Бездомный Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 55 минут назад, Alvalk сказал: P.S. Пенсіонерам часів совка і начала 90-х так, не повезло, але скиглення тих, хто пішов на пенсію лише недавно і згадує якісь свої податки ще в 90-х - це смішно якщо вони дожили до сьогодення - то їм ще й як пощастило Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 1 година тому, Alvalk сказав: брехня Вас ніхто не примушує брехати. Зайдіть у магазин і подивіться ціну на м'ясо. Можна також зайти в аптеку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 10 минут назад, Alvalk сказал: І що? Газ в перерахунку навіть з ночного тарифу має вийти 13.66 грн за куб. Газ виходить по 1,34 грн за кВт*г. Але на газ поставиш сонячні батареї. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 32 хвилини тому, Alvalk сказав: зменшує ціну опалення в 3-4 рази 2.5 у кращому випадку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Зайдіть у магазин і подивіться ціну на м'ясо. Можна також зайти в аптеку. Схоже це ви не буваєте в магазині. Я до війни брав телятину задню частину по 220 (при курсі 25-27), зараз по 250 (при курсі 40) Про аптеку заходьте в особисті, покажу вам скріншоти онлайн замовлень однакових ліків і одній аптеці в 2021 і 2024. Звісно зараз дорожче, але не пропорційно курсу долара Також не забувайте, що з 2021 по 2024 рік мінімальна пенсія також виросла відсотків на 20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 5 часов назад, МаТраС сказал: Ну і як той пісюн в 16-17 стане на посаду?) Лайно з телеги Він с 15 років на посаді начальника відділу забезпечення безпеки глави чечні. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 2 хвилини тому, Alvalk сказав: Схоже це ви не буваєте в магазині. Я до війни брав телятину задню частину по 220 (при курсі 25-27), зараз по 250 (при курсі 40) Про аптеку заходьте в особисті, покажу вам скріншоти онлайн замовлень однакових ліків і одній аптеці в 2021 і 2024. Звісно зараз дорожче, але не пропорційно курсу долара Також не забувайте, що з 2021 по 2024 рік мінімальна пенсія також виросла відсотків на 20 враховуючи скільки грошей увалили в Україну за два роки, телятину вже даром роздавати мають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 2 години тому, XL.pro сказав: Навіщо державі продавати Вам е/е по 2,65 грн, якщо в Європі за неї платить по 8 грн?! Питання риторичне. Іншими словами населення за "ринок" до тих пір, поки їх цей "ринок" особисто не стосується. Не скрізь .пару країн є, вже ,як в нас майже з травня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 1 годину тому, Alvalk сказав: Схоже це ви не буваєте в магазині. Я до війни брав телятину задню частину по 220 (при курсі 25-27), зараз по 250 (при курсі 40) Про аптеку заходьте в особисті, покажу вам скріншоти онлайн замовлень однакових ліків і одній аптеці в 2021 і 2024. Звісно зараз дорожче, але не пропорційно курсу долара Також не забувайте, що з 2021 по 2024 рік мінімальна пенсія також виросла відсотків на 20 А у Харкові свинина, що була по 110 тепер 160, імпортні ліки відсутні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 1 годину тому, US7IGN сказав: враховуючи скільки грошей увалили в Україну за два роки, телятину вже даром роздавати мають І була вона не по 220, а по 190 Тобто зросла в ціні згідно курсу. Ніхто не буде торгувати зі збитками. По старій ціні лише стара картопля, яку насадили, борючись голоду. У 22 сусідка продавала весною по 50., бо не було завозу у Харків. Зараз усі садові товариства заповнені людьми . Повтікали із багатоповерхівок. Бур'яну нема, усе засаджено. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 8 минут назад, Vinsol2009 сказал: імпортні ліки відсутні. Харків вже в оточенні? Поставки перекриті? Чи може ви маєте якісь особливі лікі, потрібні вам? Зараз пробив онлайн декілька імпортних ликів, все є, можу зробити замовлення Звертайтесь в особисті, навчу, як знайти потрібні ліки, та ще й дешевше, ніж просто прийти в аптеку. 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: І була вона не по 220, а по 190 От тільки не треба мені це втирати. Я брав до війни по 220, потім в перші тижні повномасштабного вторгнення вона майже зникла, потім з'явилась і впала в цині до 160-180 (і так, в той час свинина була 110, під час війни і нового курсу) і ще в 2023 я брав до 200, потім поступово зростала і лише нещодавно перетнула позначку 220 і зараз дійшла до 240-250. А спробуйте перерахувати в доларах. Зараз дешевше 8 минут назад, Vinsol2009 сказал: По старій ціні лише стара картопля а чому не рахуєте, наприклад, що гречка зараз навіть дешевше? А яйця вам зараз теж дорого? Так що з пенсією? Курс піднявся в 1.5 рази, а пенсія в $ на скільки? мінус 20-30%? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 31 хвилину тому, Alvalk сказав: все є, Те, що мені потрібно, відсутні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 3 часа назад, US7IGN сказал: через тотальну неграмотність Я бы сказал "феерическую дремучесть" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: подивіться ціну на м'ясо А что такое мясо? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 2 часа назад, Alvalk сказал: мінімальна пенсія також виросла відсотків на 20 А реальная? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 37 минут назад, Alvalk сказал: Курс піднявся в 1.5 рази, а пенсія в $ на скільки? А на сколько? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 (змінено) 10 минут назад, Vinsol2009 сказал: Те, що мені потрібно, відсутні. В 20 году я алфлутоп брал по 56 грн ампула. Месц назад еле нашел по 130 грн плюс пересылка из 3 точек. Его просто не было нигде. Сейчас опять все завалили, полно по 120... Змінено 29 квітня 2024 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 5 часов назад, Dark FeniX сказал: Кадыров сообщил, что назначил своего 16-летнего сына Адама куратором Российского университета спецназа в Чечне: «Он тесно знаком с деятельностью знаменитого университета, поэтому я считаю, что отлично справится с возложенными обязанностями». 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 35 хвилин тому, Canton сказав: В 20 году я алфлутоп брал по 56 грн ампула. Месц назад еле нашел по 130 грн плюс пересылка из 3 точек. Его просто не было нигде. Сейчас опять все завалили, полно по 120... Курс поднялся в полтора, а цена в два. Так всегда было. Страхуются. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 У Міністерстві відновлення України повідомили, що Харківська область уже отримала 6 міні-ТЕЦ, які можуть виробляти світло і тепло для об'єктів критичної інфраструктури та багатоквартирних будинків. За оцінкою голови ради Української асоціації відновлюваної енергетики, генерального директора Solar Generation Станіслава Ігнатьєва, одна така ТЕЦ може дати освітлення і тепло приблизно на 1200 квартир. Для того, щоб забезпечити опаленням місто розміром із Харків, необхідно щонайменше 1500 таких ТЕЦ 6 из 1500, это сколько а процентном отношении? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 (змінено) 57 хвилин тому, Canton сказав: В 20 году я алфлутоп брал по 56 грн ампула. Месц назад еле нашел по 130 грн плюс пересылка из 3 точек. Его просто не было нигде. Сейчас опять все завалили, полно по 120... Юзайте додаток tabletki.ua буде трохи дешевше. Змінено 29 квітня 2024 користувачем Dmitriy_S 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 1 час назад, Canton сказал: А реальная? Мінімальна в $ зменшилась десь на 20%, середня в $ навіть збільшилась на пару відсотків Не так вже й погано під час війни 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 4 години тому, Alvalk сказав: Але типовий українець - це той, хто ніколи нічого Державі не давав (або давав копійки), але вимагає великої пенсії і дешевих тарифів. Думаю, тим, кому зараз меньше п'ятидесяти на пенсію взагалі не варто розраховувати. В незалежності від того, платили вони податки чи ні і скільки. 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз