Vinsol2009 Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 1 годину тому, Vladdi сказав: Ти За відомою адресою , довбень . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 Збудилися чорти всіх мастей... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 47 хвилин тому, Фрай сказав: Как же корежит эту шоблу Зеленый цвет выдает. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 3 хвилини тому, 7351 сказав: Збудилися чорти всіх мастей... Особливо зелених. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 4 часа назад, AlexNaymk сказал: После войны ну почти сто пудов будет партия ветеранов,я ж и говорю,хочешь заниматься политикой -карты в руки! И это будет сила с которой невозможно не считаться! Ветеран - это человек, который повоевал. Так как воюет человек со сформированной психикой и устоявшимся мировосприятием, то ничего в этой силе не будет нового. Как попал во власть - главная задача победить собственные соблазны. У единиц это получается. В Украине не знаю ни одного. Так что партия ветеранов - те же яйца только в профиль. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 5 минут назад, Propeller сказал: Ветеран - это человек, который повоевал. Так как воюет человек со сформированной психикой и устоявшимся мировосприятием, то ничего в этой силе не будет нового. Как попал во власть - главная задача победить собственные соблазны. У единиц это получается. В Украине не знаю ни одного. Так что партия ветеранов - те же яйца только в профиль. Предложите альтернативу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 4 минуты назад, AlexNaymk сказал: Предложите альтернативу Внешнее управление 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 3 минуты назад, Canton сказал: Внешнее управление вирощувати власну еліту. ви ж самі у себе не крадете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 4 хвилини тому, Canton сказав: Внешнее управление Сліпий траст) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 5 хвилин тому, US7IGN сказав: вирощувати власну еліту. ви ж самі у себе не крадете? Щоб еліту виростити її спочатку треба посадити:) 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 15 минут назад, Propeller сказал: Ветеран - это человек, который повоевал. Так как воюет человек со сформированной психикой и устоявшимся мировосприятием Обычно, у действительно повоевавших психика и мировосприятие получает травмы, которые остаются с человеком на всю жизнь. Я бы направил энергию этих людей на раздачу люлей органам власти всех уровней. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 1 час назад, US7IGN сказал: я вважаю це найкращим шоу сезону 2022-2023 збори по всьому світу сотні ярдів Реаліті-шоу "Я не тряпка". Курва. Страшно уявити, яке шоу приготує нам цей найвеличніший комік сучасності в 2025 р, якщо переможе Трамп. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 (змінено) 1 годину тому, Vinsol2009 сказав: 05 вересня 2014 року. 1 годину тому, Vinsol2009 сказав: Змінено 25 січня 2024 користувачем 7351 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 5 минут назад, Потрошитель сказал: Обычно, у действительно повоевавших психика и мировосприятие получает травмы, которые остаются с человеком на всю жизнь. Я бы направил энергию этих людей на раздачу люлей органам власти всех уровней. Гранат не хватит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Щоб еліту виростити її спочатку треба посадити:) А перед посадкою ще дрібно порубати - щоб краще росло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 (змінено) Один казав, а другий -- наказував.... 14 лютого 2015 року. Змінено 25 січня 2024 користувачем 7351 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 40 минут назад, 7351 сказал: Знову брехали і підробили моє повідомлення -- а це вже шахрайство, що не дивує. так а в чому брехня?) видалив лише про склади, бо ви опечатку допустили(ЗЕ ніякі склади не формував, ніякі снаряди не накопичував), все інше залишив як було😄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 (змінено) 4 хвилини тому, SermenK сказав: так а в чому брехня?) видалив лише про склади, бо ви опечатку допустили(ЗЕ ніякі склади не формував, ніякі снаряди не накопичував), все інше залишив як було😄 Спершу купіть щось, а потім продавайте -- інакше це кража.... Змінено 25 січня 2024 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 У 7351 загострення, знову телепортування в 2014-2018 роки, мабуть свій найкращий період життя згадує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 2 минуты назад, SermenK сказал: У 7351 загострення, знову телепортування в 2014-2018 роки, мабуть свій найкращий період життя згадує Грибочки, они, сцуко, опасные...галюны могут долго не отпускать... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 2 хвилини тому, SermenK сказав: У 7351 загострення, знову телепортування в 2014-2018 роки, мабуть свій найкращий період життя згадує Може для тебе окупація твоєї домівки кацапстаном -- це мрія твого життя. Для мене -- ні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 3 години тому, 7351 сказав: Навіть в армії -- офіцер оразу офіцер і може стати генералом, а кваліфікований досвічений солдат стане, максимум, головним сержантом. Хех. Офіцерами не народжуються, ними стають. Будь-який солдат має можливість вирости до генерала, при чому у кваліфікованого досвідченого солдата стати генералом шансів значно більше ніж в безтолкового офіцера 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 35 хвилин тому, Canton сказав: Внешнее управление 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 5 минут назад, 7351 сказал: Може для тебе окупація твоєї домівки кацапстаном -- це мрія твого життя. Для мене -- ні. з ПОПом вже все зрозуміло давно, мене цікавить твоя зомбованість зеленим чегеварою. В чому секрет? Поділись, в чому він кращий? корупції менше? справедливості більше? оборону кращу зробив? рівень життя кращий зробив? війну завершив? війну не розв'язав? Що? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 25 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2024 4 минуты назад, AlexNaymk сказал: Предложите альтернативу Нет. Речь не в альтернативе. Вся политика на это основана. Везде. Власть - это самый большой соблазн. Каждого из нас такими создала Природа. Если говорить о управлении страной, политическом в том числе, то надо , чтобы нашлась могучая кучка людей (политиков), которые будут настроены играть в долгую. И начинать закладывать фундамент достоинства Украине. Это должны быть амбициозные, идейный люди, с определенными (не присущими нашему обществу) жизненными принципами и мировозрением, которые любят соревноваться и не любят второе место. Как бы политические спортсмены олимпийского уровня. Где их взять - я не знаю. Есть ли они в этой стране - я не знаю. Я не думаю, что люди прошедшие войну - это будут именно те люди, о которых я писал выше. Странно звучит, но в этом случае боевой опыт - не панацея. Я уверенный оптимист относительно нашей победы над русней. И я боюсь, что после победы мы опять пойдем по кругу, а не по спирали вверх. А если говориить об экономике и неизбежном соседстве, то наш ВВП должен быть не меньше, чем у придурков с севера. Сейчас наблюдаю за Аргентиной. Что там получится у Хавьера Милея, как и я, либертарианца. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз