МаТраС Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 17 хвилин тому, ozor сказав: Тут, в трохи вище, була висунута досить обґрунтована теза, що матрас такий же як і картон, а ви зі своїм пєтровим і васічкіним. Тут своїх вистача. Який? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 1 хвилину тому, МаТраС сказав: Який? А хрін вас розбереш. Як анекдоті, я не мама, я тато. Чи блакитний чи голубий. Я тут не спец, то до філологів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 (змінено) 1 хвилину тому, ozor сказав: А хрін вас розбереш. Як анекдоті, я не мама, я тато. Чи блакитний чи голубий. Я тут не спец, то до філологів. То прояснюй чмошник чому або пиши номер в приват поясниш Змінено 12 липня 2024 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 2 години тому, Фрай сказав: Бездомного, давав за неї 20 тис, Ні, але можу запропонувати голову Бездомного за 20 тис. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 (змінено) 12 минут назад, ozor сказал: Ні, але можу запропонувати голову Бездомного за 20 тис. зганяв докупив набоїв Змінено 12 липня 2024 користувачем Бездомный 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 36 хвилин тому, ozor сказав: Тут, в трохи вище, була висунута досить обґрунтована теза, що матрас такий же як і картон, а ви зі своїм пєтровим і васічкіним. Тут своїх вистача. Ясно) ти з тих інет-героїв,що пишуть ,що вгодно , а коли перший лящ прилітає , то вибачаєшся від душі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 2 години тому, Gitan сказав: В неї чоловік - Боголюбов, якій нещодавно здриснув з України під чужим паспортом. Її і так мабуть повинні звільнити. Просто цікаво, що взагалі роблять такі необхідні в МЗС працівники? Я так розумію, дипломатичний паспорт видали і крутись як хочеш... Нагадало як два роки назад кожний другий торговець квітами махав на блокпостах корочкою ГУР. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 А до речі, панове, я рідко заходжу і в ігнорі багато хто, не підкажете, у ці дні розганяли про капітуляцію? Вони її ще переговорами називають зазвичай. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 2 хвилини тому, MaxS сказав: Просто цікаво, що взагалі роблять такі необхідні в МЗС працівники? Я так розумію, дипломатичний паспорт видали і крутись як хочеш... Нагадало як два роки назад кожний другий торговець квітами махав на блокпостах корочкою ГУР. Певного роду ієрархії будуються за принципом що підлеглий в жодному разі не повинен бути розумнішим за керівника, але інколи трапляється джек-пот і резерву не залишається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 9 хвилин тому, iiigolkin сказав: А до речі, панове, я рідко заходжу і в ігнорі багато хто, не підкажете, у ці дні розганяли про капітуляцію? Вони її ще переговорами називають зазвичай. кіт у відпустці, а інші повноцінний гей-парад не витягують. Одиночні пікети максимум 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 9 минут назад, iiigolkin сказал: А до речі, панове, я рідко заходжу і в ігнорі багато хто, не підкажете, у ці дні розганяли про капітуляцію? Вони її ще переговорами називають зазвичай. пан коцький бучанський тут весь час про неї теревенив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 (змінено) Сейм Польщі визнав геноцидом депортацію кримськотатарського народу 1944 року ==================== логічний наступний крок - визнання геноцидом українців операції Вісла ? Змінено 12 липня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 15 хвилин тому, Бездомный сказав: Сейм Польщі визнав геноцидом депортацію кримськотатарського народу 1944 року ==================== логічний наступний крок - визнання геноцидом українців операції Вісла ? 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 1 година тому, ozor сказав: Тут, в трохи вище, була висунута досить обґрунтована теза, що… Тут своїх вистача. Ви правильно зрозуміли про що я. Бо то був наочний приклад коли розганяють зраду і кидають предʼяви забуваючи подивитись у дзеркало. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 (змінено) 6 минут назад, iiigolkin сказал: та й реальні пушкін з достоєвським не далеко відповзли Змінено 12 липня 2024 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 Світ не ідеальний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 36 хвилин тому, iiigolkin сказав: А до речі, панове, я рідко заходжу і в ігнорі багато хто, не підкажете, у ці дні розганяли про капітуляцію? Вони її ще переговорами називають зазвичай. Та ні, начебто банкова нових темників не розсилала. Це ж ви спец по позитивних блохерах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 (змінено) на кацапії впав літачок Сухой Суперджет ніколи не думав , що радітиму такому але , що є , те є Змінено 12 липня 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 (змінено) 3 минуты назад, Бездомный сказал: на кацапії впав літачок Сухой Суперджет ніколи не думав , що радітиму такому Вылетел после ремонта в испытательный полет Импортозамещение на марше... Змінено 12 липня 2024 користувачем Canton 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 (змінено) 9 минут назад, Canton сказал: Вылетел после ремонта в испытательный полет Импортозамещение на марше... так там лєго з західних компонентів - хрін щось замістиш Змінено 12 липня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 12 хвилин тому, Бездомный сказав: на кацапії впав літачок Сухой Суперджет ніколи не думав , що радітиму такому без начинки був :(. Лише пілоти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 (змінено) 15 часов назад, MaxS сказал: без начинки був :(. Лише пілоти та хто зна - багато швидких до пустого не їхали б там , якщо й були якісь пасажири , кацапи відбрехуватимуться до останього На випробуваннях в Індонезії Суперджет вбив біля ста пасажирів корисні санкції працюють мене збентежений Дєлягін надихнув - зазвичай він бодріше виглядає , а тут - до 26 року можемо й не дотягнути (с) зі слів Дєлягіна , янкі ж таки спіймали піхвооких мавп , а саме - банки , на постачанні кацапам підсанкційних товарів - то ж юань і зник "несподівано" з кацапської валютної біржи зі слів Делягіна Спойлер мавпи постачали до кацапії товари повз свіфт , а от внутрішньокитайські розрахунки "до кордону кацапії" необережно здійсюнювалися через свіфт , от американці те й побачили - вхопили шахраїв за руку , надавали по сраці . Делягін пропонує налагодити схему , за якою з Китаєм співпрацює Іран - тобто кацапія мусить перетворитися у другий Іран , або Північну Корею. Змінено 13 липня 2024 користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 9 минут назад, Бездомный сказал: так там лєго з західних компонентів - хрін щось замістиш 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 5 хвилин тому, Canton сказав: Попручаються трохи і перейдуть на С919 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 (змінено) 49 минут назад, US7IGN сказал: Попручаються трохи і перейдуть на С919 та й в піхвооких не все так просто - вони не хочуть залітати під вторинні санкції Змінено 12 липня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз