Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, DimaF сказал:

Ну это то что было, а что должно случится такого на юго-востоке?

А что было весной 14-го? По мне, так передел мира.

Пока расеяне контролируют юговосток (кырым, всю смужку Приазовья и т.д.) ни о каком ослаблении режима лилипутина не может быть речи и тому похрен, что он потерял какие то районы центрального черноземья.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 минут назад, Черномор сказал:

Пока расеяне контролируют юговосток (кырым, всю смужку Приазовья и т.д.) ни о каком ослаблении режима лилипутина не может быть речи и тому похрен, что он потерял какие то районы центрального черноземья.

кацап втратив обличча , тепер обличча втрачає друг  кацапа  рудий  донні  краснов

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

9 минут назад, Бездомный сказал:

Тіто - хорват .

в хорватів є прислів'я - серба - на вербу , нічого 

Показать контент

москаляку на гілляку 

не нагадує ?

Читаем уважно - было за Югославию, а не за хорватию, к тому же у него отец хорват, а мать словенка. Если отождествляет бывшую Югославию с Сербией, то флаг вам в руки с рашискими пропагандонами, да и как ее Мона отождествлять, если лидер той страны Югославии был наполовину хорватом, хотя столица находилась в Сербии. Ну и за ту же Югославию - был там регион Македония (ничего общего с исторической областью Греции - греки и сейчас в претензии на то название). Во времена 2МВ тот регион был Болгарией, но там было сопротивление гитлеровцам, ведь Болгария тогда воевала на стороне германии. Вот и назвали себя тогда те болгары македонцами и позже вошли в состав Югославии.

Посилання на коментар

1 час назад, Черномор сказал:

Читаем уважно - было за Югославию, а не за хорватию, к тому же у него отец хорват, а мать словенка. Если отождествляет бывшую Югославию с Сербией, то флаг вам в руки с рашискими пропагандонами, да и как ее Мона отождествлять, если лидер той страны Югославии был наполовину хорватом, хотя столица находилась в Сербии. Ну и за ту же Югославию - был там регион Македония (ничего общего с исторической областью Греции - греки и сейчас в претензии на то название). Во времена 2МВ тот регион был Болгарией, но там было сопротивление гитлеровцам, ведь Болгария тогда воевала на стороне германии. Вот и назвали себя тогда те болгары македонцами и позже вошли в состав Югославии.

спитайте хорвата чи словенця - чи вважають вони себе югославами ? 

я питав - нічого , окрім суміші  презирства з ненависттю  до югославів вони не відчувають  

Посилання на коментар

3 минуты назад, Бездомный сказал:

кацап втратив обличча , тепер обличча втрачає друг  кацапа  рудий  донні  краснов

Ему хоть ссы в глаза, а он - божья краса.

• Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Черномор сказал:

Ему хоть ссы в глаза, а он - божья краса.

та то йому так щастило , що з кожного краху його витягували кацапські донати 

але часи змінюються , кацапських донатів на чергову ітерацію "відновлення з попілу" може не вистачити

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, Бездомный сказал:

спитайте хорвата чи словенця - щи вважать вони себе югославами ? 

я питав - нічого , окрім суміші  презирства - ненависттю  до югославів вони не відчувають  

Тогда - кто такие югославы? С распадом той страны, шось людей с подобными паспортами не припомню.

• Лайк 2
Посилання на коментар

38 минут назад, Черномор сказал:

Нападение на Украину, дабы создать на территории Донецкой и Луганской областей бантустан, для оказания давления на Украину.

39 минут назад, Черномор сказал:

Если они даже перестанут что то контролировать, то ослабления не будет тоже.

Тут нет связи...

Посилання на коментар

42 минуты назад, Бездомный сказал:

спитайте хорвата чи словенця - щи вважать вони себе югославами ? 

я питав - нічого , окрім суміші  презирства - ненависттю  до югославів вони не відчувають  

Хто такі югослави? 😏

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

42 минуты назад, Черномор сказал:

Тогда - кто такие югославы? С распадом той страны, шось людей с подобными паспортами не припомню.

югослави - то штучний конструкт - франкенштейн  типу сосіян

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, sergio сказал:

Хто такі югослави? 😏

приблизно те ж саме , що й сосіяни 

Посилання на коментар

1 година тому, Черномор сказав:

це як зараз українців совками називати і не розрізняти від кацапів. чиста кацапська пропаганда

• Лайк 1
Посилання на коментар

а що скажуть експерти з балістики та тупих кацапів? вони дійсно настільки тупі щоб їбашити пару десятків мирняку двома балістичними ракетами, чи Безугла та її припущення не такі вже й безумні?

• Сумно 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

а що скажуть експерти з балістики та тупих кацапів? вони дійсно настільки тупі щоб їбашити пару десятків мирняку двома балістичними ракетами, чи Безугла та її припущення не такі вже й безумні?

навіть в тцк є шикування. це ж святий процес утвердження ієрархії, щоб не забували хто раб, хто цар.

безумна самка пише, що треба або тікати або боротись. Ну так відкрийте виїзд, бо наче вибір дають, а нема. І чим боротись проти балістики? лопатами? 

чого той Калашніков диркіна ниє ?

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

2 хвилини тому, akineo сказав:

безумна самка пише, що треба або тікати або боротись.

так може вона про себе пише? якщо ви за них не хочете боротися, що їм бідолашним ще робити? :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

Юрій Луценко

Посилення політичних репресій у нашій країні - знайома ознака скорої зміни влади.

Здавалось би, антиконституційне введення санкцій щодо Порошенка було вершиною переслідування лідера опозиції.

Але ми не дооцінили рівень цинізму зелених діячів.

Сьогодні тримав у руках лист Нацбанку, який вимагає від банку пояснень про «значні зміни платежів клієнта (Фонда Порошенка) за травень, вересень, грудень 2023, липень, вересень, листопад 2024»

Дійсно, яке неподобство - під час війни, на фоні мародерства слуг, Фонд Порошенка сміє збільшувати допомогу Армії!

Та ще й бути у трійці головних донаторів країни і донатором номером один Сил оборони України.

Але вершиною цинізму стало навіть не це.

Нацбанк вважає, що Фонд Порошенка не мав права вносити заставу за безпідставно арештованих генерала Марченка, Павловського, Червінського!

Яких так ніхто і не засудив.

Але які без допомоги Фонду так і гнили би в сізо, а не рятували би Миколаїв, не працювали б над ракетною програмою тощо.

Логіка Нацбанку і тих, хто його використовує, проста: знищити тих, хто захищає країну від зовнішніх і внутрішніх ворогів.

Тому ще раз повторю: Порошенко може подобатися, чи ні. І своє ставлення кожен може реалізувати на виборах.

Але зараз саме Порошенко - остання посадка між владним безпредєлом і Армією та волонтерами. Зламають його - візьмуться за всіх інших.

Ну і для відома працівників Нацбанку: Земля кругла, статтю 114-1 ( перешкоджання діяльності ЗСУ) та 206 ( перешкоджання підприємницькій діяльності) ніхто не відміняв.

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Yigal Levin

1 ч.  · 

Украинская разведка сообщила, что удары по гражданским в Сумах нанесли 112-я и 448-я ракетные бригады.

Две ракеты.

Ракетные бригады состоят из ракетных дивизионов — это не так много людей, чай не пехота.

Речь идет о сотнях военнослужащих, особенно если вычесть поваров, водителей и писарей.

Командиры бригад, а особенно офицеры среднего звена — не топ-чиновники и не генералы.

Их никто не охраняет на таком уровне, как топов.

У них есть дома, семьи, прописки.

Их маршруты отпусков известны, их деятельность фиксируется в отчетах, а также у них есть друзья, коллеги, бывшие однокурсники и т. д.

Вычислить офицеров такого уровня — технарей и обслугу этих дивизионов — несложно.

Дальше должно быть последовательное их уничтожение.

Это более чем легитимные цели.

Уничтожение должно сопровождаться официальными заявлениями: мол, на самокате прокатился такой-то очередной офицерик — получил билет за то, что убивал детей.

Других способов отучить этих глубоко больных от того, чтобы они не били по детям и гражданским, я не вижу.

Да тут, впрочем, и видеть нечего — все на поверхности.

• Лайк 6
  • Дякую 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бездомный сказав:

Yigal Levin

1 ч.  · 

Украинская разведка сообщила, что удары по гражданским в Сумах нанесли 112-я и 448-я ракетные бригады.

Две ракеты.

Ракетные бригады состоят из ракетных дивизионов — это не так много людей, чай не пехота.

Речь идет о сотнях военнослужащих, особенно если вычесть поваров, водителей и писарей.

Командиры бригад, а особенно офицеры среднего звена — не топ-чиновники и не генералы.

Их никто не охраняет на таком уровне, как топов.

У них есть дома, семьи, прописки.

Их маршруты отпусков известны, их деятельность фиксируется в отчетах, а также у них есть друзья, коллеги, бывшие однокурсники и т. д.

Вычислить офицеров такого уровня — технарей и обслугу этих дивизионов — несложно.

Дальше должно быть последовательное их уничтожение.

Это более чем легитимные цели.

Уничтожение должно сопровождаться официальными заявлениями: мол, на самокате прокатился такой-то очередной офицерик — получил билет за то, что убивал детей.

Других способов отучить этих глубоко больных от того, чтобы они не били по детям и гражданским, я не вижу.

Да тут, впрочем, и видеть нечего — все на поверхности.

звертайтеся, лопати видадуть обом :flag1:

gur.gov.ua/content/stav-plius-startuvala-persha-publichna-kampaniia-rekrutynhu-do-hur.html

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

А сенс комусь щось доводити?

Спитайте місцевих з Сум.

Там все просто як божий день. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Так, вони настільки тупі, що в КР вдарили ракетою по дитячому майданчику, поруч з яким ніби-то збирались натівські інструктори. У кацапів взагалі скрізь по Україні - натвіські інструктори.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав:

Так, вони настільки тупі, що в КР вдарили ракетою по дитячому майданчику, поруч з яким ніби-то збирались натівські інструктори. У кацапів взагалі скрізь по Україні - натвіські інструктори.

тобто у вас є достовірна інформація що поруч з влучаннями не було жодних зборів військових? я нічого не визнаю та не заперечую, оскільки напевно не знаю. просто хочу почути на чому ґрунтуються ваші заперечення?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

тобто у вас є достовірна інформація що поруч з влучаннями не було жодних зборів військових? я нічого не визнаю та не заперечую, оскільки напевно не знаю. просто хочу почути на чому ґрунтуються ваші заперечення?

В КР - точно не було, там навіть відео з кафе є. В Сумах - Флеш пише, що планувався захід з військовими, але його відмінили чи перенесли. 

Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

Пишут что ракета летела четко по координатам. Никто ее не сбивал. Это видно на видео.

Нет слов...

photo_2025-04-13_19-05-20.jpg

• Дякую 1
  • Сумно 3
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...