Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

37 минут назад, akineo сказал:

Верховна Рада верифікувала угоду про копалини всліпу?

країна зелених утилізаторів, в якій лише від цивільних-ресурсу вимагають підкорятися законам

країна можливостей науй

Правильно зробила 

а ще правильніше що швидко 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

А як коти заводять людей, через яких вони керують світом?

uk.wikipedia.org/wiki/Токсоплазма

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

А про трансформації, то сильно дивуватися я ще не розучився:

Продавцы уверенности. Основатели Grammarly Максим Литвин и Алексей Шевченко «стоят» больше всей империи Ахметова. Как они создали миллиардный бизнес?

Сьогодні товариш повернувся з відпустки, з Італії, та перед поїздкою на фронт обговорювали багато, про перспективи тощо, навів приклад(і не тільки цей), я прочитав ) ... ну що сказати ... молодці!)

Наче сильно менше імперії Ахметова їхня доля в бізнесі, але все ж. Айті-бізнеси дуже гарно масштабуються. За кілька років до війни казав кацапам, що люди - це і є нова нафта. До речі, кацапські компанії це досить швидко зрозуміли. А потім вийшов chatGPT і понеслось... На жаль, Україна не приймає в цьому участь, не на часі. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, vadimv сказав:

uk.wikipedia.org/wiki/Токсоплазма

Та іди вже нафіг, котофоб хрєнов:)))

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, DmiVady сказав:

А як коти заводять людей, через яких вони керують світом?

По яких критеріях йде відбір?

В принципі можна почитати Islands in the stream, Ernest Hemingway. Thomas Hudson - ходяча ілюстрація. 

Але треба багато бухать заморожений дайкірі в барі на Кубі, полювать за кацапами на катері і малювать картини. Ну і кормить котів:)

P.S. Шутка, канєшно, но місцями правда:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

42 хвилини тому, DmiVady сказав:

Ви про це?

Доходы BlackRock TCP Capital за первый квартал 2025 года превзошли ожидания

Так, але тільки після того, як пригадав що є такі великі хлопчики ) хоча ... шось сьогодні про них у ленті мелькало, так що це все котячі вітівки! )))

А про трансформації, то сильно дивуватися я ще не розучився:

Продавцы уверенности. Основатели Grammarly Максим Литвин и Алексей Шевченко «стоят» больше всей империи Ахметова. Как они создали миллиардный бизнес?

Сьогодні товариш повернувся з відпустки, з Італії, та перед поїздкою на фронт обговорювали багато, про перспективи тощо, навів приклад(і не тільки цей), я прочитав ) ... ну що сказати ... молодці!)

тут ще є така тема, що не завжди зрозуміло що саме бізнес, а що лише прикриття та/або інфраструктура для потоків бабла. всякі віртуальні речі часто просто інструменти. але мені подобається що я в авангарді всього цього і кожного дня вчуся :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

53 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Я так понімаю, ваша жона вам таких вольностєй не дозволяє:))

ну в мене ж не агентурна пара кдб

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

На жаль, Україна не приймає в цьому участь, не на часі. 

Приймає, але не як держава, а дуже-дуже малий відсоток українців, і ті не пов'язують вже своє майбутнє з цією територією ...

Частина таки гарні люди, але вони або "не вписалися" (як багато наших батьків), або втомилися, або заїбалися боротись ....

І решта то або інфантили, при цьому агресивні інфантили, або жертви з вивченою безпомічністю, для яких навіть зїбаться за Тису і то вже подвиг ...

Гуляв сьогодні ...в нас каштани вже зацвіли ) гарно )

Щось пригадалося ... заходила мені ця річ, коли був на тридцять років молодше та дурніше )

:flag1:

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Бездомный сказав:

ну в мене ж не агентурна пара кдб

Та хто зна:lol:

Цитата

Снится мне Бездомный значит...

Это бля такой персонаж, на форуме, которого сложно описать в нескольких словах. Акробат. Эквилибрист. Человек, который умеет переобуваться на лету.

Сначала Бездомный был ярым противником Майдана. Клеймил он этих майдаунов почем зря. Но потом, внезапно, он прозрел. Вы думаете, отбросил костыли и пошел полюбил Майдан? Авотхер!

Он прозрел, что надо валить. Он до@бывался в личку ко всем, кто хоть как-то обозначился не в этой стране, чтобы узнать, как его свалить к херам из этого рая. Я, кстати, в этом сне, его тоже консультировал. Но снилось мне, что не только я. Но не суть.

Как внезапно оказалось, с укрпаспортом переехать на пмж можно только нахер. Ну кагбе с укрпаспортом неебический квест срулить куда-то по простому, без напряга. Пока Бездомный жил в своей любимой Украине, он как-то и не задумывался над этим, а тут сука, такой облом.

Но, так сказать, язык до Киева доведет, а некоторых и за Киев, и вот бездомный находит выход.

У него есть двое детей. Мальчик и мальчик. Нада отметить, что насколько я понял, лепит он из них, то, чего просрал в детстве сам. Ну мне так показалось. Особой свободы у них нет. Папа сказал, шо будешь играть в баскетбол, значит, сука будешь играть, и никаких балетов. Вот вырастешь, трахнеш шлюху, тогда звиздуй в балет какой хош. Ну или как-то так.

До всех этих событий Бездомный был интересен своими взглядами на воспитание детей далеко за пределами этого форума. Правда в те времена, в программу обязательного чтения еще входила литература вышедшая из под пера русских классиков. И присовывание шлюхам, я правда запамятовал с какой целью.

Потом, в порыве праведного гнева, после того как Булгаков и Достоевский с Толстым стали топтать землю Бездомного он решил, шо не пошли бы они нахер со своей писаниной.

Ну так вот. Лазейка открылась откуда не ждали. Старший его сын чета там подавал надежды на баскетбольное будущее. Насколько успешно, я не могу сказать, но открылась возможность пропетлять ВНЖ по обучению в баскетбольноуроненой школе в Литве. Вместе с дитем дают ВНЖ и всей семье.

И вот собрался Бездомный за кордон. Напыжевал свой ниссан харчами, шоб не тратится на местные дорогущие, взял свою любимую ногу хамона и двинулся в путь.

По приезду заехали они ко мне. Я, честно сказать, прикуел. Прикуел я от его супруги. Это настолько волевая женщина, от нее просто веет силой и мощью. Как от танка.

Она достала, я боюсь ошибиться, приходно-кассовую книгу, еще с лохматых времен ссср, и стала вносить туда мелким, ровным почерком, ответы на интересовавшие ее вопросы. Делала она это настолько скурпулезно, что я прям прикуел еще раз. Вопросы были по деловому простые, как выстрел. Все крутилось вокруг того, сколько стоит жизнь, сколько до ПМЖ и паспорта. После допроса они откланялись.

Что я могу сказать? Характеризует ли это Бездомного плохо? Нет. Любой человек меняет свое мнение, с возрастом. Или под прессом обстоятельств.

Но с моей точки зрения никакие ватники не козлили бедолагу. Его супруга посчитала стоимость проекта, и целебным пенделем отправила Бездомного назад в Украину, ибонехер. И вот после этого как включилась у Бездомного любовь к Украине, так шо просто обосраться можно. Что кушать не может, как он ее любит. Такой вот, Бездомный, патриот по принуждению женой.

Есть еще в моих снах у него одна черта. Он постоянно правит свои сообщения. Причем не на предмет ошибок или знаков препинания, а сука так, шо бля, оно вообще не соответсвует тому, на что ты отвечал. И стоишь ты такой, на асфальте в лыжи обутый, потому как писал ты ответ на одно, а в результате получилось какая-то херня. И Бездомный весь в белом. Но я не уверен, что делает это он специально. Возможно, это просто энергия без вектора.

Жена Бездомного, скорее всего, бухгалтер с таким лохматым стажем. Ибо доступ к учетной литературе для использования в быту - это старая советская привычка. Сам же Бездомный, скорее всего перепродавал пневматику. Ибо, помчался в оружейку и показал довольно не плохие знания в не только в мат. части, а и в ценах. Ну или работал продавцом. Ну мне так показалось.

Цей текст безсмертний, ржу до сих пір. Кстаті, хто знає що там з Васабі, кажуть він трохи йобнувся на основі кацапського екстремізьму. Десь там ближче до Вадіма останній раз був.

• Лайк 1
  • Хаха 8
Посилання на коментар

2 часа назад, Dmitriy_S сказал:

Цей текст безсмертний, ржу до сих пір. Кстаті, хто знає що там з Васабі, кажуть він трохи йобнувся на основі кацапського екстремізьму. Десь там ближче до Вадіма останній раз був.

нагадав - дав дружині прочитати - най розважиться 🤣

з.і.

васабі не вгадав майже нічого.

тобто деталі помітив вірно .

але висновки зробив - всі до єдиного хибні .

мене  потрошитель прочитав - ну то профі .

а Васабі - аматор з нальотом істеричності .

але язик підвішений .

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

тут ще є така тема, що не завжди зрозуміло що саме бізнес, а що лише прикриття та/або інфраструктура для потоків бабла. всякі віртуальні речі часто просто інструменти. але мені подобається що я в авангарді всього цього і кожного дня вчуся :flag1:

Як казав мій покійний шеф і друг, про одного з наших знайомих: "ми покупаємо для наших схем фірми та корпорації, а ці люди покупають для своїх схем банки" ))) банк, як інструмент, потім таки в нас був, але то вже інша історія ...

З вами добре, але пора збирати себе до ладу(бо, якщо ракета на голову не впаде, попереду ще багато цікавого) і вертатися до стариківського режиму:  прогулянка перед сном, партія у шахи, цигун, книжка, сон )))

Тихого вечора! )

Посилання на коментар

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

Приймає, але не як держава, а дуже-дуже малий відсоток українців, і ті не пов'язують вже своє майбутнє з цією територією ...

Частина таки гарні люди, але вони або "не вписалися" (як багато наших батьків), або втомилися, або заїбалися боротись ....

І решта то або інфантили, при цьому агресивні інфантили, або жертви з вивченою безпомічністю, для яких навіть зїбаться за Тису і то вже подвиг ...

Гуляв сьогодні ...в нас каштани вже зацвіли ) гарно )

Щось пригадалося ... заходила мені ця річ, коли був на тридцять років молодше та дурніше )

:flag1:

Так на кацапії недержавні цим займаються. Держава - то не завжди добре, хоч і має ресурс. Я не сильно в курсі, але наче в Штатах нема міністерства культури. А американська культура є. По всьому світу. З іншого боку, як той казав, якщо в Україні створити міністерство яблук, то завтра в Україні пропадуть яблука.  З міністерством культури приблизно те ж саме. В общім все в нас воно якось не тойво:)

Посилання на коментар

7 часов назад, Dmitriy_S сказал:

Цей текст безсмертний, ржу до сих пір. Кстаті, хто знає що там з Васабі, кажуть він трохи йобнувся на основі кацапського екстремізьму. 

а він й тоді був схиблений  на основі кацапського екстремізму ( що видно нанвіть по тому посту , де він здебільшого себе у дзеркалі описав ) , що дико дисонувало з українским рестораном , оздобленим  вишиванками , глечиками та  екраном , з якого лунали кліпи на українські пісні 

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Бездомный сказав:

мене  потрошитель прочитав - ну то профі .

Ну шо ви ото до Потрошителя підлизуєтесь, наче прилічний школьнік до хулігана. А могли б набратися смєлості і на*** послать (впевнений, вам дуже хочеться). Жить нада красіво. Даже якшо недовго:lol:

• Хаха 4
Посилання на коментар

1 годину тому, akineo сказав:

Верховна Рада верифікувала угоду про копалини всліпу?

країна зелених утилізаторів, в якій лише від цивільних-ресурсу вимагають підкорятися законам

країна можливостей науй

Колись поїхав на курси підвищення кваліфікації, жили в готелі, 3є в номері. Молоді були, трохи мекнули. Прокидаюсь серед ночі від шуму, картина: два тіпа намагаються відірвати спинку ліжка від стіни, тягнуть, репетують і не можуть...  Навіщо то їм треба було досі невідомо, може білка, хоча пили не те щоб овердофіга. 

Я звісно прихуїв, але прийняв єдине вірне рішення - встав і відірвав сам. Через 5 хвилин вже була тиша. А ранком підлатали нароблене. 

Суть цієї історії дуже проста - іноді треба закінчити почате навіть якщо сенс цього не очевидний, бо зараз мова не про конкретно цей договір, а про війну. Якщо вона затягується - то далі нехай Зеленський особисто пояснить що то було. А якщо це дає якісь рішення, може не найкращі - то нам ніби будь-яка підтримка зараз потрібна. 

Змінено користувачем loader
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Технології вбивств удосконалюються - 

Китайські дрони стали більш смертоносними: тепер вони зможуть стріляти лазерами

uainfo.org/blognews/1746713700-kitayski-droni-stali-bilsh-smertonosnimi-teper-voni-zmozhut.html

Посилання на коментар

47 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ну шо ви ото до Потрошителя підлизуєтесь, наче прилічний школьнік до хулігана. А могли б набратися смєлості і на*** послать (впевнений, вам дуже хочеться). Жить нада красіво. Даже якшо недовго:lol:

та не тільки у нього якійсь комплекс меншовартості по відношенню до успішної бамбасні :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

Так на кацапії недержавні цим займаються. Держава - то не завжди добре, хоч і має ресурс. Я не сильно в курсі, але наче в Штатах нема міністерства культури. А американська культура є. По всьому світу. З іншого боку, як той казав, якщо в Україні створити міністерство яблук, то завтра в Україні пропадуть яблука.  З міністерством культури приблизно те ж саме. В общім все в нас воно якось не тойво:)

То треба прогулятися і все стане добре ))) А то мені аж соромно, на секунду, за себе стало: рознюнився так, як ото мені хтось винен ... їхня справа )))

Тре на природу, а в мене біля села гарний ліс (хоч і захаращений турботливими українцями) і ще три лісових заказники на островах).

Так що не сцим! 

Віримо (тут ставиться кому що до вподоби)!

Цифри згинуть! :flag1: Букви виживуть!

Тихої ночі! )

Посилання на коментар

2 часа назад, Dmitriy_S сказал:

🤣 навідміну від вас я стільки хороброї води не п'ю.🤣

тут сам факт - нафіга така скромна персона  Потрошителю ?:crazy:

Посилання на коментар

8 годин тому, US7IGN сказав:

успішної бамбасні :lol:

Успішні не мріють "вернуться в 2007 и продать все свое барахло".

• Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Для розкатування треба було брати Мародера )

У нього тиск на грунт у місці контакту приблизно в 10 разів більший ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...