Dr.Yura Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого Читаємо по губам 👀 Зеленський не підбирав слів. суксука.MP4 Може нашвидкоруч змонтували Це з тг каналу бат Монако... 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого Зеленський провів перемовини з Трампом: головне Зеленський показав Трампу фото українських бійців до та після полону рф. Трамп заявив, що не стає на жодну сторону у війні, а лише хоче укласти мирну угоду, яка принесе спокій у світі. Зеленський не готовий до миру, — Трамп. Зеленський закликав Трампа «не йти на компроміси з убивцею». Трамп із розмови з путіним відчув, що той «серйозно налаштований щодо укладання мирної угоди». США продовжать надавати військову допомогу Україні, але Трамп сподівається, що «багато не знадобиться». Без американської зброї цієї війни не було б, Зеленський має бути вдячним і піти на компроміс, — Трамп. Fox повідомляє, що підписання угоди між США та Україною щодо рідкісних металів скасовано. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого The Telegraph написали, добре що не побилися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2 хвилини тому, Бездомный сказав: Адам Шифф, сенатор от Калифорнии. О, мабуть зєлєбобік 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого (змінено) Зеленскому в этот раз большой респект. Клоуны пиндосы решили таки договориться с рашистами и сливают Украину Змінено 28 лютого користувачем Akademik Виправив помилку в слові 5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого Ото буде контент для чергових блогерів і різних експертів і т.д. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 5 минут назад, Дощ сказал: Та, один одного варті, на трампа також мабуть ще ніхто не гавкав. А у нас багато варіантів? Якщо зливатимуть то ніхто й не питатиме, а якщо не зливатимуть то як з гуся вода Та поки що питання стоїть для чого цей цирк, на таких рівнях від наперед узгодженого протоколу не відступають. Або типу ось ми хотіли миру за 100 днів, але глянь яку люту неприязнь зе має до пу, тому ми хотіли, але почекаєм - і допомога продовжується. Або ось гляньте які вони вперті, тому угоди про копалини не буде, тепер допомога за кеш, а нема грошів - нема патронів, робіть там якось без нас. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 3 хвилини тому, Dr.Yura сказав: Ото буде контент для чергових блогерів і різних експертів і т.д. Перший пішов 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 3 минуты назад, Akademik сказал: Зеленскому в этот раз большой респект. Клоуны пиндосы решили таки договориться с рашистами и сливают украину а чому слово "Україна" з маленької літери ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого Только что, Бездомный сказал: а чому слово "Україна" з маленької літери ? я с кафе пишу с телефона 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого (змінено) Я оце за Кантона переймаюся - такі події відбуваються щоб накинути баобабченка на вентилятор, а з бані ніяк! Змінено 28 лютого користувачем outdoor24 2 11 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого (змінено) 36 хвилин тому, US7IGN сказав: а чому це не може бути черговою сценкою КВН розіграною за сценарієм? за пару ярдів я б теж сидів в гамашах і ламаною англійською бикував Хз, як розумію, для керманичів основна ціль, щоб не було перемир'я та виборів, на яких владу прокотять ... що Зеленський, добиваючись цієї цілі, зробив не так? Я не знаю, як українською пишеться це слово ... але я в ахуї від рівня перемовин ... тре було спортивні штани зі смужками надіти, було б органічніше ... Змінено 28 лютого користувачем DmiVady 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 30 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Омегу Д 3 спробуй. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 3 хвилини тому, DmiVady сказав: тре було спортивні штани зі смужками надіти, було б органічніше . В смокінгу було б приємніше бути поливаним лайном в овальному кабінеті? опускаєтесь до недолугих жартів рівня кацапів. 7 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 4 минуты назад, vadimv сказал: Перший пішов Цього підорга пам"ятаю, як ще молодим безвусим разом зі Шкільом у Львові факельні ходи влаштовували в середині 90-х.Вже тоді, співпрацював з органами. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого Вэнс вообще неадекват нацик Типичный завсегдатай Макдональдса Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 6 хвилин тому, Akademik сказав: я с кафе пишу с телефона Я вже виправив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 7 хвилин тому, murava сказав: Та поки що питання стоїть для чого цей цирк, на таких рівнях від наперед узгодженого протоколу не відступають. Або типу ось ми хотіли миру за 100 днів, але глянь яку люту неприязнь зе має до пу, тому ми хотіли, але почекаєм - і допомога продовжується. Або ось гляньте які вони вперті, тому угоди про копалини не буде, тепер допомога за кеш, а нема грошів - нема патронів, робіть там якось без нас. Та хочеться вірити що це вистава шоуменів для плебса, але все свідчить що Трамп паскуда як його не виправдовуй 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого Європейські лідери висловлюють підтримку Україні після зустрічі Президента Володимира Зеленського з президентом США Дональда Трампом у Білому домі 28 лютого. Про це повідомляє Укрінформ. «Україно, Іспанія з тобою», - написав українською мовою у соцмережі Х премʼєр-міністр Іспанії Педро Санчес. Глава МЗС Естонії Маргус Цахкна заявив, що єдиною перешкодою для миру є рішення Путіна продовжувати свою загарбницьку війну. «Якщо Росія припинить воювати, війни не буде. Якщо Україна перестане воювати, то України не буде. Підтримка України з боку Естонії залишається непохитною. Час для Європи активізуватися», - додав він. У свою чергу колишній високий представник ЄС Жозеп Боррель розкритикував американських лідерів на зустрічі з Зеленським. «Трамп і Венс влаштували ганебне шоу. Мені соромно за таку поведінку. США заслуговують на щось краще. Вільний світ має підтримати Україну. Я був і залишаюся підтримувати Зеленського», - написав він. www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3965622-u-evropi-vislovluut-pidtrimku-ukraini-pisla-zustrici-zelenskogo-z-trampom.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого VID_20250228_215902_192.mp4 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 25 хвилин тому, loader сказав: Швидкі висери агента КДБ маска тільки підтверджують. Та й тут вже пʼять сторінок насрали так, що можна Зе вже зараз переобрати і 73 перетвориться на 93. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого Глава польського уряду Дональд Туск після зустрічі в Овальному кабінеті Президентів України і США Володимира Зеленського і Дональда Трампа підкреслив, що українці не залишаються наодинці. Про це польський прем’єр написав в мережі X, передає Укрінформ. «Дорогий Володимир Зеленський, дорогі українські друзі, ви не самі»,- написав Туск. www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3965611-tusk-ukrainci-vi-ne-sami.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 13 хвилин тому, DmiVady сказав: тре було спортивні штани зі смужками надіти, було б органічніше ... “Гірше ніж москальські воші можуть бути тільки українські гниди”(С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 12 хвилин тому, DmiVady сказав: Хз, як розумію, для керманичів основна ціль, щоб не було перемир'я та виборів, на яких владу прокотять ... що Зеленський, добиваючись цієї цілі, зробив не так? не скажу за всіх, бо Єрмака щось не чути було, а потужного персонально зараз катають на вищому рівні, оскільки насрати одночасно двом самим самозакоханим людям світу було занадто потужно яка була його мета я не знаю, але відлік пішов... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз