Danylo Ivanov Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 37 минут назад, Propeller сказал: Думаю нет. Если бы Порошенко отработал второй срок, то в списке кандидатов в президенты №7 был бы Медведчук. РФ влила бы столько бабла в победу Медведа (подумайте : взять Украину без войны), что , возможно, он и стал бы президентом. Ну а дальше....Back in the USSR Не згоден. Back in the USSR спробував зробити Зеленський, але отримав Рух опороу капітуляції і вимушений був обрати проукраїнську політику. У проросійських політиків після 2014 року і АТО вже не було жодних шансів піднятись нагору. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 (змінено) 14 минут назад, iiigolkin сказал: Ну, поки що їхні ходи погіршували ситуацію, хоча мета поліпшити цілком могла бути - деградація завадила, і суспільства, і їх самих. Те зомбування, яке вони обрали Какие ходы ? Что бы глобально не потерпеть поражения , нужно проделать очень много работы и действий ,я их перечислять не стану , но в это входит и "провести зомбирование" своего населения, но резко , через колено,такое провести в мирное время чревато многими и непредсказуемыми последствиями. А война-лучшее время для этого.-"патриотизм , идея " Змінено 3 лютого 2024 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 (змінено) 1 час назад, Вячеслав63 сказал: А ось "совок" в армії треба викорінювати і замінювати на західну організацію війська. І цю роботу повинен організовувати Залужний. І така претензія до Залужного може бути. Але, далеко не факт, що наступник організує це краще, та ще й в умовах такої насиченої війни. Лише сам Залужний? А Президент, ВР, МО і Уряд (Кабмін) - вони не повинні нічого організовувати, щоб реформувати армію? Змінено 3 лютого 2024 користувачем Danylo Ivanov 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 (змінено) Тільки що, рыбак сказав: Какие ходы ? Что бы глобально не потерпеть поражения , нужно проделать очень много работы и действий ,я их перечислять не стану , но в это входит и "провести зомбирование" своего населения, но резко , через колено,такое провести в мирное время проделать чревато многими последствиями. А война-лучшее время для этого.-"патриотизм , идея " Ці етапи різняться ефективністю і напором. Але підготовку вели з початку 2000-х, факт. Якщо б накопати срачі 2004 року - майже немає різниці, як у 2014. Але, звісно, між тими істериками, що в них зараз, і що в 2012 - різниця як небо і земля. Я вивчав, як засирають мізки (у три етапи, шизофазія, конспірологія, газлайтинг) - приблизно це виглядає як прополка-оранка, після посів - ось посів кидається в очі, це і є активна фаза, і він може працювати за місяць. Решта етапів до нього - довгі й м'які, з боку не дуже помітні. Змінено 3 лютого 2024 користувачем iiigolkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 7 минут назад, рыбак сказал: А война-лучшее время для этого.-"патриотизм , идея " все це було на початку 2022, але не завдяки владі, а всупереч її закликам готуватися до шашликів. але вона свою справу гарно знає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 2 минуты назад, iiigolkin сказал: Ці етапи різняться ефективністю і напором. Але підготовку вели з початку 2000-х, факт. Якщо б накопати срачі 2004 року - майже немає різниці, як у 2014. Але, звісно, між тими істериками, що в них зараз, і що в 2012 - різниця як небо і земля. Не знаю , что там было до 2004 г , до этого времени политикой совсем не интересовался, потому что я антагонист любой власти , какая бы она не была, хоть красная, хоть оранжевая или серо-голубая. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 Тільки що, рыбак сказав: Не знаю , что там было до 2004 г , до этого времени политикой совсем не интересовался, потому что я антагонист любой власти , какая бы она не была, хоть красная, хоть оранжевая или серо-голубая. Так, я теж. Не я в це влазив, а ситуації так склалися, що в 2004 (всього лише озвученням допомагав, але наслухався і надивився) що в 2014 (по роботі опинився в Донецьку, якраз перед початком окупації). Ненавиджу такі ситуації, що порушують нормальне життя, і від влади завжди тримаюся далеко - від начальства подалі, до виробництва ближче, так би мовити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 1 час назад, igor_d70 сказал: Логично до боли Осталось выяснить насколько компетентен Зеленский в вопросах профессиональной оценки военных. Шото мне подсказывает что настолько же как в высказывании "что вы хотели, что б мы танками гражданских давили" 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 (змінено) 25 минут назад, US7IGN сказал: все це було на початку 2022, але не завдяки владі, а всупереч її закликам готуватися до шашликів. але вона свою справу гарно знає Ну , я бы не сказал, что влать ничего не делала. Еще очень давно , я наблюдал некую картину , когда на концертах и стадионах в Украине , " невидимая рука" выдавала украинские флаги и флажки , продвигала "идею" в сми . Лично помню , как я был на футбольном матче в Киеве , со своим маленьким сыном , и на стульях трибуны были разложены украинские флажки и на желто-блакитном листочке был написан гимн Украины. И весь стадион ,и я, конечно , в том числе ,в т.