Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: Типу "в кінці кінців" є якісь варіанти... Умний мальчкік:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 (змінено) 37 хвилин тому, vadimv сказав: Типу "в кінці кінців" є якісь варіанти... Таке, ви штурмовик, і ваши дєствія? Змінено 29 червня 2024 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Я тут бухать кинув приблизно на півроку, до дня народження. Я таке практикую. Так що мене не буде на форумі. Бо не інтєрєсно сюди тверезим заходити. В конце-концов на цьому форумі, зокрема в подібних гілках, можна спілкуватися тільки коли вип'єш. Як-то кажуть, треба спуститися на рівень співбесідника, а кращого засобу, ніж алкоголь, я не знаю. А ще краще спуститися ще нижче (якщо прилічно випить). Тоді взагалі приємно поспілкуватися з розумними людьми. Тож почитаю вас в режимі офлайн. Іноді. Бо не сильно інтєрєсно. В принципі все одне і теж. Ніяких нових ідей. Пи.Си. Можливо за цей час я покину цю благословену країну. Поки що на півроку. Але маю надію, що зароблю трохи на майбутніх виборах, не пізніше кінця наступного року. В конце-концов, треба жить на шось за границьою. Ваш Кіт:) на кого ті нас покидаєшь*?)) можна ще курити траву, добрішим стаєш 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 8 хвилин тому, Canton сказав: Ви ж пряме посилання давайте - echofm.online/opinions/arestovicha-daleko-zanosit-vnutrennyaya-svoboda Там така кінцівка - Что это, на ваш взгляд? Реализм патриота? Политические амбиции? Предательство? Интеллектуальная игра самовлюбленного интеллектуала? Пишите в моем аккаунте в инстаграме. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 58 хвилин тому, vadimv сказав: Типу "в кінці кінців" є якісь варіанти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 4 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Ви ж пряме посилання давайте - А я откуда знаю...сетью прибило Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 1 хвилину тому, Canton сказав: А я откуда знаю...сетью прибило Намагаюся завжди читати увесь текст, щоб не робити висновків з заголовків журналістів або вирваних цитат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 (змінено) 1 година тому, vadimv сказав: Типу "в кінці кінців" є якісь варіанти... Я в Німеччині проти вас в Іспанії:) Ок? Змінено 29 червня 2024 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 At the beginning of the invasion Ukraine was extremely successful by avoiding fighting the Russians on their own terms, but as soon as Ukraine shifted its strategy to a more conventional approach, like its much anticipated 2023 counteroffensive, the war become a matter of material competition in which the underdog always comes out defeated. mwi.westpoint.edu/the-illusion-of-conventional-war-europe-is-learning-the-wrong-lessons-from-the-conflict-in-ukraine/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 49 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я в Німеччині ... Що, вже Трамп програв?) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 (змінено) 10 часов назад, US7IGN сказал: At the beginning of the invasion Ukraine was extremely successful by avoiding fighting the Russians on their own terms, but as soon as Ukraine shifted its strategy to a more conventional approach, like its much anticipated 2023 counteroffensive, the war become a matter of material competition in which the underdog always comes out defeated. mwi.westpoint.edu/the-illusion-of-conventional-war-europe-is-learning-the-wrong-lessons-from-the-conflict-in-ukraine/ саме кацапи ( за допомогою аґентури глибокого занурювання на Заході ) доклали неймовірних зусилль , щоб перевести протистояння у гонитву ресурсів про переможеного аутсайдера - розкажіть про те афганцям , які по черзі виганяли англійців ( двічі ) , кацапів ( двічи ) , і от , нещодавно - американців Подібних прикладів в Історії достатньо - Фінляндія/СРСР , В'єтконг/США , В'єтконг/Китай , Ічкерія /кацапи , елліни/перси ... е.т.с. УПА воювало до середини 50-х років - без грошей , без зброї , без союзників ..... А якщо додати щільний політичний та санкційний тиск на кацапію , безпрецедентні збройні постачання ..... Змінено 30 червня 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 10 хвилин тому, XL.pro сказав: Що, вже Трамп програв?) Виграв. В цьому в адвекватних американців питань нема:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Виграв. В цьому в адвекватних американців питань нема:) Ще до початку виборів?) Щось ви дуже швидко здриснули в Німеччину))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 Тільки що, XL.pro сказав: Ще до початку виборів?) Щось ви дуже швидко здриснули в Німеччину))) На півроку. На всякий случай:) Як-то кажуть, бережного бог береже, а не бережного конвой стереже:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 7 годин тому, 7351 сказав: Петро Порошенко в ексклюзивному інтерв’ю телеканалу Прямий, яке він дав під час поїздки на східний фронт, розповів, що зараз немає іншої мети, аніж контрнаступ і перемога України у війні проти російської агресії. П’ятий Президент вкотре наголосив, що зараз всі зусилля мають бути сконцентровані для контрнаступу. «Не буде, знаєте, такого широкомасштабного контрнаступу – в 12 годин ночі вся країна піднялась, пішла в широкомасштабний наступ і всіх там викинули, всіх перемогли – це в уявах штатних брехунів, які дезорієнтують суспільство. А ті, хто буває на фронті, знають, що буквально вигризають, видирають кожне село, кожних 100 метрів наступу. І знають ціну, яку ми платимо за це», – зауважує Порошенко. «Контрнаступ – це те, чим зараз живе кожен українець. Так, ми не приймаємо зараз військових рішень. Я вже не є Верховним Головнокомандувачем, але на своєму місці я і кожен член моєї команди робить максимум можливого для того, щоби забезпечити контрнаступ. Ми всі зараз цим живемо», – резюмує Петро Порошенко. prm.ua/petro-poroshenko-kontrnastup-tse-te-chym-zaraz-zhyve-kozhen-ukrainets/ А що ви мені Порохом тицяєте, він що - світило військової справи? 7 годин тому, Vinsol2009 сказав: Яке особисто Ваше ставлення до того, що наступ відбувався на трьох напрямках одночасно? Я вважаю це правильним рішенням, хоч звісно всіх обставин не знаю. Справа в тому що рух військ відслідковується постійно, розвідники безперестанку висять у повітрі - зібрати одне велике угрупування для прориву неможливо в принципі - всі все бачать, відповідно під цей рух стягнуться великі резерви для протидії задуму. Якщо зібрати три потенційних наступальних угрупування меншого розміру - тоді можливо спробувати обманути ворога, оскільки він не знає достеменно основного напрямку удару - шанси на успіх збільшуються. Ворог до речі діє таким самим чином - тисне по всьому фронту, але особливо на 3-4 напрямках, продавлює різні місця, намагаючись знайти слабину в обороні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 4 години тому, Dmitriy_S сказав: Я тут бухать кинув приблизно на півроку, до дня народження. Я таке практикую. Так що мене не буде на форумі. Бо не інтєрєсно сюди тверезим заходити. В конце-концов на цьому форумі, зокрема в подібних гілках, можна спілкуватися тільки коли вип'єш. Як-то кажуть, треба спуститися на рівень співбесідника, а кращого засобу, ніж алкоголь, я не знаю. А ще краще спуститися ще нижче (якщо прилічно випить). Тоді взагалі приємно поспілкуватися з розумними людьми. Тож почитаю вас в режимі офлайн. Іноді. Бо не сильно інтєрєсно. В принципі все одне і теж. Ніяких нових ідей. Пи.Си. Можливо за цей час я покину цю благословену країну. Поки що на півроку. Але маю надію, що зароблю трохи на майбутніх виборах, не пізніше кінця наступного року. В конце-концов, треба жить на шось за границьою. Ваш Кіт:) Тут крім слів класика нема чого додати 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 6 годин тому, US7IGN сказав: і ваш найвищий керівник Він такий наш як і ваш - іншого керівника наразі немає 6 годин тому, US7IGN сказав: та ми вже зрозуміли що висновки ніхто не робив та не збирається робити. адже головне їбашитися Ключове і моєму дописі було "тут" - мається на увазі тут на форумі Я взагалі не знаю про що тут, на форумі, обговорювати, пишу по старій пам'яті бо більш ніде не пишу, та й не напишеш особо допуск заважає 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 18 хвилин тому, Дощ сказав: Тут крім слів класика нема чого додати Дивно, але ви той же всратий Ленінград повторить не можете, який пародія на владу. Бо рагулі непереможні:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 (змінено) 8 годин тому, Дощ сказав: Контрнаступу не було - цим визначенням оперують цивільні, журналісти і т.п. некомпетентні люди типу безмозглої. 8 годин тому, 7351 сказав: prm.ua/petro-poroshenko-kontrnastup-tse-te-chym-zaraz-zhyve-kozhen-ukrainets/ 41 хвилину тому, Дощ сказав: А що ви мені Порохом тицяєте, він що - світило військової справи? Залужного теж "безмозглим" вважаєте? Міністр оборони США Ллойд Остін, Голова Об’єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі теж "безмозглі"? А може щось у когось не так з елементарними знаннями чи чимось іншим? "Ми випускаємо удесятеро менше артилерійських снарядів, ніж росіяни. Тому бісить, коли чуєш, що довгоочікуваний контрнаступ України почався повільніше, ніж очікували", - пояснює головнокомандувач. І додає, що його війська щодня просуваються вперед — нехай навіть лише на 500 метрів. "Це не шоу, яке дивиться весь світ і робить ставки або щось таке. Щодня кожен метр дається кров'ю", - наголосив головком. "Без повного постачання ці плани взагалі неможливі. Але вони виконуються. Так, можливо, не так швидко, як хотілося б учасникам шоу, спостерігачам, але це їхні проблеми". www.bbc.com/ukrainian/news-66063144 www.radiosvoboda.org/a/news-ostin-kontrnastup-zsu/32599149.html The Ukrainian counteroffensive is “far from a failure” despite moving slower than anticipated, the Chairman of the Joint Chiefs of Staff Gen. Mark Milley said Tuesday. "Голова Об’єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі заявив у вівторок, що український контрнаступ «далекий від провалу», незважаючи на те, що він просувається повільніше, ніж очікувалося." edition.cnn.com/europe/live-news/russia-ukraine-war-news-07-18-23/index.html Змінено 29 червня 2024 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 7 хвилин тому, Дощ сказав: Він такий наш як і ваш - іншого керівника наразі немає Ключове і моєму дописі було "тут" - мається на увазі тут на форумі Я взагалі не знаю про що тут, на форумі, обговорювати, пишу по старій пам'яті бо більш ніде не пишу, та й не напишеш особо допуск заважає Який на*** допуск, це все вже в мережі, забудь про минулу війну, сержант (бувший), ця війна давно вже онлайн і пройоби ваші теж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 43 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: На півроку. На всякий случай:) Як-то кажуть, бережного бог береже, а не бережного конвой стереже:) От і вір євреям))). P.S. Хоча євреям вірити - себе не поважати)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз