sergio Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 3 минуты назад, US7IGN сказал: нагадайте, вона 6х6 чи все ж таки 6х12? 4х4. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 (змінено) 3 часа назад, Вячеслав63 сказал: До плану стійкості… m.censor.net/ua/blogs/3521190/ne_mojna_voyuvati_za_spravedlivst_koli_ti_ne_bachish_spravedlivost_u_vlasnomu_vyisku "...Отже. Настав час (навіть перезрів) подякувати поважним дядькам-генералам з великими зірками, які не керували реальним боєм у сучасній війні, та попрощатись. Якщо війною дронів, а саме так називають цю війну, керують люди, які не розуміють що це і як воно працює, то їхні незнання коштують нам надто дорого. Треба відпустити "радянські" кадри і дати ліфт молодим офіцерам-полковникам, які керували підрозділами бригади під вогнем КАБів, бачили втрати не в цифрах, а в прізвищах і позивних своїх воїнів. Якщо ми хочемо перемоги, і щоб вона не була Пировою, саме таким людям треба давати дорогу і призначати на відповідальні посади. Не вік і не звання, а саме ефективність і участь у реальних бойових діях мають стати головним критерієм карьєрного росту у ЗСУ... Основна проблема нашої армії – у її радянськості. Нестача людей, дефіцит зброї – це вже похідні. Система взаємостосунків, система керування, ставлення до людей – саме вони визначають ефективність війська. Бо сама собою наявність зброї нічого не вирішує, якщо в людей немає мотивації і стимулів ризикувати життям застосовуючи її..." Прикольно, когда сержант (хоть и головний), пытается выглядеть Александром Македонским... P.S. Хотя, с учетом того, что это высрал censor.net - ничего удивительного... Змінено 21 листопада 2024 користувачем pump Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 Тільки що, sergio сказав: 4х4. досі їдуть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: нічого і близько схожого навіть на цей "позор" дотепер від представників инженерной школы Южмаша все ще не полетіло у відповідь. так що хз де більший позор... Нагадайте, коли та хто закрив ракетну програму України? І чому інженери Южмашу працювали по усіх тих Бразиліях тощо, а не дома? Хто пхає у бусікі кваліфікований персонал заводу зараз? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Нагадайте, коли та хто закрив ракетну програму України? І чому інженери Южмашу працювали по усіх тих Бразиліях тощо, а не дома? Хто пхає у бусікі кваліфікований персонал заводу зараз? гадки не маю. чого не пиляв - того не пиляв 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 Ага, Південмашу, буває ) але інженери все одно спілкуються в нас на роботі російською, бо працювали на "ЮМЗ" ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Ага, Південмашу, буває ) але інженери все одно спілкуються в нас на роботі російською, бо працювали на "ЮМЗ" ) я не про мову. я про конкретний завод Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: я не про мову. я про конкретний завод Я зрозумів, але виправився, щоб мене не заганьбили) Бо, робити корисне для України тре тільки застосовуючи державну мову) Пиляти теж, і у вишиванці обов'язково 😉 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Я зрозумів, але виправився, щоб мене не заганьбили) Бо, робити корисне для України тре тільки застосовуючи державну мову) Пиляти теж, і у вишиванці обов'язково 😉 ото б я звертав увагу на тих хто на мене гавкає я свою вишиванку заховав до тих часів коли її знову будуть вдягати тільки щирі патріоти і на питання "де купив?" відповідати - "жінка вишила"... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 52 минуты назад, Фрай сказал: Цікаво іноді слухати старі записи піхвець підкрався непомітно , хоч видний був здалеку🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 www.economist.com/international/2024/11/16/the-perils-of-appeasing-a-warlike-russia трохи можливого реалізму. але це точно не про дупаклоунів та їх виборців ( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 39 минут назад, US7IGN сказал: досі їдуть? Повноприводні...😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 20 минут назад, US7IGN сказал: ото б я звертав увагу на тих хто на мене гавкає я свою вишиванку заховав до тих часів коли її знову будуть вдягати тільки щирі патріоти і на питання "де купив?" відповідати - "жінка вишила"... В мене піонерський галстук зі значком заховані в надійному місці. Але якщо партія скаже.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 Тільки що, sergio сказав: В мене піонерський галстук зі значком заховані в надійному місці. Але якщо партія скаже.... та вже не скаже. висирайте їх спокійно 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 За таке можна і партбілет на стіл... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: www.economist.com/international/2024/11/16/the-perils-of-appeasing-a-warlike-russia трохи можливого реалізму. але це точно не про дупаклоунів та їх виборців ( кацапи мають на меті знищення українського етносу . Геноцид . тож так званий "реаліст" - проплачений кацапами пі@арас , який замовчує , що під час Зимової війни кацапи фактично страчували руками фінських солдатив нелоляльну до окупантів українську та білоруську молодь з щойноокупованих територій Західних України та Білорусі . Що пофігізм , а точніше - зрада великих держав , у тому числі - під час Мюнхена , розподілу Польщі , Зимової війни , призвів до Другої світової війни . Висновки мають робити ті пі@араси , хто цинічно вмиротворював аґресора , згодовуючи йому народи , які "не жалко" - в 30-ті-40-ві-50-ті роки , а потім - в 90-ті- нульові . Змінено 21 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 10 минут назад, sergio сказал: В мене піонерський галстук зі значком заховані в надійному місці. Але якщо партія скаже.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 (змінено) Yigal Levin 6 ч. · Напомню, что ядерную боеголовку может нести и "Искандер", которыми Россия беспрерывно бомбит Украину вот уже три года. Если бы русские хотели реально напугать, то не сливали бы этот "случайный" разговор Захаровой, где она "забыла" отключить микрофон. Дешевый трюк и попытка произвести впечатление на фоне пустого трепа Путина, говорившего, что удары американскими ракетами по РФ будут означать войну с США. Российского удара по американским силам мы, вероятно, не дождемся, но Кремль продолжает из кожи лезть, чтобы хоть как-то продемонстрировать, что он типа может. То, что любое ядерное государство МОЖЕТ ударить ядерным оружием, и так всем понятно без запуска болванок и без цирка Захаровой. Если у тебя есть ружье и ты хочешь выстрелить, ты просто возьмешь и выстрелишь. Ты не станешь на весь двор кричать: "Бойтесь меня, у меня есть ружье, честно-честно, вот, я даже холостым могу стрельнуть, смотрите все". Кто хочет бить — бьет, кто хочет взять на понт — pizdiт и машет кулаками. Но ключевое здесь — это импотенция на фоне своего же пустого пиzdежа. Путин два месяца назад твердо и четко обозначил, что удары ATACMS и Storm Shadow по РФ — это прямая война США и НАТО против РФ. Он буквально говорит, что "киевский режим" не в состоянии запускать эти ракеты и украинские военные "не могут этого сделать". Получается, по словам Путина, по России ракетные удары наносили США и НАТО, а не Украина. Тогда не ясно, при чем тут ядерка по Украине. Тем более били же конвенциональным оружием, ну так и ты бей в ответ конвенциональным. Какие проблемы? Вон Аргентина и ядерная Великобритания воевали — и все как у взрослых мальчиков, только конвенциональным. Кремль сам себя загнал в ловушку с этим отрицанием субъектности у украинцев и Киева: "киевский режим", "украинские формирования" и т. д. Словно это не суверенное государство с большой современной армией, а какие-то бандформирования. Теперь же Кремль в шизофреничной ситуации, когда, по словам Путина, они воюют с США и НАТО, но при этом ядерными болванками кидаются по Украине, которая, по словам того же Путина, ни при чем. Я много раз говорил: когда враг блефует, нужно бить еще крепче. Самая большая ошибка — это повестись на блеф гопника, даже если у него в кармане нож, а дома батино ружо, и гопник в теории даже может быть умеет с него стрелять. Змінено 22 листопада 2024 користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 40 хвилин тому, sergio сказав: В мене піонерський галстук зі значком заховані в надійному місці. Але якщо партія скаже.... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 (змінено) кому цікаве скиглення z - кацапа через впн - під катом каменти кацапів( глядачів z каналу - показують настрої та очікування : Спойлер Главный враг внутренний, и там все проблемы. Как же эти твари испортили настоящее, что, мечтая о будущем, мы хотим вернуться в прошлое... А какие итоги могут быть? Куча потерь, цели сво не выполнены, правительство и мин обороны опозорило нашу страну на весь мир, вот такие итоги пожалуй. За весь год один оперативно-тактический прорыв при куче потерянной бронетехники и людском ресурсе Спойлер Спойлер Змінено 21 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 1 година тому, tort сказав: Аби не серп і молот 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 Засідання Ради в п’ятницю скасували через загрозу удару по урядовому кварталу — ЗМІ nv.ua/ukr/ukraine/politics/raketa-oreshnik-zasidannya-radi-v-p-yatnicyu-skasuvali-cherez-zagrozu-udaru-50468449.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 (змінено) 2 часа назад, pump сказал: Прикольно, когда сержант (хоть и головний), пытается выглядеть Александром Македонским... P.S. Хотя, с учетом того, что это высрал censor.net - ничего удивительного... Зараз час такий буремний, що деякі головні сержанти знають та вміють більше, ніж їх полководи. Змінено 21 листопада 2024 користувачем Danylo Ivanov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 3 години тому, МаТраС сказав: Судьба зізгагнула)) аплатили по 13 000 доларів за «білий квиток», але все рівно були мобілізовані до війська На Львівщині, за сприяння ДБР та поліції було мобілізовано 6 чоловіків, які за 13 тисяч купували собі білі квитки. Перевірка встановила, що законних підстав для визнання їх непридатними до військової служби не було, тож вони пройшли військово-лікарську комісію і згідно з наказом начальника Шевченківський РТЦК та СП Львова були зараховані солдатами до однієї з військових частин. Так за це ніби мають садити? Походу самі ж і продавали "квитки". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 5 часов назад, US7IGN сказал: якщо прийдуть кацапи то менти та подібні першими присягнуть новому режиму, а от кожному військовому доведеться пояснювати де і як воював... ну хіба що ТЦК нову форму видадуть бо такі всім потрібні. все ж таки українські мобілізатори поки що самий ефективній рід військ. в рази крутіші за кацапських як по залученому баблу так і по бусифікованим Я вже давно зауважив, що в силовиків всі шеврончики на липучки кріпляться. Дуже зручно. 😏 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз