Бездомный Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 (змінено) 1 час назад, Юрий Киев сказал: Скільки разів повторювати : донецька елітка зробила свій вибір сама тоді,нема на кого звалювати провину. Все зробили самі своїми руцями. більш того - існує інфо , що Київ пропонував даунбасні будь які умови на їх смак ( як це завжди робив за рахунок інших регіонів України ) , але елітка обрала злуку з кацапами даунецька Гля була нато балувана Змінено 27 січня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 Только что, Потрошитель сказал: Что я хочу это вернуться в 2007 и продать все свое барахло за несколько лямов денег)) И свалить подальше. А касаемо денег - все к этому идёт... А як же ваші пращури, які давно жили на Донбасі? Ви ж так пояснювали чому ви залишилися на окупованій території? І що заважає це зробити зараз? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 1 минуту назад, Потрошитель сказал: Что я хочу это вернуться в 2007 и продать все свое барахло за несколько лямов денег)) а я би просто не витрачав чи теж в армію піти, щоб потім розказувати: я брав участь у всіх великих поразках нашої армії останнього десятиліття. сім разів благав ворогів про милість. шість разів удавав мертвого. про таких як я складають пісні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 (змінено) 12 минут назад, Бездомный сказал: даунецька Галя була НАТО балувана 😀 Змінено 27 січня 2024 користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 9 минут назад, Вячеслав63 сказал: А як же ваші пращури, які давно жили на Донбасі? Ви ж так пояснювали чому ви залишилися на окупованій території? Я не этим объяснял свое нахождение в Донецке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 (змінено) 1 час назад, Потрошитель сказал: Дружище, я много лет был и есть "нужным человеком". Юрий Венедиктович? Змінено 27 січня 2024 користувачем Фрай 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 18 хвилин тому, Потрошитель сказав: Что я хочу это вернуться в 2007 и продать все свое барахло за несколько лямов денег)) И свалить подальше. А касаемо денег - все к этому идёт... В "ненависну" Америку?))) 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 5 годин тому, Alvalk сказав: А може ви таки перед тим, як казати маячню, подивитесь картинку, що я вам показав, скільки територій було втрачено до інавгурації і скілки було звільнено після? Про Іловайськ і Дебальцево я вам сам сказав, що території швидко звільнялись до цих подій, коли в дію вступили регулярні війська рф. Чи ви вважаєте що ми тоді готові були битись проти регулярних? Якщо так, подивитесь, скільки ми втратили територій проти регулярних в 2022 році. Просто х**ло тоді зрозумів, що ще декілька місяців і весь Донбас буде звільнений, тому ввів регулярні війська. І якщо б не мінські домовленості, які тут так люблять згадувати, ми б тоді втратили ще більше. А може не треба було зраджувати добробати у серпні 2014 року! До зради добробатів, сітуація в АТО на 20 серпня 2014 року: Після того, як було зраджено добробати, купа добробатівців під слідством, підписані мінські угоди... сітуація в АТО на 20 травня 2019 року: 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 1 минуту назад, XL.pro сказал: В "ненависну" Америку?))) в гейропу, в сауну, до "нужних людей" 😄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 8 минут назад, XL.pro сказал: В "ненависну" Америку?))) в техаську народну республіку поділитися досвідом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 2 минуты назад, US7IGN сказал: в техаську народну республіку поділитися досвідом За хорошие деньги - почему бы и нет?) Но недолго - климат не фонтан) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 13 минут назад, XL.pro сказал: В "ненависну" Америку?))) Не, поближе к Альпам) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 20 минут назад, XL.pro сказал: В "ненависну" Америку?))) все залежить від того - ми купуємо , чи продаємо ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 1 час назад, Потрошитель сказал: Амерыканцям хватает своих проблем, есть куда тратить деньги своих налогоплательщиков в своей стране. Думаю, больше денег от них не увидите. Так вони дали вже якусь частину, незважаючи на протидію МАГА, поки в розміри 12 млрд. до наступного розгляду питання. Вони тим самим собі більше допомагають - за 3.5% мінулорічного військового бюджету Штатів, наша армія зніщила 50% потенціала рашаармії. Якщо пригадати під час 2МВ Червона армія за тих 2 роки відвоювала територію від Волгі до Ельби. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 Витковский, чем смеяться - лучше бы похвастался фотками Испании) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 2 години тому, Потрошитель сказав: Уже! Уже написал - да здравствует Техасская Народная Республика! Вместе со мной ее поддержало почти 30 американских сенаторов. Да, я хочу, чтобы все жили по средствам. СВОИМ средствам. Протягивали ножки по одёжке. І 30 американських сенаторів в твітері напишуть, що Техаську народу республіку з разом з ними підтримує Потрошитель. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 (змінено) 6 минут назад, MaxS сказал: І 30 американських сенаторів в твітері напишуть, що Техаську народу республіку з разом з ними підтримує Потрошитель. Жаль - не прочитаю - нет твитера Лучше пусть гринкарт пришлют. Штук 10) Змінено 27 січня 2024 користувачем Потрошитель Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 1 час назад, Vinsol2009 сказал: А когда Крым захватывали то была не война? Отчего же тогда люди гибли ? Обычный кацапский провокатор-IПСОшник! Ты спрашивал когда началась война, а теперь петляешь на тему "когда люди гибли в Крыму". Потому, что ты, и тебе подобная шваль, способная воевать защищать свою страну, спряталась в Чехии, Польше, Словакии, Германии и пр. - потому люди и гибли в Крыму, Харькове, Николаеве, Ирпене, Буче и пр. ибо вы, гниды, их просто бросили! МРАЗИ. Вот, из-за таких трусливых ушлепков (с), они и погибли. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 1 час назад, SermenK сказал: Ей, друже, я думаю, ти помилився дверима. П*дорський клуб на тисячу км східніше (с) Ой, дорогуша (или как там у вас целуются), не знал, что ты член п*дорского клуба. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 1 час назад, pump сказал: Обычный кацапский провокатор-IПСОшник! Ты спрашивал когда началась война, а теперь петляешь на тему "когда люди гибли в Крыму". Потому, что ты, и тебе подобная шваль, способная воевать защищать свою страну, спряталась в Чехии, Польше, Словакии, Германии и пр. - потому люди и гибли в Крыму, Харькове, Николаеве, Ирпене, Буче и пр. ибо вы, гниды, их просто бросили! МРАЗИ. Вот, из-за таких трусливых ушлепков (с), они и погибли. Они погибли не поэтому. А потому что: 1)на нас напали, и 2) про***ли, по формулировке советника чего-то там Арестовича. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Путин в его глазах настоящий рыцарь, заранее объявил... Та тебе, как и остальным россиянам: ссы в глаза - все божья роса. 😃 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 1 час назад, 7351 сказал: А може не треба було зраджувати добробати у серпні 2014 року! До зради добробатів, сітуація в АТО на 20 серпня 2014 року: Після того, як було зраджено добробати, купа добробатівців під слідством, підписані мінські угоди... сітуація в АТО на 20 травня 2019 року: Не обижайте Alvalk-а. Своими уточнениями, вы обнуляете его московскую зарплату. А у него-же детииииии. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 13 минут назад, Агидель сказал: Они погибли не поэтому. А потому что: 1)на нас напали, и 2) про***ли, по формулировке советника чего-то там Арестовича. Капитан-Очевидность. Правда есть вопросы: 1. Тотальное разоружение Украины. 2. Распродажа стратегического и тактического военного потенциала Украины. 3. "Непредвиденные" взрывы почти 300 тыс тонн. складов с БК.? 4. Про***ли благодаря функционерам, введенным во власть, но при каком/каких "гаранте/ах"? 5. atc. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 (змінено) 13 часов назад, loader сказал: А хто ти підар такий, щоб тобі звітували? Шматок руснявого лайна щось в когось питає тут. Так це не я, це демократи його питають - кожен день. Чи демократи теж русняве лайно? Змінено 27 січня 2024 користувачем henko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз