karbo Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 1 минуту назад, Оконщик сказал: да какие там допомогы в америке. Большинство пашет как папы карлы, то в Германиях подкармливают. Я уверен, что шоу будет какое то время, потом попустит дурноватого... Ти мені розкажи, особливо в Чикаго, де четвертина ніколи не працювала, а інша виходить на роботу лише шоби підстави для допомоги заробити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня Только что, karbo сказал: Ти мені розкажи, особливо в Чикаго, де четвертина ніколи не працювала, а інша виходить на роботу лише шоби підстави для допомоги заробити не правда. если шо, 1й раз в Чикаго я прилетел 22 года назад. и знаю о чем речь не хуже тебя. но и спорить не буду, ибо оно мне не надо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 7 минут назад, karbo сказал: Не надоїсть. Його модель облаштування Америки не вбачає утримання майже половину населення на всякого роду допомогах. Тим більше це розплідник злочинності. На місце нелегалів запросять кваліфікованих фахівців. Ой, розслабтесь: Америка вибрала такого самого клоуна як і ми, просто він чуть іншого кольору, у нього трускавецький цирк досвідом побогаче і бізнес не в КВН. Вислати півлітака колумбійців - це так само потужно як гігават електроенергії. Ще авіаносець мексиканців нехай депортує. В результаті буде великий пшик і шикарна піар-кампанія. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 2 часа назад, XL.pro сказал: Шкода, що ви перетворилися у Вомбата, Кантона, Вінсола (ідіотів). Минулого року працював на підприємстві з пропускною спроможністю 300-400 тис.дронів на рік. Підприємство не було завантажено на повну потужність через дефіцит комплектуючих, їх з Китаю завозили через треті країни. Це тільки одна юридична особа. Три такі ТОВки виготовляють значно більше 1 млн fpv. Тому коли чогось не знаєте, краще вже не киздіть. Та це все прекрасно, але по факту державне виробництво дронів анонсовано лише з цього року. На четвертий рік війни. Хоча мало вже давно стояти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 2 минуты назад, murava сказал: Ой, розслабтесь: Америка вибрала такого самого клоуна як і ми, просто він чуть іншого кольору, у нього трускавецький цирк досвідом побогаче і бізнес не в КВН. Вислати півлітака колумбійців - це так само потужно як гігават електроенергії. Ще авіаносець мексиканців нехай депортує. В результаті буде великий пшик і шикарна піар-кампанія. саме так. А потом люди забудут , что он обещал и все будет как и было, может немного хуже ( может лучше). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 2 часа назад, US7IGN сказал: у Європи теж спочатку шок був коли вони побачили що українці не тільки заробітчане бувають Ага, огорчили европейцев, они то думали, что все украинцы это вуйко-заробитчане, которые 5 дол в час радуются :))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 10 хвилин тому, murava сказав: Вислати півлітака колумбійців - це так само потужно це моя улюблена тема для тролингу американців, але вони просто не здатні зрозуміти тролингу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 42 минуты назад, US7IGN сказал: це моя улюблена тема для тролингу американців, але вони просто не здатні зрозуміти тролингу Ну тупі. © Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 14 хвилин тому, sergio сказав: Ну тупі. © та ні. у них операційна система схоже інша. і вони постійно намагаються своє бачення на інших натягнути. але не здатні усвідомити що ті ж кацапи зовсім не так думають і все сприймають. з англіками таких проблем немає. і з гумором у них все добре. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 1 час назад, Оконщик сказал: не правда. если шо, 1й раз в Чикаго я прилетел 22 года назад. и знаю о чем речь не хуже тебя. но и спорить не буду, ибо оно мне не надо Та і дійсно. Щось ніяк не можу пригадати де працюють чорні, їх тут половина. На роботі скільки не бачу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня (змінено) американські яйця по 17 Цитата Команда Байдена витратила $50 млн на закупівлю презервативів для Сектору Гази, — Білий дім Саме тому було запроваджено паузу в іноземній допомозі — для "розумнішого витрачання бюджету". 🤪 Цитата США не виділятимуть $50 млн на презервативи для Сектору Гази, бо ХАМАС використовує їх у бомбах, — Трамп t.me/c/1767480009/28790 Змінено 30 січня користувачем ozzy Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня (змінено) У Трампа все чіткіше натякають, що хочуть мати справу з уже новою владою в Україні. Раніше були натяки, але, коли до декого дуже туго доходить, то вже пішли й абсолютно прямолінійні висловлювання. Один із улюбленців Трампа і його родини, журналіст, колумніст та радник Трампа Стів Кортес (Steve Cortes) написав у Newsweek надзвичайно жорстку статтю . Але це саме і про нелегітимність, і про використання війни у власних брудних цілях та для збагачення, й про злочинне оточення я й сам чимало писав та розповідав. А от до такої пафосної фрази й аж таких сподівань поки не наближався. А вона зробила мій тиждень: «Трамп може допомогти відкрити новий розділ в історії України — епоху після Зеленського, кульмінацією якої стануть чесні патріоти, а не безчесні клептократи». Дай Боже, щоб воно так насправді було. Я не аж такий оптиміст щодо Трампа, але, хто зна... Зрештою, більшість його нинішньої команди - не вороги Україні, вони просто категорично проти підтримки й толерування держави, якою править отаке неадекватне сотворіння з замашками маленького путінчика. Але одне точно - люди з близького оточення переконують Трампа не ставити хрест на Україні, а поставити його на Zеленському. Й бажано осиковий... Вимога про невідкладні в тримісячний термін після скасування воєнного стану вибори - це вже не побажання, а щось вельми загрозливе для цього Zе і його зграї. І натяк, на кого в світі сподіваються, також більш, ніж прозорий. Ще б українчикам мізки просвітліли... (С) www.newsweek.com/second-trump-term-means-new-chapter-ukraine-opinion-2016214 Змінено 30 січня користувачем Canton 3 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 4 часа назад, ozzy сказал: американські яйця по 17 🤪 t.me/c/1767480009/28790 4 часа назад, ozzy сказал: 🤪 Ні. Це більше схоже на барабани для бомбосховищ.😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 10 годин тому, karlito сказав: я в армії трохи заробив, + продав квартиру, виїхав. В Італії будував басейни 6 міс, і ось я в Чікаголенді. поїхав виключно з однієї причини - син знає англ, італійську вчити відмовлявся. та й в мене англ С1. думав буде простіше. ні, не простіше. діаспора в Італії на порядок краща та й клімат мені зайшов ідеально - спека то моє. Чикагщина холодно. бенефітів, медікейр - не маю, працюємо вдвох з сином, поки 1 авто - дружина не може, розвозить лиш нас і по дому. чому ви так хочете мене вигнати з США - хз. я по цьому поводу не рефлексую - буде як буде, ще не був в Австралії, Ірландії, Великробританії. десь та й стану у пригоді. знаю одне - в армійське рабство я не повернусь Путь карліто) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня (змінено) 1 годину тому, Canton сказав: У Трампа все чіткіше натякають, що хочуть мати справу з уже новою владою в Україні. Раніше були натяки, але, коли до декого дуже туго доходить, то вже пішли й абсолютно прямолінійні висловлювання. Один із улюбленців Трампа і його родини, журналіст, колумніст та радник Трампа Стів Кортес (Steve Cortes) написав у Newsweek надзвичайно жорстку статтю . Але це саме і про нелегітимність, і про використання війни у власних брудних цілях та для збагачення, й про злочинне оточення я й сам чимало писав та розповідав. А от до такої пафосної фрази й аж таких сподівань поки не наближався. А вона зробила мій тиждень: «Трамп може допомогти відкрити новий розділ в історії України — епоху після Зеленського, кульмінацією якої стануть чесні патріоти, а не безчесні клептократи». Дай Боже, щоб воно так насправді було. Я не аж такий оптиміст щодо Трампа, але, хто зна... Зрештою, більшість його нинішньої команди - не вороги Україні, вони просто категорично проти підтримки й толерування держави, якою править отаке неадекватне сотворіння з замашками маленького путінчика. Але одне точно - люди з близького оточення переконують Трампа не ставити хрест на Україні, а поставити його на Zеленському. Й бажано осиковий... Вимога про невідкладні в тримісячний термін після скасування воєнного стану вибори - це вже не побажання, а щось вельми загрозливе для цього Zе і його зграї. І натяк, на кого в світі сподіваються, також більш, ніж прозорий. Ще б українчикам мізки просвітліли... (С) www.newsweek.com/second-trump-term-means-new-chapter-ukraine-opinion-2016214 Проблема полягає в тому, що Зеленський був обраний на законних демократичних виборах більшістю населення, і, незважаючи на те, що деяка частина вже змінила свою думку, залишилася, я можу сказати, більше половини, яка не визнає власної помилки, тому вона може обрати наступних лідерів таким же чином ... Подивіться, як людям подобається те інтерв'ю з образливою лексикою Змінено 30 січня користувачем vbb 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maksym Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 9 хвилин тому, vbb сказав: Вимога про невідкладні в тримісячний термін після скасування воєнного стану вибори нашо так багато слів і потім визнати, що вибори можливі тільки після війни? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня (змінено) 17 часов назад, US7IGN сказал: Давно в центрі зайнятості були? в этой сфере тоже покращення. раньше были районные центры, в пешей доступности (грубо). теперь их на Киев 3 штуки со всеми вытекающими проблемками Змінено 30 січня користувачем Alex2064 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 26 минут назад, Alex2064 сказал: в этой сфере тоже покращення. раньше были районные центры, в пешей доступности (грубо). теперь их на Киев 3 штуки со всеми вытекающими проблемками На Львов уже давно один центр, я в районном размещенном на 3 этаже старого польского жилого дома почти 20 лет назад первый раз числился, после построили на весь город большой ЦЗ и там уже 4 раза успел побывать. 💪 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 10 годин тому, karbo сказав: Не надоїсть. Його модель облаштування Америки не вбачає утримання майже половину населення на всякого роду допомогах. Тим більше це розплідник злочинності. На місце нелегалів запросять кваліфікованих фахівців. Та яка там модель, "ми всіх обкладемо митами", це короткострокові планування. Через рік обкладуть митами їх, через 3 про американські товари всі забудуть. По суті гра в піддавки Китаю, але людям подобається? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня Любимая помойка Бездомного, но все же интересно. www.yaplakal.com/forum1/topic2886892.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 3 хвилини тому, DimaF сказав: Любимая помойка Бездомного, но все же интересно. www.yaplakal.com/forum1/topic2886892.html Ну і в курки є мозок. Все таки відсотків 10 чорних пакетів приходить. А грошей то й не зочеться вже).Зроблять бусифікацію і проблеми нема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 10 минут назад, DimaF сказал: Любимая помойка Бездомного, но все же интересно. www.yaplakal.com/forum1/topic2886892.html Это с учётом того, что там, практически, самые высокие выплаты за подписание контракта, то есть туда для этого спецом едут люди с регионов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 6 минут назад, МаТраС сказал: Ну і в курки є мозок. Все таки відсотків 10 чорних пакетів приходить. А грошей то й не зочеться вже).Зроблять бусифікацію і проблеми нема. Ну тут не все так однозначно. Після того, як в рашці почалися підпали військкоматів все ж таки в основному поповнення військ стало відбуватись за рахунок підписання контрактів, а не мобілізації. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 1 хвилину тому, sergio сказав: Ну тут не все так однозначно. Після того, як в рашці почалися підпали військкоматів все ж таки в основному поповнення військ стало відбуватись за рахунок підписання контрактів, а не мобілізації. То просто там менеджери не такі ефективні, а недолуге населення не вміє потужно дрони на кухнях збирати. Тому нема бусифікації, а шахеди та інше лайно на заводах збирають. А ще є думка що жодні угоди підписані потужним не будуть мати жодної сили з очевидних причин... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 1 минуту назад, US7IGN сказал: То просто там менеджери не такі ефективні, а недолуге населення не вміє потужно дрони на кухнях збирати. Тому нема бусифікації, а шахеди та інше лайно на заводах збирають. А ще є думка що жодні угоди підписані потужним не будуть мати жодної сили з очевидних причин... Ви маєте на увазі легітимність? Так, здається , в нас в конституції поописано, що вибори ВР не можуть відбуватись під час воєнного стану. Про президента там нічого не згадується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз