Бездомный Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого (змінено) 8 минут назад, Humanite сказал: Як вас тіпає від шкоди суб'єктності США... А мені якось байдуже. Мене більше турбує Україна... так сша і у 30-ті роки минулого сторічча поводили себе , як мародери - жерли хліб Голодомору не погано буде і про те нагадати світові Змінено 18 лютого користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого (змінено) 26 минут назад, vadimv сказал: Их вообще очень редко на Земле можно встретить - не зря их называют редкоземельными ) Це требе з імператором Сі домовлятися ) Бо це давно 100% його власність )) зближення кацапії зі сша = псування стосунків з імператором сі тож , якщо в кацапів десь прибуде - то десь і убуде Змінено 18 лютого користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 28 хвилин тому, murava сказав: А де той наш з кафедри з планом Моргентау, який казав про репарації? У цієї кафедри попереду ще багато нових відкриттів в підступності та цинізмі західних "партнерів" України. Прислів'я "гусака тре щипати поступово" то не ноу-хау митаря з ОП, йому було в кого повчитись ... Воно може й хотілось ржачного смайлика поставити, але те, що частина з більшості населення(тих, кого не повбивають) буде приведено до тями(але боржом вже випито) такою ціною, мене не забавляє, бо я з ними в одній країні, поки що. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2 часа назад, Вячеслав63 сказал: Здається, прораб домігся таки фінансування, судячи по кількості коментарів. Таке враження, що сьогодні їм всім підкинули грошенят. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 27 минут назад, Humanite сказал: Ну, судячи з вашого підпису звідки ви,то для вас Конституція України дійсно то "напісано як на заборі". Ще раз кажу те що написано не завжди є правдою (можливо так буде зрозуміло) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 3 хвилини тому, юра84 сказав: Ще раз кажу те що написано не завжди є правдою (можливо так буде зрозуміло) Тобто те, що записано в Конституції України є неправдою? Ви це мали на увазі? Тоді я з вами не згоден. Конституція це основа державності і вона не може бути побудована на брехні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого (змінено) 5 часов назад, DmiVady сказал: У цієї кафедри попереду ще багато нових відкриттів в підступності та цинізмі західних "партнерів" України. Прислів'я "гусака тре щипати поступово" то не ноу-хау митаря з ОП, йому було в кого повчитись ... Воно може й хотілось ржачного смайлика поставити, але те, що частина з більшості населення(тих, кого не повбивають) буде приведено до тями(але боржом вже випито) такою ціною, мене не забавляє, бо я з ними в одній країні, поки що. цинізм цинізмом , але ганьба коштує надто дорого : нарід , який між ганьбою та війною обирає ганьбу , в решті решт оримує і ганьбу , і війну Змінено 18 лютого користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 42 хвилини тому, DmiVady сказав: У цієї кафедри попереду ще багато нових відкриттів в підступності та цинізмі західних "партнерів" України. Прислів'я "гусака тре щипати поступово" то не ноу-хау митаря з ОП, йому було в кого повчитись ... Воно може й хотілось ржачного смайлика поставити, але те, що частина з більшості населення(тих, кого не повбивають) буде приведено до тями(але боржом вже випито) такою ціною, мене не забавляє, бо я з ними в одній країні, поки що. Не буде приведене. Будуть знову їсти власних дітей, але висновки не зроблять. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 1 година тому, Humanite сказав: Ну, наразі жодного ЛЕГІТИМНОГО органу державної або місцевої влади в Україні не існує, бо конституція чітко вказує на строки легітимності. знов же брешеш - щонайменще Верховна Рада України легітимна! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого (змінено) 16 хвилин тому, US7IGN сказав: Не буде приведене. Будуть знову їсти власних дітей, але висновки не зроблять. Так, майже згоден, але "майже", бо в моєму оточенні частина прийшла до тями, а найбільш розумні жахнулися наслідків тих давніх подій. "По приколу" вже нікому (в моєму оточенні) не живеться, особливо ярко прочистили мізки не статки, не ракети, а "бусики незламності" і усвідомлення своїх прав (точніше відсутності) громадянина у "країні мрій" ... якщо виживуть, може, ця пам'ять, вбереже в майбутньому від дурні, хоча ... "... обыкновенные люди… в общем, напоминают прежних… квартирный вопрос только испортил их…" © Змінено 18 лютого користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого (змінено) 18 минут назад, US7IGN сказал: Не буде приведене. Будуть знову їсти власних дітей, але висновки не зроблять. Штати доволі швидко переходять з стану союзника і партнера Європи, захисника, у стан світового "качка" рекетира, по суті бандита, навіть вже так себе поводять...Трамп що каже? Він каже відверто, що поважає СИЛУ. І кого він приводить у приклад для поваги? Тільки ті держави, які мають ядерну зброю, при чому для Трампа не важливо ЩО представляють собою ті держави, для нього однаково авторитетні і Ізраіль і північна корея... і навіть росія... З огляду на цю метаморфозу для України ЄС постає негайна необхідність створення власної ядерної зброї. Змінено 18 лютого користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2 хвилини тому, outdoor24 сказав: знов же брешеш - щонайменще Верховна Рада України легітимна! Нажаль... Після подовження воєнного стану та могилізації за поданням нелегітимного президента вона втратила свою легітимність. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Так, майже згоден, але "майже", бо в моєму оточенні частина прийшла до тями, а найбільш розумні жахнулися наслідків тих давніх подій. "По приколу" вже нікому (в моєму оточенні) не живеться, особливо ярко прочистили мізки не статки, не ракети, а "бусики незламності" і усвідомлення своїх прав (точніше відсутності) громадянина у "країні мрій" ... якщо виживуть, може, ця пам'ять, вбереже в майбутньому від дурні, хоча ... "... обыкновенные люди… в общем, напоминают прежних… квартирный вопрос только испортил их…" © В моєму оточенні таких майже не було, а ті що були вочевидь не спроможні на автономне критичне мислення взагалі. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 28 минут назад, Humanite сказал: Тобто те, що записано в Конституції України є неправдою? Ви це мали на увазі? Тоді я з вами не згоден. Конституція це основа державності і вона не може бути побудована на брехні. Ні я не хочу сказати що все що там написано є неправдою, но все ж таки багато чого і не працює або працює так як потрібно владі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2 хвилини тому, Бездомный сказав: Штати доволі швидко переходять з стану союзника і партнера Європи, захисника, у стан світового "качка" рекетира, по суті бандита, навіть вже так себе поводять... Вони саме так поводили себе з самого початку. Просто дехто цього не розумів. Це не війна рашки з Україною. Це війна США проти Европи на території України. 3 хвилини тому, Бездомный сказав: З огляду на цю метаморфозу для України ЄС постає негайна необхідність створення власної ядерної зброї. А машини часу? А зірки смерті? В Україні НЕМА ані фінансової, ані технічної ані інтелектуальної можливості створення ядерної зброї. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 3 хвилини тому, Humanite сказав: Нажаль... Після подовження воєнного стану та могилізації за поданням нелегітимного президента вона втратила свою легітимність. Легітимність це не лише юридичне питання. Якунович був легітимним в 2014 році чи ні? А порох і гопкомпанія до виборів? А вибори, в яких не брала участь значна частина населення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого (змінено) 8 хвилин тому, Humanite сказав: Нажаль... деякі місцеві балаболи перебирають на себе повноваження Конституційного Суду. що там по інвесторам в Україну? чи можеш робити тільки вкиди раша-пропаганди в безапеляційному форматі, а правдивість підвтердити не здатен? 3 хвилини тому, Humanite сказав: В Україні НЕМА ані фінансової, ані технічної ані інтелектуальної можливості створення ядерної зброї. ті, люди, які займалися цим в сересері ще на щастя живі, тому інтелектуальна можливість є, і технічна теж є. з фінансами можуть бути труднощі, але головна проблема ж не в цьому. проблема у реакції світу. бути КНДР чи Іраном бажання особливо не має. Змінено 18 лютого користувачем outdoor24 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2 хвилини тому, юра84 сказав: Ні я не хочу сказати що все що там написано є неправдою, но все ж таки багато чого і не працює або працює так як потрібно владі. Нажаль Конституція не може бути частково правильною (прийнятною) а частково неправильною (не прийнятною). Навіть одне слово, одне речення яке "не працює" робить цей документ нікчемним, а так стають нікчемними і всі Закони, що базуються на Конституції. Стає нікчемною Держава як така. Лишається лише територія... Спробуйте це осмислити. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2 минуты назад, Humanite сказал: Нажаль Конституція не може бути частково правильною (прийнятною) а частково неправильною (не прийнятною). Навіть одне слово, одне речення яке "не працює" робить цей документ нікчемним, а так стають нікчемними і всі Закони, що базуються на Конституції. Стає нікчемною Держава як така. Лишається лише територія... Спробуйте це осмислити. Ага зрозуміло, тоді те що я бачу в країні можливо я неправильно сприймаю, добрє спробую осмислити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 1 хвилину тому, юра84 сказав: Ага зрозуміло, тоді те що я бачу в країні можливо я неправильно сприймаю, добрє спробую осмислити. Ну чому одразу неправильно. Всі все сприймають по різному. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого Удивительно гармоничные личности, эти послепобедные человекоподобные.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 3 хвилини тому, outdoor24 сказав: деякі місцеві балаболи перебирають на себе повноваження Конституційного Суду. Це того, який Зе поставив "на паузу" і якого наразі не існує? 4 хвилини тому, outdoor24 сказав: ті, люди, які займалися цим в сересері ще на щастя живі, тому інтелектуальна можливість є, і технічна теж є. з фінансами можуть бути труднощі В Україні навіть при сересері не було тих, хто займався розробкою ядерної зброї. Були лише розробники носіїв - КБ Южне, та ЮМЗ. Ані там ані там вже нема жодного робітника, який працював при сересері. Просто за віком. Нема навіть того обладнання на якому "малювали" ракети. Також в Україні відсутні підприємства по збагаченню урана та плутонію. Те, о добувалося в Жовтих Водах відправлялося в рашку. В Україхі ніколи не було жодної центрифуги для збагачення. Тому "дурень думкою багатіє". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого (змінено) 10 хвилин тому, Humanite сказав: Конституція не може бути частково правильною (прийнятною) а частково неправильною (не прийнятною). А по факту там з самого початку одне речення однієї і тої ж статті суперечило іншому. Змінено 18 лютого користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого (змінено) 16 минут назад, Humanite сказал: Вони саме так поводили себе з самого початку. Просто дехто цього не розумів. Це не війна рашки з Україною. Це війна США проти Европи на території України. А машини часу? А зірки смерті? В Україні НЕМА ані фінансової, ані технічної ані інтелектуальної можливості створення ядерної зброї. ще раз - справа не в тому , чи є в України спроможність створити ядерну чи гафніву зброю , чи нема - мова не про спроможність України , а про спроможність Європи . Європа або прокинеться , або помре (с) Змінено 18 лютого користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Ну чому одразу неправильно. Всі все сприймають по різному. Головне: як подати в голови сприймачів те, що відбувається навкруги) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз