ozor Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 13 годин тому, XL.pro сказав: Далі без мене, ціную свій час))) Як для цієї гілки, це було сильно сказано. У мене таке враження , що тут у кожного, як у кота, девʼять життів. Ну, звісно, крім проплачених пропагандонів, що звідси не вилазять цілодобово. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 17 хвилин тому, ozzy сказав: іспанці можуть у відповідь попросити асерикосів на вихід з іхніх іспанських баз. щось трамп начинає собі по ногам стрілять Він неадекватні. Хоча це може й не саме гірше для нас Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 30 хвилин тому, outdoor24 сказав: censor.net/ru/news/3416157/tramp_obeschaet_zakonchit_voyinu_rf_protiv_ukrainy_za_odin_den_eto_zayimet_24_chasa Нормальные люди прекрасно понимают что такую войну за сутки не прекратить, в лучшем случае нужны месяцы. Ну а дебилы на выборах тоже полезны, своими голосами. Тем более что они заслуживают быть обманутыми, ведь верить словам и обещаниям это их кредо...😀 Думающие знают что Трамп в должности президента всего 1,5 суток и уважно следят за его действиями; а не словами. А действия пока не разочаровывают. "Пока"- это потому что думающие критично мыслящие люди не создают себе кумиров, и стоит Трампу начать "переобуваться", на него обрушится вал критики. Что же касается горячей стадии войны в Украине, и войны вообще, пока не придёт понимание что главная война сегодня в инфополе и в головах, действия команды Трампа будут непонятны. Ещё для понимания сути сегодняшней войны нужно знать что Украина входит в пятёрку стран на планете по максимальному количеству вывода денег в крипту. Напомню, это зарплата. Сама работа и её результаты у каждого перед глазами. Змінено 22 січня користувачем Leon26 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня ... Я записую це звернення на Софійській площі. Історичне місце. Місце сили. Місце мудрості, яку дають нам події, що сталися тут понад сто років тому, і подальші епізоди нашої історії, які доводять: коли ми боремось, то неодмінно ми здобуваємо своє, але коли ми сваримось, тоді своє втрачаємо. Саме тут, на цій площі, був проголошений Акт злуки. Право- та Лівобережна Україна об’єднались у єдину державу. Але амбіції, розбрат і вороги, які ними скористались – вороги як, до речі, ззовні, так і всередині, – не дали самостійній Україні існувати довго. На жаль. Державність нашу було втрачено. Тобто втрачено власну свободу. На довгі роки. На десятиліття. Це кілька поколінь, які жили під чужими прапорами, традиціями, яким наказували, як жити, як говорити, як думати, кого любити, кого ненавидіти. Ось що таке не своя державність, ось що таке втрата незалежності. І кожного року в цей день ми завжди згадували ці уроки соборності, ми робили живі ланцюги, ми казали, як важливо берегти єдність і бути пліч-о-пліч. Але настав день, і нам випало це довести. 24 лютого. День, який став вирішальним моментом. Таким викликом став. Таким іспитом на єдність, на зрілість, на віру в Україну. І ми об’єднались. Українці всі об’єднались. Не декларативно, не на папері, не за якоюсь командою, а за покликом всередині. Мільйони з нас – разом. І разом змогли вистояти, зберегти Україну разом, дали відсіч окупанту, стримали цю велику навалу разом. У цьому слові – «разом» – прихована сила українців. Це про нас, про те, на що здатні ми, коли ми обираємо не якісь власні амбіції, а обираємо Україну. Обираємо її інтереси. Коли обираємо не срач, а меч. Боронити своє. Боронити своїх. Боронити всіма силами. Ми пам’ятаємо ці моменти. Не вистачало зброї на всіх добровольців, але точно вистачало хоробрості, небайдужості, віри в себе, віри в Україну. Вистачило сили всіх нас, усіх тих, хто доводить: рідна земля не закінчується межею власного подвір’я. Ось це і є соборність. Ось це – та єдність, яка необхідна, аби вибороти своє, своє право жити в мирі. Це земля кожного українця, це наша столиця й це площа – вона наша, кожного українця й кожної українки. Наша Софія. Ось вона стоїть понад тисячу років. І буде стояти стільки ж. Я впевнений. Я вірю, на цю площу будуть приходити діти наші, онуки, покоління. І в День Соборності, і в усі інші свята. Під синьо-жовтим прапором. У нашій державі. І ми зробимо все, аби так було. Аби було не соромно перед ними, аби вони знали, що ми не повторили помилок минулого. І Україна є. Україна єдина. Мирна. Соборна. Я хочу сьогодні привітати всіх із цим днем – Днем Соборності України! Бажаю бути міцними, вірити в себе, вірити в Україну. І точно знати: українська єдність – це не тільки про два береги Дніпра. Це про весь наш світ. Це сьогодні є Україна. Хоч би де ми були. Всі ми, хто народився в різних містах, містечках, селах, усі наші воїни, наші дітки, медики, волонтери, вчителі, енергетики, всі, хто сьогодні, хоч би де він був, скаже: «Я – українець! Я – українка!» Я хочу вас привітати з Днем Соборності, шановні, дорогі українці! Слава Україні! Я – українець із Кривого Рогу. Кривий – це Україна. (С) www.rv.gov.ua/news/zvernennia-volodymyra-zelenskoho-z-nahody-dnia-sobornosti-ukrainy 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 18 минут назад, Leon26 сказал: Что же касается горячей стадии войны в Украине, и войны вообще, пока не придёт понимание что главная война сегодня в инфополе и в головах, действия команды Трампа будут непонятны. Опять эта проклятая неопределенность....(с.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 24 хвилини тому, МаТраС сказав: Він неадекватні. Хоча це може й не саме гірше для нас Потому что не ходит вместе с остальным стадом глаза-в-пол и не блеет с ними в унисон..? Каковы критерии адекватности/неадекватности..? Может это просто нормальный человеческий мир, которого осталось процентов 5-10 от минулого, а все остальные деградировали в "человеческие очистки"(С) в духе "плюй на ближнего - сри на нижнего"(С)..? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 година тому, Gonchik сказав: Якщо врахувати, що доля штатів в іспаньскому експорті складає 5%, а згаданий індівідум ніяк не причетний до того самого експорту, то він не обісрався, а сміється з висеру) Та до чого там експорт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 24 години чи 2-3 тижні по американські nv.ua/ukr/world/geopolitics/donald-tramp-doruchiv-kellogu-zavershiti-viynu-v-ukrajini-za-100-dniv-50483581.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 2 часа назад, МаТраС сказал: Старість)) Трамп переплутав Іспанію з Південною Африкою та почав погрожувати Іспанії торговим митом у розмірі не менше 100%. Может себе позволить как самый влиятельный тип, которому осталось 5-10 лет жизни, у которого давно все есть, которому плевать на материальное и как и путен хочет ярко войти в историю. Может путать Испанию с Исландией и с Ирландией - может ушатать каждую в отдельности и всех вместе. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 хвилину тому, Потрошитель сказав: тип, которому осталось 5-10 лет жизни А может и 5-10 дней или минут. Два покушения уже было. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 10 годин тому, karbo сказав: На війні завжди чимось займаються Знаючи, чим займалася (і займається зараз) кацапська окупаційна армія Яка вбивала твоїх предків Добровільно складати їй присягу Це я не знаю, ким треба бути Змінено 22 січня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 година тому, ozor сказав: Як для цієї гілки, це було сильно сказано. У мене таке враження , що тут у кожного, як у кота, девʼять життів. Ну, звісно, крім проплачених пропагандонів, що звідси не вилазять цілодобово. На форумі спілкуюся вибірково, читаю по діагоналі (не все поспіль), часто підтрунюю старожил. Коли бачу, що опонент повний дурень, закінчую діалог. Таким людям тільки клініка допоможе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 32 хвилини тому, vadimv сказав: А может и 5-10 дней или минут. Два покушения уже было. Ви неуважно слухали його промови. Він обраний, його небеса захищають. Насправді месіанство це потужно. Набагато потужніше незламності ... Змінено 22 січня користувачем US7IGN 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 33 минуты назад, Потрошитель сказал: и как и путен хочет ярко войти в историю. Точно как путен хочет??) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня а это уже как получится😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 38 минут назад, vadimv сказал: А может и 5-10 дней или минут. Два покушения уже было. Інколи складається враження, що він сам і був замовником цього замаху, бо ідея замаху буквально майоріла в повітрі. Бо дівно, що нападникові чомусь видали тільки один патрон і неавтоматичну зброю. І відразу як ця подія відбулась, акції Трампа різко пішли вгору, а до того моменту він якраз вже почав програвати цій безбарвній претендентці. Змінено 22 січня користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 4 часа назад, Вячеслав63 сказал: Це для вас і , по ходу, про вас. Потрібно побільше рашників присадити на цей лікнеп. Ще раніше читав, що цей телеканал режисується. Проясніть, по мірі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) Доброго Трампа дня) "Слідкуйте за грошима" © Trump highlights partnership investing $500 billion in AI. Цитата WASHINGTON (AP) — President Donald Trump on Tuesday talked up a joint venture investing up to $500 billion for infrastructure tied to artificial intelligence by a new partnership formed by OpenAI, Oracle and SoftBank. The new entity, Stargate, will start building out data centers and the electricity generation needed for the further development of the fast-evolving AI in Texas, according to the White House. The initial investment is expected to be $100 billion and could reach five times that sum. Цитата “This is the beginning of golden age,” said Son, referencing Trump’s statement that the U.S. would be in a “golden age” with him back in the White House. Son, a billionaire based in Japan, already committed in December to invest $100 billion in U.S. projects over the next four years. He previously committed to $50 billion in new investments ahead of Trump’s first term, which included a large stake in the troubled office-sharing company WeWork. SoftBank, OpenAI, Oracle ... комунікації, ШІ, бази даних та софт ... якщо лізти в конспірологію, то ці вибори Трампу допомогла виграти нова "кембридж аналітик", яка поки що невідома, і чи стане про неї відомо, то хз ) Але то таке .... Маск, Безос тощо... схоже що майбутній Імператор Галактики робить ставки на технології, і у "Великих Хлопчиків" з'явилася нова мета і розвага ... амбіційна, під яку вони можуть перекроїти все ... ресурси в них є, не дуже здивуюсь, якщо і "Блек Рок" теж у темі ... Спостерігаємо ) Погана новина у тому, що ми, Україна, до цього не маємо ніякого відношення, і десь на периферії уваги ... 32 хвилини тому, US7IGN сказав: Ви неуважно слухали його промови. Він обраний, його небеса захищають. Насправді месіанство ще потужно. Набагато потужніше незламності ... Дуже схоже ... хоч книга Вудворда і була написана на замовлення демократів, але замальовки Трампа (та свідчення людей, що з ним працювали) там дуже яскраві. Бернс теж у своїй книзі трохи по цій темі пройшовся ... Один яскравий псих - це вже забагато ... А кілька психів з одною місією та нескінченими ресурсами? Йой ... ) Змінено 22 січня користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 55 минут назад, Потрошитель сказал: путен хочет ярко войти в историю. не перебільшуйте його суб'єктність xyйло популіст опинився у заручниках бажаннь свого народа людожера , якому хотілося движухи Змінено 22 січня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня Росіянці пишуть: "Знову не того Тампа вибрали". 😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 9 хвилин тому, DmiVady сказав: Погана новина у тому, що ми, Україна, до цього не маємо ніякого відношення, і десь на периферії уваги . Ви це ще не вся Україна Мій штат в цьому році подвоїться наприклад. Гадки не маю до чого тут Трамп) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 23 хвилини тому, US7IGN сказав: Ви це ще не вся Україна Мій штат в цьому році подвоїться наприклад. Гадки не маю до чого тут Трамп) Це добре (я про ваш штат та перспективи). Але я не про себе, в мене все і так непогано, а може стати й дуже чудово (але це не точно 😉 ) Я про те, що умовний Байден приділяв війні в Україні багато уваги, а умовному Трампу вона дуже заважає (у світі важливих амбітних цілей), і він спробує її зняти з порядку денного "на будь-яких умовах", не зважуючи наслідки ... поки що у бюджеті США на 2025 рік про Україну не слова ... так кажуть ... Навіть Ізраїль у "подарунок" до інавгурації аж бігом замирився (так виглядає, а як було нам потім розкажуть, або не розкажуть), хоча у Бібі тепер, після такого рішення, зі своїми громадянами будуть великі проблеми. Може мої судження і хибні, так що спостерігаємо ... *** Найкращі друзі-вороги. Цього разу відносини Трампа з Європою будуть геть іншими Змінено 22 січня користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 17 хвилин тому, DmiVady сказав: про те, що умовний Байден приділяв війні в Україні багато уваги, а умовному Трампу вона дуже заважає (у світі важливих амбітних цілей), і він спробує її зняти з порядку денного "на будь-яких умовах", не зважуючи наслідки ... поки що у бюджеті США на 2025 рік про Україну не слова ... так кажуть ... Особисто для мене відсутність війні краще за велику увагу до неї і продовження. Що і як буде подивимося. Але ще пару років такої війни закінчиться разом з людьми та територіями. Можна звісно продовжувати вірити в те що ***ло помре, парашка розвалиться... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 час назад, DimaF сказал: Точно как путен хочет??) Путина как минимум украинцы(ну и свои расеяне) будут долго помнить. Неважно, с хорошей или плохой точки. Вот и Трамп так хочет. Ибо много было презов-чмошников, которых не помнят и не уважают ни с плохой ни с хорошей стороны. Медведев - мелкий алкаш. Ельцин - крупный алкаш. Горбач - лошара, подкаблучник. Байден - живой мертвец с деменцией. Обама - чмо) Буш младший - доказательство отдыха природы Клинтон - саксофонист, давший в рот юной Монике. Буш старший - не идеал, но за последние 40 лет лучший/сбалансированный през 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 хвилину тому, Потрошитель сказав: Путина как минимум украинцы(ну и свои расеяне) будут долго помнить. Неважно, с хорошей или плохой точки. Вот и Трамп так хочет. Ибо много было презов-чмошников, которых не помнят и не уважают ни с плохой ни с хорошей стороны. Медведев - мелкий алкаш. Ельцин - крупный алкаш. Горбач - лошара, подкаблучник. Байден - живой мертвец с деменцией. Обама - чмо) Буш младший - доказательство отдыха природы Клинтон - саксофонист, давший в рот юной Монике. Буш старший - не идеал, но за последние 40 лет лучший/сбалансированный през Щось ви Рейгана забули ... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз