Alvalk Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 Только что, dr.alf сказал: Мрию строили для космоса, восстанавливать ее глупая затея Скоріше іміджева. Тому не бачу нічого поганого в цьому, але в списку невідкладних справ вона навіть не на 20-му місці. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 6 минут назад, Alvalk сказал: ... Почистити можна, але це треба робити цілком законно ... Боюся що цілком законно мертвечук досі ходив би на засідання у ВР а його ЗМІ продовжували б нести наріду руський мір... 8 минут назад, Alvalk сказал: ...а коломойский ближче познайомиться з судовою системою США Вважаю меньш ніж за ескадрілью F-16 його не віддадуть) 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 35 хвилин тому, vadimv сказав: Лише 5% респондентів налаштовані песимістично і вважають, що через 10 років Україна буде спустошеною країною з відтоком людей. Лише 5%.... Але як же вони вже заїбали! 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 3 минуты назад, iiigolkin сказал: Лише 5%.... Але як же вони вже заїбали! « 95 процентов людей на Земле — инертная масса. Один процент составляют святые и ещё один — непроходимые кретины. Остаётся три процента — те, кто могут чего-то добиться… и добиваются. » — Стивен Кинг, «Мёртвая зона» 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 20 годин тому, vadimv сказав: Телефон на мові, а от чому гугль так пише - ХЗ. Мабуть у них регіональний охвіс у москві. Якщо в айфоні вибрати українську мову, замість російської, він працює менш коректно і з помилками, в тому числі і карти, навігація. Хто в темі, як це працює, і що з цим робити? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 (змінено) 30 хвилин тому, Alvalk сказав: в 2019 році 73% вважали, що гібридна війна швидко закінчиться, всіх корупціонерів навесні посадять, гроші роздадуть бідним, буде дешевий газ и ковбаса по 2.20 і ми за пару років будемо процвітаючою країною в складі ЄС Можна ще пригадати 2013 рік (початок євромайдану), 2004 (майдан), будапештський папірець і 1991 рік. Це якщо не згадувати більш давню історію про вінниченків, скоропадських і махнів. І не заглиблюватися в століття наївності. Змінено 8 листопада 2022 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 20 годин тому, vadimv сказав: Телефон на мові, а от чому гугль так пише - ХЗ. Мабуть у них регіональний охвіс у москві. Якщо в айфоні вибрати українську мову, замість російської, він працює менш коректно і з помилками, в тому числі і карти, навігація. Хто в темі, як це працює, і що з цим робити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 (змінено) 11 минут назад, iiigolkin сказал: Лише 5%.... Але як же вони вже заїбали! Насправді, опитування маніпулятивне Якщо обирати між перших двох, я б теж обрав перше. Воно може й мало реальне (хіба що нам насправді зроблять план Маршалла на мару млрд, але це важко прогнозувати), але друге можливо лише якщо ми програємо війну. Тому я розділяю оптімізм щодо нашої перемоги, але щодо єдності Заходу по виділенню величезних коштів такого ж оптимизму немає. Тому моя відповідь - через 10 років Україна буде країною, що динамично розвивається (зі збільшенням ВВП від 10% на рік) Змінено 8 листопада 2022 користувачем Alvalk 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 3 хвилини тому, ozor сказав: Якщо в айфоні вибрати українську мову, замість російської, він працює менш коректно і з помилками, в тому числі і карти, навігація. ніколи такого не помічав. але як варіант - потрібен час для навчання алгоритмів ШІ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 5 хвилин тому, ozor сказав: Якщо в айфоні вибрати українську мову, замість російської, він працює менш коректно і з помилками, в тому числі і карти, навігація. Хто в темі, як це працює, і що з цим робити? Перемістити регіональний офіс з москви. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 5 минут назад, ozor сказал: Якщо в айфоні вибрати українську мову, замість російської, він працює менш коректно і з помилками, в тому числі і карти, навігація. Хто в темі, як це працює, і що з цим робити? Так це він множить ваші повідомлення на три? А як ви порівнюєте якість навігації? Я цілком задовільний гугл мапс у телефоні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 Тільки що, Vikctor сказав: Я цілком задовільний гугл мапс у телефоні. Доречі, сьогодні прийшло те ж саме повідомлення про відвідані міста і місця, але вже українською мовою. ) Нас читають ))) 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 6 минут назад, Alvalk сказал: Насправді, опитування маніпулятивне Якщо обирати між перших двох, я б теж обрав перше. Воно може й мало реальне (хіба що нам насправді зроблять план Маршалла на мару млрд, але це важко прогнозувати), але друге можливо лише якщо ми програємо війну. Тому я розділяю оптімізм щодо нашої перемоги, але щодо єдності Заходу по виділенню величезних коштів такого ж оптимизму немає. Тому моя відповідь - через 10 років Україна буде країною, що динамично розвивається (зі збільшенням ВВП від 10% на рік) У вас там порядок ціфр трохі не тойво) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 1 час назад, Vikctor сказал: Боюся що цілком законно мертвечук досі ходив би на засідання у ВР а його ЗМІ продовжували б нести наріду руський мір... Так если не ошибаюсь цивилизованные страны от диких как раз и отличаются верховенством закона 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 3 хвилини тому, Alvalk сказав: Насправді, опитування маніпулятивне Тому моя відповідь - через 10 років Україна буде країною, що динамично розвивається (зі збільшенням ВВП від 10% на рік) Теж непогано. Але ви собі не уявляєте, мабуть, на що здатні люди в вільній країні, якщо ніхто не тисне на економіку... І справа тут навіть не в "дадуть чи не дадуть гроші"... Коли потрібно — гроші з'являться, якщо буде сенс їх вкладати... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 1 хвилину тому, Костянычь сказав: цивилизованные страны от диких как раз и отличаются верховенством закона і це каже дикун з мятєжного бамбаса 4 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 2 минуты назад, iiigolkin сказал: Коли потрібно — гроші з'являться, якщо буде сенс їх вкладати... Это точно...совсем недавно мир лопался от денег... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 1 час назад, outdoor24 сказал: і це каже дикун з мятєжного бамбаса Если я живу в джунглях среди диких обезьян я автоматически становлюсь дикарем? Лоника ваша ясна... А главное стиль аргументации " ну и что что у нас так, у вас не лучше, зато у нас цели высокие, хоть и методы их достижения гнусные. " Не перейматесь ви так, усе буде Донбасс 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 1 час назад, Alvalk сказал: Тобто швидкого покращення життя після війни можна не чекати за всіх не кажіть 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 (змінено) 36 минут назад, vadimv сказал: Можна ще пригадати 2013 рік (початок євромайдану), 2004 (майдан), будапештський папірець і 1991 рік. Це якщо не згадувати більш давню історію про вінниченків, скоропадських і махнів. І не заглиблюватися в століття наївності. Сірко - навіть тут дехто рве дупу за трідвараса Сірка Змінено 8 листопада 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 26 минут назад, ozor сказал: Хто в темі, як це працює, і що з цим робити? не вийожуйся та обирай англійську. чи для нього рідна все ж таки китайська? 29 минут назад, DimaF сказал: Один процент составляют святые оно воно хто я! 24 минуты назад, Alvalk сказал: опитування маніпулятивне а для чого вони ще робляться? 7 минут назад, Костянычь сказал: Если я живу в джунглях среди диких обезьян я автоматически становлюсь дикарем? так. і це майже неможливо помітити. тому я уникаю спілкування з мавпами. залишив цей ресурс виключно для розуміння що в цьому мавпнику відбувається як агрегатор новин, мемів та чуток 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 (змінено) 2 часа назад, Костянычь сказал: Так если не ошибаюсь цивилизованные страны от диких как раз и отличаются верховенством закона це ти про не передбачені Законом загони зеків під орудою трічі героя Прігожина ? чи про енерал полковника Кадирова ? Змінено 8 листопада 2022 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 8 хвилин тому, Костянычь сказав: Если я живу в джунглях среди диких обезьян я автоматически становлюсь дикарем? Автоматически, постепенно и практически незаметно. 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 (змінено) 2 часа назад, Костянычь сказал: Если я живу в джунглях среди диких обезьян я автоматически становлюсь дикарем? огірок , який лежить у розсолі у діжці , поряд з іншими огірками , нічим від них не відрізняється на смак ( що б він там не уявляв собі про свою унікальність ) Змінено 8 листопада 2022 користувачем Бездомный 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 5 минут назад, US7IGN сказал: для розуміння що в цьому мавпнику відбувається В серпентарии... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз