Danylo Ivanov Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 Маркуса вже всі дивились? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 37 минут назад, Дощ сказал: Ну і, чим же цей первоходок "болєє чем авторитетний"? Як щодо Валерій Маркус? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 34 хвилини тому, vadimv сказав: От я не знаю, як можна було побачити потужний пісец лише зараз враховуючи чим я займаюся, для мене це можливості. чим іншим гірше тим мені краще 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 47 минут назад, Бездомный сказал: алаверди фанату сісєк /пісєк/свиноої шкири з Бедронки Я вам про Івана, вы мені про балвана... 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 26 минут назад, Danylo Ivanov сказал: Маркуса вже всі дивились? youtu.be/O4ufcXljwM4?si=LcgxF7SN7vkix5iH Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 1 година тому, -Xeon- сказав: Як щодо Валерій Маркус? порозумнішав за 1,5 року. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 Очередная историческая справедливость? Міста, які ми називаємо Алеппо, Ідліб і Дамаск стануть провінціями Туреччини, як Антеп, Хатай та Урфа, — президент Туреччини Ердоган Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 33 минуты назад, sergio сказал: youtu.be/O4ufcXljwM4?si=LcgxF7SN7vkix5iH Я вже не дивлюсь того діда. Можна легко вивести людину з совка, але дуже важко вивести совок з людини. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 1 година тому, -Xeon- сказав: Як щодо Валерій Маркус? Про Маркуса в курсі, медійний, він був головним сержантом бригади - головнякова відповідальна посада, відповідає за весь сержантський склад бригади, їх підготовку і готовність до виконання завдань. Він з наших, десантник, на контракті був, службу має знати. Але у них там якийсь міжсобойчик стався, детально не вникав, не цікаво - таке трапляється часто - багато людей, у кожного свої мухи в голові, постійний стрес і т.п - а як воно було на справді знає лиш обмежене коло - я на таку слонячку уваги не звертаю, там крайнього не знайдеш 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 (змінено) 1 година тому, Дощ сказав: Про Маркуса в курсі, медійний, він був головним сержантом бригади - головнякова відповідальна посада, відповідає за весь сержантський склад бригади, їх підготовку і готовність до виконання завдань. Він з наших, десантник, на контракті був, службу має знати. Але у них там якийсь міжсобойчик стався, детально не вникав, не цікаво - таке трапляється часто - багато людей, у кожного свої мухи в голові, постійний стрес і т.п - а як воно було на справді знає лиш обмежене коло - я на таку слонячку уваги не звертаю, там крайнього не знайдеш Ну звичайно не звертаєте увагу, бо для вас совок звичне середовище. Він багато сказав і підтвердив багато всякого.і роки півтора він взагалі не медійний був Змінено 14 грудня 2024 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 35 минут назад, Дощ сказал: Про Маркуса в курсі, медійний, він був головним сержантом бригади - головнякова відповідальна посада, відповідає за весь сержантський склад бригади, їх підготовку і готовність до виконання завдань. Він з наших, десантник, на контракті був, службу має знати. Але у них там якийсь міжсобойчик стався, детально не вникав, не цікаво - таке трапляється часто - багато людей, у кожного свої мухи в голові, постійний стрес і т.п - а як воно було на справді знає лиш обмежене коло - я на таку слонячку уваги не звертаю, там крайнього не знайдеш Тобто, Ви допускаєте правду в розповіді Маркуса: щодо відношення офіцерського складу до рядових солдат, щодо ситуації з торішнім "контрнаступом", щодо небажання керівництва ("такого як є") змінюватись і підпускати тих хто хоче це змінити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 1 минуту назад, -Xeon- сказал: щодо небажання керівництва ("такого як є") змінюватись і підпускати тих хто хоче це змінити? Цитата напевно їх командири вам більше підходять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 2 години тому, Danylo Ivanov сказав: Маркуса вже всі дивились? Ніби нічого нового, але глобально це жесть. Захтілось самому закурити. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 (змінено) 4 години тому, Дощ сказав: Про Маркуса в курсі, медійний, він був головним сержантом бригади - головнякова відповідальна посада, відповідає за весь сержантський склад бригади, їх підготовку і готовність до виконання завдань. Він з наших, десантник, на контракті був, службу має знати. Але у них там якийсь міжсобойчик стався, детально не вникав, не цікаво - таке трапляється часто - багато людей, у кожного свої мухи в голові, постійний стрес і т.п - а як воно було на справді знає лиш обмежене коло - я на таку слонячку уваги не звертаю, там крайнього не знайдеш Знову іпсо ге Дощ? Я думаю, що він не бреше ті 4 години, а якраз всю правду і каже. І свідків достатньо теж Ще покрутитив пару роликів. Співчуваю йому. Скільки вкласти в бригаду з нуля і стикнуться з совками бронелобими. Які в ітогі і з їли його.Йому треба було переходити в к2 до Вереса, вони схожі в цінностях. Можна глянути частину 6 розчарування та він обіцяв останню про тих двох дегенератів завтра випустить Змінено 15 грудня 2024 користувачем МаТраС 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 3 години тому, МаТраС сказав: Знову іпсо ге Дощ? Я думаю, що він не бреше ті 4 години, а якраз всю правду і каже. І свідків достатньо теж Я не дивився. І витрачати години на ображенку не маю бажання - є чим займатись. А загалом якщо є що сказати то йдуть в дбр і пишуть заяву, як кротевич наприклад, а не пздять в ефір. Хоча у кожного свої методи і цілі 3 години тому, МаТраС сказав: Йому треба було переходити в к2 до Вереса, вони схожі в цінностях Гсбр переходити в батальйон - ви йому це скажіть то він вас нах пошле. К2 лиш зараз трансформується в бригаду. 5 годин тому, -Xeon- сказав: Тобто, Ви допускаєте правду в розповіді Маркуса: щодо відношення офіцерського складу до рядових солдат, щодо ситуації з торішнім "контрнаступом", щодо небажання керівництва ("такого як є") змінюватись і підпускати тих хто хоче це змінити? Посада "головний сержант бригади" вища за багатьох офіцерів цієї бригади. По шпс у військовій ієрархії - це фактично заступник командира бригади, у нього безпосередній начальник - комбриг. Розказувати що хто там заважав - розписуватися у власній неспроможності А втім, якщо хтось хоче щось змінити - шукає можливості, якщо не хоче - шукає причини Зараз важко всім, від солдата до генерала. Вже писав, в армію яка відступає ніхто не хоче йти. Але крім неї більш немає кому тримати удар, воюєм за всіх, в т.ч. за диванних ухилянтів, які гавкають в спину. Але так не буде тривати вічно, варіантів всього два - або вистоїм або впадем 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 16 часов назад, XL.pro сказал: Макіївські юристи)))) мусорнуті рішали Змінено 15 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 9 часов назад, Propeller сказал: Очередная историческая справедливость? Міста, які ми називаємо Алеппо, Ідліб і Дамаск стануть провінціями Туреччини, як Антеп, Хатай та Урфа, — президент Туреччини Ердоган Как ни странно, да. Эти территории входили в османскую империю до ПМВ, на протяжении чуть ли не 400 лет. И как то боязно совсем теперь.... Змінено 15 грудня 2024 користувачем DimaF 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 4 минуты назад, DimaF сказал: Как ни странно, да. Эти территории входили в османскую империю до ПМВ, на протяжении чуть ли не 400 лет. И как то боязно совсем теперь.... тю , коли кацапи у крисУ , даунецьку , лугандоні , Бучі , Ізюмі , е.т.с. масову різанину влаштовували , боязно не було ? Змінено 15 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 16 минут назад, Бездомный сказал: тю , коли кацапи у крисУ , даунецьку , лугандоні , Бучі , Ізюмі , е.т.с. масову різанину влаштовували , боязно не було ? Я не о том балбес. Уже как минимум 2 диктатора занялись "возвращением" исторических земель, значит этот геморой будет разрастаться дальше, и конца и края этому не видать.. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 1 час назад, DimaF сказал: Я не о том балбес. Уже как минимум 2 диктатора занялись "возвращением" исторических земель, значит этот геморой будет разрастаться дальше, и конца и края этому не видать.. тю , очевидно ж , що якщо демонстративно - привселюдно не влаштувати укорот кацапам ( а тепер вже і туркам ) з відрізанням хвоста по саму шию , реваншисти з'вляться по всьому світові , в найнеочікуваніших місцях Змінено 15 грудня 2024 користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 4 минуты назад, Бездомный сказал: не влаштувати укорот кацапам ( а тепер і туркам ) Ага, и кто это будет делать, ты что ли с дивана?? 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 3 минуты назад, DimaF сказал: Ага, и кто это будет делать, ты что ли с дивана?? світовий поліцейський лише один - США , і він звільнився , самоусунувся тож хто на черзі ? угорці , чи китайці ? мьі на горе всем буржуям мировой пожар раздуем мировой пожар в крови Господи благослови (с) Змінено 15 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 Так шо там было про НЕ ЗАМЕНУ стекляшек в светофорах? video_2024-12-15_08-14-49.mp4 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 1 минуту назад, Бездомный сказал: тож на черзі угорці , чи китайці ? А кто его знает... США точно туркам ничего делать не будут. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 4 минуты назад, Canton сказал: Так шо там было про НЕ ЗАМЕНУ стекляшек в светофорах? video_2024-12-15_08-14-49.mp4 От переставляния кроватей в борделе, качество оказания сексуальных услуг не улучшится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз