Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, Fair сказав:

Цікаво. Для мужчин есть ТП_БИНГО? 

так. слідкуйте за його творчістю і за пару тижнів схожу таблицю назбираєте. один з пунктів - цитувати ту таблицю :lol:

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

45 минут назад, Fair сказал:

а в чоловіків є тупа піхва ? 

хіба що  у вихованих тупою піхвою кацапощелепною педомраззю.

саме  для запобігання тому , апостол Павло навчав

Нехай  баба навчається мовчки в повній покорі.
А бабі навчати я не дозволяю, ані панувати над мужем,
але бути в мовчанні. Адам бо був створений перше, а Єва потому.
І Адам не був зведений, але, зведена бувши, баба попала в переступ.
Та спасеться вона дітородженням, якщо перебуватиме
в вірі й любов
і, та в посвяті з розвагою

Тим. 2, 11-15

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

45 хвилин тому, Бездомный сказав:

так ото сидіть  та  не пиzdіть не задавайте дурних запитань

стрільба по летючим цілям - то окрема олімпійська дисципнліна 

Батя-2:hlop:

чув такий вид. думаю,якщо профі,то з норм ружбайкою дрон не питання. тільки це в кожному відділенні мінімум одна людина повина така бути

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Бездомный сказав:

а в чоловіків є тупа піхва ? 

соромлюсь спитати, а шо такое тупа піхва?

Змінено користувачем Fair
не дописав
  • Хаха 1
Посилання на коментар

19 минут назад, Fair сказал:

соромлюсь спитати, а шо такое тупа піхва?

translate.google.com/?hl=ru&sl=uk&tl=ru&text=тупа піхва&op=translate

• Хаха 2
Посилання на коментар

Японія передасть Україні ще 3 мільярди доларів з російських активів.

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Японії Шигеру Ішибою, після якої повідомив про передачу для Києва ще 3 млрд доларів.

www.slovoidilo.ua/2024/12/25/novyna/finansy/yaponiya-peredast-ukrayini-shhe-3-milyardy-dolariv-rosijskyx-aktyviv

зображення_2024-12-25_223106418.png

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 годину тому, Fair сказав:

Некоторые вполне обходятся универсальным генератором бабских ответов.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Європейський Союз перерахував до бюджету України другий транш грантової допомоги в розмірі 150 мільйонів євро для швидкої відбудови.

Про це в середу, 25 грудня, повідомило Міністерство фінансів України, пише "Європейська правда".

Кошти спрямують на безоплатне харчування молодших класів (65 млн євро), відновлення портової інфраструктури (50 млн євро), підтримку сільського господарства (20 млн євро) та відновлення критичної інфраструктури (15 млн євро).

Кошти є другим траншем у межах угоди між Україною та ЄС про фінансування програми "Підтримка швидкого відновлення України". Її загальний обсяг становить 300 млн євро.

Перший транш у 150 млн Україна отримала в грудні 2023 року.

У 2025 році Європейський Союз планує надати Україні понад 30 млрд євро підтримки, що дозволить майже повністю покрити фінансовий дефіцит українського бюджету.

www.eurointegration.com.ua/news/2024/12/25/7201338/

зображення_2024-12-25_223554218.png

• Лайк 2
Посилання на коментар

"Перемир'я нас не влаштує. Нам потрібні надійні, юридично зобов'язуючі домовленості, які націлені на усунення головних причин конфлікту, включаючи загальну безпеку в Європі, розширення НАТО, і, безумовно, права людей, які проживають на територіях і висловилися за возз'єднання з росією ", – цитується лавров.

Він запевняє, що Україна "за допомогою Заходу знову захоче розпочати спроби завдати росії стратегічної поразки", якщо буде перемир'я, що дасть Києву накопичити сили. www.ostro.org/news/rosiyu-ne-vlashtuye-peremyr-ya-z-ukrayinoyu-lavrov-i504994

ну що ж. кацап не с***ить :lol:

Посилання на коментар

24 хвилини тому, vovova сказав:

translate.google.com/?hl=ru&sl=uk&tl=ru&text=тупа піхва&op=translate

А можна докладніше, ще іншими мовами світу?

Посилання на коментар

23 хвилини тому, vadimv сказав:

Некоторые вполне обходятся универсальным генератором бабских ответов.

Но должен же быть плюрализм мнений. Ответы для жінок есть в наличии?

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, Александр Аврамчук сказав:

якийсь відомий виробник навіть випустив спеціальні набої для дронобійок.  згідно тестів визначили оптимальний розмір і матеріал. 

Ага, теж читав, але недешево вольфрамом стріляти.

Шведська Norma знайшла кращий патрон з дробом проти FPV-дронів: який № та ще одна головна умова. Для розробки нового патрона з дробом 12 калібру проти дронів був оцінений навіть пластик з якого роблять FPV-дрони, а головне розробники розповіли хід своїх думок та основні особливості та причини прийнятих рішень

2 години тому, Gonchik сказав:

Та яка там відстань на короткому? «Окопна мітла», нє? Десь беруть в ППО зі своїм довгим з патронником під магнум?)))

Відстань хз , не стріляв, гадаю не дальше 10 м ефективність ... можу пошукати прямий текст військового з бесіди)

" М26! Видала державонька таких типу дрони збивати. Але ж воно для того не годиться.

... І дальність і кучність!
Там 180мм ствол. А збити його у себе перед носом, майже завжди = ***овий розклад

...Воно вигадано щоб замок збити, або чурку в тапках в 5 метрах вбити носієм демократії.

А РАО глянули ,,о їбать, дробовик 12к, дрони збивать точно,, ну і повидавали купу таких стволів."

Не зрозумів, до чого тут ППО? Шахед з ружжа не зіб'єш, разі що прикладом на землі добивати )))

Посилання на коментар

16 хвилин тому, Fair сказав:

Но должен же быть плюрализм мнений.

Никто никому ничего не должен.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

9 минут назад, Fair сказал:

Плюрализм мнений есть, или нет?

то до горбачова питання

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, МаТраС сказав:

Батя-2:hlop:

чув такий вид. думаю,якщо профі,то з норм ружбайкою дрон не питання. тільки це в кожному відділенні мінімум одна людина повина така бути

Дробовик, то найпростіша в опануванні цивільна зброя, але все одно треба хоча б часів 30-50 (включаючи холості тренування) і набоїв 500, щоб навчитися хоч якось пристойно та швидко попадати в недалеку мішень. В мене з 12-го калібру є Benneli М2 Comfort 28" (можна прикупити ствол 30"), має непогану кучість, але я не мисливець, тому рідко її "вигулюю", на стенд не їздив, та по тарілках я так і не постріляв свого часу, хоч бажання опанувати й цю навичку було.

З недорогого, для військових, можна дивитись, наприклад, на турка Ata Arms, магнум тримає, з коробки пристойне, але державонька якщо закупить, то те, що закупить )))

* гадаю, що мисливці, що полюють на качку чи гуся, краще зможуть підказати про те, з чого ФПВ лупити краще.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

21 хвилину тому, Бездомный сказав:

то до горбачова питання

А що у горбачова є особливий внесок до ТОП_БІНГО?

Посилання на коментар

26 минут назад, Fair сказал:

А що у горбачова є особливий внесок до ТОП_БІНГО?

горбата паскуда -  відомий демагог і єдина істота , від якої я чув  ідіому "плюралізм мнений"

• Лайк 1
Посилання на коментар

36 хвилин тому, Бездомный сказав:

горбата паскуда -  відомий демагог і єдина істота , від якої я чув  ідіому "плюралізм мнений"

Щодо його внеску в політику все ясно, зрозуміло... Я згодна що він саме той, що ви про нього думаєте)  А з приводу БНІГО будуть пояснення?

Змінено користувачем Fair
недопила
Посилання на коментар

1 годину тому, DmiVady сказав:

В мене з 12-го калібру є Benneli М2 Comfort 28" (можна прикупити ствол 30"), має непогану кучість…

Маю також і комфортеч М2, кучність підбирається вкрутками під кожен номер шроту, кулею на 100метрів попадає, але по дичині так не варто.

1 годину тому, DmiVady сказав:

гадаю, що мисливці, що полюють на качку чи гуся, краще зможуть підказати про те, з чого ФПВ лупити краще.

То треба пробувати, на мій погляд краще нулями 0000, 00000, 000000, але мені здається, щось середнього розміру, дрібніший більш кучно лягає і вище шанси пошкодження пропелерів.

а М26 для ближнього бою картеччю став би в нагоді ще й як!

Проте питання яка ж у підсумку буде вага у тебе в руцях, чи довго ти з таким комбайном побігаєш і потім поцілиш?

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 2
Посилання на коментар

38 хвилин тому, Фрай сказав:

Може й доцільне, хоча коли альтернативою в руках є 5,56 то хз навіщо

Почекаю відгуку "з полей", якщо розкажуть, може й корисноє ... поки тільки пишуть журнали:

Сили оборони України почали використовувати підствольні дробовики M26

на фото виглядає "тактично круто" )))

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

42 хвилини тому, DmiVady сказав:
1 година тому, Фрай сказав:

Може й доцільне, хоча коли альтернативою в руках є 5,56 то хз навіщо

Тому, що один постріл дає 9 картечин діаметром 8мм, а 6,2мм вже 37, що дозволить бити у ближньому бою не дуже вицілючись.

От на рахунок фпв тут ви праві за М26, великі сумніви, але я читав, що закупали Хатсан Ескорти, та палка у вправних руках буде більш ефективною.

Посилання на коментар

Собакоїди придумали власний спосіб боротьби з нашими дронами...😁 Мабуть корейському спецназівцю просто не пощастило бо його керівництво вважає, що схєма робоча 😁.

www.ukr.net/news/details/russianaggression/108691997.html

Змінено користувачем 988888
Посилання на коментар

9 часов назад, US7IGN сказал:

Він запевняє, що Україна "за допомогою Заходу знову захоче розпочати спроби завдати росії стратегічної поразки", якщо буде перемир'я, що дасть Києву накопичити сили. www.ostro.org/news/rosiyu-ne-vlashtuye-peremyr-ya-z-ukrayinoyu-lavrov-i504994

коню остается ток умолять нато, чтобы взяли Украину к себе и запретили ей нападать на болота

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...