Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

26 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Не любите ви з Бездомним успішних жінок і прочіх бізнес-лядєй:lol:

То все від заздрощів ) Давно у Єгипті не був, а у Болгарії взагалі ніколи ))

30 хвилин тому, sergio сказав:

Де таке є?! Локація в ПП. 😎

Набираєте у пошуку по форуму "Кому машину из США" ))

Скажете, що від мене, і хай скине 500 баксів на картку )))

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 хвилин тому, vadimv сказав:

Зараз вже 8-9.

Не впевнений, що кіборгам стільки потрібно )

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Так а зараз не курник? Може кіборги ще й не такі кровожерливі будуть 🤣

Коли донька рік тому прочитала (вже в оригіналі) "I Have No Mouth, and I Must Scream" Harlan Jay Ellison, то я дуже обережно ступав по крихкій кризі при обговоренні та пояснені деяких нюансів 😉 

Посилання на коментар

32 хвилини тому, DmiVady сказав:

Коли донька рік тому прочитала (вже в оригіналі) "I Have No Mouth, and I Must Scream" Harlan Jay Ellison, то я дуже обережно ступав по крихкій кризі при обговоренні та пояснені деяких нюансів 😉 

лікарю, звідки у вас такі малюнки? (с)

як на мене ця www.yakaboo.ua/ne-vidpuskaj-mene.html  шедевр

Змінено користувачем US7IGN
  • Дякую 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

лікарю, звідки у вас такі малюнки? (с)

😁 ми не регламентували доньці доступ до інтернету вже дуже давно )

Але в процесі обговорення я їй розповів про інших номінантів та лауреатів "Хьюго" того часу, що дало їй поштовх прочитати й декого з них, хоча "Квіти для Елджернона" і ще декого вона прочитала раніше ) 

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

як на мене ця www.yakaboo.ua/ne-vidpuskaj-mene.html  шедевр

Дякую, поставив у закладки, гляну як буде час та натхнення )

Посилання на коментар

Цитата

Наступний тиждень стане вирішальним у переговорах щодо досягнення миру в Україні - Рубіо

невже домовляться? 

не віриться, що в мить це все затихне. не можна буде проконтродювати всі дії на лбз. щоб ні фпв не літало, ні наземна якась хуня. а розвід бпла скільки. 

Посилання на коментар

9 минут назад, akineo сказал:

невже домовляться? 

не віриться, що в мить це все затихне. не можна буде проконтродювати всі дії на лбз. щоб ні фпв не літало, ні наземна якась хуня. а розвід бпла скільки. 

В один момент все зупиниться, бо Трамп та Путін дуже сильно в цьому зацікавлені. Що там кому хто і що  наобіцяв стане зрозуміло пізніше. 

Трампу необхідно звільнитись від рюкзака у вигляді допомоги Україні та заручитися щонайменше нейтральною позицією РФ щодо Китаю. Бо протистояння наростає попри миролюбні заяви щодо узгодження тарифної політики.

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

13 хвилин тому, akineo сказав:

невже домовляться? 

або домовляться, або далі самі :flag1:

Посилання на коментар

11 хвилин тому, akineo сказав:

невже домовляться? 

4 хвилини тому, karbo сказав:

В один момент все зупиниться, бо Трамп та Путін дуже сильно в цьому зацікавлені. Що там кому що  наобіцяв стане зрозуміло пізніше. 

Шановні, ви мабуть в часі заблудилися, сьогодні 27 квітня 2032 року. В темі обговорюють бухло, архітектуру, літературу, освіту, бізнес, ШІ. Перестаньте гратися з машиною часу, експериметальні зразки ще поки не працюють так як треба:lol:

Посилання на коментар

5 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Шановні, ви мабуть в часі заблудилися, сьогодні 27 квітня 2032 року. В темі обговорюють бухло, архітектуру, літературу, освіту, бізнес, ШІ. Перестаньте гратися з машиною часу, експериметальні зразки ще поки не працюють так як треба:lol:

Всі сидять в одній віртуальній траншеї, тож не дивно.

При цьому форум скоротився до півтора десятка активних юзерів, при тому на цю кількість стільки же модераторів)))

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

22 минуты назад, karbo сказал:

та заручитися щонайменше нейтральною позицією РФ щодо Китаю

Вы не слишком веруйте в потуги Трампа...

Пока ничего ясного в пизdеже Трампа нет, как и его борьбе с Китаем..

Змінено користувачем DimaF
  • Лайк 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, karbo сказав:

При цьому форум скоротився до півтора десятка активних юзерів, при тому на цю кількість стільки же модераторів)))

В секретній частині Плану Перемоги нашого духовного лідера Володимира Олександровича написано, що на кожного цивільного має бути по одному поліцейському і одному ТЦК-шнику. Тож нема нічого дивного, форум просто трохи випереджає час:-)

• Лайк 1
  • Хаха 4
Посилання на коментар

5 минут назад, DimaF сказал:

Вы не слишком веруйте в потуги Трампа...

Пока ничего ясного в пизdеже Трампа нет, как и его борьбе с Китаем..

Якщо зараз не порвати залежність від Китаю, то це все, США кирдик.

І тут українські рідкоземельні дуже потрібні. І ще прихильність РФ. Індію Венс поїхав підбурювати, раптом там стріляти почали...

Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

В секретній частині Плану Перемоги нашого духовного лідера Володимира Олександровича написано, що на кожного цивільного має бути по одному поліцейському і одному ТЦК-шнику. Тож нема нічого дивного, форум просто трохи випереджає час:-)

Та нехай, лише вони елементарно заважають людям нормально спілкуватися між собою.

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, karbo сказал:

І тут українські рідкоземельні дуже потрібні.

Кизяк з соломою??

Яки ридкоземельни, де вони е??

Посилання на коментар

2 хвилини тому, karbo сказав:

Та нехай, лише вони елементарно заважають людям нормально спілкуватися між собою.

Та нехай, от коли вам повістку в лічку пришлють - буде значно веселіше:lol:

Посилання на коментар

4 минуты назад, DimaF сказал:

Кизяк з соломою??

Яки ридкоземельни, де вони е??

В землі)) всі умови для видобутку в наявності. Жодної екологічної інспекції, атомна станція поряд з надлишком виробництва 

Посилання на коментар

3 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Та нехай, от коли вам повістку в лічку пришлють - буде значно веселіше:lol:

Мене тема з повістками не трігерить. 

Посилання на коментар

3 минуты назад, karbo сказал:

В землі))

На глубине 20 км??

Там гляди и золото ( инженер Гарин в помощь))

Посилання на коментар

Тільки що, karbo сказав:

Мене тема з повістками не трігерить. 

Даремно, батєнька, даремно. Повістку вам пришле Дядько Сем, рідкоземельні треба охороняти. І етнічні українці з громадянством США для цього підходять найкраще. А в плані боротьби Дональда Фредовича з мігрантами це виглядає цілком логічно. Особливо для тих, хто виступає проти нього:lol: 

Посилання на коментар

40 хвилин тому, karbo сказав:

В один момент все зупиниться, бо Трамп та Путін дуже сильно в цьому зацікавлені. Що там кому хто і що  наобіцяв стане зрозуміло пізніше. 

Говорят, для Владимвладимыча Дональд Фишевич это дохлая мышь, с которой он, как кот, играет соответствующим образом. Я бы не был таким категоричным, для меня Трамп это что-то среднее между поцем с Привоза, которому можно впарить тухлую рыбу по цене 1,5 и таки той дохлой мышью. Хорошо что Маск отваливается, может и уцелеет, хотя маловероятно, он экзистенциальная угроза для "Сатаны", ещё и покусился на самое святое Системы...

Посилання на коментар

8 минут назад, DimaF сказал:

На глубине 20 км??

Там гляди и золото ( инженер Гарин в помощь))

В Китаї їх не більше, але добувають 

Посилання на коментар

7 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Даремно, батєнька, даремно. Повістку вам пришле Дядько Сем, рідкоземельні треба охороняти. І етнічні українці з громадянством США для цього підходять найкраще. А в плані боротьби Дональда Фредовича з мігрантами це виглядає цілком логічно. Особливо для тих, хто виступає проти нього:lol: 

Заплатять добре, можна і поспати на чергуванні там 

Посилання на коментар

19 годин тому, DmiVady сказав:

Та так, звичка та ще, сам хворію )

Я здивувався не тому факту, що читали, бо я й не таке читав ))) і ці Мародери-Карателі теж пам'ятаю )

А у тому, що згадали в контексті підготовки, бо ... ну воно було модно років 15 тому у мамчиних сурвейерів на отих їх форумах, але аж ніяк у сучасних українців, які вже хто побачили, як воно насправді, а дехто, побачивши тих, хто вже побачив, сам збагнув. В мене камради виходили з окупації, а ті, що просиділи майже рік в Енергодарі, дуже багато розповідали.

Тож я без підтекстів, особистий досвід, він на порядки цінніший.

Особистий досвід каже, що в разі Великого Шухеру, старенька хата в селі з піччю і грубою, колодязем у дворі і погрібом з картохою і консервацією сильно виграє проти ультрасучасного будинку на газу/електриці і з системою "розумний дім", побудованого за найкращими стандартами цього форуму:))

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...