ks6 Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 4 минуты назад, Дощ сказал: І про сзч тоже піздьож. І ці цифри 100к, 160к, 50к - від балди. Проблема є, але не гірше ніж було рік тому, в цифрах не критична абсолютно Возможно. Но вот прибыло 150 человек на отдых по ротации, 12 исчезли. Остальные опять вернулись. Называть часть не буду, но есть такое. Их же особо никто не ищет, разве сам по дурости где-то засветится. Если я далек от темы, и то знаю с пяток случаев бегающих больше года. То неужто штраф испугает новых ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 хвилину тому, ks6 сказав: Возможно. Но вот прибыло 150 человек на отдых по ротации, 12 исчезли. Остальные опять вернулись. Называть часть не буду, но есть такое. Их же особо никто не ищет, разве сам по дурости где-то засветится. Если я далек от темы, и то знаю с пяток случаев бегающих больше года. То неужто штраф испугает новых ? мабуть треба показово розстрілювати всю роту, щоб інші самі стріляли тих хто збереться бігти. і Філа з Ігнатом заодно щоб кацапські іпсо не розганяли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 20 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: який Ігнат? яка махра? сенс розганяти знайомому? без матів каже не можна описати те що твориться в ЗСУ. У вас є шанс долучитись до зсу і змінити те що тут твориться. Якісь жахіття напевно 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 20 хвилин тому, ks6 сказав: Возможно. Но вот прибыло 150 человек на отдых по ротации, 12 исчезли. Остальные опять вернулись. Называть часть не буду, но есть такое. Их же особо никто не ищет, разве сам по дурости где-то засветится. Если я далек от темы, и то знаю с пяток случаев бегающих больше года. То неужто штраф испугает новых ? Яка у вас посада Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 Чекисты намутили нового распятого мальчика. Этот имбицыл заполнил уже как месяцев пять все телевизоры европы. Хавайте, дебилы, приятного аппетита... x.com/i/status/1853900015296463211 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 18 хвилин тому, US7IGN сказав: мабуть треба показово розстрілювати всю роту, щоб інші самі стріляли тих хто збереться бігти. і Філа з Ігнатом заодно щоб кацапські іпсо не розганяли Та хай розганяють, видно є потреба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 3 години тому, Evgenich сказав: Трамп дійсно така людина, від якої ніколи не знаєш що очікувати. Адже абсолютно незрозуміло, чи він ноги-руки Україні відтяпить, чи голову видно відразу було,що він псіх. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 (змінено) 3 хвилини тому, МаТраС сказав: видно відразу було,що він псіх. психічно здорова та порядна людина навіть колективом в 10 осіб не зможе керувати я в захваті від таких як Трамп Змінено 6 листопада 2024 користувачем US7IGN 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 (змінено) Єдиний із слуг, хто не вляпався у лайно Змінено 6 листопада 2024 користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 44 хвилини тому, US7IGN сказав: психічно здорова та порядна людина навіть колективом в 10 осіб не зможе керувати я в захваті від таких як Трамп дякую. переслав батьку) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 8 годин тому, Vinsol2009 сказав: У Харківській області викрили голову військово-лікарської комісії одного з районних ТЦК та СП, який сприяв виїзду 15 військовозобов’язаних за кордон zaxid.net/news/ 15 пхахаха Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 3 хвилини тому, loader сказав: 15 пхахаха я почитав викрАли))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 https://www.facebook.com/watch?v=1205436340728943 раніше вміли робити рекламу контрактної служби 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 годину тому, Александр Аврамчук сказав: сенс розганяти знайомому? "розганяєш" ти, а не "знайомий" -- тобто, працюєш відкрито на окупантів. Якщо ні -- давай посилання на інфу, яке та яку можна перевірити. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 7 годин тому, DmiVady сказав: Хлопчіки-дівчата, я пропоную подумати, що кожний може зробити, щоб цих кілометрів надалі стало менше (бігти в тцк не пропоную). Так співпало що за цей тиждень пообіцяв 5 дрончиків зробити, якраз доїхали запчастини (кілька бомберів і кілька каміків) , гарно розвантажує мозок і думати не треба. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 17 хвилин тому, 7351 сказав: "розганяєш" ти, а не "знайомий" -- тобто, працюєш відкрито на окупантів. Якщо ні -- давай посилання на інфу, яке та яку можна перевірити. Інфу що переводять з різних підрозділів в стрілецькі роти і кидають в піхоту? Це яким треба бути щоб цього не знати. Це відбувається постійно і тут взагалі нічого дивного. Ось наприклад людина публічно про це пише, в тч про проблеми з цим пов'язані : він з повітряних сил, на складі є кулемет наприклад, але оскільки його посада не кулеметник то частина йому кулемет дати не може, а в посадку відправити може... Почитайте десь останній місяць, цікаво, бо такі проблеми не дуже очевидні. Він сам задумався за кулемет коли вже їх розїбали, бо зелений був. x.com/kitzorelit Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 30 минут назад, МаТраС сказал: https://www.facebook.com/watch?v=1205436340728943 раніше вміли робити рекламу контрактної служби Ні для кого не секрет, що зараз з усіх тилових частин, та частин забезпечення, військовослужбовці до 50 років і без обмежень по здоров'ю переводяться в бойові частини. Особливо люди без бойового досвіду. Ну принаймні у нас приїздять офіцери зі старших штабів і передивляються всі особові справи. Нити та вкатувати істерику не буду і не хочу, бо трохи знаю що робиться на фронті з особовим складом, точніше з його нестачею. Зараз командування прийняло рішення компенсувати людей для забезпечення навчального процесу. Бо подобається чи ні, а центр ми повинні сберегти в робочому стані і з спроможністю навчати людей так же якісно, як і завжди. Тому ми зараз можемо приймати з ТЦК для себе придатних для служби на тилових посадах в ВВНЗ, та НЦ. І чоловіків 50+. Оскільки все таки центр має гарну репутацію і гарний колектив для тих хто вміє і хоче працювати, ми пропонуємо призватися або перевестися до нас. Все одно, будуть мобілізаційні заходи далі. І якщо чесно, то є різниця де служити - десь в наметі на полігоні, або в Харкові чи Одесі. З поганого для "дуже розумних" - в центрі нема людей які "лежать на посадах" або працюють з ККД менше 100%. Або пашем, або служимо в іншому місці. Навіть з самими великими обмеженнями, ми зможемо пристроїти хитровиїбаних в дуже некомфортних умовах в якихось єбєнях. Все чесно, два варіанта. 1. Пашеш, сумлінно ставишся до виконання обов'язків - ти потрібен центру, для тебе роблять все можливе. Єблуєш, чи забухав, або якісь шкурняки чи крадіжки по службі тилу - вибач, ти сильно крутий для центра. Термін вікна можливостей - місяць. Список пріоритетних вакантів 151НЦ. Медики з освітою. Лікарі, фельдшери. Рота охорони. Ст стрільці, стрільці. Водії (С, С1, D +). Кухари їдальні. Електрики з досвідом і допуском. Зварювальники. Ремонтники. Будівельники. Бухгалтери, фінансисти, діловоди. Вимоги: Працездатність. Працелюбність. Відповідальність. Тверезий образ життя. БЗВП в 151НЦ. Якщо офіцерська посада і вища освіта- навчання. Харківський і Одеський регіон. Мінус - треба пахати. WhatsApp, Signal +380 50 650 72 37 +380 96 805 82 72 151nc.va@gmail.com 151 Навчальний Центр Роман Доник 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 x.com/kitzorelit/status/1850027286214406260 x.com/kitzorelit/status/1850183650345664996 x.com/kitzorelit/status/1850479192262987907 Мало? Просто приклади базової ***ні, яка повністю залежить від рішень командування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 16 хвилин тому, loader сказав: Так співпало що за цей тиждень пообіцяв 5 дрончиків зробити, якраз доїхали запчастини (кілька бомберів і кілька каміків) , гарно розвантажує мозок і думати не треба. При наявності запчастин скільки за робочий день вдається зібрати fpv? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 (змінено) 9 хвилин тому, XL.pro сказав: При наявності запчастин скільки за робочий день вдається зібрати fpv? Я складаю мало бо сам фінансую і в вікнах між роботою, маю проблеми зі спиною - треба іноді походити і полежати, умовно 1 дрон в день можу без проблем, фактично десь 3-4 години. Якщо це виробництво, то думаю до 1 години на дрон макс. Якщо конвеєр то ще швидше. Знайомий збирає трошки більше, то вдавалось 5 за день робити. Змінено 6 листопада 2024 користувачем loader 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 16 хвилин тому, loader сказав: Почитайте десь останній місяць, цікаво, бо такі проблеми не дуже очевидні. Він сам задумався за кулемет коли вже їх розїбали, бо зелений був І нах я його читать? У кожного свій досвід, і орієнтуватись на чужий - перша помилка Не кажучи що таких акаунтів можна напиляти по десятку в день - і хто там буде розбиратись фейковий він чи бля буду зуб даю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 2 хвилини тому, loader сказав: Я складаю мало бо сам фінансую і в вікнах між роботою, маю проблеми зі спиною - треба іноді походити і полежати, умовно 1 дрон в день можу без проблем, фактично десь 3-4 години. Якщо це виробництво, то думаю до 1 години на дрон макс. Якщо конвеєр то ще швидше. На виробництві близько 7 за день (по різним причинам). Зараз налагоджується/тестується виробництво компонентів в Україні: рама, vtx, fc, здається з камерами включно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 Унаслідок ударів БПЛА ураження зазнали щонайменше два об'єкти в м. Каспійську, що в республіці Дагестан, РФ… Йдеться про, ймовірно, ракетні кораблі Татарстан та Дагестан, також ймовірних пошкоджень зазнали малі ракетні кораблі проєкту 21631", Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 хвилину тому, Дощ сказав: І нах я його читать? У кожного свій досвід, і орієнтуватись на чужий - перша помилка Не кажучи що таких акаунтів можна напиляти по десятку в день - і хто там буде розбиратись фейковий він чи бля буду зуб даю Хочете сказати що він збрехав про посаду і кулемет? Фейковий? Надто специфічні речі описує. Ви ж легко можете самі спростувати чи підтвердити те про що пише. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 2 хвилини тому, XL.pro сказав: На виробництві близько 7 за день (по різним причинам). Зараз налагоджується/тестується виробництво компонентів в Україні: рама, vtx, fc, здається з камерами включно. Рами, fc, ESC українські вже давно є. Нормальні. Пропеллери були теж але херові, двигуни є, трішки поки програють ніби по тестам. На рахунок vtx - поки не бачив в роздрібний принаймі. Камери бачив теплаки тільки. Але теж ніби не роздріб поки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз