Бездомный Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 (змінено) 9 минут назад, US7IGN сказал: ви забули головне. хто не згоден бути українцем, - позбавлення громадянства та депортація. націю треба будувати з чистого аркушу. пропонуєте позбавляти громадянства разом з майном , та з того майна забезпечувати воєнний бюджет? Змінено 13 січня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 (змінено) 10 минут назад, Потрошитель сказал: Давайте лучше черепы мерять. Мову подделать можно. А тут уже на верочку)) Як це зробити на форумi? А намагатися спiлкуватись мовою - це теж корисно. З часом щось в головi змiниться. Змінено 13 січня 2024 користувачем ashim1990 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 1 минуту назад, Бездомный сказал: а якщо громадянства позбавляти разом з майном ? майно це ілюзія Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 6 хвилин тому, Потрошитель сказав: Давайте лучше черепы мерять. Мову подделать можно. А тут уже на верочку)) Краще хуї. Бо тут займаються в основному тим, що на них чужу думку вертять:) 2 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 1 минуту назад, ashim1990 сказал: Як це зробити на форумi? А пiдробляти мову - це теж корисно. З часом щось в головi змiниться. насправді це дуже цікаво www.bbc.com/ukrainian/vert-fut-64430422 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Краще хуї. Бо тут займаються в основному тим, що на них чужу думку вертять:) у мене один! у кого більше? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Краще хуї. Бо тут займаються в основному тим, що на них чужу думку вертять:) Теж не варiант. Це що, по фото робити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Вже питали. Як звичайно, матеріальними і нематеріальними ніштяками:) Конкретні ідеї може завтра напишу, як за компом буду, бо з телефона довго кнопать. Давайте. Если можно с числами (цифрами). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 Торік держкомпанії найбільше витратили на будівництво доріг та інфраструктури - 130 млрд грн, - Prozorro Джерело: https://censor.net/ua/n3467508 Яка нах війна, яка мобілізація, у нас тут так поперло, так поперло... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 2 хвилини тому, ashim1990 сказав: Теж не варiант. Це що, по фото робити? Джентльменам вірять на слово(с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 12 минут назад, loader сказал: Дуже просто: - можливість обирати посади - ротації, 18м служби, 18м вільний. В бойових підрозділах 9м міс служби, 18м вільний (умовно) - підвищення зп мобілізованих, мін 40к, на нулі 200к доплати. Баласт звільнити. Впровадити можливість пониження звань і посад. - все соц забезпечення в Дію. Солдат не повинен бігати за бумажками, убд і тп. - монетизація будь якої броні, помісячно. Монетизація будь якого виїзду закордон, поденно. - влк ліквідувати в тому вигляді що є. Переглянути всі критерії по відношенню до різних задач. Ледь не забув головне - дозволити тримати активний ФОП. що ви курите, дайте адресу де це купити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 (змінено) Я от уявляю як на папері буде офігенна кількість тих хто на нулі, якщо зараз вистачає, а то взагалі така спокуса, що вистачить і контролерам. ні, я зовсім не проти таких ідей, обидві руки за! Питання лише одне - де брати гроші? я взагалі не уявляю який бюджет потрібно мати аби навіть те, що належить виплачувати загиблим та пораненим. Добре памʼятаю як у ту страшну війну людей робили без вєсті пропавшими і для чого, як у АТО все повторилося вже у наш час і для чого. не сумніваюсь, що і зараз така ж хня присутня. А за підбиту техніку зараз платять чи ні? Змінено 13 січня 2024 користувачем Фрай 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 16 минут назад, loader сказал: Дуже просто: - можливість обирати посади - ротації, 18м служби, 18м вільний. В бойових підрозділах 9м міс служби, 18м вільний (умовно) - підвищення зп мобілізованих, мін 40к, на нулі 200к доплати. Баласт звільнити. Впровадити можливість пониження звань і посад. - все соц забезпечення в Дію. Солдат не повинен бігати за бумажками, убд і тп. - монетизація будь якої броні, помісячно. Монетизація будь якого виїзду закордон, поденно. - влк ліквідувати в тому вигляді що є. Переглянути всі критерії по відношенню до різних задач. Ледь не забув головне - дозволити тримати активний ФОП. А кто автор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 (змінено) 21 минуту назад, US7IGN сказал: ви забули головне. хто не згоден бути українцем, - позбавлення громадянства та депортація. націю треба будувати з чистого аркушу. а всіх інших заклеймити отим :"дети предателя родины" "родстевенники предателя родины" Спойлер Змінено 13 січня 2024 користувачем ozzy 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 9 хвилин тому, ozzy сказав: що ви курите, дайте адресу де це купити м.Київ, вул.Парково-Сирецька 19 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 4 минуты назад, Фрай сказал: Я от уявляю як на папері буде офігенна кількість тих хто на нулі, якщо зараз вистачає а то взагалі така спокуса, що верховна рада вся буде з убд 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 (змінено) Не вся, а тільки ті, що їздили у відрядження, за державний кошт, поїли шашликів також не за свій, подарували турнікети, мавік, на який збирали гроші люди і усе, убд в кишені. я ж памʼятаю як воно було з чорнобильцями, коли ти мусив доводити свою присутність, а люди яким на підставі твоїх підтверджуючих документів стали інвалідами Чорнобиля з усіма смаколиками які тобі й не снилися. Змінено 13 січня 2024 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 (змінено) 13 хвилин тому, Фрай сказав: Я от уявляю як на папері буде офігенна кількість тих хто на нулі, якщо зараз вистачає, а то взагалі така спокуса, що вистачить і контролерам. ні, я зовсім не проти таких ідей, обидві руки за! Питання лише одне - де брати гроші? я взагалі не уявляю який бюджет потрібно мати аби навіть те, що належить виплачувати загиблим та пораненим. Добре памʼятаю як у ту страшну війну людей робили без вєсті пропавшими і для чого, як у АТО все повторилося вже у наш час і для чого. не сумніваюсь, що і зараз така ж хня присутня. А за підбиту техніку зараз платять чи ні? Гроші брати з тих хто не воює. Не служиш = маєш обов'язковий внесок, забронювався - більший, закордоном - ще більший. Це має бути не привязано ні до чого, бо половина в тіні, безробітні і тп. Бачте ви вже захотіли на нуль. З ротаціями - по факту не всі на них підуть але можливість буде гріти, давати можливість вибору. Змінено 13 січня 2024 користувачем loader Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 9 часов назад, Бездомный сказал: в Інтересах ВБ було надати Україні зброю одразу після Першої світової , але ж чомусь вони надавали зброю денікіним , врагелям , колчакам ... Я думаю британцы разбираются в своих интересах лучше нас 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 17 хвилин тому, Propeller сказав: А кто автор? Автор чого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 1 минуту назад, loader сказал: Автор чого? Текста в вашем посте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 2 хвилини тому, Propeller сказав: Текста в вашем посте. Особисті спостеження за людьми які вцілому не відкидають можливість мобілізуватись і відповідні висновки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 2 минуты назад, loader сказал: Особисті спостеження за людьми які вцілому не відкидають можливість мобілізуватись і відповідні висновки. Что значит в армии "можливість обирати посади" ? Это намек на демократию в армии? ротації, 18м служби, 18м вільний. В бойових підрозділах 9м міс служби, 18м вільний (умовно) 18м вільний - это полтора года отпуска? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 16 минут назад, loader сказал: Гроші брати з тих хто не воює. Не служиш = маєш обов'язковий внесок, забронювався - більший, закордоном - ще більший. Колись я таке написав і за це хтось мене обізвав чи то тупим, чи то бараном, шукати ліньки, але що ж це виходить? У мене кращий зір? )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 6 хвилин тому, Propeller сказав: Что значит в армии "можливість обирати посади" ? Это намек на демократию в армии? ротації, 18м служби, 18м вільний. В бойових підрозділах 9м міс служби, 18м вільний (умовно) 18м вільний - это полтора года отпуска? При мобілізації можливість обрати куди піти. 18м - півтора роки в резерві чи як там коректно, демобілізований. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз