US7IGN Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: путч , під час війни... росіяне тільки чекають це. тю. міняти міністрів та генералів можна, а інших ніт? незамінність це міф 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 Только что, US7IGN сказал: тю. міняти міністрів та генералів можна, а інших ніт? незамінність це міф Обеднела земля Украинская деГоллями и Пиночетами... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 6 минут назад, Александр Аврамчук сказал: путч , під час війни... росіяне тільки чекають це. як легко давати такі поради з дивану.... Про путч, то ваші слова тов.майор.😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 1 годину тому, Canton сказав: Якщо вже сммниця Єрмака виступає в ООН від України, замість наших представників, то це вже повний піздець чи ще є, що руйнувати в державі? Хоча... Інцитат колись став римським сенатором, незважаючи на те, що був звичайним конем. Звичайним улюбленим конем імператора Калігули. Ну, які часи - такі Інциати. (С) ООН якраз норм рівень для її посади тому які питання. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 6 хвилин тому, Canton сказав: Обеднела земля Украинская деГоллями и Пиночетами... піночет прийшов до влади під час війни? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 49 хвилин тому, sergio сказав: Зібрати групу патріотично налаштованих офіцерів і... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: піночет прийшов до влади під час війни? порох прийшов, але чомусь вирішив в демократію погратися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 2 часа назад, Александр Аврамчук сказал: чим вам Залужний не догодив? Що він повинен був зробити після відставки? Лишитися в армії на іншій посаді. Його не звільняли з ганьбою, з розжалуванням а солдати і криміналом на шиї. Його просто зняли з посади. Зняття з посади в армії - це не автоматичне звільнення з лав. Міг перейти в звичайні генерали, очолити напрямок, стати замом навіть нашого Доща зрештою, та як завгодно. Но ніт, чувак внагляк на камеру ліг на влк і отримав інвалідність, в той час як її в армії нікому влк не видавало. Потужна сцанина незламності в очі мудрому наріту... 8 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 віборі -вібборі...кандітаді:?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 1 година тому, Canton сказав: Мін не існує, а ті, що є - вибухають у руках. 56 хвилин тому, outdoor24 сказав: Так їх не існує чи вони вибухають? проблема ж була з тим, що вони не вибухають. Маладіє Рєгіони у свойому стилі. Та я знаю, що не вгодив, бо ти любиш нюхати імпортний, від баобабчєнка. Русня або бреше, або перепощює чужу брехню, не розуміючи, про що написано -- аби проти України. Воно всереться, а посилання з доказами про "вибухають в руках" не знайде -- бо брехня звичайна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 (змінено) Змінено 5 грудня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 (змінено) 3 хвилини тому, МаТраС сказав: гарне направлення вибрав чмошникв плані каналу) Змінено 5 грудня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 Для Сил оборони упродовж листопада в оборонному відомстві кодифікували понад 120 зразків озброєння та військової техніки. Близько 90% з них – нові зразки зброї та техніки вітчизняного виробництва. У переліку кодифікованих новинок ОВТ у листопаді найбільше – безпілотних авіаційних комплексів, боєприпасів (переважно БПЛА), інженерних засобів, засобів РЕБ/РЕР та зв’язку. Більшість теж української розробки. Крім того, у переліку новинок ОВТ, які допущені впродовж листопада до застосування, є нові мобільні реактивні установки (для окремих підрозділів Сил оборони), новий бронебійний патрон, санітарно-евакуаційний бронеавтомобіль вітчизняного виробництва тощо. «Така кількість нових кодифікованих зразків ОВТ упродовж лише одного місяця свідчить про значну динаміку розробок озброєння в Україні за окремими номенклатурами. Окремі зразки української зброї мають унікальні характеристики. Працюємо над тим, щоб вони якнайшвидше опинились у наших військових», – повідомив заступник міністра оборони України Дмитро Кліменков. mod.gov.ua/news/u-listopadi-minoboroni-kodifikuvalo-ponad-120-novih-zrazkiv-ovt-najbilshe-bezpilotnikiv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 8 минут назад, murava сказал: Лишитися в армії на іншій посаді. Його не звільняли з ганьбою, з розжалуванням а солдати і криміналом на шиї. Його просто зняли з посади. Зняття з посади в армії - це не автоматичне звільнення з лав. Міг перейти в звичайні генерали, очолити напрямок, стати замом навіть нашого Доща зрештою, та як завгодно. Но ніт, чувак внагляк на камеру ліг на влк і отримав інвалідність, в той час як її в армії нікому влк не видавало. Потужна сцанина незламності в очі мудрому наріту... Добре, що йому, як Ромелю Парабелум з одним патроном не дали, і залишили одного я кімнаті. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 Замість 12 паперових журналів та книг обліку особового складу буде 1 електронний журнал. Міністерство оборони видало наказ № 687. Завдяки цьому наказу 12 паперових журналів обліку особового складу замінюються одним журналом, який можна вести в електронному форматі. На сьогодні, облік особового складу для військових ведеться винятково у паперовому вигляді і є одним із найбюрократичніших завдань. Усі журнали ведуть від руки, а оновлення даних займає чимало часу та сил. mod.gov.ua/news/zamist-12-paperovih-zhurnaliv-ta-knig-obliku-osobovogo-skladu-bude-1-elektronnij-zhurnal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 2 хвилини тому, sergio сказав: Добре, що йому, як Ромелю Парабелум з одним патроном не дали, і залишили одного я кімнаті. 😏 звідки ви знаєте? може він потужно і з одним прорвався 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 3 минуты назад, US7IGN сказал: звідки ви знаєте? може він потужно і з одним прорвався В Академію ківалова на захист кандидатської? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 14 хвилин тому, murava сказав: Лишитися в армії на іншій посаді. Його не звільняли з ганьбою, з розжалуванням а солдати і криміналом на шиї. Його просто зняли з посади. Зняття з посади в армії - це не автоматичне звільнення з лав. Міг перейти в звичайні генерали, очолити напрямок, стати замом навіть нашого Доща зрештою, та як завгодно. Но ніт, чувак внагляк на камеру ліг на влк і отримав інвалідність, в той час як її в армії нікому влк не видавало. Потужна сцанина незламності в очі мудрому наріту... Олег Тягнибок воює, його син також (в т.ч. отримав поранення). Ви за нього проголосуєте? Підтримаєте його політичну силу? Чи інша "сцанина" цьому завадить?))) 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 2 часа назад, Canton сказал: 🍁 Директор Національного музею історії України Федір Андрощук поїхав до закордонного відрядження і не повернувся, повідомляє нардеп Бобровська. Термін відрядження закінчився ще 20 вересня, він їздив до Італії та Швеції, а "загубився" на відкритті виставки в Литві. 🤷♂️ От шо ви одразу починаєте! Може виставка дуже цікава, і він просто продовжує огляд експонатів…(С) 🍁 Директор Музею історії України відповів депутатці Бобровській, що не повернувся із закордонного відрядження, бо є громадянином Швеції, і у відрядженні перебував в Україні. "Про моє громадянство Швеції Міністерство було попереджено і знало, що там мій дім. Тому за фактом у відрядженні я не у Швеції, а в Україні. Я живу постійно у Швеції, а не в Україні", - заявив Федір Андрощук. Каже, подав заяву про відставку ще три місяці тому. 🤷 Ну, ОК. Хочу лише додати, що Андрощук має і український паспорт. (С) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 (змінено) У листопаді російська армія зазнала найбільших втрат у живій силі від початку широкомасштабного вторгнення mod.gov.ua/news/u-listopadi-rosijska-armiya-zaznala-najbilshih-vtrat-u-zhivij-sili-vid-pochatku-shirokomasshtabnogo-vtorgnennya index.minfin.com.ua/ua/russian-invading/casualties/ Змінено 5 грудня 2024 користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 2 години тому, Canton сказав: Якщо вже сммниця Єрмака виступає в ООН від України, замість наших представників, то це вже повний піздець чи ще є, що руйнувати в державі? Хоча... Інцитат колись став римським сенатором, незважаючи на те, що був звичайним конем. Звичайним улюбленим конем імператора Калігули. Ну, які часи - такі Інциати. (С) За словами Єрмака, «серед ключових питань засідання - оприлюднений учора звіт Гуманітарної дослідницької лабораторії Єльського університету «Російська систематична програма примусового усиновлення та опіки українських дітей». «Моя радниця, операційний директор Bring Kids Back UA Дарія Зарівна продемонструє масштаб злочинів, які Росія вчиняє щодо українських дітей, зокрема вбивства, каліцтва, незаконна депортація, примусове переміщення, перевиховання та мілітаризація українських дітей на ТОТ», - додав керівник ОП. www.ukrinform.ua/rubric-society/3934339-u-radbezi-oon-projde-zasidanna-pro-zlocini-rosii-proti-ukrainskih-ditej.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 (змінено) 1 час назад, eam сказал: Хама - все: Все интереснее и интереснее. Остался Хомс чтобы отрезать Дамаск от Латакии и Тартуса. там 47 км. до Хомса Змінено 5 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 (змінено) 7 минут назад, Canton сказал: 🍁 Директор Музею історії України відповів депутатці Бобровській, що не повернувся із закордонного відрядження, бо є громадянином Швеції, і у відрядженні перебував в Україні. "Про моє громадянство Швеції Міністерство було попереджено і знало, що там мій дім. Тому за фактом у відрядженні я не у Швеції, а в Україні. Я живу постійно у Швеції, а не в Україні", - заявив Федір Андрощук. Каже, подав заяву про відставку ще три місяці тому. 🤷 Ну, ОК. Хочу лише додати, що Андрощук має і український паспорт. (С) Іпааать, а так можна було? Показуєш у бусі незламності польський паспорт і кажеш що ти тут у відрядженні, а той оберіг і резерв+ - то якась маячня. Далі всі танцюють, сміються, вибачаються люб'язно і везуть на оновлення даних. Змінено 5 грудня 2024 користувачем murava 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 1 час назад, Canton сказал: Мін не існує, а ті, що є - вибухають у руках. А скільки вже вибухнуло в руках, посилання буде? Чи Ви знову балабол? Чи знову тягнете сюди рашистьське лайно? 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 11 минут назад, XL.pro сказал: Олег Тягнибок воює, його син також (в т.ч. отримав поранення). Ви за нього проголосуєте? Підтримаєте його політичну силу? Чи інша "сцанина" цьому завадить?))) Що ви мене вічно плутаєте, я ж за Порошенка голосуватиму. З Польщі. В Дії. Не робіть так більше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз