katso Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня В 03.01.2025 в 10:06, XL.pro сказал: Я не Макіївський рейдерський юрист! А зміст полягає у тому, що за всі роки ніхто нічого НЕ реформовував: ні армію, ні поліцію, ні суди, ні СБУ, ні прокуратуру. Тому зараз зіштовхуємося з наслідками, а не причинами їх виникнення. Нам этими "необходимыми реформами" промыли мозг со времен Горбачева, и теперь мы с этим постоянными реформами живем хуже например Турции которая ничего не реформируя только богатела и богатела "денюжка к денюжке". Что там реформировать в этих полиции-судах? Взяточничество есть - так выгнать их и посадить, что, разве для этого недостаточно законов? Просто их выполнять надо, но тогда же не наваришься в отличии от постоянных типа-евро-реформ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 8 хвилин тому, Дощ сказав: Воєнний стан, тупарі ЗУ Про правовий режим воєнного стану Стаття 1. Визначення воєнного стану 1. Воєнний стан - це особливий правовий режим, що вводиться в Україні або в окремих її місцевостях у разі збройної агресії чи загрози нападу, небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності та передбачає надання відповідним органам державної влади, військовому командуванню, військовим адміністраціям та органам місцевого самоврядування повноважень, необхідних для відвернення загрози, відсічі збройної агресії та забезпечення національної безпеки, усунення загрози небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності, а також тимчасове, зумовлене загрозою, обмеження конституційних прав і свобод людини і громадянина та прав і законних інтересів юридичних осіб із зазначенням строку дії цих обмежень Ну то одразу в 2019 треба було вводити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 7 хвилин тому, 7351 сказав: 1. Воєнний стан - це особливий правовий режим, що вводиться в Україні або в окремих її місцевостях у разі збройної агресії чи загрози нападу, небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності. Чого з виділеного не було, починаючи з 2014 по 2019 роки? Питання риторичне... Чи ви чогось з виділеного мною не бачили до 2019 року, що виділили не все? Не було нашої готовності воювати в повен зріст. Ось наприклад була оголошена мобілізація - 10 років тому ви були ще мобілізаційного віку? Що завадило? Я не знаю хто притомний захоче розпалювати вогонь на всю котушку за можливості спробували його загасити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 1 година тому, Danylo Ivanov сказав: Я щось не поняв, хіба у Мертвечука не забрали трубу? zn.ua/ukr/energetics/hra-v-naftovi-piddavki-z-kremlem-na-shist-miljardiv-dolariv-shchorichno.html А хіба вона одна? Погугліть, то різні труби. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 13 хвилин тому, katso сказав: Нам этими "необходимыми реформами" промыли мозг со времен Горбачева, и теперь мы с этим постоянными реформами живем хуже например Турции которая ничего не реформируя только богатела и богатела "денюжка к денюжке". Что там реформировать в этих полиции-судах? Взяточничество есть - так выгнать их и посадить, что, разве для этого недостаточно законов? Просто их выполнять надо, но тогда же не наваришься в отличии от постоянных типа-евро-реформ. Ключове "типу". Імітація - це не реформи. Чомусь в країнах, де совок не пустив такі глибокі корені, ці єврореформи дали результат. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 9 хвилин тому, Дощ сказав: Не було нашої готовності воювати в повен зріст. Ось наприклад була оголошена мобілізація - 10 років тому ви були ще мобілізаційного віку? Що завадило? Я не знаю хто притомний захоче розпалювати вогонь на всю котушку за можливості спробували його загасити Тепер знаєте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 22 хвилини тому, 7351 сказав: 1. Воєнний стан - це особливий правовий режим, що вводиться в Україні або в окремих її місцевостях у разі збройної агресії чи загрози нападу, небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності. Чого з виділеного не було, починаючи з 2014 по 2019 роки? Питання риторичне... Чи ви чогось з виділеного мною не бачили до 2019 року, що виділили не все? ви постійно переводите стрілки і вину з Зеленського на інших. чому Зеленський не ввів в 2019? Порошенко йому заважав? Чи Зеленський копіював Порошенка і тому не вводив аж до 2022? до 2019 року була загроза повномаштабного наступу? орки стояли під Києвом! обстрілювали всю територію України ракетами? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 1 хвилину тому, Дощ сказав: Не було нашої готовності воювати в повен зріст. Ось наприклад була оголошена мобілізація - 10 років тому ви були ще мобілізаційного віку? Що завадило? Перше -- повістки я не отримував. Від військомата не ховався. Друге -- мені було за 50-т і здоров'я було ніяке, навіть офіційно. Третє -- після 24.02.2022 я сам ходив в ТЦК 23 березня 2022 -- відправили додому до 06 квітня, перевіривши документи, 06 та 07 знову, сам, без повістки, прийшов у ТЦК і провів там два дні -- пропонували контракт, кожну годину, я відмовився -- сказав тільки повістка -- відправили на повне медобстеження -- підтвердилися всі болячки --після цього сказали чекати на дзвінок, або повістку. Все. Що я герой -- ніколи не стверджував -- але от ТЦК ніколи не ховався, як дехто... Зараз в мене непризивний вік. 1 хвилину тому, Дощ сказав: Я не знаю хто притомний захоче розпалювати вогонь на всю котушку за можливості спробували його загасити 28.02.2023 Але навіть в цих умовах влітку 2014 року українські Збройні сили України були близькі до повного очищення своєї території від незаконних збройних формувань. І тоді росія застосувала свої регулярні війська і здійснила відкрите вторгнення в Україну. Наприкінці серпня – на початку вересня 2014 року, зокрема, після обстрілу російською артилерією українських підрозділів (міжнародні організації мають докази), вторгнення російських регулярних підрозділів на територію України поблизу Іловайська (за даними іноземних дослідників, Військової прокуратури України, Генштабу та очевидців), боїв за Савур-Могилу, склалася критична ситуація, що могла перерости у широкомасштабну агресію росії і загрожувала втратою Україною свого суверенітету та незалежності. www.5.ua/polityka/yak-minski-domovlenosti-dopomohly-vidrodyty-zsu-i-zupynyty-rosiiskyi-blitskryh-300193.html Але ж це не привід для введення воєнного стану і переймінування АТО у збройну агресію, тобто, війну... але тільки для Порошенка... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: ви постійно переводите стрілки і вину з Зеленського на інших. чому Зеленський не ввів в 2019? Порошенко йому заважав? Чи Зеленський копіював Порошенка і тому не вводив аж до 2022? до 2019 року була загроза повномаштабного наступу? орки стояли під Києвом! обстрілювали всю територію України ракетами? Діяли мінські угоди, укладені Порошенком -- їх порушення Зеленським закрило б постачання зброї і грошову допомогу Україні від міжнародної спільноти. А "партії, що програли вибори у 2019" одразу б підняли майдан проти Зеленського всередині України -- і України вже б не існувало -- тількі зовсім тупі цього не розуміють. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 8 хвилин тому, 7351 сказав: Перше -- повістки я не отримував. Від військомата не ховався. Друге -- мені було за 50-т і здоров'я було ніяке, навіть офіційно. Третє -- після 24.02.2022 я сам ходив в ТЦК 23 березня 2022 -- відправили додому до 06 квітня, перевіривши документи, 06 та 07 знову, сам, без повістки, прийшов у ТЦК і провів там два дні -- пропонували контракт, кожну годину, я відмовився -- сказав тільки повістка -- відправили на повне медобстеження -- підтвердилися всі болячки --після цього сказали чекати на дзвінок, або повістку. Все. Що я герой -- ніколи не стверджував -- але от ТЦК ніколи не ховався, як дехто... Зараз в мене непризивний вік. Ну ось бачте - у вас була купа причин не стати у стрій. Очевидно у тих хто ухвалював рішення у 2014 також була не менша купа причин не вводити воєнний стан З і. Дехто - це хто? Покажіть пальцем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 1 хвилину тому, Дощ сказав: Ну ось бачте - у вас була купа причин не стати у стрій. Очевидно у тих хто ухвалював рішення у 2014 також була не менша купа причин не вводити воєнний стан Як і називати війну нікому не зрозумілим "АТО", як і звинуватити декілька мільйонів українців у сепаратизмі, "непомічаючи" вторгнення регулярної армії ерефії і тисяч завезених з росії "місцевих" мітінгувальників... Не вірю, що ви це не розумієте. У декого -- бажання, чи не бажання -- у декого -- обов'язки, які він сам на себе взяв, надуривши всю Україну обіцянкою закінчити АТО(війну) за години.. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 29 минут назад, Вячеслав63 сказал: Ключове "типу". Імітація - це не реформи. Чомусь в країнах, де совок не пустив такі глибокі корені, ці єврореформи дали результат. Это Вы наверное про Польшу (или о каких странах речь где реформы сделали чудеса?), только там к реформам прилагалось еще и 232 миллиарда (!) евро влитых денег - думаю если бы в нас до войны влили столько же мы были бы не хуже и без реформ, конечно если была бы воля выполнять те законы что были, а если законы не выполнять то какая разница что там нареформируют на бумаге. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 2 часа назад, МаТраС сказал: І вони нам про корупцію розказують) Мы, когда будем им помогать, сможем им рассказывать. А пока просим и выслушиваем... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) 1 час назад, 7351 сказал: Перше -- повістки я не отримував. Від військомата не ховався. Друге -- мені було за 50-т і здоров'я було ніяке, навіть офіційно. Третє -- після 24.02.2022 я сам ходив в ТЦК 23 березня 2022 -- відправили додому до 06 квітня, перевіривши документи, 06 та 07 знову, сам, без повістки, прийшов у ТЦК і провів там два дні -- пропонували контракт, кожну годину, я відмовився -- сказав тільки повістка -- відправили на повне медобстеження -- підтвердилися всі болячки --після цього сказали чекати на дзвінок, або повістку. Все. Що я герой -- ніколи не стверджував -- але от ТЦК ніколи не ховався, як дехто... .. А от воно чого ви такий войовничий.. непризивний вже типу. Хто б блін сумнівався Чужими руками воно канешно нормально кувати перемогу. А сходіть може ще раз, так зразу попросіть повістку, вам не відмовлять, не переживайте. Можна поспорити на танк, що навіть влк пройдете. Змінено 6 січня користувачем murava 9 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 16 минут назад, murava сказал: А от воно чого ви такий войовничий.. непризивний вже типу. Хто б блін сумнівався Чужими руками воно канешно нормально кувати перемогу. А сходіть може ще раз, так зразу попросіть повістку, вам не відмовлять, не переживайте. Можна поспорити на танк, що навіть влк пройдете. так известный же феномен, как только человек получает бронь или не годен по здоровью, ну или возрасту, так сразу у него желание разорвать всех москалей, дойти до москвы....Но так как "воин" оказывается, как мент, не для войны, то отправляет на войну других 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данило Терпило Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 27 минут назад, murava сказал: А от воно чого ви такий войовничий.. непризивний вже типу. Хто б блін сумнівався Чужими руками воно канешно нормально кувати перемогу. А сходіть може ще раз, так зразу попросіть повістку, вам не відмовлять, не переживайте. Можна поспорити на танк, що навіть влк пройдете. Не все такие воинственные. Те кто поумнее,понимают, что при исчерпании ресурса отменят все отмазки, раздвинут возраста и отменят инвалидности. Но для этого надо иметь мозги или хотя бы читать историю, в том числе ВМВ. Гуглить "фольксштурм". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 1 хвилину тому, Данило Терпило сказав: Не все такие воинственные. Те кто поумнее,понимают, что при исчерпании ресурса отменят все отмазки, раздвинут возраста и отменят инвалидности. Но для этого надо иметь мозги или хотя бы читать историю, в том числе ВМВ. Гуглить "фольксштурм". І сильно той штурм допоміг? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня Ну от і міністерства повернення не треба) t.me/AndriyuKK/38793 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 18 хвилин тому, Оконщик сказав: так известный же феномен, как только человек получает бронь или не годен по здоровью, ну или возрасту, так сразу у него желание разорвать всех москалей, дойти до москвы....Но так как "воин" оказывается, как мент, не для войны, то отправляет на войну других Це ,як в юності товариш мій синій заорав: держіть мене, я його вб ю)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 3 минуты назад, МаТраС сказал: Ну от і міністерства повернення не треба) t.me/AndriyuKK/38793 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) 4 хвилини тому, ozzy сказав: Він вже закінчив кар'єру. Глянемо,який з нього автор пісень чи продюсер вийде Змінено 6 січня користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня 19 часов назад, sergio сказал: Вроде Трюдо в отставку идёт, так, что готовтесь к" покращенням" от нового премьера. Після Трюдо покращання від нового премьєра можна буде писати в прямому сенсі. 19 часов назад, sergio сказал: Я бы на месте нового премьера, для спасения Канады, налоги поднял бы раза в два в ИТ секторе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня (змінено) 19 часов назад, sergio сказал: 60% від зробленого віддавати за оренду житла в Канаді так собі бізнеспроект. Розповсюджуйте чутки правильно, для цього придумали ChatGPT. What is median family income in Montreal after taxes? ....data from 2020 indicates that the median after-tax income for couples in Québec was $90,900 ($7,575 monthly), with couples with children earning a median of $115,100 ($9,593 monthly)..... What is median rent in Montreal? .... As of January 2025, the median rent for all bedroom counts and property types in Montréal is approximately $1,864 per month, which is about 4% lower than the national average. For specific apartment sizes, the average monthly rents are: Studio: $1,510 / 1-bedroom: $1,756 / 2-bedroom: $2,319 / 3-bedroom: $2,990 / 4-bedroom: $3,885 Змінено 7 січня користувачем Tochkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня (змінено) 20 часов назад, ozor сказал: ваші вєсті с полєй? сніг в полях 😁🤷♂️ 20 часов назад, ozor сказал: Щось там відоси за канадчину у ютубі не дуже пішли, що там зовсім все погано? о, новий тренд! а що, хвиля відосиків "як я переїхав в Канаду та пішов до найближчої крамниці" вже скінчилася? Змінено 7 січня користувачем Tochkin 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня 8 годин тому, МаТраС сказав: Він вже закінчив кар'єру. Глянемо,який з нього автор пісень чи продюсер вийде Так він і раніше співав свої пісні і продюсував купу виконавців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз