала власним громадянам.

Брехала не брехала. Розберемось. А ти не маєш права і совісті писати будь що про українців. І крапка

Змінено користувачем John_
  • Лайк 5
  • Дякую 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, John_ сказал:

Ви захищаєте кацапських ботів. Нормально так

Знаєте, хто гучніше всіх кричить "тримайте злодія"?  От і з кацапськими ботами зазвичай так само

2 минуты назад, John_ сказал:

Назвіть мені декілька ознак що кантон українець?

Я не займаюсь в форумі обговоренням особистостей. Але від нього я тут дізнався багато цікавого по темі, а від вас бачив лише срач. 

  • Лайк 2
  • Дякую 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, John_ сказав:

Ти не маєш права і совісті писати будь що про українців. І крапка

Тикай собі в дупу, чувирло.

Змінено користувачем Vinsol2009
  • Лайк 1
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, =YaSto= сказав:

скоріш так і буде, бо хто платить той замовляє музику

зважди так було, а зара стає ще гостріше

Фактично, країна, що не є лояльною до ЄС, отримала золоту акцію, і блокує питання безпеки.

А якщо завтра, Німеччина вийде з ЄС, то почнеться розвал. А ще цікавіше буде бачити, як мадьяри попхаються вступати в будь-який інший союз, аби лиш там була Німеччина.

Те саме з НАТО. Якщо США оголосить про новий Альянс, то Угорщина буде лизати чоботи, щоб бути в тому альянсі хоч тушкою. 
Вершиною айсбергу буде ООН. Чорножопі, що сьогодні воду мутять, битимуться головою об стіну, аби бути там, де США та ЄС, а не там де Росія або Китай.

  • Лайк 11
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 минут назад, Alvalk сказал:

Знаєте, хто гучніше всіх кричить "тримайте злодія"?  От і з кацапськими ботами зазвичай так само

Я не займаюсь в форумі обговоренням особистостей. Але від нього я тут дізнався багато цікавого по темі, а від вас бачив лише срач. 

Фантазуйте й далі. Це від вас повно срачу. Не перекручуйте

Багато цікавого дізнались😂😂😂  ви що не знали? він експерд в усіх кацапських боєприпасах і зброї. Знає де як і коли кацапи наступають. Живе в інфополі руського миру

Змінено користувачем John_
  • Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

18 минут назад, Alvalk сказал:

Знаєте, хто гучніше всіх кричить "тримайте злодія"?  От і з кацапськими ботами зазвичай так само

Я не займаюсь в форумі обговоренням особистостей. Але від нього я тут дізнався багато цікавого по темі, а від вас бачив лише срач. 

Да забейте на клоуна...

Обосравшийся всегда сильнее всего ненавидит того, кто сказал ему, что он обосрался

  • Лайк 4
  • Дякую 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 минут назад, John_ сказал:

Фантазуйте й далі. Це від вас повно срачу. Не перекручуйте

Я сьогодні сама ввічливість, нікому слова поганого не сказав.  Ви зі своєю шваброю вже всіх тут дістали. 
А срач від мене. Л-Логіка  :ROFL:

  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 минут назад, Canton сказал:

Да забейте на клоуна...

Обосравшийся всегда сильнее всего ненавидит того, кто сказал ему, что он обосрался

В нього так вибухнуло, що воно пішло дізлайки ліпити :lol:

image.png.d3cad9a1fb7496d69a0267eaebfc3272.png

Змінено користувачем Alvalk
  • Лайк 3
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, AOZ1 сказал:

Если на предмет изучения английского. В Украине в этом плане сумашедший дифицит учителей. Именно учителей, а не обладателей диплома.

У нас сумашедший дифицит учителей (квалифицированных) по всем предметам. Как раз учителей английского значительно больше, бо к их обучению Англия со Штатами плотно подключились. Вы просто не представляете проблему с учителями инфы, физики и математики. И даже найти нормального учителя немецкого крайне сложно

Цитата

Поэтому выучить язык до нормального уровня нереально дорого для большинства населения. Мне нормальный английский внука встал в 1.5-2К$. Сейчас наверно раза в два дороже.

При желании выучить - реально. Без желания - не реально. Сейчас в баксах существенно дешевле. Но и 2К$ за 6 лет - это по 335$ в год или 33,5 $ в месяц учебного года. Ну не сумашедшие деньги аж никак

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, loader сказав:

Тому нагадувати про це будуть вам такі ж руські типу 7351 і іголкіна.) Сюр. Розумієте, в мене є колега який панічно боїться війни, трохи донатить при цьому. Вважаєте заслужив на нагороду від держави? І також маю кума в ЗСУ, при цьому теж донатить... Здавалось би до чого тут кошовий і такі телепні як 7351.

Зараз війна і багато чого не можна обговорювати, деякі речі дійсно відкладені, але деякі можна спокійно. Грань дуже тонка. Настільки тонка що дійсно легше взагалі мовчати, ніж бачити реакцію неадекватів на логічні питання. 7351 не відповів на жодне питання, що б довели його проукраїнську позицію. 

Про вас не впевнений, а в мене мати та батько -- українці, я народився в Україні, все життя жив в Україні та зараз живу в Україні.

Відповіді на питання, зазвичай, такі, як питання.

27 хвилин тому, Alvalk сказав:

Знаєте, хто гучніше всіх кричить "тримайте злодія"?  От і з кацапськими ботами зазвичай так само

 

 

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • InSAn змінив заголовок на Россияне к нам принесли войну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...