US7IGN Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 9 хвилин тому, murava сказав: Правільно. Вот приїхало б бидло без грошей - ви були б серед своїх і нічо б не муляло. А так заздрісно для тих хто приїхав з грошима та допомога виглядає як символічний кешбек за картою лояльності Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня цікава інтерпретація "спиляй мушку" від трампа 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 2 години тому, karbo сказав: Я за своє життя в СССР не пригадую жодного випадку коли би люди цікавилися політикою. А я пригадую ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня Только что, vadimv сказал: А я пригадую ) Звичайно, це коли ЦК КПРС дозволив))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 20.01.2025 в 23:31, vadimv сказав: На завод Tesla у Німеччині активісти вивели проекцію тієї самої фотографії Ілона Маска. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 1 минуту назад, vadimv сказал: На завод Tesla у Німеччині активісти вивели проекцію тієї самої фотографії Ілона Маска. Может дойдут до пересмотра итогов ВМВ??)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 3 години тому, karbo сказав: Де була підтримка путіна коли пригожин йшов на Москву? Усім на росії на нього насрати, як було насрати на Леоніда ілліча при офіційний абсолютній підтримці Чи може народ переймався справедливостю чи несправедливостю афганської війни? При таких системах люди завжди живуть своїм життям. Так звана політична еліта живе своїм в паралельних світах Я за своє життя в СССР не пригадую жодного випадку коли би люди цікавилися політикою. Абсолютно тотожна система існує зараз в російській федерації. Глянь інтерв'ю хоча би одне з полоненими і ти побачиш: стандартна відповідь - я політикой не интересуюсь. Це тому що цікавитись політикою - це злочин в головах простих людей. Це просто табу. Справа не в твоєму віці, а в твоїй пам'яті - короткій,короткій. Це лише в Україні всі довбанулись на політиці. Кожен судить по собі. А я навчився читати в 6 років і з першого класу вже читав газети, яких мої батьки виписували багато. Постійно читав політінформації в класі своїм однокласникам, які не цікавилися політикою. Ця звичка(хвороба) збереглася, тому пам'ять у мене на політичні події непогана. Інтерв'ю з полоненими постійно дивлюся і в мене протилежна думка - багато полонених вдячні пуйлу за "іх щаслівую жизнь". Звісно, що плакати і убиватись як за сраліним не будуть, але, як кажуть, традиції не проп'єш. Я ще дивлюся чат-рулетку українських блогерів з росіянами. Так от там дуже нечасто зустрічаються кацапи, які не підтримують пуйла і його політику. Змінено 23 січня користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 55 хвилин тому, karbo сказав: Моя дитина працює в офісі за всіх, а українські ю фор юшниці в телефонах сидять. Їм же дали право на роботу. Сходити на пару годин на каву це норма в робочий день Якщо Трамп їх пожене назад я буду дуже радий як і всі тут місцеві американці українського походження. Я не почув жодного схвального відгуку про них, жодного просто жодного. Правда, винятки є, це хлопчина з Харкова який української мови не знає дуже добре, але він вірніше його батько з бангладешу. Дуже вихований. Всі інші просто бидло понакупували мерседесів, шмотки всякі і понтують І в яких роках вони там так гарно заякорились, що пару годин можуть бути відсутні і втикають в тел? Там кажись 15 хв на годину дається відпочинку. Може ото вони зсумували собі за 4 години?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 12 минут назад, Вячеслав63 сказал: ще дивлюся чат-рулетку українських блогерів з росіянами. Так от там дуже нечасто зустрічаються кацапи, які не підтримують пуйла і його політику. Воно і видно. Ти навіть не можеш зрозуміти хто там сидить, а тому всяку херню городиш. Змінено 23 січня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 7 минут назад, МаТраС сказал: І в яких роках вони там так гарно заякорились, що пару годин можуть бути відсутні і втикають в тел? Там кажись 15 хв на годину дається відпочинку. Може ото вони зсумували собі за 4 години?) Їх прийняли на роботу як you forюшників. Моя мала там працює. Так вона говорить що ці подруги як не на каву, то в телефоні сидять. А вона змушена всю роботу тягнути. Вона працює бо відповідальна, бо хоче збудувати свою кар'єру. А не насмоктати на mercedes. Змінено 23 січня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 23 хвилини тому, karbo сказав: Воно і видно. Ти навіть не можеш зрозуміти хто там сидить, а тому всяку херню городиш. Ага. Одні кгб-шники. Кацапи підтримують пуйла, тому, що їм подобається "вєлічіє", коли раша "встайот с колен". Вибори і те, як вони йдуть на війну це зайвий раз підтверджує. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 2 години тому, karbo сказав: Який же ти тупий довбень?? Сидить такий телепень на форумі з однією звивиною та і та пряма кишка Жовчю не захлинись, кацап-совкодрочер. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 24 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Ага. Одні кгб-шники. Кацапи підтримують пуйла, тому, що їм подобається "вєлічіє", коли раша "встайот с колен". Вибори і те, як вони йдуть на війну це зайвий раз підтверджує. Там тусуються одні ті же самі. Онлайн коли дивишся, то там ті самі персонажі потрапляють за буквально півгодини декілька раз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 54 хвилини тому, karbo сказав: Їх прийняли на роботу як you forюшників. Моя мала там працює. Так вона говорить що ці подруги як не на каву, то в телефоні сидять. А вона змушена всю роботу тягнути. Вона працює бо відповідальна, бо хоче збудувати свою кар'єру. А не насмоктати на mercedes. Там треба мати спонсора,який гарантує житло, переїзд і тп...початок Мерса є) Змінено 23 січня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 22 минуты назад, MaxS сказал: Жовчю не захлинись, кацап-совкодрочер. Іди, клоуне, видихни. Мені рота КГБ не закривало при СССР, а не то що такі випердки, як ти. Цензор недороблений. Змінено 23 січня користувачем karbo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 1 минуту назад, МаТраС сказал: Там треба мати спонсора,який гарантує житло, переїзд і тп...початок Марса є) Нічого не треба мати, чиста формальність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 11 хвилин тому, karbo сказав: Іди, клоуне, видихни. Мені рота КГБ не закривало при СССР, Своїх не чіпали? 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 4 години тому, US7IGN сказав: щось мені здається що ті генерали арештовані частина шоколадного підпілля, а сам порох піде на вибори під гаслом "Зроби Україну Великою Знову" і виграє їх © Fill Feaouill Змінено 23 січня користувачем DmiVady 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 23 минуты назад, MaxS сказал: Своїх не чіпали? Ти ще тупіший, як я гадав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня Отак йопта) Ми плануємо скасувати допомогу українським біженцям на дітей, окрім тих українців, які працюють і сплачують податки — прем'єр Польщі Туск 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Понаехавший Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 3 часа назад, Canton сказал: 2017 рік. Третій рік війни з Росією. Український суд відхиляє апеляційну скаргу на рішення суду яке зобов'язує провідне українське підприємство оборонного комплексу – «Південмаш» – виплатити 6 млн грн... російській компанії «Ілюшин Фінанс Ко», що входить до корпорації «Ростех», яка є частиною російського військово-промислового комплексу. Головуюча суддя — Олена Лаченкова, мати блогера ОП Ігоря Лаченкова. Південмаш — це серце ракетно-космічної промисловості України, яке виготовляє ракети для стратегічних та оборонних цілей. У той час, коли підприємство працює на зміцнення обороноздатності, колегія суддів на чолі з суддею Оленою Лаченковою своїм рішенням фактично легалізує рішення першої інстанції, яким направляються гроші до рук ворога. Російська компанія, що подала позов, є частиною державного ВПК РФ, який постачає зброю, що сьогодні використовується для знищення українців. Рішення ухвалено одноголосно, без зауважень та окремої думки інших суддів, що ставить під сумнів незалежність та мотиви учасників процесу. Таке рішення українського суду в умовах війни є не лише економічним ударом по ключовому підприємству оборонного комплексу, а й моральним викликом для суспільства. Чому суддів не можна притягнути до відповідальності за роботу на ворога після виходу на пенсію? Чому такі судді досі отримують виплати від держави? Чому з її сина Офіс Президента в обличчі Дмитра Литвина, радника Зеленського та як кажуть найкращого друга Ігоря Лаченкова активно створює ідола та кумира для української молоді? Питань багато, потрібні відповіді. (с) Марія Барабаш Ого, машку вже у свєтлікі включили? Чи пофігу кого цитувати, аби лайна побільше навалювала? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 9 минут назад, МаТраС сказал: Отак йопта) Ми плануємо скасувати допомогу українським біженцям на дітей, окрім тих українців, які працюють і сплачують податки — прем'єр Польщі Туск Отак мудро Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 1 годину тому, karbo сказав: Їх прийняли на роботу як you forюшників. Моя мала там працює. Так вона говорить що ці подруги як не на каву, то в телефоні сидять. А вона змушена всю роботу тягнути. Вона працює бо відповідальна, бо хоче збудувати свою кар'єру. А не насмоктати на mercedes. Так це українці заважають вашому чаду будувати кар'єру))) З часом можете написати, що українці заважають вийти заміж вашій квіточці))) В Україні вже був такий довбойоб, якому всі заважали жити))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 7 минут назад, XL.pro сказал: Так це українці заважають вашому чаду будувати кар'єру))) З часом можете написати, що українці заважають вийти заміж вашій квіточці))) В Україні вже був такий довбойоб, якому всі заважали жити))) За своїми дітьми слідкуй 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 12 хвилин тому, XL.pro сказав: Так це українці заважають вашому чаду будувати кар'єру))) З часом можете написати, що українці заважають вийти заміж вашій квіточці))) В Україні вже був такий довбойоб, якому всі заважали жити))) Козліна, що перший сидить аж сльозу пустив 😇 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз