Canton Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 У позітівної пропаганди дуже непроста задача - переконати населення чому "залишити собі столицю, більшість території та вихід до моря" (с) це набагато краще ніж "зрадницькі Мінські" (с) Хоча це цілком реально, бо змогли ж змусити добрих українців наприклад повірити, що умовний Мілованов будєт нє хуже ніж Гонтарєва, паркетний Таран кращий за Полторака, що Гончарук на самокаті знизить ціну на газ і цибулю, а ракетні програми зможе реалізувати антикорупційний мажор Найєм на чолі Укроборонпрому - то чому б під пресом "єдыного" не преконати, що без Азовського моря і Маріуполя буде навіть лудше (тим більше що його давно здав Порошенко). А все починалось з "не на часі" (тм) (С) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 (змінено) 3 хвилини тому, pump сказав: А нам заливают, что повреждено 90% генерации. "Так це ж вже було!" (с) І при авторі цієї фрази в 1999. І при яйценюку (йому потім по яйцям надавали і світло десь знайшлося) Змінено 1 липня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 1 хвилину тому, pump сказав: Дефицит электроэнергии в Украине будет ещё 2 года, — прогноз МВФ «По последним рыночным оценкам, средний дефицит электроэнергии составляет около 10%, в 2025 году он будет постепенно снижаться и будет устранен к началу 2026 года. Кроме того, критическое энергоснабжения АЭС также поможет закрыть дефицит электроэнергии». А нам заливают, что повреждено 90% генерации. якось тупо взагалі це все розглядати як статичну систему... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 6 хвилин тому, sergio сказав: Часи непевні. Раптом в Тису крокодилів запустять і треба буде через Прип'ять до бацькі тікати?! А там на підвал КГБ візьме і знайдуть помилки в написанні ... ло?! Які будуть наслідки?! Пи Си.Думаю анекдот про еврейського хлопчика який стоїть і мовчить, коли інші діти тикають фіги в небо і кричать,, Бога нет! "вам не треба нагадувати?! 😉 знаю багато тих хто на сході кликав кацапів і після "звільнення" від київської "хунти" поїхали на кацапстан. тільки для того щоб дізнатися що вони мерзенні какли за яких кацапи кров проливали отже ваша стратегія не спрацює. ті хто розказують про вміння сидіти на двох стільцях одночасно забувають сказати що вони ніжками до гори стоять... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 54 хвилини тому, Gonchik сказав: Так сказали десятки міліонів. Скоро скажуть ще пару) При вартості ее як у Європі, пмм як у Європі, продуктової корзини часто дорожчої, ніж в Європі, (продовжувати можна довго), в Україні лишаться лише непрацездатні, ті, що отримують зиск з мутних схем, власники засобів виробництва (та й то не факт). На форумі присутні в основному люди 45+, з ними все зрозуміло. Але ніяк не можу зрозуміти чому не рвуть дупу щоб їхні діти були/залишалися там. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 5 минут назад, sergio сказал: Часи непевні. Раптом в Тису крокодилів запустять і треба буде через Прип'ять до бацькі тікати?! А там на підвал КГБ візьме і знайдуть помилки в написанні ... ло?! Які будуть наслідки?! Пи Си.Думаю анекдот про еврейського хлопчика який стоїть і мовчить, коли інші діти тикають фіги в небо і кричать,, Бога нет! "вам не треба нагадувати?! 😉 Кстати было похожее. Украинская спортсменка где-то с год назад попробовала попасть в рашку через Шереметьево. Не помню точно, толи какой-то выгодный контракт, короче бабки. А на таможне фсб продемонстрировали ее антироссийские посты в интернетах на начало войны. Ничего страшного, просто запретили вьезд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 1 годину тому, sergio сказав: моих детей не учили, Кто хотел учился. А как их несильно заставишь? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Кто хотел учился. А как их несильно заставишь? Не, я немного преувиличил. Ну учили надлежащим способом. Тоесть на отьепись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 46 минут назад, XL.pro сказал: На форумі присутні в основному люди 45+, з ними все зрозуміло. Але ніяк не можу зрозуміти чому не рвуть дупу щоб їхні діти були/залишалися там. Рвуть. Не рвуть ті, що don’t look up) Типу спадковий хрущик/бізнес, ще якийсь там якір. Людей не вчить те, що сталось з окупованими. Середньої освіти вже немає, вища точково, пару вишів, та й то окремі спеціальності 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Кто хотел учился. А как их несильно заставишь? Якщо тато/мама не привили до пʼяти рочків бажання вчитись, то далі які б репетитори не куплялись, ефект буде вже не той. 1 минуту назад, sergio сказал: Не, я немного преувиличил. Ну учили надлежащим способом. Тоесть на отьепись. Хочеш зробити добре - зроби сам))) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 1 година тому, pump сказав: тебя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 17 хвилин тому, sergio сказав: Не, я немного преувиличил. Ну учили надлежащим способом. Тоесть на отьепись. Да всегда так было. Всем желающим после 8 дорога в ПТУ, я кто хотел учиться ещё два года и подготовительные курсы в вкзе6 перед поступлением, сами себе готовили вменяемых абитуриентов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 1 година тому, XL.pro сказав: На форумі присутні в основному люди 45+, з ними все зрозуміло. Але ніяк не можу зрозуміти чому не рвуть дупу щоб їхні діти були/залишалися там. Знайомий з молодою парою,які повернулись на деокуповану територію, обидва програмісти,відремонтували свій будинок після підарів,займаються волонтерством в Ізюмі. Це майбутнє України 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 (змінено) 32 хвилини тому, sergio сказав: Не, я немного преувиличил. Ну учили надлежащим способом. Тоесть на отьепись. Так говорять ті,чиї діти вчились на "отьепись" Приклад мій син, навчався в школі, нічого ми не платили,перевівся в фізико-математичну ми нічого не платили. Англійську вивчив самостійно без репетиторів та курсів на відмінно.Вже двічі їздив до Англії,проходячи мовний відбір,з 120 відбирають 4. Платив я за школу програмування ,щось чи тисячу чи дві на місяць,вже не пам'ятаю. Дуже хотів ,щоб він був програмістом,він цим також захопився,все вийшло Поступив у ВНЗ без проблем, причому у нього був вибір куди вступити Так що ,накид на систему не прийнято Кожен сам коваль свого майбутнього П. С.забув додати - постійно приймав участь у різного роду олімпіадах,я йому казав,що навіть якщо нічого абсолютно не займеш там це добра школа не боятись різного роду екзаменів,тестів , випробовувань. Минулого року на всеукраїнській олімпіаді серед вишів зайняв третє місце, цьогоріч друге Змінено 1 липня 2024 користувачем Юрий Киев 22 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 53 минуты назад, XL.pro сказал: На форумі присутні в основному люди 45+, з ними все зрозуміло. Але ніяк не можу зрозуміти чому не рвуть дупу щоб їхні діти були/залишалися там. Тут не все так однозначно. В моєї мами подружки донька з сином шестикласником втекли до Німеччини. Два роки там відівчився в інтеграційному класі приїхали назад до Києва. Одною з причин було, що клас складався з дітей біженців зі сходу з досить специфічним менталітетом. Про Польшу про які прожжужали всі вуха. Після недолугої реформи середньої освіти, ліквідації гімназій там прилучився дефіцит закладів повної середньої освіти, тобто ліцеї. За місця в яких (особливо високорейтингових) самі поляки ведуть бої, щоб прилаштувати своїх дітей. Низькі ЗП вчителів на рівні польської мінімалки спричинили значний їх дефіцит в школах. В результаті- необхідність займатися з репетиторам вартістю від 70-80 зл/год(на рівні студента перших курсів) до 250-300зл(професійний репетитор. Так, що, як написав пан циган, що косаря ує для проживання в Польщі з підготовкою для вступу буде достатньо я сумніваюся. То хиба житло і на дрібниці. Враховуючи, що я в Україні витрачав під 7 кг на репетиторів, то там треба буде помножити на 5.А готуватись прийдеться, хочаб тому, що рівень матури навіть з тієї матиматики вище української. Або навіть, якщо і вдастся поступити з нашим аттестатом то не факт, що не вилетиш після першого семестра. Можете поправити мене де я не правий. 3% геніальний дітей, які самі на слух вивчили за декілька місяців польську мову і мали підготовку на рівні Львівського фіз-мат ліцею , що має перше місце по ЗНО в Україні не беремо до уваги. Реальну інформацію досить важко отримати. В мене, наприклад, друг дитинства, втихушку, вивчив сина в Ягелонському універі на юриста. Хоча, я скільки я з ним не розмовляв, завжди мовчок. Хоча випадково в ФБ знайшов профіль його сина з якого було зрозуміло що до чого. Так само малий займався з вчителькою з фіз-мат ліцея, ну і ми трохи переписувались. І ми якось обговорювали цю тему, відповіла, шо вона свого сина прилаштувати в хороший ліцей в Польші, а на фонарь аби куди йти не має сенсу. Наскільки розумію, там різні групи обміну приїжджають, делегації з закордону тож її не склало великого труда це організувати. А в реальному житті приїжджали наші діти запихували їх в польській клас. Там вчителю на польскіз дітей пофіг, а на наших в Кубі. Ну і полячикі наших ше цкубть бандерівець, жезь Волинська і тп. В результаті згідно польської статистик 100000 українські дітей шкільновіку в Польші не навчають і ХЗ зим займаються. Ну якось так. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 35 минут назад, Gonchik сказал: Рвуть. Не рвуть ті, що don’t look up) Типу спадковий хрущик/бізнес, ще якийсь там якір. Людей не вчить те, що сталось з окупованими. Середньої освіти вже немає, вища точково, пару вишів, та й то окремі спеціальності То ще покоління НУШ зара дійшло тільки до 6-го класу. В 29 му році, порогом складання іспиту з математики буде розв'язати 2+2😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 (змінено) Бідструп малював Захід і Німеччину , але те ж саме можна сказати про Захід та срср , Захід та кацапія , або Захід та китай Змінено 1 липня 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 4 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Все ні, як не забуду, як цей пан чпокав іншого пана в дупцю, при цьому примовляючи, щоб той розслабився, бо то є природньо.Можна припустити, що те саме він робить зі своїми глядачами(в переносному смислі) Я собі можу тільки уявити які він там ще неподобства своїм ротом виробляв (то що не попало на відео) 😏😎 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 16 минут назад, Юрий Киев сказал: Так говорять ті,чиї діти вчились на "отьепись" Приклад мій син, навчався в школі, нічого ми не платили,перевівся в фізико-математичну ми нічого не платили. Англійську вивчив самостійно без репетиторів та курсів на відмінно.Вже двічі їздив до Англії,проходячи мовний відбір,з 120 відбирають 4. Платив я за школу програмування ,щось чи тисячу чи дві на місяць,вже не пам'ятаю. Дуже хотів ,щоб він був програмістом,він цим також захопився,все вийшло Поступив у ВНЗ без проблем, причому у нього був вибір куди вступити Так що ,накид на систему не прийнято Кожен сам коваль свого майбутнього П. С.забув додати - постійно приймав участь у різного роду олімпіадах,я йому казав,що навіть якщо нічого абсолютно не займеш там це добра школа не боятись різного роду екзаменів,тестів , випробовувань. Минулого року на всеукраїнській олімпіаді серед вишів зайняв третє місце, цьогоріч друге Який відсоток таких дітей серед загальної к-ті?! Хочаб 5 буде?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 13 хвилин тому, sergio сказав: В мене, наприклад, друг дитинства, втихушку, вивчив сина в Ягелонському універі на юриста. Хоча, я скільки я з ним не розмовляв, завжди мовчок. Хоча випадково в ФБ знайшов профіль його сина з якого було зрозуміло що до чого. ФСБук (і інші соцмережі) - це зло ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 1 годину тому, MaxS сказав: якось тупо взагалі це все розглядати як статичну систему... Ви часто зустрічали пропагандистів з економічною освітою? Хто розбирається - ті й займаються економікою, а не пропагандою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 19 минут назад, sergio сказал: Який відсоток таких дітей серед загальної к-ті?! Хочаб 5 буде?! Ну коли дивишся на тих, котрі вчаться в рейтингових закордонних вишах, то начебто більше, ніж 5. Моя мала закінчила ліцей Інтелект в 2020-му, здала зно на 196 середній (тоді то ще було далеко не 2+2), англ на 200, ielts на 8.5, зібрала валізи і сама поїхала за кордон. В 17 років. Ми вперше до неї поїхали в минулому році. Але я про інше. За її словами, вона там ще доволі посередній студент з поміж наших, яких там чимало. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 Кабмін закладає поступове зниження витрат на безпеку та оборону з 2026 року. Згідно зі схваленою бюджетною декларацією на 2025-2027 роки, оборонні видатки в найближчі роки становитимуть: ▪️2025: 2,2 трлн грн; ▪️2026: 1,6 трлн грн; ▪️2027: 1,5 трлн грн. я шось проспав.? вже перемогли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 (змінено) 48 минут назад, vadimv сказал: ФСБук (і інші соцмережі) - це зло ) Не скажіть.Залежить для чого використовувати. Тільки тиждень, як через групу в ФБ по їжакам знайшов важіль вмикання декомпресора. Відновлюю діда ІЖ 64-го року. Важіль обламав років 25 тому коли їхав його на себе переписувати об борт причепа. Так само в групах по радіодеталям вже багато чого продав. А так дійсно, займатися політотою в ФБ зі своїм прізвищем і фоткою по нинішнім часам трохи небезпечно. Ну, а постити котків і песиків, тупо. Пи Си. А взагалі, якщо тим всім розумно користуватись, то можна багато, чого взнати про декого. Буває корисно. ОСІНТ розвідка виникнула не на порожньому місці. 😎 Змінено 1 липня 2024 користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 2 хвилини тому, sergio сказав: Відновлюю діда ІЖ 64-го року. Щоби що? Розігнатися і перескочити через колючку? ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз