Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 минут назад, Humanite сказал:

Як вас тіпає від шкоди суб'єктності США... А мені якось байдуже. Мене більше турбує Україна...

так сша і у 30-ті роки минулого сторічча поводили себе , як мародери - жерли хліб Голодомору

не погано буде і про те нагадати світові

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

26 минут назад, vadimv сказал:

Их вообще очень редко на Земле можно встретить - не зря их называют редкоземельными )

Це требе з імператором Сі домовлятися )

Бо це давно 100% його власність ))

зближення кацапії зі сша = псування стосунків з імператором сі 

тож , якщо в кацапів десь прибуде - то десь і убуде

Посилання на коментар

28 хвилин тому, murava сказав:

А де той наш з кафедри з планом Моргентау, який казав про репарації?

У цієї кафедри попереду ще багато нових відкриттів в підступності та цинізмі західних "партнерів" України.

Прислів'я "гусака тре щипати поступово" то не ноу-хау митаря з ОП, йому було в кого повчитись ...

Воно може й хотілось ржачного смайлика поставити, але те, що частина з більшості населення(тих, кого не повбивають) буде приведено до тями(але боржом вже випито) такою ціною, мене не забавляє, бо я з ними в одній країні, поки що.

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Здається, прораб домігся таки фінансування, судячи по кількості коментарів.

Таке враження, що сьогодні їм всім підкинули грошенят. 

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

27 минут назад, Humanite сказал:

Ну, судячи з вашого підпису звідки ви,то для вас Конституція України дійсно то "напісано як на заборі".

Ще раз кажу те що написано не завжди є правдою (можливо так буде зрозуміло)

Посилання на коментар

3 хвилини тому, юра84 сказав:

Ще раз кажу те що написано не завжди є правдою (можливо так буде зрозуміло)

Тобто те, що записано в Конституції України є неправдою?  Ви це мали на увазі?

Тоді я з вами не згоден. Конституція це основа державності і вона не може бути побудована на брехні.

Посилання на коментар

5 часов назад, DmiVady сказал:

У цієї кафедри попереду ще багато нових відкриттів в підступності та цинізмі західних "партнерів" України.

Прислів'я "гусака тре щипати поступово" то не ноу-хау митаря з ОП, йому було в кого повчитись ...

Воно може й хотілось ржачного смайлика поставити, але те, що частина з більшості населення(тих, кого не повбивають) буде приведено до тями(але боржом вже випито) такою ціною, мене не забавляє, бо я з ними в одній країні, поки що.

цинізм цинізмом , але  ганьба   коштує надто дорого

нарід , який між ганьбою та війною обирає  ганьбу , в решті решт оримує  і ганьбу , і війну

• Лайк 2
Посилання на коментар

42 хвилини тому, DmiVady сказав:

Не буде приведене. Будуть знову їсти власних дітей, але висновки не зроблять.

• Сумно 2
Посилання на коментар

1 година тому, Humanite сказав:

Ну, наразі жодного ЛЕГІТИМНОГО органу державної або місцевої влади в Україні не існує, бо конституція чітко вказує на строки легітимності.

знов же брешеш - щонайменще Верховна Рада України легітимна!

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

Так, майже згоден, але "майже", бо в моєму оточенні частина прийшла до тями, а найбільш розумні жахнулися наслідків тих давніх подій.

"По приколу" вже нікому (в моєму оточенні) не живеться, особливо ярко прочистили мізки не статки, не ракети, а "бусики незламності" і усвідомлення своїх прав (точніше відсутності) громадянина у "країні мрій" ... якщо виживуть, може, ця пам'ять, вбереже в майбутньому від дурні, хоча ...

"... обыкновенные люди… в общем, напоминают прежних… квартирный вопрос только испортил их…" ©

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
Посилання на коментар

18 минут назад, US7IGN сказал:

Штати доволі швидко переходять з стану союзника і партнера Європи, захисника, у стан світового "качка" рекетира, по суті бандита, навіть вже так себе поводять...Трамп що каже? Він каже відверто, що поважає СИЛУ. І кого він приводить у приклад для поваги? Тільки ті держави, які мають ядерну зброю, при чому для Трампа не важливо ЩО представляють собою ті держави, для нього однаково авторитетні і Ізраіль і північна корея... і навіть росія... З огляду на цю метаморфозу для України ЄС постає негайна необхідність створення  власної ядерної зброї.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, outdoor24 сказав:

знов же брешеш - щонайменще Верховна Рада України легітимна!

Нажаль... Після подовження воєнного стану та могилізації за поданням нелегітимного президента вона втратила свою легітимність. 

• Дізлайк 4
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Так, майже згоден, але "майже", бо в моєму оточенні частина прийшла до тями, а найбільш розумні жахнулися наслідків тих давніх подій.

"По приколу" вже нікому (в моєму оточенні) не живеться, особливо ярко прочистили мізки не статки, не ракети, а "бусики незламності" і усвідомлення своїх прав (точніше відсутності) громадянина у "країні мрій" ... якщо виживуть, може, ця пам'ять, вбереже в майбутньому від дурні, хоча ...

"... обыкновенные люди… в общем, напоминают прежних… квартирный вопрос только испортил их…" ©

В моєму оточенні таких майже не було, а ті що були вочевидь не спроможні на автономне критичне мислення взагалі.

• Лайк 2
Посилання на коментар

28 минут назад, Humanite сказал:

Тобто те, що записано в Конституції України є неправдою?  Ви це мали на увазі?

Тоді я з вами не згоден. Конституція це основа державності і вона не може бути побудована на брехні.

Ні я не хочу сказати що  все що там написано є неправдою, но все ж таки багато чого і не працює або працює так як потрібно владі.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бездомный сказав:

Штати доволі швидко переходять з стану союзника і партнера Європи, захисника, у стан світового "качка" рекетира, по суті бандита, навіть вже так себе поводять...

Вони саме так поводили себе з самого початку. Просто дехто цього не розумів. Це не війна рашки з Україною. Це війна США проти Европи на території України. 

3 хвилини тому, Бездомный сказав:

З огляду на цю метаморфозу для України ЄС постає негайна необхідність створення  власної ядерної зброї.

А машини часу? А зірки смерті?

В Україні НЕМА ані фінансової, ані технічної ані інтелектуальної можливості створення ядерної зброї.

• Лайк 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Humanite сказав:

Нажаль... Після подовження воєнного стану та могилізації за поданням нелегітимного президента вона втратила свою легітимність. 

Легітимність це не лише юридичне питання. Якунович був легітимним в 2014 році чи ні? А порох і гопкомпанія до виборів? А вибори, в яких не брала участь значна частина населення?

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Humanite сказав:

Нажаль...

деякі місцеві балаболи перебирають на себе повноваження Конституційного Суду.

що там по інвесторам в Україну? чи можеш робити тільки вкиди раша-пропаганди в безапеляційному форматі, а правдивість підвтердити не здатен?

3 хвилини тому, Humanite сказав:

В Україні НЕМА ані фінансової, ані технічної ані інтелектуальної можливості створення ядерної зброї.

ті, люди, які займалися цим в сересері ще на щастя живі, тому інтелектуальна можливість є, і технічна теж є. з фінансами можуть бути труднощі, але головна проблема ж не в цьому. проблема у реакції світу. бути КНДР чи Іраном бажання особливо не має. 

Змінено користувачем outdoor24
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, юра84 сказав:

Ні я не хочу сказати що  все що там написано є неправдою, но все ж таки багато чого і не працює або працює так як потрібно владі.

Нажаль Конституція не може бути частково правильною (прийнятною) а частково неправильною (не прийнятною). Навіть одне слово, одне речення яке "не працює" робить цей документ нікчемним, а так стають нікчемними і всі Закони, що базуються на Конституції. Стає нікчемною Держава як така. Лишається лише територія... Спробуйте це осмислити.

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, Humanite сказал:

Нажаль Конституція не може бути частково правильною (прийнятною) а частково неправильною (не прийнятною). Навіть одне слово, одне речення яке "не працює" робить цей документ нікчемним, а так стають нікчемними і всі Закони, що базуються на Конституції. Стає нікчемною Держава як така. Лишається лише територія... Спробуйте це осмислити.

Ага зрозуміло, тоді те що я бачу в країні можливо я неправильно сприймаю, добрє спробую осмислити.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, юра84 сказав:

Ага зрозуміло, тоді те що я бачу в країні можливо я неправильно сприймаю, добрє спробую осмислити.

Ну чому одразу неправильно. Всі все сприймають по різному.

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, outdoor24 сказав:

деякі місцеві балаболи перебирають на себе повноваження Конституційного Суду.

Це того, який Зе поставив "на паузу" і якого наразі не існує?

4 хвилини тому, outdoor24 сказав:

ті, люди, які займалися цим в сересері ще на щастя живі, тому інтелектуальна можливість є, і технічна теж є. з фінансами можуть бути труднощі

В Україні навіть при сересері не було тих, хто займався розробкою ядерної зброї. Були лише розробники носіїв - КБ Южне, та ЮМЗ. Ані там ані там вже нема жодного робітника, який працював при сересері. Просто за віком. Нема навіть того обладнання на якому "малювали" ракети. Також в Україні відсутні підприємства по збагаченню урана та плутонію. Те, о добувалося в Жовтих Водах відправлялося в рашку. В Україхі ніколи не було жодної центрифуги для збагачення.  Тому "дурень думкою багатіє".

• Лайк 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Humanite сказав:

Конституція не може бути частково правильною (прийнятною) а частково неправильною (не прийнятною).

А по факту там з самого початку одне речення однієї і тої ж статті суперечило іншому.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

16 минут назад, Humanite сказал:

Вони саме так поводили себе з самого початку. Просто дехто цього не розумів. Це не війна рашки з Україною. Це війна США проти Европи на території України. 

А машини часу? А зірки смерті?

ще раз - справа не в тому , чи є  в України спроможність створити ядерну чи гафніву зброю , чи  нема -   мова не про  спроможність України , а про спроможність Європи .

Європа або прокинеться , або помре  (с)

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ну чому одразу неправильно. Всі все сприймають по різному.

Головне: як подати в голови сприймачів те, що відбувається навкруги)

• Лайк 3
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...