Gonchik Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 1 час назад, XL.pro сказал: Ну які мрії, ви виїхали й інші зможуть. Питання в бажанні, а ціна - то нюанси. Поки одні марять "потужним керманичем", інші в Португалії відкривають бізнес. Головне прийняти правильне рішення. Про бізнес - в чужих руках завжди грубший))) Про виїзд - їхати треба вже і продавати. Не факт, що після перемирʼя буде дорожче. Вчора втокмачував своїй половинці, що коли всі розумітимуть, що воно тимчасове, то спробуй щось комусь впарити. Кращий час після 24.02 був перед початком наступу в 23-му. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 1 хвилину тому, Gonchik сказав: Про бізнес - в чужих руках завжди грубший))) Про виїзд - їхати треба вже і продавати. Не факт, що після перемирʼя буде дорожче. Вчора втокмачував своїй половинці, що коли всі розумітимуть, що воно тимчасове, то спробуй щось комусь впарити. Кращий час після 24.02 був перед початком наступу в 23-му. Так все тимчасове. Треба запитати себе яка стратегія на рік, п'ять та десять. Що, ще і як хочеш досягнути. Далі розраховуєш плани на різні сценарії, визначаєшся з пріоритетним і робиш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня (змінено) 15 часов назад, US7IGN сказал: Принаймні на передку Ваще не пойму про сташилки за передок! Вот я на передке-до ближайшего ***а 300 м...8 КАБ за последние 3 часа...а у меня ДР Шо я не так делаю? Змінено 8 травня користувачем Canton 2 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 3 години тому, vadimv сказав: Через обмеження на польоти пасажири в ае Внуково, Шереметьєво та Домодєдово очікують на посадку кілька годин, а деякі «кукують» ще відучора. Також рейси затримуються та скасовуються в аеропортах Волгограда, Нижнього Новгорода, Самари та Пермі. А от до прикладу в Пєтєрбурге людей і взагалі не випускають з літака більше 7 годин. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 20 хвилин тому, sergio сказав: Ок. Металобрухт дає менів середньому 250€(при тому, що я далеко не зранку до ночі ним займаюсь) .Оренда, ще по дрібому. На круг з 600€ в місяць. При найгіршому розкладі зимою за будинок 130€ комуналь.. Літом нехай 60. На дняхня дивився, про якогось чувака. Виїхав в Іспанію. Працює фізично на винзаводі. 1200€чистмми.500 € орендв. Майстер в Італії(з Чернівців, але 20 років там) ремонти, умовна сотка євро в день(часами найопують). Оренда 700€ Так,,що не все так однозначно. . П-перспективи. 😏 І заперечити не можу, але є нюанс. Ви порівнюєте тепле з м'яким: 1. Скільки чоловік із села, приїхавши в місто, буде заробляти і платити за оренду? 2. 600 євро в сучасних умовах - на харчування. А якщо захочеться купити телефон, автомобіль, квартиру, лікування, відпочинок? 3. Бомжем погано бути в будь якій країні, але рівень життя бомжа на Заході вищий. 4. Поважаю і ціную різну роботу. Але збирати металобрухт - більше необхідність, ніж мрія. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 42 хвилини тому, Gonchik сказав: Про бізнес - в чужих руках завжди грубший))) Про виїзд - їхати треба вже і продавати. Не факт, що після перемирʼя буде дорожче. Вчора втокмачував своїй половинці, що коли всі розумітимуть, що воно тимчасове, то спробуй щось комусь впарити. Кращий час після 24.02 був перед початком наступу в 23-му. Заднім числом розумію, що моє "вже" було років 10-15 тому))). Питання як заробляти там: 1000 євро не варіант))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 26 хвилин тому, Canton сказав: Ваще не пойму про сташилки за передок! Вот я на передке-до ближайшего ***а 300 м...8 КАБ за последние 3 часа...а у меня ДР Шо я не так делаю? Не бухаєте Вітаю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Заднім числом розумію, що моє "вже" було років 10-15 тому))). Питання як заробляти там: 1000 євро не варіант))) Щоб заробляти там треба підготуватися тут. Переносити бізнес, адаптуватися та інтегруватися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Щоб заробляти там треба підготуватися тут. Переносити бізнес, адаптуватися та інтегруватися Є бізнес, який неможливо перенести через специфіку. Інша справа робітничі спеціальності: електрик, маляр, сантехнік. Навіть без знання мови можна працювати і заробляти вище мінімалки. Та й вік відіграє важливу роль. В 20-25, без сім'ї, дітей коли все життя попереду, це не в 40, з усіма витікаючими. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня Майбутнє автономних авто під загрозою — моделі ШІ виявилися соціопатами itc.ua/ua/novini/majbutnye-avtonomnyh-avto-pid-zagrozoyu-modeli-shi-vyyavylysya-sotsiopatamy/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 7 хвилин тому, XL.pro сказав: Є бізнес, який неможливо перенести через специфіку. Якщо не секрет, який? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Якщо не секрет, який? Енергетичні продукти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 7 часов назад, andrey_ka сказал: А чим думаєте ці душі окацапили?! Якщо ти все життя розмовляєш кацапською , дивишся фільми кацапською , слухаєш музику кацапською , усі запити в інтернеті в тебе кацапською , усі новини ти читаєш кацапською , то ти таки кацап. Якщо весь час варитись в чані кацапської культури , то українцем ти не станеш , як би не намагався. Навіть якщо сам цього хочеш. Хоча , яке там хочеш , хочеш і не робиш=не хочеш. В першу чергу потрібно змінити засіб комунікації - і це мова. І всі ті люди , що піднімають мовне питання ну... , перед ними можна тільки зняти капелюх за те що вони роблять. І роблять вони одне і теж , що і люди на передовій. А оці волання , що ось зараз з цього приводу почнеться якась громадянська війна , та фіг там. Ці старі пердуни , з банків , таксі , кафе , і.т.д... на це не здатні. Сама кацапська сущність їм цього не дозволить , бо вона рабська. Це все вірно при відсутності критичного мислення. Але, на превеликий жаль, критичне мислення відсутнє і 100% українців, що я і на цьому форумі бачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня (змінено) 3 години тому, irina1969 сказав: досить вже її ЗАХИЩАТИ Тоді щось треба робити з Конституцією: Цитата Стаття 10. В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України. Змінено 7 травня користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня Тільки що, vadimv сказав: Тоді щось треба робити з Конституцією: Так вона ж на паузі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 29 минут назад, XL.pro сказал: І заперечити не можу, але є нюанс. Ви порівнюєте тепле з м'яким: 1. Скільки чоловік із села, приїхавши в місто, буде заробляти і платити за оренду? 2. 600 євро в сучасних умовах - на харчування. А якщо захочеться купити телефон, автомобіль, квартиру, лікування, відпочинок? 3. Бомжем погано бути в будь якій країні, але рівень життя бомжа на Заході вищий. 4. Поважаю і ціную різну роботу. Але збирати металобрухт - більше необхідність, ніж мрія. Я пишу виключно про себе, якщо я емігрую, то з врахуванням оренди, я буду скоріше в мінусі ніж в плюс. Не кажучи вже про те, що доведеться на порядок затрачати більше зусиль. Чим мій рівень життя на заході буде кращий ніж в Україні, крім того,, що ТЦКашники мене по ночах не будуть кіздити?! 😏 В мене сестра десь роки два то в Португалії то в Італії сиділа, бо тривоги , але, як тільки камінець в жовчному припер, аж бігом в Україну вепнулась. Ну брухт, я не тільки з не обзідності збираю. Заміняє, тренажерку(в мене малий недавно цікавився 1 година тренажерки з інструктором 500 грн😳) Можливість спілкування з людьми бо сидіти в селі можна здичавіти. Вже деякий азарт з"явився. Щось по типу, як на аукцвонах контейнерів. Їдеш забирати якусь плиту газову, яка максимум на 300 грн затягне, а тобі ще совковую колонку в якій 4, 7 кг міді не рахуючи латуні віддають. Або, як в мене рекорд був, до монітору мені ще ящик з радянськими платами дали , який два роки тому на 7 кг затягнув. (Пи. Си Крім тих 600€ в мене ще тумбочка є. 😉Але то не тема для нашої дискусії) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 3 години тому, Бармалей сказав: это как рубить виноградник, чтоб бороться с алкоголизмом Если виноград на вино - то в чем проблема с "рубить". Как раз нормальный метод. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 1 хвилину тому, sergio сказав: Я пишу виключно про себе, якщо я емігрую, то з врахуванням оренди, я буду скоріше в мінусі ніж в плюс. Не кажучи вже про те, що доведеться на порядок затрачати більше зусиль. Чим мій рівень життя на заході буде кращий ніж в Україні, крім того,, що ТЦКашники мене по ночах не будуть кіздити?! 😏 В мене сестра десь роки два то в Португалії то в Італії сиділа, бо тривоги , але, як тільки камінець в жовчному припер, аж бігом в Україну вепнулась. Ну брухт, я не тільки з не обзідності збираю. Заміняє, тренажерку(в мене малий недавно цікавився 1 година тренажерки з інструктором 500 грн😳) Можливість спілкування з людьми бо сидіти в селі можна здичавіти. Вже деякий азарт з"явився. Щось по типу, як на аукцвонах контейнерів. Їдеш забирати якусь плиту газову, яка максимум на 300 грн затягне, а тобі ще совковую колонку в якій 4, 7 кг міді не рахуючи латуні віддають. Або, як в мене рекорд був, до монітору мені ще ящик з радянськими платами дали , який два роки тому на 7 кг затягнув. (Пи. Си Крім тих 600€ в мене ще тумбочка є. 😉Але то не тема для нашої дискусії) Ну в тому ж і питання щоб отримати рівноцінну позицію за кордоном, треба сильно підняти свій рівень в Україні, а потім виявляється що в Україні знову краще ) 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 1 годину тому, Canton сказав: Ваще не пойму про сташилки за передок! Вот я на передке-до ближайшего ***а 300 м...8 КАБ за последние 3 часа...а у меня ДР Шо я не так делаю? Поздравляю! Берегите ухи! - ответ вопросу о "нетак" при наличие КАБов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 1 година тому, XL.pro сказав: збирати металобрухт - більше необхідність, ніж мрія. Дивлячись який і звідки ) Якщо це люмінієвий металобрухт з американського смітника - то це таке хоббі для багатих і успішних, як збирання марок )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 2 минуты назад, US7IGN сказал: Ну в тому ж і питання щоб отримати рівноцінну позицію за кордоном, треба сильно підняти свій рівень в Україні, а потім виявляється що в Україні знову краще ) При наличии своего жилья в областном центре Украины, я вообще не понимаю смысла эмиграции в любую страну . Понятно что это с точки зрения обычного работяги. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня (змінено) 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: Майбутнє автономних авто під загрозою — моделі ШІ виявилися соціопатами Аутистами із синдромом Аспергера ) Яка несподіванка )) Змінено 7 травня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 13 хвилин тому, US7IGN сказав: а потім виявляється що в Україні знову краще ) А вже потім виявляється, що треба було все продавати у 2007 ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня Тільки що, vadimv сказав: А вже потім виявляється, що треба було все продавати у 2007 ) Та я якось взагалі крім машин нічого не продаю. Хай буде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня (змінено) 7 хвилин тому, ks6 сказав: При наличии своего жилья в областном центре Украины, я вообще не понимаю смысла эмиграции в любую страну Съездите в Сумы или Харьков, поживите... Может поймете... Тільки що, US7IGN сказав: Та я якось взагалі крім машин нічого не продаю. Хай буде. Або не буде. 50/50 Змінено 7 травня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз