vbb Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 2 хвилини тому, sergio сказав: Нагадайте мені, чому 73% за хуєгрвя проголосувало? 07.01.2025 в 18:14, sergio сказав: 07.01.2025 в 18:07, DimaF сказав: Довбни которые выбрали хуеграя не могут же признаться что они довбоебы. Я довбойоб, і що?!. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 2 години тому, anabioz сказав: А хулі ти робиш на українському форумі, любітель узького міра? Тьфу, куди модератори дивляться, всяке лайно на форумі вештається. Звикайте, ми в Європу йдемо, а там толєрастія, ви що, відоси від лєона не дивитесь? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 годину тому, Leon26 сказав: Спробуйте після цього сказати що ми не незламни.. потужно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 24 минуты назад, vbb сказал: а ви не замислювалися наскільки репрезентативне вибірка з полонених що згоджуються на інтерв'ю? інтернет відкритий - можете з кацапами напряму поспілкуватися - в Золкіна - абсолютно звичайні кацапи - так би мовити зріз суспільства. більше скажу - з часів срср вони анікраплі не змінилися - вони завжди такими були 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 2 години тому, DmiVady сказав: Так і їх повбивайте, хулі зупинятись ... А які є дієві методи, колі вбивають нас? Коли і де потрібно зупинятись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 минуту назад, vbb сказал: Вам не страшно жити серед 73% довбойобів? Чи то таки була не основна причина, чому за нього проголосували?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 хвилину тому, Бездомный сказав: інтернет відкритий - можете з кацапами напряму поспілкуватися - в Золкіна - абсолютно звичайні кацапи - так би мовити зріз суспільства. більше скажу - з часів срср вони анікраплі не змінилися - вони завжди такими були Останнім часом читаю форум "ЯПлакал". Хто ще вірить у "хороших" руських - почитайте і у вас відразу пропаде ця віра. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 2 години тому, outdoor24 сказав: адвокат може виїхати з Макєєвкі, а Макєєвка з адвоката - ні Нє трєба заздріти, жалюгідні невдахи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) 5 хвилин тому, Dr.Yura сказав: Голі негри і улюблений охоронець. Скандали МакронаСюжет Корреспондент.net, 2 жовтня 2018, 21:12 Президент Франції Емманюель Макрон виявився в центрі чергового скандалу. Його фотосесія з напівголими екс-в'язнями викликала різку критику французів. ua.korrespondent.net/world/4017912-holi-nehry-i-uluiblenyi-okhoronets-skandaly-makrona Ну так понятно что підор зі стажем, як і благословил директор ватикану, хлопчик повинен гратися не з пацанами у песочниці, а під рясою у попа... Змінено 8 січня користувачем Leon26 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 2 хвилини тому, sergio сказав: Вам не страшно жити серед 73% довбойобів? чесно - страшно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 2 години тому, Потрошитель сказав: 1. Я говорю правду 2. Я тут с 2006, когда ты ещё под стол пешком ходил Хоботов, ето мєлко. Правду на форумі вже давно кантон і вінсол говорять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 хвилину тому, ozor сказав: і вінсол говорять. цей шось пропав. а кантон тільки кантонить і висери баобабченко сюди несе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 10 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: То ви не дивилися ще перші інтерв'ю з рашистськими офіцерами. Там доволі розумні окупанти були, але ж їх давно повбивали. А хто йде зараз воювати за гроші? Успішні чи невдахи? Ідейних там практично вже немає. Ну, а репліка моя була відносно слів Потрошителя, які практично повторюють, те що кажуть рашистам Золкін і Карпенко - краще в тюрьму, ніж уб'ють на полі бою. Ціль одна - щоб було менше бажаючих воювати. Тільки є один нюанс. 9 хвилин тому, Бездомный сказав: інтернет відкритий - можете з кацапами напряму поспілкуватися - в Золкіна - абсолютно звичайні кацапи - так би мовити зріз суспільства. більше скажу - з часів срср вони анікраплі не змінилися - вони завжди такими були 6 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Останнім часом читаю форум "ЯПлакал". Хто ще вірить у "хороших" руських - почитайте і у вас відразу пропаде ця віра. бачив з початку. це не відповідь на моє питання. ви або не зрозуміли питання або переводите стрілки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 7 хвилин тому, vbb сказав: чесно - страшно. ви просто не вмієте їх бусифікувати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 година тому, US7IGN сказав: Краще запитати чому вони майже одразу відмовились від бусифікації? Тому що якщо когось можна купити, то його не потрібно примушувати. 1 година тому, US7IGN сказав: Там точно диктатура? Там тоталітаризм і культ смерті. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 2 хвилини тому, vbb сказав: бачив з початку. це не відповідь на моє питання. ви або не зрозуміли питання або переводите стрілки Репрезентативний - характерний, типовий. Більше тисячі інтерв'ю - якої вам, ..., ще репрезентивності не вистачає? Це і є - типові рашистські окупанти, які йдуть заробляти великі гроші, порівняно з тими які вони заробляли в раші, щоб вирішити свої фінансові питання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 9 хвилин тому, vadimv сказав: культ смерті. чужої смерті. і це важливий нюанс... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: Репрезентативний - характерний, типовий. Більше тисячі інтерв'ю - якої вам, ..., ще репрезентивності не вистачає? Це і є - типові рашистські окупанти, які йдуть заробляти великі гроші, порівняно з тими які вони заробляли в раші, щоб вирішити свої фінансові питання. не зрозуміли... розжовувати не буду вибачте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 10 хвилин тому, vadimv сказав: Тому що якщо когось можна купити, то його не потрібно примушувати. звісно ж краще купити ще 13 роллс-ройсів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 3 часа назад, Canton сказал: Шутки ведущего FOX News Джесси Уоттерса: «Тот факт, что Канада не хочет, чтобы мы их захватили, вызывает у меня желание вторгнуться. Я хочу утолить свою империалистическую жажду». Американцы ебанулись. Сразу. Просто на глазах, за одну неделю. Сука, те хоть на оккупации Крыма ебнулись - я помню это безумное выражение на их лицах, как у спаривающихся за гаражами собак: "Крым нааааш!" - но эти-то почему?? Пиздец, блядь, ***ец, сука, ебнулся весь мир. Один член НАТО угрожает напасть на второго и оттяпать кусок территории у третьего. Причем, все трое не просто члены НАТО - а страны-основательницы! Как, как вы умудрились выбрать ТАКОГО ебанутого, американцы? Как у вас на телевидении теперь ТАКИЕ шутки, блядь? Да долбанный ты ж по голове. Этот век будет фееричным. А. Бабченко Запасаем крышечки от Нюк-Кола 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) 29 минут назад, vbb сказал: бачив з початку. це не відповідь на моє питання. ви або не зрозуміли питання або переводите стрілки чому це ? я відповів на ваше запитання - чи репрезентативна виборка Золкіна /Апостола : хто хоче переконатися у репрезентативності виборки Злкіна/Апостола - може особисто віртуально зануритися у кацапощелепне інфополе , та особисто поспілкуватися з кацапами наживо Змінено 8 січня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 20 хвилин тому, vbb сказав: не зрозуміли... розжовувати не буду вибачте 4 хвилини тому, Бездомный сказав: чому це ? я відповів - хто хоче переконатися у репрезентативності виборки Злкіна/Апостола - може особисто віртуально зануритися у кацапощелепне інфополе , та особисто поспілкуватися з кацапами наживо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 10 хвилин тому, Canton сказав: Запасаем крышечки от Нюк-Кола Однажды ван Ху Ли объявил войну соседнему княжеству Бу-Хай. Сунь-цзы посоветовал правителю не нападать на врага сразу, а применить стратегию отвлечения внимания: «Наступай на север, чтобы победить на юге». Чтобы отвлечь внимание Бу-Хай, ван начал наступление в противоположную сторону. Он завоевал сначала нейтральное княжество Нань***, потом нейтральное княжество Хуйнань, потом нейтральное княжество Шо, потом нейтральное княжество Чи-Шо. Когда Ху Ли завоевал нейтральные племена Му-Да, Мань-Да и Ну-Да и независимый город У-Фа (который в те давние времена находился в Китае), княжеству Бу-Хай надоело дожидаться нападения, и оно сдалось само. После этой блистательной победы авторитет Сунь-цзы в мире военной стратегии стал непререкаем. 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня Маск двігает для Германіі Alice Weidel, цикаво на скількі він компетентен в ГБєшной геополитиці. Попереду для нього богато тестів, але я бажаю ему вдачи, бо більш бажати нема кому(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 22 хвилини тому, US7IGN сказав: чужої смерті "Умру за УССР" (с) 1988 рік Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз