Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Я долго думал, рефлексировал и смотрел вглубь вещей, и я принял для себя важное решение.

На протяжении многих лет я был околополитическим блогером. Сначала я рассказывал, почему Порошенко хорошо, а популизм плохо. Потом я старался поддерживать дух во время пандемии. Потом я старался поддерживать дух во время полномасштабной войны. Потом я просто плевался ядом, потому что ну а что ещё.

Но сейчас я читаю новости и понимаю, что комментировать их не имеет никакого смысла. Как украинские новости, так и мировые. Ну вот только за последнюю неделю: боец умирает от непредоставления медицинской помощи, и это наказывается админштрафом 17 тысяч. США всё так же угрожают аннексировать Гренландию. ТЦК сбивает велосипедистов машиной, чтобы проверить документы. США пытается получить все украинские ресурсы навсегда до скончания веков просто потому что могут. По Днепру и Харькову прилетают ракеты, чтобы украинцы лучше и быстрее перемирялись. Греция готова отправить гордых наследников Спарты (полагаю тоже в числе 300 штук) в Украину для сдерживания российской агрессии, но сразу уточняет, куда убегать, если агрессия не сдержится от одного их грозного вида. Полковники сидят в клетках, а прокуроры-инвалиды ссут нам всем в лицо и ржут. Закон о том, как нацгвардии лучше стрелять в протестующих, сняли, но я думаю, обязательно проголосуют через две недели. Это так, по верхам, что вспомнил сразу.

Я не знаю, как это комментировать.
Я не знаю, зачем это комментировать.
Я не знаю, кому лучше от того, что я этот бред читаю и вам ещё о нём сообщаю. Никому, мне кажется, от этого не лучше. 

Поэтому я принял решение перестать комментировать новости. По возможности перестать их читать. Сосредоточиться на котах, творчестве, может быть даже ремонте, и единственное исключение для реальности я оставлю в виде своей волонтёрской деятельности, пока за это ещё не сажают.

Вот как-то так.
Объявляю территорию всех своих соцсетей свободной от новостей. Буду внепалитики. Ебись оно в рот. В. Завгородний

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

56 хвилин тому, Canton сказав:

Заняться больше нечем искать...

lenta.ua/ru/ukrainskiy-general-krivonos-budet-uchit-evropeytsev-oboronyatsya-na-baze-voennoy-akademii-shturm-v-varshave-173608/#google_vignette

"Військовий компонент євросил вже розпочав відповідну підготовку, але цивільні громадяни залишаються у повному інформаційному вакуумі. Натомість, успішний досвід протистояння російській агресіі в Україні має бути обовʼязково використаний. Тому фахівці нашої Академії та очолюваного мною Інституту готові негайно приступити до практичних занять із керівниками різного рівня аби забезпечити безпеку цивільного населення Європи та навчити алгоритму дій при підготовці людей чи виникненні безпосередньої небезпеки", - зазначив генерал Кривонос. (С)

В тому-то і справа що інтернет нічого не знає ні про інститут, ні про академію, ні про призначення. Мабуть дуже секретні :lol:

• Хаха 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

16 минут назад, US7IGN сказал:

В тому-то і справа що інтернет нічого не знає ні про інститут, ні про академію, ні про призначення. Мабуть дуже секретні :lol:

vot-tak.tv/82465854/ukrainskiy-legion

ХНЯ какая то...

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

2 години тому, akineo сказав:

якщо не можеш - всьо? нікому не потрібен?

мабуть так, але що означає - не можеш? навіть мертвим можна годувати хробачків або органи задонатити.

от я два роки тому помер. але через дивний збіг обставин та майстерність хірургів з Амосова я отримав додатковий час. і я його витратив не тільки на флуд. здійснив давню мрію - працювати в міжнародній компанії і ще дещо, що залишиться після мене. зараз від результатів моєї роботи залежить добробут якоїсь кількості людей. комусь я потрібен не тільки тому що щось зміг. але для цього теж довелось попрацювати. тому перше питання треба задати собі - що ти зробив для того щоб щось змінилося в твоєму житті? як це не дивно, багато людей навіть не спроможні дати відповідь на дуже просте питання - про що вони мріють?

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

я два роки тому помер

Це між писаниною на форумі чи паралельно?

Маленькі життєві радощі маленького чоловічка, який вважає себе полковником, і не менше 

• Хаха 3
Посилання на коментар

3 години тому, Canton сказав:

Поэтому я принял решение перестать комментировать новости

Так то ж його хліб, закриє хлебало - ніхто йому грошей не дасть. А ще непогано перестати таскати новини на форум тупим перепостом. Який сенс копіпастити те, що і так є у всіх стрічках

Коментувати як раз потрібно якщо в голові не пусто і є що сказати

• Лайк 2
Посилання на коментар

14 годин тому, Vinsol2009 сказав:

Натовп бажаючих воювати перед зачиненими дверима військкоматів.

І кацапів 200 тис, а не 600.

То зараз типу важче ніж на початку? Чи до чого це

У 22 рашистам майже вдалось, якби Київ впав - все, кінець. Зеленський був би президентом Львова, у вигнанні, у Відні мабуть. Посадили б якогось ряженого, поліція швиденько б перевзулась, та і все в принципі. Опір без голови - тимчасове явище

Зараз як не є але навалу стримуєм, більш того наші шанси непогані - ми ще з кацапів крові поп'єм побільше ніж вони нашої. А більш варіантів як би й не проглядається

• Лайк 4
Посилання на коментар

1 година тому, Дощ сказав:

Це між писаниною на форумі чи паралельно?

Маленькі життєві радощі маленького чоловічка, який вважає себе полковником, і не менше 

ви як ніколи після операції під дренажами не лежали. як тільки з реанімації вивезли - лежи, читай та пиши скільки завгодно між сном та їжею. посрати самостійно сходити це вже велика життєва радість :flag1:

• Сумно 1
Посилання на коментар

ніхто йому грошей не дасть.

А хто йому дає?

Посилання на коментар

Зараз як не є але навалу стримуєм,

Ні. Вони потроху просуваються.

І в них є час.

У нас його все менше. Ресурси вичерпуються.

• Лайк 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, US7IGN сказав:

ви як ніколи після операції під дренажами не лежали. як тільки з реанімації вивезли - лежи, читай та пиши скільки завгодно між сном та їжею. посрати самостійно сходити це вже велика життєва радість :flag1:

Було б чим. Від крапельниць користі мало.

Посилання на коментар

5 годин тому, US7IGN сказав:

багато людей навіть не спроможні дати відповідь на дуже просте питання - про що вони мріють?

Знайти літаючу тарілку і далі по списку:

- на*** ***ла разом з усіма двійниками і бункерами

- на*** всі пускові ЯЗ

- на*** чорноморський флот

- на*** кримський міст

- на*** всі дороги по північно-східному кордону

- на*** всіх орків, що приперлися

- на*** всі їхні аеродроми

- на*** всі їхні воєнні заводи

- на*** мавзолей і кремль

- на*** луб'янку

- на*** фрунзенську набережну

- на*** останкіно

- на*** всі мости через волгу

- на*** транссіб і бам

і т.д. і т.п.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Vinsol2009 сказав:

Було б чим. Від крапельниць користі мало.

бачу: пан прихильник клістиру (ну дуже застарілі протоколи) :lol:

1 годину тому, Vinsol2009 сказав:

Ні. Вони потроху просуваються.

І в них є час.

У нас його все менше. Ресурси вичерпуються.

:pozor: бачу: пан дасть фору навіть затятим російським ура-патріотам, бо навіть самі кацапи ниють. "Ресурси російської економіки вичерпуються. Про це заявила голова російського центробанку Ельвіра Набіулліна 19 листопада" 

• Лайк 2
Посилання на коментар

Костянтин Машовець

3 ч.  · 

Надзавдання трампівської адмістрації...

Якби так зручніше "киданути" Європу (разом з Україною), але щоб вона при цьому не посилилась и не стала конкурентом...

• Лайк 3
Посилання на коментар

7 годин тому, vadimv сказав:

Знайти літаючу тарілку і далі по списку:

- на*** ***ла разом з усіма двійниками і бункерами

- на*** всі пускові ЯЗ

- на*** чорноморський флот

- на*** кримський міст

- на*** всі дороги по північно-східному кордону

- на*** всіх орків, що приперлися

- на*** всі їхні аеродроми

- на*** всі їхні воєнні заводи

- на*** мавзолей і кремль

- на*** луб'янку

- на*** фрунзенську набережну

- на*** останкіно

- на*** всі мости через волгу

- на*** транссіб і бам

і т.д. і т.п.

і що ви зробили для реалізації своїх мрій? хоча легенда що з'їбав в Іспанію для пошуків літаючих тарілок - :hlop:

• Хаха 2
Посилання на коментар

16 минут назад, US7IGN сказал:

і що ви зробили для реалізації своїх мрій?

Даже лотерейный билет не купил?

• Хаха 5
Посилання на коментар

7 годин тому, US7IGN сказав:

і що ви зробили для реалізації своїх мрій?

Облазив всі Сумські, Київські, Волинські і Карпатські ліси у пошуках літаючих тарілок грибів ) Навіть на Кінбурні під соснами шукав ))

7 годин тому, US7IGN сказав:

хоча легенда що з'їбав в Іспанію для пошуків літаючих тарілок - :hlop:

Я вже писав, але можу повторити: Іспанія - це просто найдальша точка на карті, куди можна було доїхати Жужукою. Тобто це проміжна точка у реалізації ще шкільної мрії з'їбати якомога далі. (У галісійських лісах теж грибів не знайшов)

7 годин тому, Canton сказав:

Даже лотерейный билет не купил?

Играл в свое время и в гринкард и в спортлото (пару раз). Выиграл десятку и на том успокоился. ) Более широкое финансирование игровой индустрии в мои планы не входит. ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

download (1).jpg

download.jpg

Судячи з того, що відбувається, ніякої колонізації Марса у найближчі 50 років не буде.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

11 минут назад, vadimv сказал:

Судячи з того, що відбувається, ніякої колонізації Марса у найближчі 50 років не буде.

Накуа париться...скоро марсианский пейзаж на территории Украины будет...обширное поле для колонизации...

А еще Гренландия, Канада...дубль-макеты Марса а-ля натюрель...

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

11 часов назад, Дощ сказал:

Propeller а ви вже голову попелом посипаєте чи ще ні?

Да нет. Не вижу причин. По моему скромному, глубоко интимному разумению всьо идет путьом. 

• Конфуз 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...