Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

37 минут назад, Дощ сказал:

Ну і, чим же цей первоходок "болєє чем авторитетний"?

Як щодо Валерій Маркус?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

34 хвилини тому, vadimv сказав:

От я не знаю, як можна було побачити потужний пісец лише зараз

враховуючи чим я займаюся, для мене це можливості. чим іншим гірше тим мені краще :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

47 минут назад, Бездомный сказал:

алаверди фанату сісєк /пісєк/свиноої  шкири  з Бедронки 

Я вам про Івана, вы мені про балвана... 😏

Посилання на коментар

1 година тому, -Xeon- сказав:

Як щодо Валерій Маркус?

порозумнішав за 1,5 року. 

Посилання на коментар

Очередная историческая справедливость? 

Міста, які ми називаємо Алеппо, Ідліб і Дамаск стануть провінціями Туреччини, як Антеп, Хатай та Урфа, — президент Туреччини Ердоган

Посилання на коментар

33 минуты назад, sergio сказал:

youtu.be/O4ufcXljwM4?si=LcgxF7SN7vkix5iH

Я вже не дивлюсь того діда. Можна легко вивести людину з совка, але дуже важко вивести совок з людини.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, -Xeon- сказав:

Як щодо Валерій Маркус?

Про Маркуса в курсі, медійний, він був головним сержантом бригади - головнякова відповідальна посада, відповідає за весь сержантський склад бригади, їх підготовку і готовність до виконання завдань. Він з наших, десантник, на контракті був, службу має знати. Але у них там якийсь міжсобойчик стався, детально не вникав, не цікаво - таке трапляється часто - багато людей, у кожного свої мухи в голові, постійний стрес і т.п - а як воно було на справді знає лиш обмежене коло - я на таку слонячку уваги не звертаю, там крайнього не знайдеш

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Дощ сказав:

Про Маркуса в курсі, медійний, він був головним сержантом бригади - головнякова відповідальна посада, відповідає за весь сержантський склад бригади, їх підготовку і готовність до виконання завдань. Він з наших, десантник, на контракті був, службу має знати. Але у них там якийсь міжсобойчик стався, детально не вникав, не цікаво - таке трапляється часто - багато людей, у кожного свої мухи в голові, постійний стрес і т.п - а як воно було на справді знає лиш обмежене коло - я на таку слонячку уваги не звертаю, там крайнього не знайдеш

Ну звичайно не звертаєте увагу,  бо для вас совок звичне середовище. Він багато сказав і підтвердив багато всякого.і роки півтора він взагалі не медійний був

Змінено користувачем МаТраС
  • Дякую 1
Посилання на коментар

35 минут назад, Дощ сказал:

Тобто, Ви допускаєте правду в розповіді Маркуса: щодо відношення офіцерського складу до рядових солдат, щодо ситуації з торішнім "контрнаступом", щодо небажання керівництва ("такого як є") змінюватись і підпускати тих хто хоче це змінити?

Посилання на коментар

1 минуту назад, -Xeon- сказал:

щодо небажання керівництва ("такого як є") змінюватись і підпускати тих хто хоче це змінити?

Цитата

напевно їх командири вам більше підходять

Посилання на коментар

2 години тому, Danylo Ivanov сказав:

Маркуса вже всі дивились?

Ніби нічого нового, але глобально це жесть. Захтілось самому закурити. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 години тому, Дощ сказав:

Знову іпсо ге Дощ? Я думаю, що він не бреше ті 4 години, а якраз всю правду і каже. І свідків достатньо теж

Ще покрутитив пару роликів.  Співчуваю йому. Скільки вкласти в бригаду з нуля і стикнуться з совками бронелобими. Які в ітогі і з їли його.Йому треба було переходити в к2 до Вереса,  вони схожі в цінностях.

Можна глянути частину 6 розчарування та він обіцяв останню про тих двох дегенератів завтра випустить

Змінено користувачем МаТраС
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 години тому, МаТраС сказав:

Знову іпсо ге Дощ? Я думаю, що він не бреше ті 4 години, а якраз всю правду і каже. І свідків достатньо теж

Я не дивився.

І витрачати години на ображенку не маю бажання - є чим займатись. А загалом якщо є що сказати то йдуть в дбр і пишуть заяву, як кротевич наприклад, а не пздять в ефір. Хоча у кожного свої методи і цілі

3 години тому, МаТраС сказав:

Йому треба було переходити в к2 до Вереса,  вони схожі в цінностях

Гсбр переходити в батальйон - ви йому це скажіть то він вас нах пошле. К2 лиш зараз трансформується в бригаду.

5 годин тому, -Xeon- сказав:

Тобто, Ви допускаєте правду в розповіді Маркуса: щодо відношення офіцерського складу до рядових солдат, щодо ситуації з торішнім "контрнаступом", щодо небажання керівництва ("такого як є") змінюватись і підпускати тих хто хоче це змінити?

Посада "головний сержант бригади" вища за багатьох офіцерів цієї бригади. По шпс у військовій ієрархії - це фактично заступник командира бригади, у нього безпосередній начальник - комбриг. Розказувати що хто там заважав - розписуватися у власній неспроможності

А втім, якщо хтось хоче щось змінити - шукає можливості, якщо не хоче - шукає причини

Зараз важко всім, від солдата до генерала. Вже писав, в армію яка відступає ніхто не хоче йти. Але крім неї більш немає кому тримати удар, воюєм за всіх, в т.ч. за диванних ухилянтів, які гавкають в спину. Але так не буде тривати вічно, варіантів всього два - або вистоїм або впадем

• Лайк 3
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

16 часов назад, XL.pro сказал:

Макіївські юристи))))

мусорнуті рішали

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

9 часов назад, Propeller сказал:

Очередная историческая справедливость? 

Міста, які ми називаємо Алеппо, Ідліб і Дамаск стануть провінціями Туреччини, як Антеп, Хатай та Урфа, — президент Туреччини Ердоган

Как ни странно, да.

Эти территории входили в османскую империю до ПМВ, на протяжении чуть ли не 400 лет.

И как то боязно совсем теперь....

Змінено користувачем DimaF
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, DimaF сказал:

Как ни странно, да.

Эти территории входили в османскую империю до ПМВ, на протяжении чуть ли не 400 лет.

И как то боязно совсем теперь....

тю , коли кацапи у крисУ , даунецьку , лугандоні , Бучі , Ізюмі , е.т.с. масову  різанину влаштовували , боязно не було ?:unknown: 

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

16 минут назад, Бездомный сказал:

тю , коли кацапи у крисУ , даунецьку , лугандоні , Бучі , Ізюмі , е.т.с. масову  різанину влаштовували , боязно не було ?:unknown: 

Я не о том балбес.

Уже как минимум 2 диктатора занялись "возвращением" исторических земель, значит этот геморой будет разрастаться дальше, и конца и края этому не видать..

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, DimaF сказал:

Я не о том балбес.

Уже как минимум 2 диктатора занялись "возвращением" исторических земель, значит этот геморой будет разрастаться дальше, и конца и края этому не видать..

тю , очевидно ж , що якщо демонстративно - привселюдно  не влаштувати укорот кацапам ( а тепер вже і туркам ) з відрізанням хвоста по саму шию , реваншисти з'вляться по всьому світові , в найнеочікуваніших місцях

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Бездомный сказал:

не влаштувати укорот кацапам ( а тепер і туркам )

Ага, и кто это будет делать, ты что ли с дивана??

• Лайк 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, DimaF сказал:

Ага, и кто это будет делать, ты что ли с дивана??

світовий поліцейський лише один - США , і він  звільнився , самоусунувся

тож хто  на черзі ? угорці , чи китайці ? 

мьі на горе всем буржуям 

мировой пожар раздуем 

мировой пожар в крови 

Господи благослови (с)

• Лайк 1
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Так шо там было про НЕ ЗАМЕНУ стекляшек в светофорах?

• Хаха 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Бездомный сказал:

тож  на черзі угорці , чи китайці ? 

А кто его знает...

США точно туркам ничего делать не будут.

Посилання на коментар

4 минуты назад, Canton сказал:

Так шо там было про НЕ ЗАМЕНУ стекляшек в светофорах?

От переставляния кроватей в борделе, качество оказания сексуальных услуг не улучшится. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...