с. патриотическом порыве , перед матчем пели украинский гимн. В рф , в то время , такого похожего и близко не было. Змінено 3 лютого 2024 користувачем рыбак 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 1 годину тому, igor_d70 сказав: Логично до боли Избиратели не всегда логичны . Черчилль выиграл войну, но проиграл выборы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 2 часа назад, igor_d70 сказал: Всю статью можно заменить одной фразой - "вот видите до какой жопы довел нашу армию Залужный" Єдина реальна притензія до Залужного - про*об з підготовкою мобіків та системою оцінки і просування кращих командирів. Але не певен, щр його наступники будуть якось докорінно змінювати цю совкову систему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 (змінено) 34 минуты назад, рыбак сказал: Ну , я бы не сказал, что влать ничего не делала. Еще очень давно , я наблюдал некую картину , когда на концертах и стадионах в Украине , " невидимая рука" выдавала украинские флаги и флажки , продвигала "идею" в сми . Лично помню , как я был на футбольном матче в Киеве , со своим маленьким сыном , и на стульях трибуны были разложены украинские флажки и на желто-блакитном листочке был написан гимн Украины. И весь стадион ,и я, конечно , в том числе ,в патриотическом порыве , перед матчем пели украинский гимн. В рф , в то время , такого похожего и близко не было. то ви були не уважні що досить дивно при вашій спостережливості я вас розчарую - оральна стимуляція вялічія на кацапії не припинялася ніколи . починаючи зі школи , яка втовкмачувала висери пушкіних( масква , как много в этом звуке...), лермонтових ( Бородино ) симонових ( если дорог тебе твой дом ) Если Дорог Тебе Твой Дом Спойлер Если дорог тебе твой дом, Где ты русским выкормлен был, Под бревенчатым потолком, Где ты, в люльке качаясь, плыл; Если дороги в доме том Тебе стены, печь и углы, Дедом, прадедом и отцом В нем исхоженные полы; Если мил тебе бедный сад С майским цветом, с жужжаньем пчел И под липой сто лет назад В землю вкопанный дедом стол; Если ты не хочешь, чтоб пол В твоем доме фашист топтал, Чтоб он сел за дедовский стол И деревья в саду сломал... Если мать тебе дорога — Тебя выкормившая грудь, Где давно уже нет молока, Только можно щекой прильнуть; ................. Так убей же хоть одного! Так убей же его скорей! Сколько раз увидишь его, Столько раз его и убей! е.т.с , і далі - з актів оральної стимуляції кацапськоговялічія , які лунали з кожної праски під катом - кричущі приклади оральної стимуляції кацапського вялічія з 90-х - сучасні каменти кацапів під актами оральної стимуляції кацапського вялічія з 90-х - мастрід Спойлер Змінено 3 лютого 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 1 година тому, рыбак сказав: Ой, я вас умоляю, ну какой из Залужного политик. А из блядского клоуна,?однако нашлись и бабло и спонсоры и желающие отхлебатб из корыта. Как только и если он заявил о политических амбициях найдется все, вплоть до друзей,и которые вместе несли бревно на субботнике. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 (змінено) 19 минут назад, US7IGN сказал: все це було на початку 2022, але не завдяки владі, а всупереч її закликам готуватися до шашликів. але вона свою справу гарно знає Но если вы по поводу конкретно Зе и ко, то это вписывается в концепцию " 36 стратагем".некоторые аналогии я приводил ранее. Змінено 3 лютого 2024 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 11 минут назад, рыбак сказал: Лично помню , как я был на футбольном матче в Киеве , со своим маленьким сыном , и на стульях трибуны были разложены украинские флажки и на желто-блакитном листочке был написан гимн Украины. И весь стадион ,и я, конечно , в том числе ,в патриотическом порыве , перед матчем пели украинский гимн. точно влада керувала стадіонами і футболом? а який ще гімн ви мали співати? у всіх країнах так роблять. 2 минуты назад, рыбак сказал: Но если вы по поводу конкретно Зе и ко, то это вписывается в концепцию " 36 стратагем".некоторые аналогии я приводил ранее. я не маю музичного слуху тому не розібрав про яку саме стратегему гралося наприклад тут, головне щоб людям подобалося Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 (змінено) 22 минуты назад, Бездомный сказал: який рік ? якщо після Брата 2 , то я вас розчарую - накачка вялічія на кацапії вже йшла повним ходом Я уже не помню , это был матч или со сборной Германии или Динамо-Бавария, с немчами в общем. У меня остались и билет и листок с гимном. На одном " брат 1 или 2" идею и патриотизм не подымешь. Змінено 3 лютого 2024 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 3 часа назад, миг сказал: Кто знал об этом и молчал? С чьего разрешения происходили все эти продажи? Той недолугий забув чомусь у свою табличку вставити продаж за минулу каденцію, допоможу Так нравится когда порохоботы все хорошее приписывают себе, плохое конечно же зеленой дрысне. Все свои на экранах с «мужественным» взглядом, а клоун обязательно заскриненный с дурковатым видом и это на лохов реально действует, верят же в побывавшего в пекле «освободителя» Бучи/Ирпеня, жаль, шо клоун-буєграй вчинив западлянку і прибрав з пекла щасливого солдата Плова, якби він залишився то Бахмут і досі був би наш! нє, а шо не так чи шо? Почитаєш їх і розумієш, що то не Зєля-клоун призначив Залужного головнокомандуючим, а самізнаєте хто, бо коли почув з вуст ПОПа, що вони хочуть прибрати «нашого генерала» то всі сумніви одразу відпали, не Боневтік Верховний головнокомандувач, нє! Самізнаєтехто! (а хто не вірить той зелена дрисня) 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 (змінено) 23 минуты назад, Бездомный сказал: то ви були не уважні я вас розчарую После , как минимум , 1991 г в России уже было всем пофиг на это все , кто-то копошился и бухал в "ебенях" , кто-то набивал чемоданы баблом, а кто-то потихоньку сваливал за границу. Те книги уже мало кто читал , ветераны ВМ почти все умерли , а многие фильмы про войну напоминали пародию на те события. Змінено 3 лютого 2024 користувачем рыбак 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 (змінено) 30 минут назад, рыбак сказал: После , как минимум , 1991 г в России уже было всем пофиг на это все , кто-то копошился и бухал в "ебенях" , кто-то набивал чемоданы баблом, а кто-то потихоньку сваливал за границу. Те книги уже мало кто читал , ветераны ВМ почти все умерли , а многие фильмы про войну напоминали пародию на те события. я з кацапощелепними педовагінями ,які орально стимулювали кацапське вялічіє , виклидачками так званої "світової ( на справді - кацапської) літератури" - предмету , який зрадники України вигадали , щоб дати донькам радянських ахвіцерів допрацювати до нової окупації пенсії , втомився битися навіть у Незалежній Україні . Так от - всі оті наведені мною приклади було збережено у українській шкільній програмі сподіваюся , що їх вже викинули на смітник , разом з кацапощелепною піхвомразотою Змінено 3 лютого 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Я, може, щось знову не дочитав, але до чого тут три роки? В статті ж про 9 років війни. hromadske.ua/posts/mi-v-dupi-sho-potribno-zminiti-v-nashij-armiyi последний раз этот автор появлялся на УП три года назад Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 (змінено) 15 минут назад, Бездомный сказал: я з Что вы им предложили или ,что им предложило государство , тем несчастным учительницам , уволиться или застрелиться, от вдруг услышанной " альтернативной правды" от Бездомного ? Змінено 3 лютого 2024 користувачем рыбак 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 2 години тому, igor_d70 сказав: Логично до боли Осталось выяснить насколько компетентен Зеленский в вопросах профессиональной оценки военных. Шото мне подсказывает что настолько же как в высказывании "что вы хотели, что б мы танками гражданских давили" Мені цікаво, звідки в українців така впевненість в геніальності наших генералів? Це якась радянська прошивка? Чи вони давали привід так думати? Спочатку генерали проєбали армію, потім проєбали Крим і Донбас, потім проєбали Південь і Північ. То яка причина вірити в їх не те що геніальність, а просто профпридатність? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 5 минут назад, рыбак сказал: Что вы им предложилиили что им предложило государство , тем несчастным учительницам , уволиться или застрелиться, от вдруг услышанной " альтернативной правды" от Бездомного ? Держава нікому нічого не винна. Чому вчительки мають бути виключенням? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 (змінено) 22 минуты назад, рыбак сказал: Что вы им предложили или ,что им предложило государство , тем несчастным учительницам , уволиться или застрелиться, от вдруг услышанной " альтернативной правды" от Бездомного ? вчити мову , перевчатися зі свинособак на людей хто не здатен - валіза-потяг на кацапію , або на смітник Історії - без утримання. Теж саме - з кацапощелепними попами та усіма іншими кацапощелепними свинособаками у гуманітарній сфері . ви що , не розумієте що армію зрадників виховали саме кацапощелепні піхвомразі , яких вчасно не викинули копняками зі шкіл ? Змінено 3 лютого 2024 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Мені цікаво, звідки в українців така впевненість в геніальності наших генералів? Це якась радянська прошивка? Чи вони давали привід так думати? Спочатку генерали проєбали армію, потім проєбали Крим і Донбас, потім проєбали Південь і Північ. То яка причина вірити в їх не те що геніальність, а просто профпридатність? У меня нет никакой уверенности Просто я понимаю что не компетентен в обсуждаемых вопросах. Откуда у некоторых украинцев стойкое убеждение что они КОМПЕТЕНТНЫ оценивать профессионализм генералов, полковников и тд вплоть до сержантов для меня загадка Но вот о чем я могу судить так это про идиотию некоторых украинцев выбиравших то януковичей то тимашенок то еще кого, симоненок например, и спокойно наблюдавших как эти персонажи воруют и распродают направо и налево все до чего могут дотянуться, в том числе и армейское имущество. А потом, горячо одобрив упомянутые выше действия, обвинять во всем "генералов". Причем не тех генералов которым присутствовали при дерибане, Хомчака например, а тех кто на слуху в данный момент 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз