Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 минут назад, karbo сказал:

Комуністична ідеологія дєдьі победили 

Дєдьі на палках 

НАТО врах 

Колорадки

Що тут спільного з європою?

ты стал не интересен, просишь объяснить будучи зараженным пропагандой и манипулируя (НАТО врах) о другой пропаганде...

• Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, Бармалей сказал:

ты стал не интересен, просишь объяснить будучи зараженным пропагандой и манипулируя (НАТО врах) о другой пропаганде...

Заповідником комунізму був Дніпропетровськ 

Де тут Європа?

• Хаха 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, akineo сказав:

краще б його переробляли всередині і розвантажили б суттєво логістичні потужності 

В смислі? Якби я був диктатором, то розстріляв би 5-8 мільйон ів чоловік. В

Посилання на коментар

Только что, karbo сказал:

Де тут Європа?

так я ведь писал в самом первом посте))), видимо не поняли из-за языка. Все таки знание нескольких видимо лучше, я вот понимаю из Ваших пламенных речей всё😁

Цитата

Днепр всегда был Европой и культурой и деловой активностью и разнообразием мирно сосуществующим.

Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

А зачем?

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

пишуть за добу ще 1340 кацапів розстріляли www.zsu.gov.ua/operatyvna-informacziya-stanom-na-0800-04-05-2025-shhodo-rosijskogo-vtorgnennya/

а ви 5-8 мільйонів за який період часу планували розстріляти? може в президенти вже пора? Стерненко єдиним конкурентом по ходу буде

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Посилання на коментар

5-8 млн...это лишиться кучу бабла в виде налогов, кучу раб силы, потратить кучу бабла и пахотных земель на захоронения, сэкономив на захоронениях - подвергнуться опасности заражения грунтовых вод, а так же через них источников водоснабжения......интересное самоубийство выбрал автор

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Бармалей сказав:

5-8 млн...это лишиться кучу бабла в виде налогов, кучу раб силы, потратить кучу бабла и пахотных земель на захоронения, сэкономив на захоронениях - подвергнуться опасности заражения грунтовых вод, а так же через них источников водоснабжения......интересное самоубийство выбрал автор

Та да...

image.png.81f444a4f758c9018cb6a33cb0db8611.png

Посилання на коментар

Полицейские и таксисты разводили бойцов СВО в аэропорту Шереметьево. Военнослужащим, летевшим домой после ожесточенных боев на Харьковском, Донецком, Запорожском направлении задирали максимальный ценник даже на короткие расстояния. Возглавляла схему майор полиции Виктория К. Она привлекла двух капитанов — Гамзу и Араика. Полицейские рассказывали своим знакомым таксистам о рейсах с бойцами СВО, которые прилетают в московский аэропорт. А водители отлавливали бойцов и задирали бешеные ценники за такси. Военнослужащие особо не задумывались над ценообразованием и платили.
Возбуждены дела по статьям «Организация преступного сообщества», «Мошенничество» и «Кража».

Постановлениями Басманного районного суда города Москвы удовлетворены ходатайства следствия об избрании меры пресечения в виде заключения под стражу в отношении каждого из следующих фигурантов:

Тамалова Юсуфа;
Айрапетова Сергея Владимировича;
Павлова Ильи Олеговича;
Вакуленко Александра Васильевича;
Терехова Дениса Юрьевича;
Маллаева Анварджона Фуркатжоновича;
Мамедалиева Арифа Алихана Оглы;
Исмаилова Гамзы Абдуллаевича
Чивчяна Араика

Посилання на коментар

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

в прямому. не еспортувати 60 млн тон зерна, а переробляти всередині країни в складних лаецюгах виробництва - тваринництво, продукти харчування, ТОЩО (с) 

Посилання на коментар

Цитата

В Україні готують закон про подвійне громадянство — ухвалити планують протягом року, заявив міністр національної єдності Чернишов.

Емігранти зможуть отримати ті ж права, що й громадяни в Україні, включно з виборчими.

то хто ж тепер буде вважатися українцем? 

емігрантам в тцк оновлювати дані треба? чи під винищення підпадають лише певна категорія? 

Посилання на коментар

4 години тому, Dmitriy_S сказав:

У вас коти колись були? Ви бачили хоч раз, щоб вони за щось виправдовуватися?:lol:

Оця нагла рижа морда по вуса в сметані хіба може виправдовуватись? :lol:

В человейнику не тримаю (тільки котят бувало на зиму забирав, щоб підросли), тільки природні, на наших базах жили та зараз у селі )

У селі ось крайній склад прайду, за пару тижнів провідаю, як воно в них там справи ))) вони мене поважають(чи вдають 😉 )

1501152497_.thumb.jpg.4c84ef52ca250fd33c461095e463f782.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

26 хвилин тому, akineo сказав:

в прямому. не еспортувати 60 млн тон зерна, а переробляти всередині країни в складних лаецюгах виробництва - тваринництво, продукти харчування, ТОЩО (с) 

А Італійці, німці, іспанці свої заводи закриють і відразу всі наші кукурудзяні пластівці сертифікують.

І партнери поляки нам відкриють кордони для фур, щоб напівфабрикати і готову продукцію возити.

З.і. що човник на 50 000 тн зерна, що поїзд на 1600 тн що фуру на 22 тн відправити. Є різниця?

Змінено користувачем MaxS
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, MaxS сказав:

А Італійці, німці, іспанці свої заводи закриють і відразу всі наші кукурудзяні пластівці сертифікують.

І партнери поляки нам відкриють кордони для фур, щоб напівфабрикати і готову продукцію возити.

З.і. що човник на 50 000 тн зерна, що поїзд на 1600 тн що фуру на 22 тн відправити. Є різниця?

ну китайці якось своїми товарами ж увесь світ завалили. чому б їх досвід не перейняти?

до речі, поцікавтеся наскільки важко по Китаю гроші ганяти замордованим авторитаризмом китайцям 😉

Посилання на коментар

12 минут назад, MaxS сказал:

Попробуй до Польщі ябко звичайне, або канапку з мясом завези. Мінімум скажуть до смітника викинути, а то і штарф 200 зл заплатити.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

ну китайці якось своїми товарами ж увесь світ завалили. чому б їх досвід не перейняти?

до речі, поцікавтеся наскільки важко по Китаю гроші ганяти замордованим авторитаризмом китайцям 😉

Я в курсі.

Ви пакет документів на експорт в Китай бачили? Їде контейнер якогось соняшникового шроту а за ним півконтнейнера супровідних документів. І за лапки не того формату або пропущену кому буде той контейнер бовтатися поки не згниє. Я уявляю як туди щось конкурентне з ними везти 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, MaxS сказав:

Я в курсі.

Ви пакет документів на експорт в Китай бачили? Їде контейнер якогось соняшникового шроту а за ним півконтнейнера супровідних документів. І за лапки не того формату або пропущену кому буде той контейнер бовтатися поки не згниє. Я уявляю як туди щось конкурентне з ними везти 

Я не казав в Китай. Ви ж з України хочете експортувати, а не В? У Китая з експортом проблеми тільки недавно з'явилися. 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Бармалей сказав:

ну ведь условные рошенки и олейны как то в европках все же продаются?

Олейна -  це Бунге - вони вже 200 років одні з найбільших трейдерів в світі.  Співвідношення рафінованої  бутильованої олії  в експорті до просто віджатої - ні про що. 

Хоча багато нових МЕЗів з'явилося навіть з початку війни. В 22му ще багато просто соняшникової семєчки возили.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

Я не казав в Китай. Ви ж з України хочете експортувати, а не В? У Китая з експортом проблеми тільки недавно з'явилися. 

Пан Сержіо вище написав. Ви спробуйте сендвіч через польський кордон перевезти. Всі хочуть агросировину по біржовим цінам. Готову продукцію одиниці можуть на чужі ринки возити, і то, як правило, міжнародні корпорації.

Посилання на коментар

Нах тут цей оффтоп?

Тема про російсько-українську війну. Його вже ніхто не питає, а воно все одне пре сюди свої невипрані простирадла по історичним темам.

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Akademik сказав:

чтобы вы свое дерьмо историческое не совали под нос современным украинцам и не разделяли нацию

КДБ передіті в революціонерів УПА стали вбивати людей Волині,щоб зганьбити УПА в Україні, щоб їх знищити і щоб народ не допомагав їм.ПІДЛИЙ КРЕМЛЬ І ПІДЛА ЙОГО ПОЛІТИКА. Всюди у великих містах пропагувала російську мову.

• Лайк 8
Посилання на коментар

Тільки що, Akademik сказав:

чтобы вы черти свое дерьмо историческое не совали под нос современным украинцам и не разделяли нацию

Особисто я тобі нічого не "совал", так що звали за обрій, рашист.

• Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...