Агидель Опубліковано: 8 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2022 1 час назад, Музей сказал: Я лише нагадаю, що всякі події мають свої витоки. Так ось, ця війна є наслідком багаторічної діяльності ряду політиків. гончаренко - один з них. Дрібний та нікчемний, але він багато років сіяв зерна нашої вразливості і поливав їх. Він не має морального права представляти Україну в Європі. Эта война есть последствие многолетнего тупизма глубинного народа - политики всего лишь его концентрированное выражение. Гончаренко не достаточно трешевый - Поворознюка в раду Европы, как истинного представителя нашего большинства.) 3 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 8 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2022 5 часов назад, Canton сказал: Из вражеских ресурсов... 1. Автосообщение восстановлено. Легковые и автобусы. Пачками по 10 единиц с досмотром 2. Паровозики поехали. Из Симфи и Севаса на МСК вышли по расписанию. Билеты в продаже. Посмотрим, трындеж или нет... IMG_0041.MP4 1 \u041c\u0411 · 0 загрузок IMG_0043.MP4 9 \u041c\u0411 · 0 загрузок Когда первый раз по мосту в Затоке ударили - движение тоже возобновили сначала. После второго-третьего-пятого - уже нет. И чем Крымский мост от моста в Затоке отличается? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2022 4 хвилини тому, Агидель сказав: Эта война есть последствие многолетнего тупизма глубинного народа - политики всего лишь его концентрированное выражение. Гончаренко не достаточно трешевый - Поворознюка в раду Европы, как истинного представителя нашего большинства.) Напишить, будь ласка -- "путин ***ло". Чи рука не підніметься? 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 8 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2022 Только что, 7351 сказал: Напишить, будь ласка -- "путин ***ло". Чи рука не підніметься? путин-***ло, путин-***ло, путин-***ло - так хорошо будет?) После этого Мариуполь-Мелитополь-Херсон-ЗАЕС деоккупируются автоматически, я правильно понимаю? 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2022 (змінено) 5 хвилин тому, Агидель сказав: путин-***ло, путин-***ло, путин-***ло - так хорошо будет?) После этого Мариуполь-Мелитополь-Херсон-ЗАЕС деоккупируются автоматически, я правильно понимаю? Вірте в Збройні Сили України та в народ України -- все буде добре! Змінено 8 жовтня 2022 користувачем 7351 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 8 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2022 (змінено) 1 годину тому, Агидель сказав: путин-***ло, путин-***ло, путин-***ло - так хорошо будет?) После этого Мариуполь-Мелитополь-Херсон-ЗАЕС деоккупируются автоматически, я правильно понимаю? не знаю, що то за зірочки ви одна одному посилаєте, але це пишеться ось так: путин-xyйло (ніколи з великої літери, краще просто "xyйло", бо інших немає) можна ще писати "залупенфюрер"... Змінено 8 жовтня 2022 користувачем iiigolkin 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wyatt Опубліковано: 8 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2022 2 часа назад, 7351 сказал: это бытовые швы, я такие использую в малоэтажном строительстве. (Использовал) Вот, в метре от компа. Для больших пролетов, думаю, не годятся, там деформации в дециметрах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 5 часов назад, Агидель сказал: Когда первый раз по мосту в Затоке ударили - движение тоже возобновили сначала. После второго-третьего-пятого - уже нет. И чем Крымский мост от моста в Затоке отличается? Тем, что в ближайшее время не будет "второго-третьего-пятого"(С). Такие акции - одноразовые. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 11 часов назад, JFK сказал: І що росгвардія буде в України робити Посылают их подразделения на войну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 6 минут назад, Черномор сказал: Посылают их подразделения на войну. С самого начала. Еще 25 февраля они засветились под Гостомелем в расстрелах мирных... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 8 минут назад, Canton сказал: С самого начала. Еще 25 февраля они засветились под Гостомелем в расстрелах мирных... Тогда, судя по комплектации "харьковской колонны", их посылали не воевать, а гражданских кошмарить на захваченных территориях Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 10 годин тому, Скромный прораб сказав: Я сейчас ещё больше очкую. Эффекта "0", а бешеную собаку лишний раз пнули палкой((( біжіть далі 18 хвилин тому, Alvalk сказав: Тогда, судя по комплектации "харьковской колонны", их посылали не воевать, а гражданских кошмарить на захваченных территориях тут є як раз на мосту біля мене, смажена росгвардія 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 2 часа назад, Canton сказал: Такие акции - одноразовые. це попередній удар щоб оцінити руйнування та розрахунку/коригування основного удару... 4 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 (змінено) 7 годин тому, iiigolkin сказав: не знаю, що то за зірочки ви одна одному посилаєте, але це пишеться ось так: путин-xyйло (ніколи з великої літери, краще просто "xyйло", бо інших немає) можна ще писати "залупенфюрер"... Я писав без зірочок -- то редактор форуму працює. Мабуть якось виборочно. Спробую зараз. путін-***ло! Копія від Вас:"не знаю, що то за зірочки ви одна одному посилаєте, але це пишеться ось так: путин-xyйло (ніколи з великої літери, краще просто "xyйло", бо інших немає) можна ще писати "залупенфюрер"..." Не зрозуміло. Змінено 9 жовтня 2022 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 12 минут назад, 7351 сказал: Я писав без зірочок -- то редактор форуму працює. Мабуть якось виборочно. Спробую зараз. путін-***ло! Копія від Вас:"не знаю, що то за зірочки ви одна одному посилаєте, але це пишеться ось так: путин-xyйло (ніколи з великої літери, краще просто "xyйло", бо інших немає) можна ще писати "залупенфюрер"..." Не зрозуміло. Одну букву меняешь на латинскую раскладку... 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 (змінено) 3 хвилини тому, Canton сказав: Одну букву меняешь на латинскую раскладку... путин-xуйло Працює. Змінено 9 жовтня 2022 користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 Зрозуміло , ***ло - це матюки і редактор ставить зірочки. А от з якого переляку він слово , пора***те , редактує. Дебільний якийсь редактор. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 11 часов назад, Скромный прораб сказал: Там реверс, а жд работает в штатном режиме Тоесть пропускная способность в 5-6 раз меньше, чем было? Точно ничего не случилось А жд пошли и тяжелые грузовые поезда? Или пока только легкие пассажирские? 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 (змінено) 3 минуты назад, andrey_ka сказал: Зрозуміло , ***ло - це матюки і редактор ставить зірочки. А от з якого переляку він слово , пора***те , редактує. Дебільний якийсь редактор. він просто шукає заборонену послідовність символів (в данному випадку трьох) в тексті, бо є дуже багато варіацій І замінює їх на зірочки Змінено 9 жовтня 2022 користувачем Alvalk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 6 минут назад, OlaR сказал: Тоесть пропускная способность в 5-6 раз меньше, чем было? Точно ничего не случилось А жд пошли и тяжелые грузовые поезда? Или пока только легкие пассажирские? та не звертайте уваги, він транслює рашівські методички 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 (змінено) 9 минут назад, Alvalk сказал: та не звертайте уваги, він транслює рашівські методички Ну то хай мозг включає. Та транслює те, що хочь схоже на правду, а не все підряд ... Змінено 9 жовтня 2022 користувачем OlaR 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 9 часов назад, МаТраС сказал: сильное заявление)) Именно, потому что большая половина страны до 14 года, включая политиков считала, что мы братья, один нарот. А теперь рассказывает что они чуть ли не с горшка были убежденными бандеровцами и антикоммунистами. Да еще я в руководящую роль КПСС до какого-то времени искренне верил, хоть и всю семью коммуняки вырезали и бабушка иногда языком лишнее ляпала. И все молодые тогда верили. Люди меняются. 4 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 3 часа назад, Canton сказал: Тем, что в ближайшее время не будет "второго-третьего-пятого"(С). Такие акции - одноразовые. Если раша считает так же, то есть варианты 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2022 1 минуту назад, OlaR сказал: Если раша считает так же, то есть варианты Не считает... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз