Canton Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня В 29.01.2025 в 12:27, Canton сказал: То шо я и говорил - терки идут нешуточные... Ух ты какая веселуха закручивается... Первое требование сирийских бармалеев - выдача Асада. Без вариантов... Все остальные переговоры - потом 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 1 час назад, Canton сказал: Компания Meta согласилась выплатить президенту США Дональду Трампу $25 млн для урегулирования иска 2021 года, который он подал по приостановлению его учетных записей в Facebook и Instagram после штурма Капитолия 6 января. Об этом сообщает The Wall Street Journal (WSJ) не дорого отделаются, если всего 25 млн. шара Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 2 хвилини тому, Canton сказав: Первое требование сирийских бармалеев - выдача Асада. Без вариантов... Все остальные переговоры - потом 3 години тому, DmiVady сказав: "кремлівська школа перемовин" і це дуже моцна школа 1 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 22 минуты назад, karbo сказал: Бачу це як психологічний хід в переговорах. Китай зразу пом'як і готовий до компромісу. Думаешь Китай все же прикажет путину оставить Запорожье Украине? Хочется верить... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 11 минут назад, Оконщик сказал: Думаешь Китай все же прикажет путину оставить Запорожье Украине? Хочется верить... Китай не вповноважений подібне заявляти. І при чому тут Україна до відносин Китай-Америка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 7 минут назад, karbo сказал: Китай не вповноважений подібне заявляти. І при чому тут Україна до відносин Китай-Америка? аааа, ты о глобальном, как международный эксперт высокого полета. Я то по маленькому рассуждал :))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня С большим удивлением узнал, что в списке независимых и ответственных СМИ Украины — упячка и хробацьке с баяном. Вопросов больше нет.(С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 1 година тому, karbo сказав: Китай зразу пом'як і готовий до компромісу. Ага, повірив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 39 хвилин тому, Оконщик сказав: не дорого отделаются, если всего 25 млн. шара Щоб не заглушили)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 43 хвилини тому, Canton сказав: Ух ты какая веселуха закручивается... Первое требование сирийских бармалеев - выдача Асада. Без вариантов... Все остальные переговоры - потом Вийшли на перекур з переговорів? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня Пригоди американської тпшки в Іспанії edition.cnn.com/travel/american-woman-relocates-to-spain-but-returns-home/index.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 8 хвилин тому, US7IGN сказав: Пригоди американської тпшки в Іспанії edition.cnn.com/travel/american-woman-relocates-to-spain-but-returns-home/index.html Ну досвід. Я он теж зїздив на лівий берег міста, погуляв, але повернувся додому. Яка тпшка така Іспанія так би мовити ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 34 минуты назад, Оконщик сказал: аааа, ты о глобальном, как международный эксперт высокого полета. Я то по маленькому рассуждал :))) Що мені до того що ти там собі думаєш чи не думаєш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 18 минут назад, loader сказал: Ага, повірив. Ну я не граюсь у вірю не вірю Я дивлюсь по фондовому ринку і співставляю з заявами обох сторін 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 1 минуту назад, karbo сказал: Що мені до того що ти там собі думаєш чи не думаєш да и я "очень" ценю твое мнение:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня (змінено) 2 години тому, Crazy сказав: Все є в електроному вигляді: The Back Channel_ A Memoir of American Dip - William J. Burns.epub 32 \u041c\u0411 · 6 завантажень Дякую, я в курсі, але моїй дитині до вподоби справжні книжки, і я підтримую цю корисну звичку) Про "Hacker Manifesto, The Conscience of a Hacker" она в курсі, й схвалюе))) Змінено 30 січня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 7 хвилин тому, DmiVady сказав: "Hacker Manifesto, The Conscience of a Hacker" она в курсі, й схвалюе))) ви про це? en.wikipedia.org/wiki/The_Art_of_Deception 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 7 минут назад, Оконщик сказал: да и я "очень" ценю твое мнение:))) Яка мені різниця Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 9 хвилин тому, US7IGN сказав: ви про це? en.wikipedia.org/wiki/The_Art_of_Deception Не зовсім, я про оригінальний маніфест, але ви дали посилання на непоганий посібник, продивлюсь при нагоді, і може порекомендую) Маніфест вона прочла, коли я поясняв, звідкіля в людей беруться ресурси(гроші) і чому корисніше працювати не 12 годин на добу, а мозком) Ну і чому овця в стаді овець може розраховувати тільки на корм, кількість і доступ до якого залежить від овчара, а друзі овчара на шашлик, сир та вино) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 1 година тому, Оконщик сказав: Думаешь Китай все же прикажет путину оставить Запорожье Украине? Хочется верить... Запоріжжя не під окупацією. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 38 хвилин тому, karbo сказав: Я дивлюсь по фондовому ринку І там написано що Китай не наїбе і потім не дрюкне? Ну-ну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 2 минуты назад, loader сказал: І там написано що Китай не наїбе і потім не дрюкне? Ну-ну. Можна в перекладі на звичайну людську мову?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 3 хвилини тому, karbo сказав: Можна в перекладі на звичайну людську мову?)) В перекладі - фондовий ринок це просто бульбашка яка реагує на умови. Наміри Китаю ніяк від неї не залежать, щоб її роздивлятись. З таким самим успіхом можна міряти температуру в морі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня (змінено) 11 минут назад, loader сказал: В перекладі - фондовий ринок це просто бульбашка яка реагує на умови. Наміри Китаю ніяк від неї не залежать, щоб її роздивлятись. З таким самим успіхом можна міряти температуру в морі. Фондовий ринок - це інвестиції та індикатор довіри. При тому люди голосують своїми грошима, а не гаслами, як на цьому форумі. Зараз наприклад Китай зірвав програму "зоряні війни ІІ" , якою Америка хотіла запровадити гонки не озброєнь на даний момент, а штучного інтелекту. При тому на самому старті. Тим самим врятував Америку від чергової бульбашки. Інвестори повірили Китаю і це видно по ціні акції NVIDIA Попри всі запевнення nvidia не відновлюється. Змінено 30 січня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 10 минут назад, karbo сказал: і це видно по ціні акції NVIDIA А вы только собрались прикупить, да?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз