Бездомный Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 (змінено) 12 минут назад, US7IGN сказал: Це мабуть щоб на рівних билися з кацапськими т-34 часів сталінграду))) Але все в межах любові українців тягнути битки недорого зі всього світу))) та навіть такий крок - то крок назустріч перший збройний подгон від США Великій Британії під час Другої світової нагадати ? То був металобрухт . Буде перший спільний проект Британії та Аргентини з часів Фолклендської війни ? Змінено 12 червня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 (змінено) Первым ударом западными ракетами по территории России ВСУ могли уничтожить командный пункт наступающей на Харьков армии Змінено 12 червня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 26 хвилин тому, Canton сказав: Ага, все пять. И все неисправны... И только в том случае, если французы договорятся с англичанами за получение разрешения на их ремонт. Эти борты под эмбарго на ремонт со времен Фолклендов ООооо ) Це, випадково, не ті борти, і чи не з тими ракетами, що ледве не лишили "володарку морів" її славного флоту, у тій давній сварці? 😁 Тоді — тре брати: вони перевірені війною та часом! 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 8 минут назад, Бездомный сказал: могли уничтожить командный пункт наступающей на Харьков армии Не "могли", а уничтожили. База "Нежиголь", КП 6 армии, авиаудар 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 (змінено) 14 минут назад, DmiVady сказал: ООооо ) Це, випадково, не ті борти, і чи не з тими ракетами, що ледве не лишили "володарку морів" її славного флоту, у тій давній сварці? 😁 Тоді — тре брати: вони перевірені війною та часом! 😉 та зараз будь яке корито , яке здатне вбивати - корисне , або хоча б - як ціль - обманка на аеродромі . Допотопні "музейні" "Стрижи" та С 200 стали в нагоді , та завдали кацапам дуже дошкульних ударів . Змінено 12 червня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 44 минуты назад, Бездомный сказал: Известный украинский боксёр Александр Усик объявил о своем желании стать президентом Украины Буде з Кличком змагатись? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 17 хвилин тому, Бездомный сказав: Первым ударом западными ракетами по территории России ВСУ могли уничтожить командный пункт наступающей на Харьков армии И это никак не помешало успешному наступлению 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 (змінено) 1 минуту назад, Alvalk сказал: Буде з Кличком змагатись? буде впізнаваним обличчам України . Після Зе , в якого я не вірив , я вже нічому не здивуюся . Змінено 12 червня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 2 минуты назад, Бездомный сказал: буде впізнаваним обличчам України . Після Зе , в якого я не вірив , я вже нічому не здивуюся . Ні, ну я розумію, що мабуть таки міцно Фьюрі Усіку по голові настукав. Але вам-то хто? 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 8 минут назад, Vinsol2009 сказал: И это никак не помешало успешному наступлению Ну командний пункт наче знищили пару днів тому. Далеко вони з того часу просунулись? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 9 минут назад, Vinsol2009 сказал: И это никак не помешало успешному наступлению А оно действительно успешное? 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 (змінено) 5 минут назад, Alvalk сказал: Ні, ну я розумію, що мабуть таки міцно Фьюрі Усіку по голові настукав. Але вам-то хто? ви й досі вважаєте , що президент - то такий собі амператор - цар самодержець , який вирішує все у русчному режимі ? Змінено 12 червня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 (змінено) 2 минуты назад, Бездомный сказал: ви й досі вважаєте , що президент - то такий собі цар самодержець ? як можна вважати й досі те, чого я ніколи не вважав? Змінено 12 червня 2024 користувачем Alvalk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 (змінено) 2 минуты назад, Alvalk сказал: як можна вважати й досі те, чого я ніколи не вважав? то яка різниця , хто буде обличчам на самітах торгувати ? Змінено 12 червня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 Только что, Бездомный сказал: то яка різниця , хто буде обличчам торгувати ? Велика різниця. Одна справа - текст з папірця читати, і зовсім інша - орієнтуватись в питаннях і мати розуміння о дипломатії. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 (змінено) 4 минуты назад, Alvalk сказал: Велика різниця. Одна справа - текст з папірця читати, і зовсім інша - орієнтуватись в питаннях і мати розуміння о дипломатії. фронтмену не обов'язково бути фахівцем у всіх питаннях - достатньо бути рок зіркою в кацапів вже палають дупи від цієї новини - заява вже окупилася Змінено 12 червня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 5 минут назад, Бездомный сказал: фронтмену не обов'язколво бути фахівцем - достатньо бути популярним , як Джон Леннон Щось не пам'ятаю такого Президента. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 (змінено) 3 години тому, piterpavel сказав: а шо не так ? мир в Украине на 99 % зависит от решения вашингтонского обкома, а самиты-ху*ямиты , это так ..." белый шум"... Навряд чи Ви повністю вважаєте, що Пєсков правий і дотримуєтеся його думки, так? Це просто у вас оборот мови такий. Я думаю так само як і Ви - московія сама не зупиниться, і вибір у США - або злити Україну і Європу під московію, посиливши тим московію проти себе - або не злити. І рішення припинити війну = рішенню упздть її під нуль. Просто тому, що скаженого собаку ні вмовити, ні вилікувати, тут нічого особистого. Що до саммітів: вони потрібні для того, щоб потім в очі не тикали, що мовляв московія хороша була, та навіщо ви її так, вона взагалі жертва. Це зараз вони все бачать, а після почнеться "інша політична необхідність". А замість соплів цих щоб допомагали зброєю і всім чим можна. Уже, до речі, збувається - НАТО зобов'яже країни-члени НАТО допомагати Україні, а не просто як доведеться. Змінено 12 червня 2024 користувачем iiigolkin 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 (змінено) 8 минут назад, Alvalk сказал: Щось не пам'ятаю такого Президента. то буде чом би й ні ? в будь якому випадку - краще за xyйла . дупа згорить не лише в кацапів , а й в пані Ірини Фаріон Змінено 12 червня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 1 минуту назад, Бездомный сказал: то буде Так він же помер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 7 хвилин тому, Alvalk сказав: Щось не пам'ятаю такого Президента. 25 октября 1917 года Ленин выступает с броневика на Финском вокзале: - Товарищи! Великая Октябрьская Революция о необходимости которой неоднократно утверждали большевики свершилась! Я, вождь мирового пролетариата, Владимир Ильич Ленин... Толпа: - Lennon! Lennon! Ленин: - Нет, товарищи! Не Lennon, а Ленин! Я, Владимир Ильич Ленин... Толпа: - Lennon! Lennon! Ленин: - Да нет же, товарищи! Я не Lennon, а Ленин! Владимир Ильич Ленин... Толпа: - Lennon! Lennon! Ленин: - Да не Lennon я, а Ленин! Толпа: - Lennon! Lennon! Ленин: - А, х!@#й с вами! Yesterday... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 1 хвилину тому, Alvalk сказав: Так він же помер Тоді George Harrison. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 3 минуты назад, Alvalk сказал: Так він же помер хто ?? Усик ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 2 минуты назад, Бездомный сказал: хто ?? Усик ? Ленон. Чи ви вже не пам'ятаєте, про кого писали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз