US7IGN Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: Насамперед вони мають вирішувати то самим собі. Але якщо їхня доля їх не колише - то велкам, як то кажуть. Мотузку вони вже продали двічі - кацапам і китайцям. Здогадайтся з одного разу, що буде далі? те що і раніше. виснажать і кинуть. як кацапів та китайців Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: те що і раніше. виснажать і кинуть. як кацапів та китайців Зустрінемося через кілька років і побачимо, хто був правий. Змінено 8 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 39 минут назад, vadimv сказал: А що їм ще залишається робити у Всесвіті-25: Це у світу великі проблеми, якщо ті, хто мають вирішувати проблеми, займаються їх створенням. та це завжди так Дарій ІІІ , Клігула , Нерон , Юстініан Ріномет .... путін xyйло Спойлер Змінено 8 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 1 година тому, МаТраС сказав: да просто повторили слова його слово в слово А може то Арестович близько до тексту повторив слова мого київського знайомого 😉))) Мемасіки, вони такі, швидко розлітаються по інфопростору. Але як би не було, то суть процесів, які зараз йдуть у середовищі переляканих, передана дуже влучно та соковито, мені сподобалось, гадаю, що і мій товариш і Арестович не проти мого вживання цих мемів всує ))) Але заінтригували, тре послухати при нагоді, де він отжигав? у Фельдмана ? * зараз як раз зібрався судака жарити, то най трошки погундять у голову))), бо тре бути в курсі трендів республіканського агітпропа, раз далі жити під наглядом цих великих хлопчиків. 😉 Змінено 8 листопада 2024 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 3 часа назад, Вячеслав63 сказал: Навіть від поціновувачів совка такий коментар - СССР1974 8.11.2024 - 11:39 0 Статус: Online Ярила Регистрация: 20.08.15 Сообщений: 1593 Сдохни мразь и вся твоя воровская шобла пусть сдохнет! румпель 8.11.2024 - 09:32 7 Статус: Offline Регистрация: 3.12.12 Сообщений: 11519 большей бездарности трон в России ещё не знал а як же ніколашка ІІ ?🤣 Змінено 8 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 55 хвилин тому, vadimv сказав: Зацитую Сапольского: а чого без малюнків? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 31 хвилину тому, US7IGN сказав: ну от знову... вони точно знають що вони комусь щось мають вирішувати? Ні, вони про таке не чули )))) До речі ... про конспірологію минулого та майбутнього, і не тільки ... Не читаю англійською, а переклада поки що, гадаю, нема. «Війна» — документальна книга, написана журналістом Бобом Вудвордом і опублікована Simon & Schuster 15 жовтня 2024 року. Це той дядько, що написав «Вся президентська рать», по якій потім зняли фільм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 14 хвилин тому, DmiVady сказав: А може то Арестович близько до тексту повторив слова мого київського знайомого 😉))) Мемасіки, вони такі, швидко розлітаються по інфопростору. Але як би не було, то суть процесів, які зараз йдуть у середовищі переляканих, передана дуже влучно та соковито, мені сподобалось, гадаю, що і мій товариш і Арестович не проти мого вживання цих мемів всує ))) Але заінтригували, тре послухати при нагоді, де він отжигав? у Фельдмана ? * зараз як раз зібрався судака жарити, то най трошки погундять у голову))), бо тре бути в курсі трендів республіканського агітпропа, раз далі жити під наглядом цих великих хлопчиків. 😉 бгг. я одразу зробив ставку на респів тому що... ну тому що у мене з ними більше перспектив ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 Я тут поспілкувався з ШІ, звісно так собі провидець, але висновки в принципі збігаються з моїми: Спойлер Оцінка ймовірності виконання всіх передвиборчих обіцянок Дональда Трампа, виходячи з попереднього досвіду його президентства, може виглядати так: 1. **Внутрішньоекономічні питання** (скорочення імпорту, створення робочих місць): приблизно **70%** ймовірності, адже такі питання збігаються з його політикою America First, яку він активно просував під час свого першого терміну. Розширення виробництва в США та підтримка американського бізнесу, зокрема шляхом зниження податків та збільшення тарифів на імпорт, ймовірно, залишаться в центрі його уваги. 2. **Зовнішня політика, включаючи обмеження допомоги Україні**: ймовірність **60%**. Трамп раніше демонстрував стриману підтримку для України, акцентуючи увагу на тому, щоб союзники більше долучалися до фінансування. У цьому питанні можлива корекція залежно від політичної ситуації в США та світі. 3. **Реформи в НАТО і співпраця з Росією**: ймовірність **50%**. Трамп неодноразово висловлював критичну позицію щодо НАТО, вимагаючи від європейських партнерів збільшення фінансування. Однак через стратегічні ризики і вплив Конгресу його можливості можуть бути обмежені. 4. **Радикальні соціальні обмеження та скорочення федеральних витрат**: ймовірність **40%**. Залежно від складу Конгресу та можливого спротиву громадськості, його соціальні ініціативи (наприклад, скорочення допомоги) можуть стикнутися з сильним опором. В цілому, ймовірність того, що Трамп зможе реалізувати всі свої передвиборчі обіцянки, становить **40-60%**. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 година тому, DmiVady сказав: заінтригували, тре послухати при нагоді, де він отжигав? у Фельдмана ? Ні, на диво з латиною)) хоча давно вже казав,що з нею не буде триндіти 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 14 хвилин тому, МаТраС сказав: давно вже казав,що з нею не буде триндіти "Зарекалась не е...ться, да зае...лась зарекаться" (с) Змінено 8 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 2 часа назад, irina1969 сказал: Марчелло звільняється з армії ?(( Ну стомилась людина, хоче відпочити. Тут вже казали, що звільнитись з армії у нас можна лише через влк. Зараз пройде больнічку, влк без хабарів - і знову буде висновок високої комісії, що у людини безліч хвороб і взагалі дивно як він в армію попав. А пейзанє мають фігачити в окопах і йти на мобілізацію на скільки скажуть. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 12 хвилин тому, murava сказав: Ну стомилась людина, хоче відпочити. Тут вже казали, що звільнитись з армії у нас можна лише через влк. Зараз пройде больнічку, влк без хабарів - і знову буде висновок високої комісії, що у людини безліч хвороб і взагалі дивно як він в армію попав. А пейзанє мають фігачити в окопах і йти на мобілізацію на скільки скажуть. ну що ви наговорюєте! ви бачили скільки вакансій послів відкрито? кажуть в Мозамбіку пляж не гірший за іспанські 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 29 минут назад, murava сказал: Ну стомилась людина, хоче відпочити. ... А пейзанє мають фігачити в окопах і йти на мобілізацію на скільки скажуть. до смерті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 година тому, МаТраС сказав: Ні, на диво з латиною)) хоча давно вже казав,що з нею не буде триндіти Ну, вона така собі панянка, не мій рівень контенту, щоб навмисно витрачати дорогоцінний час, може спробую ... хз. А повернувся, бо щось знов задумав, лис такий ))) С Фельдманом послухав, набрався мемчиків ))) ну і те, що нагадує пересічним (хоч як об стіну горохом), про те, що тре залишатись людиною, навіть коли чистиш гівно у свинарнику... у формі жорсткої маніпуляції: "чому відвернулася військова вдача" мені імпонує ... мабуть, я досі трохи ще м'який та пухнастий, десь там далеко))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 година тому, murava сказав: Ну стомилась людина, хоче відпочити. Тут вже казали, що звільнитись з армії у нас можна лише через влк. Зараз пройде больнічку, влк без хабарів - і знову буде висновок високої комісії, що у людини безліч хвороб і взагалі дивно як він в армію попав. А пейзанє мають фігачити в окопах і йти на мобілізацію на скільки скажуть. як я зрозумів його примусили... він не потрібен теперішній владі у ЗСУ. ТАк же як і Залужний. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 година тому, murava сказав: Ну стомилась людина, хоче відпочити. А що трапилося, він розкритикував Порошенка? Чи у вашому таборі розбрат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: як я зрозумів його примусили... він не потрібен теперішній владі у ЗСУ. ТАк же як і Залужний. такі штурмовики пропали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: як я зрозумів його примусили... він не потрібен теперішній владі у ЗСУ. ТАк же як і Залужний. Так канешно. Посли в африках нам потрібніші, ніж люди з бойовим досвідом, да. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 3 минуты назад, XL.pro сказал: А що трапилося, він розкритикував Порошенка? Чи у вашому таборі розбрат? Хз, мабуть гидотний Порошенка усуває кандидата на майбутніх президентських виборах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 хвилину тому, murava сказав: Так канешно. Посли в африках нам потрібніші, ніж люди з бойовим досвідом, да. та який там бойовий досвід? навіть з Дощу, Vadimv та Sergio кращі штурмовики вийдуть ніж із Залужного з Марчелло ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 5 хвилин тому, murava сказав: Так канешно. Посли в африках нам потрібніші, ніж люди з бойовим досвідом, да. це питання до теперішньої влади. значить не потрібні. на початку вінйи він добровільно прийшов і попросився на самий складний напрямок Миколаів і завдяки йому Миколаїв утримали і орки не пішли на Одесу. Якщо зараз він уходить то значить його послуги не потрібні. після заміни Залужного відсторонили десятки генералів і послуги їх не потрібні... влада залишае тільки лояльних і вірних а не по принципу професіоналізму. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 1 час назад, МаТраС сказал: Ні, на диво з латиною)) хоча давно вже казав,що з нею не буде триндіти зарікалася свиня гівно жерти . ан ось біжить - аж дві кучі лежить .... Змінено 8 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 5 минут назад, Александр Аврамчук сказал: це питання до теперішньої влади. значить не потрібні. на початку вінйи він добровільно прийшов і попросився на самий складний напрямок Миколаів і завдяки йому Миколаїв утримали і орки не пішли на Одесу. Якщо зараз він уходить то значить його послуги не потрібні. після заміни Залужного відсторонили десятки генералів і послуги їх не потрібні... влада залишае тільки лояльних і вірних а не по принципу професіоналізму. то єсть схуялі генерали по влк можуть звільнитись, а лейтенанти ніт, питань не має? мене саме це вкурвлює, що захотів - добровольцем прийшов, захотів - звільнився. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз