Vinsol2009 Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 2 хвилини тому, Alvalk сказав: а вони вважають, що навпаки. Але справа навіть не в цьому. Ні ви, ні вони, не можете змінити того, що ще відбулось, то навіщо ворушити? Може краще розмовляти про те, що вже є, і що ще можна змінити? Як це не можна змінити? На Україні можно поставити хрест? Вони наступного разу притягнуть таке саме лайно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 Только что, Vinsol2009 сказал: Як це не можна змінити? На Україні можно поставити хрест? Вони наступного разу притягнуть таке саме лайно? Ото лайно, що ви тягнете сюди, якось може щось змінити? Змінити може об'єднання українців, а це лайно (з обох боків) працює рівно навпаки. Москалі тільки й чекають, щоб українці самі розісрались і ослабнули. А вони лише підберуть. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 mbiz.censor.net/news/3467076/treyider_kolomoyiskogo_pid_chas_nastupu_rosiyan_na_kyyiv_vkrav_elektroenergiyi_na_700_milyioniv_nabu Це за яких часів було? Знову Порох усих обікрав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 (змінено) 13 минут назад, Alvalk сказал: Змінити може об'єднання українців А как? ...если серьезно, я без стеба и накидывания На какой основе? "Убить всю русню" - не предлагать...видим, что работает не очень... Змінено 12 січня 2024 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 (змінено) Змінено 12 січня 2024 користувачем iiigolkin 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 Добрий ранок! ну що тут? Секта вінсола-кантона вже відосів накидала? вже відбиваєтесь і обґрунтовуєте? 3 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 Тільки що, ozor сказав: Добрий ранок! ну що тут? Секта вінсола-кантона вже відосів накидала? вже відбиваєтесь і обґрунтовуєте? вони втомлюються вже, мені здається але подивимося ще 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 3 минуты назад, ozor сказал: Добрий ранок! ну що тут? Секта вінсола-кантона вже відосів накидала? вже відбиваєтесь і обґрунтовуєте? - Ты выбрав лайно! - Ни, цэ ты выбрав лайно! - Ты лайно! - А ты кацапськэ ипсо! И так далее... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 11 минут назад, Canton сказал: А как? ...если серьезно, я без стеба и накидывания Точно не срачем. Не потрібна така поляризація, коли єдиним сенсом становіться накидування лайна на Президента (колишнього, або діючого). Потрібна об'єктивність. І контроль. А негативні емоції - це саме те, що використовує рашівська пропаганда для зомбування. Бо вони вимикають мозок. Тому я за зменшення срачів і негативу. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 36 хвилин тому, Alvalk сказав: Ото лайно, що Що ви маєте на увазі ? Квартал? Не я його створював, опікувався і тягнув у інфопростір країни. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 (змінено) Про об'єктивність. Скільки тут лайна накидали за 37 млн грн, які Порошенко отримав от "не дружнього уряду Орбана" за погашення облігацій? А багато з накидувачів знають, що зараз він вклав 156 млн грн в "уряд Зеленського" (військові облігації)? Змінено 12 січня 2024 користувачем Alvalk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Не я його створював, опікувався і тягнув у інфопростір країни. Але у вас ціла колекційна бібліотека відосів кварталу і вашого улюбленця бубочки і ви тягнете це тоннами сюди на голови поважним людям. якщо це не робота, тоді хвороба. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Що ви маєте на увазі ? Квартал? Не я його створював, опікувався і тягнув у інфопростір країни. Але ви його тягнете в інфопростір форуму. Так, Зеленський вийшов звідти, і що? Ви вважаєте, що він має і досі відповідати за тупі жарти, які вони роблять зараз? Це так само глупо, як деякі "розумники" кажуть, що Порошенко винен в тому, що не побудував фортифікаційні споруди до повномасштабного вторгнення 2022 року 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 8 хвилин тому, Alvalk сказав: Точно не срачем. Не потрібна така поляризація, коли єдиним сенсом становіться накидування лайна на Президента (колишнього, або діючого). Потрібна об'єктивність. І контроль. А негативні емоції - це саме те, що використовує рашівська пропаганда для зомбування. Бо вони вимикають мозок. Тому я за зменшення срачів і негативу. Ви написали про те, що на вашу думку не потрібно робити. А що потрібно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 6 хвилин тому, ozor сказав: поважним людям. Кого ви такими вважаєте, тих, хто під час війни обрав гетьманом тричі ухилянта? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Ви написали про те, що на вашу думку не потрібно робити. А що потрібно? Перечитайте моє повідомлення ще раз. Другий абзац. Бо ви вже від негатива навіть текст читаєте вибірково. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 6 хвилин тому, Alvalk сказав: Але ви його тягнете в інфопростір форуму. Так, Зеленський вийшов звідти, і що? Ви вважаєте, що він має і досі відповідати за тупі жарти, які вони роблять зараз? Це так само глупо, як деякі "розумники" кажуть, що Порошенко винен в тому, що не побудував фортифікаційні споруди до повномасштабного вторгнення 2022 року Він відповідальний за те, що закрив усі патріотичні канали і дозволяє тягнути лайно в інфопростір. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 Тільки що, Alvalk сказав: Перечитайте моє повідомлення ще раз. Другий абзац. Бо ви вже від негатива навіть текст читаєте вибірково. Я вже спілкувався з ним учора, несподівано вийшов тест, і, можливо, Ви маєте рацію. Просто повторіть йому те, що хочете сказати, 5-6 разів, на різні лади - і він зможе майже повністю зрозуміти. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 25 минут назад, Потрошитель сказал: - Ты выбрав лайно! - Ни, цэ ты выбрав лайно! - Ты лайно! - А ты кацапськэ ипсо! И так далее... Добре було в совку, а зараз в раші - вибори без вибору. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 3 хвилини тому, Alvalk сказав: Перечитайте моє повідомлення ще раз. Другий абзац. Бо ви вже від негатива навіть текст читаєте вибірково. Об'єктивність, це коли марафон ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Він відповідальний за те, що закрив усі патріотичні канали і дозволяє тягнути лайно в інфопростір. 1. Патріотичних чи опозиційних? 2. Оголосіть весь список патріотичних каналів, будь ласка. 3. Закрив чи не пустив на марафон? (так, не пустив 4. При Порошенку будо менше лайна в інфопросторі? Відключіть емоції і попрацюйте над об'єктивністю. Бо ви вже, здається, переплюнули навіть 7531, тільки з іншого боку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 4 хвилини тому, iiigolkin сказав: Я вже спілкувався з ним учора, несподівано вийшов тест, і, можливо, Ви маєте рацію. Просто повторіть йому те, що хочете сказати, 5-6 разів, на різні лади - і він зможе майже повністю зрозуміти. Те, що ви хотіли притягнути сюди мертвечуківське лайно, я зрозумів одразу, але у вас нічого не вийшло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 3 хвилини тому, Alvalk сказав: 1. Патріотичних чи опозиційних? 2. Оголосіть весь список патріотичних каналів, будь ласка. 3. Закрив чи не пустив на марафон? (так, не пустив 4. При Порошенку будо менше лайна в інфопросторі? Відключіть емоції і попрацюйте над об'єктивністю. Бо ви вже, здається, переплюнули навіть 7531, тільки з іншого боку m.youtube.com/watch?v=O3NvlppmwYo&pp=ygUo0Y8g0LLQsNC8INC90LjRh9C10LPQviDQvdC1INC00L7Qu9C20LXQvQ%3D%3D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 5 минут назад, iiigolkin сказал: Просто повторіть йому те, що хочете сказати, 5-6 разів, на різні лади - і він зможе майже повністю зрозуміти. Не схоже. Таки це вже хвороба. Лікується лише вимиканням інтернету мінімум на пару тижнів. В особо важких випадках - до наступних виборів. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2024 24tv.ua/proponovaniy-plan-peremogi-ukrayini-predstavili-respublikantsi_n2470640 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз