Canton Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 В 11.07.2024 в 18:46, Бездомный сказал: Кароче: баян то був про льотчіка-вбивцю, який бомбив, вбивав та знищував, а потім розплакавсь і написав листа Буданову. Ця історія так тхне брехнею, що вирішили прогнати той список через Чистилище і (це просто диво-дивне) виявилося, що всі ті льотчики-бомбісти там є крім одного покидька - Стрючкова. Але і не це цікаво. Цікаво те, що абревіатури, порядок написання посад, скорочень та звань в оприлюдненому списку ГУР такі самі, як і в нас у Чистилищі. Навіть 2 опечаnки, які є в Миротворці, присутні в даних, які ГУР каже, що отримав від пілота-фашиста от прям тіки що. Все це означає, що ці відомості з одного документа, а забиті покидьки були до Чистилища у травні, а зараз липень.Тож, казка про розкаявшувогося льотчика-вбивцю красива, але розрахована на дебілів. От навіщо ви, гівнюки, так примітивно часом працюєте, що ще і ваш офіційний примітив треба перевіряти? Але за фоточки дякуємо. І повертаючись до баяна про пілота. Ваші вдалі операції це такі, про які мало хто знає. Про них ви не напишите і це правильно, професійно, доцільно і мудро. Ну, може колись якщо обставини дозволять. Але ж свідомо кормити лайном суспільство і робити з себе посміховище це не стільки безвідповідально, непрофесійно і огидно, скільки злочинно. Це не ваша парафія. Нам боляче від цього. А вам? (с) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 (змінено) 45 хвилин тому, Canton сказав: От навіщо ви, гівнюки, так примітивно часом працюєте, що ще і ваш офіційний примітив треба перевіряти? Але за фоточки дякуємо. І повертаючись до баяна про пілота. Ваші вдалі операції це такі, про які мало хто знає. Про них ви не напишите і це правильно, професійно, доцільно і мудро. Ну, може колись якщо обставини дозволять. Але ж свідомо кормити лайном суспільство і робити з себе посміховище це не стільки безвідповідально, непрофесійно і огидно, скільки злочинно. Це не ваша парафія. Нам боляче від цього. А вам? (с) Головне управління розвідки Міністерства оборони України називають "гівнюками": ще недобита русня, посіпаки окупантів України, та редактор ресурсу "Миротворець" Роман Зайцев(apostrophe.ua/ua/news/society/2024-07-12/skazka-dlya-debilov-v-mirotvortse-gnevno-otreagirovali-na-novost-ot-istochnikov-gur-o-rossiyskom-letchike/326369). "Співпадіння -- не думаю" До речі -- де посилання на офіційне джерело від ГУР МО України з інформацією про "російського пілота, що буцім-то здав колег"? Змінено 13 липня 2024 користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 08.07.2024 в 11:45, ashim1990 сказав: Я б повірив, якби сам не бачив. 23-й поверх, Шулявка. Це відносно нові ракети Х-101, розробка 2013-го року. Русня їх в Сирії обкатувала. Зараз довели до ладу, опробували в понеділок. Ракета може летіти на рівні 17-го поверху, з-за будівель та рельєфу радар ППО може її не побачити. Я не спец, але якось так воно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 4 хвилини тому, Магирус сказав: Ракета може летіти на рівні 17-го поверху, з-за будівель та рельєфу радар ППО може її не побачити. томагавки так ще з 90-х літають. думаєте досі не зробили чим таке збивати? ніхто просто не буде більше витрачати багатомільйонні ракети ППО в Україні. для чого? от ви особисто яке б рішення прийняли на місці Вашингтону чи Брюсселю? тут вже ситуація як зі цнотою. це перший раз має якесь символічне значення, а потім хоч п'ятий хоч десятий. як в тому анекдоті про трактористів - нам би такі підшипники! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 8 минут назад, Магирус сказал: Це відносно нові ракети Х-101, розробка 2013-го року. Русня їх в Сирії обкатувала. Зараз довели до ладу, опробували в понеділок. Ракета може летіти на рівні 17-го поверху, з-за будівель та рельєфу радар ППО може її не побачити. Я не спец, але якось так воно Мы их сбиваем с эффективностью под 50% 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 Тільки що, Canton сказав: Мы их сбиваем с эффективностью под 50% це вже в минулому часі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 7 хвилин тому, US7IGN сказав: томагавки так ще з 90-х літають. думаєте досі не зробили чим таке збивати? ніхто просто не буде більше витрачати багатомільйонні ракети ППО в Україні. для чого? от ви особисто яке б рішення прийняли на місці Вашингтону чи Брюсселю? тут вже ситуація як зі цнотою. це перший раз має якесь символічне значення, а потім хоч п'ятий хоч десятий. як в тому анекдоті про трактористів - нам би такі підшипники! Зробили. Але ж тут щільна забудова, рельєф Києва, особливо правий берег. Я не цікавлюся геополітикою останнім часом - багато роботи. Але з точки зору банальної ерудиції - я гадаю, що нам ніхто не буде вічно надавати ракети ППО вартістю 4 мільйони Євро за одну одиницю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 2 хвилини тому, Магирус сказав: Зробили. Але ж тут щільна забудова, рельєф Києва, особливо правий берег. Я не цікавлюся геополітикою останнім часом - багато роботи. Але з точки зору банальної ерудиції - я гадаю, що нам ніхто не буде вічно надавати ракети ППО вартістю 4 мільйони Євро за одну одиницю це два окремих питання. коли ти вимушений збивати ракети безпосередньо над містом говорить само за себе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 7 хвилин тому, Магирус сказав: нам ніхто не буде вічно надавати ракети ППО вартістю 4 мільйони Євро за одну одиницю А "вічно" і не треба -- тільки до Перемоги України. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 16 минут назад, 7351 сказал: А "вічно" і не треба -- тільки до Перемоги України. А они об этом знают? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 В 12.07.2024 в 17:37, Canton сказал: Вылетел после ремонта в испытательный полет Импортозамещение на марше... Что характерно, обсуждение крушения суперджета забанили во многих популярных рос. пабликах. А саму новость подали как "проходную" и сверху добротно засыпали "белым шумом". 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 37 хвилин тому, 7351 сказав: А "вічно" і не треба -- тільки до Перемоги України. Так точної дати ніхто не знає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 1 минуту назад, Магирус сказал: Так точної дати ніхто не знає Та им пофигу...самое главное грамотно объяснить лохторату, почему потеря половины территорий и миллионы людей в оккупации - это и есть победа 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 42 хвилини тому, US7IGN сказав: це два окремих питання. коли ти вимушений збивати ракети безпосередньо над містом говорить само за себе. Не зрозумів вас. Я не спец в ППО, але часто ракета летить десь над річкою і радари її не бачать. Перед заходом на ціль ракета робить "горку" і тут вона з'являється на радарі ППО. Збивають там, де можуть, я так розумію. Русня прокладає маршрути, де мінімум ППО на шляху ракети Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 54 минуты назад, US7IGN сказал: це вже в минулому часі Ф16 з ракетами попвівтря повітря можуть вирішити проблему. В тих ракет швидкість під 250 км/год.. Цілком можливо засікати ще над морем чи рівниною і збивати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 Бенефіс експертів пво. Ми в надійних руках. 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 3 хвилини тому, murava сказав: Бенефіс експертів пво. Ми в надійних руках. Та тут вже все обговорили, судячи з коментів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 10 часов назад, Vinsol2009 сказал: А в Одессе безопаснее, чем в Харькове? Таки да. Если объективно, то безопаснее. Как минимум, сирены тревоги звучат за несколько минут ДО прилётов и многое из того, чем обильно бьют по Харькову невозможно применить по Одессе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 10 хвилин тому, SergiyUA сказав: Таки да. Если объективно, то безопаснее. Как минимум, сирены тревоги звучат за несколько минут ДО прилётов и многое из того, чем обильно бьют по Харькову невозможно применить по Одессе. Звісно і авіабомб немає. Але я б відправив дітей десь в Прикапаття/Закарпаття Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 4 часа назад, Бездомный сказал: А тим часом - друга аварія Суперджета за добу . Аварійна посадка Суперджета у аеропорту Мінаральних вод . © Радость моя еще как-то давно, до войны, летела в суперджете. И подошли к ней некие молодые люди и попросили поменяться, они летят вместе, а их рассадили. - Нет, - сказала радость моя, - ведь это же суперджет! Как меня опознают, если я буду сидеть не там, где написано в посадочном талоне? И молодые люди ушли просветленные... © 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 36 хвилин тому, SergiyUA сказав: © Радость моя еще как-то давно, до войны, летела в суперджете. И подошли к ней некие молодые люди и попросили поменяться, они летят вместе, а их рассадили. - Нет, - сказала радость моя, - ведь это же суперджет! Как меня опознают, если я буду сидеть не там, где написано в посадочном талоне? И молодые люди ушли просветленные... © - А действительно ли помогают в самолёте ремни безопасности? - Ну вот смотрите, недавно разбился самолёт. Кто не был пристегнут, тех размазало по салону. А кто пристегнулся сидели огурчиком, как живые. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 1 година тому, SergiyUA сказав: Таки да. Если объективно, то безопаснее. Как минимум, сирены тревоги звучат за несколько минут ДО прилётов и многое из того, чем обильно бьют по Харькову невозможно применить по Одессе. m.censor.net/ua/news/3499537/okupanty_vdaryly_po_budah_13_lypnya И опять повторный удар, когда приезжает скорая и МЧС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 (змінено) 1 година тому, SergiyUA сказав: © Радость моя еще как-то давно, до войны, летела в суперджете. И подошли к ней некие молодые люди и попросили поменяться, они летят вместе, а их рассадили. - Нет, - сказала радость моя, - ведь это же суперджет! Как меня опознают, если я буду сидеть не там, где написано в посадочном талоне? И молодые люди ушли просветленные... © Sukhoi Stupidjerk™ Змінено 13 липня 2024 користувачем iiigolkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 13 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2024 1 година тому, SergiyUA сказав: © Радость моя еще как-то давно, до войны, летела в суперджете. И подошли к ней некие молодые люди и попросили поменяться, они летят вместе, а их рассадили. - Нет, - сказала радость моя, - ведь это же суперджет! Как меня опознают, если я буду сидеть не там, где написано в посадочном талоне? И молодые люди ушли просветленные... © Взагалі не розумію, навіщо обговорювати цю новину. Ну впав літак, ну "забаранілі" двох цивільних пілотів. Якось пофіг - на театр бойових дій це не впливає. Чи у нас просто гарних новин немає 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз